Trekken lul pissen in de natuur

trekken lul pissen in de natuur

Gratis sex film oma kutje opgerekttrekken lul pissen in de natuurHeeft toch wel een vrij opvallende beweging en meestal zijn er meer passagiers in de bus. En waar laat je je sperma??? Ik doe dat ook regelmatig omdat ik het ook erg geil vind. Maar je moet wel oppassen dat je er niet mee te koop loopt want een pic is zo gemaakt en doorgestuurd. Verder loop je het risico dat iemand de politie belt.

Als je het kicken vindt om iemand te choqueren, dan weet je wat voor gevaar je loopt want je bent wel strafbaar. Toen ik een jaar of 14 was, ontdekte ik een plek wat later een ontmoetingsplek voor bimannen en homo's bleek te zijn. Maar daar kwam ik pas na maanden achter. En daar liepen mannen gewoon naakt rond, met en zonder stijve.

Dat was wel een afgelegen plek waar bijvoorbeeld geen wandelaars komen of gezinnen met kinderen. Ik vond dat toen wel erg geil om die gasten daar te zien liggen of rond te zien lopen en ben er nog vaak naartoe geweest. Ik vinger me regelmatig op een bankje bij ons in het park. Altijd spannend of er een fietser aankomt en als dat zo is dan weer heel braaf zitten en kijken alsof er niets aan de hand is: Ik heb m'n benen extra wijd gedaan en gewoon door gevingerd.

Hahahaha ik dacht dat hij van z'n fiets zou vallen zo bleef hij naar me kijken. Ik ben een jongen en trek me dagelijks af buiten in de openlucht. Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is spannend, maar doe het wel altijd op rustige plekjes waar je geen andere mensen stoort. Wordt je daar betrapt dan vind diegene het waarschijnlijk niet zo erg.

Het geeft op sommige momenten ook een soort oer-gevoel, bijna alsof je seks hebt met het universum of zoiets. Vooral 's nachts of op andere momenten dat het helemaal verlaten is op het strand of pal bovenop een duintop, naakt tussen de elementen. Net zoiets als zomers in je blootje door de stromende regen lopen, dat voelt ook heel lekker, alsof je een bent met de natuur. Ik heb het ook een paar keer samen met andere jongens gedaan, en ook wel buitenseks gehad met m'n vriendin.

Was allemaal erg leuk. Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend. M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen??

Zodat ik naakt naar huis moet rijden scooter. Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen. Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop. Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur liep met grote AH tas. Kleren aangedaan en snel naar huis gereden.

Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende. In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen! Mijn buurman en ik lopen hard. Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn.

Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd. Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul.

Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet. Hij schudde zijn lul af na het pissen, trok zijn voorhuid enkele keren naar achter en begon heel voorzichtig te trekken. En in no-time was ie hard, en die van mij ook natuurlijk. Sindsdien pakken we elkaar lul altijd even vast tijdens het lopen of rusten. Als ik bij hem thuis ben, doen we het ook vaak. Leuk als je dit met een maatje kunt doen. Toen we een jaar of dertien waren hebben m'n vriendje en ik als uitdaging bloot door de duinen gelopen met onze kleren opgeborgen in de rugtas.

We hadden alleen sneakers aan en allebei een rugtas om. Het was niet erg druk, maar er liepen en fietsten ons af en toe wel mensen tegemoet op hetzelfde pad. Iedereen reageerde eigenlijk positief, de meeste volwassenen lachten, en sommige jongeren staken een duim omhoog, en een paar jongens en meiden op de fiets deden een wolf whistle.

Waarschijnlijk had niemand er problemen mee omdat we nog zo jong waren. Nu zou ik het niet meer zo openlijk durven, omdat mensen vermoedelijk ook anders reageren als je wat ouder bent? We doen het wel op rustige plekken en natuurlijk op het naaktstrand. Ik snap zelf niet hoe we het toen gedurfd hebben, maar samen heb je gewoon meer lef denk ik.

Aan het eind van de middag we waren bloot gaan zwemmen en zonnen op een rustig strand, maar geen naaktstrand hebben we een duinpan opgezocht omdat we allebei steeds meer met een stijve liepen.

Daar even elkaar verwend, en toen weer op dezelfde manier terug, en pas aangekleed bij de rand van het duingebied. Een eindje verder gingen wij in het hoge gras liggen en ik zag dat mijn oom een stijve had. Ik zij tegen hem dat er weinig ruimte in zijn broek was, en hij zei erop ,, haal hem maar eruit! Nou ik knoopte zijn gulp open en zijn grote lul met de Paarse Eikel stond in de Zon, ik begon hem lekker af te trekken en zo waren met ons allen heerlijk klaar ge kommen heerlijk geil!

Hoi, Het is inderdaad heerlijk om jezelf buiten te rukken. Ik ga meestal naar een bos bij mij in de buurt. Het is wel eens voorgekomen dat ik een andere rukker tegenkwam en toen hebben we 'het' samen gedaan. In de zomer, bij mooi weer, ga ik vaak zeilen met een vriend. Wanneer we een eind uit de kust zijn, trekken we alles uit en zeilen we naakt.

Dat zie je wel vaker. Soms worden we zo geil door de zon en het water dat we de de spanning er af moeten halen. Iemand riep wat door de megafoon en daarna een bulderende lach. Niks gebeurd maar wel flink geschrokken. Deze zomer nog toen ik met een vriendje in het bos ging spelen.

Opeens moest ik plassen en zoek een boom. Maar mijn vriendje was mij stil gevolgd. En toen ik mij nog aan het afschudden was, nam hij mijn piemel beet en ik verbaasd hé wat doe je. Maar hij zei niks en toen heeft hij mij afgetrokken tot ik spoot.

Bloot is heel gewoon, er zouden meer van dit soort acties moeten zijn, dan raken we er weer wat meer aan gewend dat bloot normaal is. Ja hoor, in de duinen, in de zee piemel net onder water , donker steegje, op straat waar geen straatverlichting is, bos, maisveld, heel groot grasveld van een boer. Achterin de tuin bij ons, tijdens vakantie op een balkonnetje van mijn slaapkamer.

Op wandeling met de jeugdgroep aan de oever van een riviertje. Is heerlijk om je op een warme zomeravond in het bos af te trekken. Moet wel lekker warm zijn. Beetje loom gevoel erbij en als je dan moet pissen gaat het eigenlijk vanzelf. Is wel eens gebeurd dat er anderen bij waren die dan vroegen waarom bleef je zo lang weg?

Ik gaf toen een knipoog en zei dat ik de natuur op 2 manieren de vrije loop gelaten had. Ook wel eens gehad dat een vriend van me naast me stond en ik na het plassen eigenlijk doorging met rukken zonder dat ik er bij nadacht. Zoals ik zei, het gaat dan vaak vanzelf bij mij. Hij stond er heel geinteresseerd bij te kijken maar deed niet mee jasmmer.

Wel zei hij zo nu weet ik hoe je het doet als je besneden bent. K heb eenkeer in het bos afgetroken en ik zag een vrouw met een hond lopen maar k de exprees doorgaan of ze gaat kijken maar ze kijk en ze liept veder echt geil vond ik hou van bossen zeg kdoe regelmatig elkedag x jongens elkeaar afferkke is ook lekker maar k ben geen gay.

Ik ben samen met een vriend naar het bos gegaan en toen hebben we elkaar afgetrokken. Dat was echt geil. Hij ging gelijk naar enkele bosjes en deed zijn gulp open en haalde zijn stijve pik eruit. Kom kijken en doe jullie broeken omlaag. Dat deden wij en de man voelde aan onze stijve pikken en ging zelf flink rukken tot hij spuitend klaar kwam. Wij deden niet rukken maar gingen snel weg.

Hebben er met niemand over durven te praten. Ik doe het heel vaak, al meerdere plekken gehad, dijkje, bos, park. Het spannenste is om niet gezien te worden. Als ik een plekje heb broek naar beneneden en gaan. Mijn plan is om binnekort helemaal naakt te gaan.

Ik heb het wel eens in een bos gedaan, maar zorg wel dat je op een plek staat waar je niet wordt betrapt. Niet iedereen vindt het fijn om zoiets te zien. En ik zit er zelf ook niet op te wachten om betrapt te worden. Ik heb het wel eens met een vriend gedaan in de duinen. We werden betrapt door een leuk meisje die graag met ons mee wilde doen. Was heel spannend en geil, en we wouden eerst wegrennen.

Topics in dit forum. Naakte vrouwen jongen, Sperma en voorvocht proeven jongen, Ouders kijken mee op whatsapp web! Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Sociale media druk Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https? Drinken tijdens de zwangerschap Van jullie eerste date tot een relatie Artsen stappen op rokers af Kun jij zonder je telefoon? Wat is gezond leven? Ze stond wijdbeens en haar geile pis kwam kletteren en spetterend naar buiten.

Ze liet haar kutlippen los, waardoor haar kut zich weer sloot. De pis zocht zich een weg daar tussen door. Het sproeide nu echt alle kanten, ook tegen de binnen kant van haar dijen.

Ze zucht diep, heerlijk is zo'n ontlading als je heel nodig moet. Weer deed ze haar kutlippen van elkaar en weer zag ik hoe die heerlijke straal naar buiten kwam. Ik kon mij niet beheersen bukte mij en ving die straal op in mijn open mond. Dit is geweldig, riep ze, wat word ik daar geil van iemand in z'n bek pissen.

Haar zeik liep aan alle kanten mijn mond weer uit en zij bleef maar door gaan. Ik had mijn sportbroekje uit getrokken en liet mij voor haar zakken. Haar straal kwam precies op mijn stijve lul, ohoh ja dat is geil pissen op je geile lul, heerlijk heerlijk.

Even later perste ze helaas de laatste stralen geile pis naar buiten, die stoetsgewijs op mijn pik terecht kwamen. Heerlijk, daar knap je van op, zei ze terwijl ze met de handdoek de binnen kant van haar dijen afdroogde.

Mijn stijve kloppende pispaal stond keihard overeind, glimmend van haar pis. Oei, wat een lekker ding, zei ze toen ze aandachtig keek. Jammer om hem alleen maar af te trekken, het lijkt me heerlijk om hem in mijn onderlijf te voelen. Aan jou de keus, zei ik. Nee, ik houd het toch maar bij handwerk, we kunnen hier niet douchen en jou pik zit nu onder de pis en dat komt allemaal in mijn kutje, voor je het weet levert dat allerlei nare afscheidingen op. Maar voor je begint moet ik nog wel even mijn blaas legen.

Ik zal je helpen sprak ze enthousiast. Met een stijve lul pist lastig, maar zij wist hem zo te manoeuvreren, dat de urine in een forse straal met een geweldige boog naar buiten spoot. Wat een joekel ik krijg mijn hand er bijna niet om heen. Ze legde haar linkerhand op mijn billen en met haar rechterhand maakte ze langzaam op en neer gaande bewegingen en dat voelde heerlijk.

Lekker langzaam, daar hou ik van! Met langzame bewegingen ging haar hand op en neer, mijn paarse eikel barstte bij iedere neer gaande beweging naar buiten, hij klopte en trilde van pure geilheid. Ja ga dohohohohohr jajajaja heerlijk wat trek je lekkerrhrhrhr. Ze bukte zich en telkens als mijn eikel ontbloot werd liet ze haar tong er over gaan, ik voelde hoe haar natte tong over de paarse kloppende top van mijn stijve lul bewoog.

Ohohoh wat heerlijk, wat ben ik geil ik voel alles wat zalig jahahahaha Ze bleef maar doorgaan met haar rechter hand ik voelde hoe de spanning zich in mijn lul een mijn kloten ophoogde. Met haar linkerhand masseerde zij mijn billen en liet af en toe haar vingers door mijn bilnaat glijden.

Ik voelde dat ik ging komen. De spanning werd ondragelijk. Jahahaha gahahahah dohohohohrhrhrrh ik kooooooommmmm ik koooommmmmm ik gahahaha spuihuihuihuihtehnnnnn Jahahaha ik spuihuihuihuiht jahahahaah ohohhhhh ik kohohohohmmmmmmm en plotseling spoot mijn zaad met een geweldig schot en het bleef maar komen en haar hand bleef maar op een neer bewegen.

Ik stond te wankelen op mijn benen. Ohhh wat geweldig wat veel zaad wat spuit je fantastisch spuit dan spuit dan jajaja Weer bukte ze zich en begon mijn zaadstengel af te likken. Haar linkerhand kneep hard in mijn billen, zalig was het. Ik ben de laatste tijd niet meer zo heftig en zo lekker klaar gekomen. Wat een schot zaad was dat, volgens mij heb je het lange tijd opgespaard heerlijk om je zo te zien spuiten Moet ik jou nog even vingeren fluisterde ik zacht in haar oor.

Ze keek op haar horloge, nee ik moet weg, anders kom ik te laat op mijn werk, laten we deze cooling down maar als de afsluiting van de sportmiddag beschouwen. We wisselden telefoonnummers uit zodat we elkaar nog weer eens toevallig op deze plek zouden kunnen ontmoeten.Sex massage deventer goedkope escort utrecht


Ik ga snel ook een keer rukken lekker buiten in de natuur. Lijkt me geil en fris. Weet iemand een goede plek voor me? Ik zou dan graag willen dat niemand me ontdekt de eerste keer, ik wil graag eerst weten hoe het voelt.

Ik heb een keer in Spanje op Gran Canaria tijdens mijn vakantie ergens afegetrokken langs een paadje op een berg. Heel geil, er liepen wel steeds mensen langs dus af en toe een beetje verdekt op stellen.

De eerste keer bij mij was na een dagje strand met een goeie vriend van me. Waarom weet ik niet, maar we waren allebei geil. Op de terugweg door de duinen gebeurde het eigenlijk vanzelf. Effe gestopt omdat hij moest pissen en van het één kwam het ander. Pas later hebben we het bij elkaar gedaan. Je vroeg nog waar we ons sperma laten, gewoon spuiten en op de grond dus. Nou moet je ook niet denken dat het altijd gebeurt, maar soms als we zin hebben en we zijn met een paar gasten, dan gebeurt het wel, mekaar pijpen doen we soms ook wel.

He - ho - bi, maakt niet uit bij ons, we vinden het echt geil en betrapt zijn we nog nooit. Zou op zich niet zo erg zijn, maar als er bijv.

Heb ik je vragen een beetje beantwoord? Jongen 22 heb sinds kort ook een aantal keren met andere jongens getrokken in het bos,vond het best spannend,toch ben ik geen homo,wat is dit dan wel. Is niet homo vind ik gewoon jongensachtig stoer. Of je nou homo, bi of hetero bent, veel jongens vinden het leuk, geil, spannend.

Heb vooral geen schuldgevoel ofzo en doe gewoon wat je wilt. Zolang je niemand er kwaad mee doet, niks mis mee, als je het mij vraagt. Jongen 22 bedankt vor je antwoord,heb ook geen schuldgevoel maar wilde graag weten of meer jongens dit doen op iets oudere leeftijd,is ook een jongen van 19 bij. Woon je in het noorden van nl? Weet iemand een goede plek in de natuur waar het lekker tocht en waar je niet snel betrapt zal worden?? Afgelegen plekje in het bos denk ik.

Ja maar ik woon niet dicht bij een bos.. Park of achter een doodlopend straatje heb ik een keer gedaan midden inde stad erg spannend. Ik heb het wel eens in een bos dichtbij gedaan. Het is wel lekker maar dat is overal zo, je moet de hele tijd iom je heen kijken dus je kan je niet echt goed concentreren op je daad.

Ik doe het zomaar ik kan buiten, een paar keer per maand als het kan. Meestal kom ik al klaar als ik uit de tuin stap, door het tuinhek.

Spannend als er soms iemand mocht zijn, maar ik luister heel goed, eerst. Één keer heb ik een halve kilometer gelopen en toen kwam ik zo ontzEttend goed klaar, das nooit meer gebeurd zo.

Maar toen wilde ik wel meteen veilig naar huis. Één keer was ik bijneemt kinderboerderij, bij een fietspad, kwamen er twee meisjes aan op de fiets die me gezien hebben, en dat was niet de bedoeling Gewoon in de bosjes heb ik eens gerukt. Ik heb het een keer gedaan in een steeg toen ik 's-morgens vroeg de hond aan het uit laten was. Kwam net een krantenjongen langs.

Gênant maar ook wel spannend. Hij keek nog eens extra achterom en vond het, denk ik, ook wel geil om te zien. Ik kon nog net mijn gulp dichtritsen en gaan lopën!

Ik heb een keer op het strand afgetrokken voor mijn moeders ogen. Ik vond het heel geil. Ik heb me een paar keer laten aftrekken door een vreemde man Jongen 21 jaar Voor je moeder afgetrokken? Leg eens uit aub. Ik heb me dikwijls buiten in onze tuin afgetrokken niemand kon het zien , op het uiteinde van een golfbreker samen met een schoolkameraadje in de duisternis en met onze rug naar de dijk , en ook een paar keer in de bergen toen we daar kampeerden met een sportvereniging van school.

Ik heb eens getrokken in het bos en in de duinen. In het Bos samen met een andere jongen, ik vond het zo opwindend dat ik wel serieus 2,5meter weg spoot toen ik klaar kwam. De andere jongen stond er versteld van en schrok zowat. De eerste keer was bij ons in de tuin, verstopt achter een boom en de frambozenstruiken. Niemand kan de tuin binnenzien. En ook een paar keer op een golfbeker aan de zee, 's nachts met enkele vrienden.

Regelmatig met mijn vriendje als we gaan paardrijden stoppen we ergens in het bos of ergens in een stal op een weide om te rukken. Soms achter in de tuin maar wel uitkijken dat buren niet bovenstaan te kijken en ook vaak in bos, duinen. In Kroatië op het rotsstrand door m'n vriendin afgetrokken en in Z. Frankrijk op naaktstrand kreeg ik zo'n stijve door 3 engelse meiden achter ons die echt geil werden toen ik me liggend aftrok en spoot. Later in 't water kwamen die meiden 'per ongeluk' aan mijn pik die gelijk weer stijf werd en ze hebben me toen in zee afgetrokken.

Was heel erg geil en dat spoot ik ook!!! Op het naaktstrand, als het erg rustig is en er een paar jongens vlak bij elkaar liggen. Zo lekker aan t sjorren? Ga maar door hoor. Wel eens buiten gedaan tijdens het vissen.

Gister met een vriend van me naar het bos gereden zijn we in de zon gaan liggen en lekker aftrekken we hebben hetzelfs bij elkaar gedaan dat was zalig. Wel eens op het strand in een leeg strandhokje flink gerukt en gespoten. Was best druk, maar niet betrapt. Zorgt voor meer spanning.. Ook vaak met enkele vrienden op het naaktstrand elkaar afgetrokken en later ook elkaar gepijpt.

Laatst ook in het bos aan het rukken. En mijn orgasme was echt veel lekkerder en voelde ook super. Ik trek mezelf ook altijd alleen af, tenzij er een meisje bij is maargoed. Hoe trek je jezelf dan af in de bus enzo? Heeft toch wel een vrij opvallende beweging en meestal zijn er meer passagiers in de bus.

En waar laat je je sperma??? Ik doe dat ook regelmatig omdat ik het ook erg geil vind. Maar je moet wel oppassen dat je er niet mee te koop loopt want een pic is zo gemaakt en doorgestuurd. Verder loop je het risico dat iemand de politie belt. Als je het kicken vindt om iemand te choqueren, dan weet je wat voor gevaar je loopt want je bent wel strafbaar. Toen ik een jaar of 14 was, ontdekte ik een plek wat later een ontmoetingsplek voor bimannen en homo's bleek te zijn. Maar daar kwam ik pas na maanden achter.

En daar liepen mannen gewoon naakt rond, met en zonder stijve. Dat was wel een afgelegen plek waar bijvoorbeeld geen wandelaars komen of gezinnen met kinderen. Ik vond dat toen wel erg geil om die gasten daar te zien liggen of rond te zien lopen en ben er nog vaak naartoe geweest.

Ik vinger me regelmatig op een bankje bij ons in het park. Altijd spannend of er een fietser aankomt en als dat zo is dan weer heel braaf zitten en kijken alsof er niets aan de hand is: Ik heb m'n benen extra wijd gedaan en gewoon door gevingerd. Hahahaha ik dacht dat hij van z'n fiets zou vallen zo bleef hij naar me kijken. Ik ben een jongen en trek me dagelijks af buiten in de openlucht. Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is spannend, maar doe het wel altijd op rustige plekjes waar je geen andere mensen stoort.

Wordt je daar betrapt dan vind diegene het waarschijnlijk niet zo erg. Het geeft op sommige momenten ook een soort oer-gevoel, bijna alsof je seks hebt met het universum of zoiets. Vooral 's nachts of op andere momenten dat het helemaal verlaten is op het strand of pal bovenop een duintop, naakt tussen de elementen.

Net zoiets als zomers in je blootje door de stromende regen lopen, dat voelt ook heel lekker, alsof je een bent met de natuur. Ik heb het ook een paar keer samen met andere jongens gedaan, en ook wel buitenseks gehad met m'n vriendin.

Was allemaal erg leuk. Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend. M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen??

Zodat ik naakt naar huis moet rijden scooter. Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen. Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop. Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur liep met grote AH tas.

Kleren aangedaan en snel naar huis gereden. Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende. In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen! Mijn buurman en ik lopen hard. Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn.

Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd. Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul.

Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet. Ik reed er met de auto naar toe en ging enthousiast van start. Na een kleine 2 uur was ik terug bij het uitgangspunt. Toen ik stond uit te hijgen, zag ik dat er een auto naast de mijne geparkeerd was. Wellicht nog een hardloper. Ik pakte een handdoek en drinken en ging op een bankje zitten uitblazen. Na enige tijd zag ik in de verte een hardloper aankomen en zo te zien was het een vrouw en ik had gelijk.

Even later plofte een bezwete, goed gevormde en van een paardenstaart voorziene jonge vrouw naast me op de bank. Zo dat was lekker, zei ze met een diepe zucht. Heb je lang gelopen?

Ja ruim anderhalf uur, zei ze, na een blik op haar horloge, maar ik haal eerste wat te drinken uit de auto. En zo zaten we bezweet, maar voldaan na onze geleverde prestatie te praten over onze sport, hardlopen.

Het was een leuke meid van achter in de twintig, met het hart op de tong. Zo, ik ga een plasje plegen en dan snel op huis aan om te douchen, heerlijk is dat na zo'n inspanning. Ik ga met je mee, want ik moet ook, zei ze. Ze zag mijn verbaasde gezicht. Ja hoor daar doe ik niet moeilijk over, bij een hardloopwedstrijd staat er achter ieder boom iemand te plassen, als ik voor ieder jonge heer die ik dan zie 25 eurocent krijg, heb ik mijn inschrijfgeld zo weer terug verdiend.

Dus heb ik besloten om, net als mannelijke lopers, gewoon een plas te doen achter een boom. Of heb je daar ernstige bezwaren tegen? Neen, absoluut niet, maar ik heb nog niet eerder meegemaakt, dat vrouwen zo openlijk plassen.

Op de atletiekclub schieten er op de training wel eens een paar dames het bos in maar, dan wel zover dat je ze van de weg af niet ziet. Maar, eerlijk gezegd winden plassende vrouwen mij ontzettend op, platweg gezegd ik wordt geil van en dat bied jij me als het ware aan. Neen geilaard, ik bied het je niet aan, ik verwacht eigenlijk dat je netjes de andere kant opkijkt, maar ik begrijp dat dat er niet inzit. Als je er op staat kijk ik niet, maar ik zou het ontzettend geil vinden als ik zou mogen kijken, hoe er een heerlijke gele straal tussen je schaamlippen naar buiten komt.

Door dit gepraat begon mijn pik op te spelen en dat kon mijn sportbroekje niet verbergen en dat zag zij natuurlijk ook. Ik denk dat de zwelling in je sportbroekje wordt veroorzaakt door de geachte aan mijn pissende kut. Om verdere problemen te voorkomen, van mij mag je kijken op de voorwaarde dat ik je mag aftrekken, want ik kick op zaadspuitende lullen. We waren inmiddels het bos in gelopen, zodat we vanaf de weg niet meer zichtbaar waren. Ze deed haar sportbroekje uit. En ging wijdbeens staan om zich te laten bewonderen.

Ze had een heerlijk kut. Volledig glad geschoren, stevige dikke rimpelloze schaamlippen, die enigszins van elkaar stonden en waar tussen haar kleine schaamlippen naar buiten staken, ze waren roze en schitterden van het vocht. Haar kleine kutlippen kwamen samen in de kittelaar die parmantig naar voren stak. Tjonge wat een heerlijke opwindende kutje heb je, sprak ik geil en hijgend. Wat zou ik mijn jonge heer graag op verkenning sturen tussen die kutlippen van je.

Ze stond wat te wiebelen. Ik moet nu echt hoognodig plassen, ze liet zich wat door haar knieën zakken en bijna direct kwam er een volle straal warme dampende urine tussen haar kutlippen naar buiten.

Het was een geweldig gezicht toen ze haar kutlippen wat van elkaar trok en de pis langs haar kleine kutlippen naar buiten sproeide. Ik kreeg prompt een geweldig kloppend gevoel in mijn stijve lul.

Ze stond wijdbeens en haar geile pis kwam kletteren en spetterend naar buiten. Ze liet haar kutlippen los, waardoor haar kut zich weer sloot. De pis zocht zich een weg daar tussen door. Het sproeide nu echt alle kanten, ook tegen de binnen kant van haar dijen. Ze zucht diep, heerlijk is zo'n ontlading als je heel nodig moet.

trekken lul pissen in de natuur

Gratis sex overijssel lekkerste kutje


Ik heb me een paar keer laten aftrekken door een vreemde man Jongen 21 jaar Voor je moeder afgetrokken? Leg eens uit aub. Ik heb me dikwijls buiten in onze tuin afgetrokken niemand kon het zien , op het uiteinde van een golfbreker samen met een schoolkameraadje in de duisternis en met onze rug naar de dijk , en ook een paar keer in de bergen toen we daar kampeerden met een sportvereniging van school.

Ik heb eens getrokken in het bos en in de duinen. In het Bos samen met een andere jongen, ik vond het zo opwindend dat ik wel serieus 2,5meter weg spoot toen ik klaar kwam. De andere jongen stond er versteld van en schrok zowat. De eerste keer was bij ons in de tuin, verstopt achter een boom en de frambozenstruiken. Niemand kan de tuin binnenzien. En ook een paar keer op een golfbeker aan de zee, 's nachts met enkele vrienden. Regelmatig met mijn vriendje als we gaan paardrijden stoppen we ergens in het bos of ergens in een stal op een weide om te rukken.

Soms achter in de tuin maar wel uitkijken dat buren niet bovenstaan te kijken en ook vaak in bos, duinen. In Kroatië op het rotsstrand door m'n vriendin afgetrokken en in Z. Frankrijk op naaktstrand kreeg ik zo'n stijve door 3 engelse meiden achter ons die echt geil werden toen ik me liggend aftrok en spoot.

Later in 't water kwamen die meiden 'per ongeluk' aan mijn pik die gelijk weer stijf werd en ze hebben me toen in zee afgetrokken. Was heel erg geil en dat spoot ik ook!!! Op het naaktstrand, als het erg rustig is en er een paar jongens vlak bij elkaar liggen.

Zo lekker aan t sjorren? Ga maar door hoor. Wel eens buiten gedaan tijdens het vissen. Gister met een vriend van me naar het bos gereden zijn we in de zon gaan liggen en lekker aftrekken we hebben hetzelfs bij elkaar gedaan dat was zalig.

Wel eens op het strand in een leeg strandhokje flink gerukt en gespoten. Was best druk, maar niet betrapt. Zorgt voor meer spanning.. Ook vaak met enkele vrienden op het naaktstrand elkaar afgetrokken en later ook elkaar gepijpt. Laatst ook in het bos aan het rukken. En mijn orgasme was echt veel lekkerder en voelde ook super. Ik trek mezelf ook altijd alleen af, tenzij er een meisje bij is maargoed.

Hoe trek je jezelf dan af in de bus enzo? Heeft toch wel een vrij opvallende beweging en meestal zijn er meer passagiers in de bus. En waar laat je je sperma??? Ik doe dat ook regelmatig omdat ik het ook erg geil vind. Maar je moet wel oppassen dat je er niet mee te koop loopt want een pic is zo gemaakt en doorgestuurd.

Verder loop je het risico dat iemand de politie belt. Als je het kicken vindt om iemand te choqueren, dan weet je wat voor gevaar je loopt want je bent wel strafbaar.

Toen ik een jaar of 14 was, ontdekte ik een plek wat later een ontmoetingsplek voor bimannen en homo's bleek te zijn. Maar daar kwam ik pas na maanden achter. En daar liepen mannen gewoon naakt rond, met en zonder stijve. Dat was wel een afgelegen plek waar bijvoorbeeld geen wandelaars komen of gezinnen met kinderen. Ik vond dat toen wel erg geil om die gasten daar te zien liggen of rond te zien lopen en ben er nog vaak naartoe geweest. Ik vinger me regelmatig op een bankje bij ons in het park.

Altijd spannend of er een fietser aankomt en als dat zo is dan weer heel braaf zitten en kijken alsof er niets aan de hand is: Ik heb m'n benen extra wijd gedaan en gewoon door gevingerd. Hahahaha ik dacht dat hij van z'n fiets zou vallen zo bleef hij naar me kijken. Ik ben een jongen en trek me dagelijks af buiten in de openlucht.

Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is spannend, maar doe het wel altijd op rustige plekjes waar je geen andere mensen stoort. Wordt je daar betrapt dan vind diegene het waarschijnlijk niet zo erg.

Het geeft op sommige momenten ook een soort oer-gevoel, bijna alsof je seks hebt met het universum of zoiets. Vooral 's nachts of op andere momenten dat het helemaal verlaten is op het strand of pal bovenop een duintop, naakt tussen de elementen. Net zoiets als zomers in je blootje door de stromende regen lopen, dat voelt ook heel lekker, alsof je een bent met de natuur. Ik heb het ook een paar keer samen met andere jongens gedaan, en ook wel buitenseks gehad met m'n vriendin.

Was allemaal erg leuk. Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend.

M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen?? Zodat ik naakt naar huis moet rijden scooter.

Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen. Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop.

Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur liep met grote AH tas. Kleren aangedaan en snel naar huis gereden.

Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende. In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen! Mijn buurman en ik lopen hard. Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn.

Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd. Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul. Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet.

Hij schudde zijn lul af na het pissen, trok zijn voorhuid enkele keren naar achter en begon heel voorzichtig te trekken. En in no-time was ie hard, en die van mij ook natuurlijk.

Sindsdien pakken we elkaar lul altijd even vast tijdens het lopen of rusten. Als ik bij hem thuis ben, doen we het ook vaak. Leuk als je dit met een maatje kunt doen. Toen we een jaar of dertien waren hebben m'n vriendje en ik als uitdaging bloot door de duinen gelopen met onze kleren opgeborgen in de rugtas. We hadden alleen sneakers aan en allebei een rugtas om. Het was niet erg druk, maar er liepen en fietsten ons af en toe wel mensen tegemoet op hetzelfde pad.

Iedereen reageerde eigenlijk positief, de meeste volwassenen lachten, en sommige jongeren staken een duim omhoog, en een paar jongens en meiden op de fiets deden een wolf whistle.

Waarschijnlijk had niemand er problemen mee omdat we nog zo jong waren. Nu zou ik het niet meer zo openlijk durven, omdat mensen vermoedelijk ook anders reageren als je wat ouder bent?

We doen het wel op rustige plekken en natuurlijk op het naaktstrand. Ik snap zelf niet hoe we het toen gedurfd hebben, maar samen heb je gewoon meer lef denk ik.

Aan het eind van de middag we waren bloot gaan zwemmen en zonnen op een rustig strand, maar geen naaktstrand hebben we een duinpan opgezocht omdat we allebei steeds meer met een stijve liepen. Daar even elkaar verwend, en toen weer op dezelfde manier terug, en pas aangekleed bij de rand van het duingebied. Een eindje verder gingen wij in het hoge gras liggen en ik zag dat mijn oom een stijve had. Ik zij tegen hem dat er weinig ruimte in zijn broek was, en hij zei erop ,, haal hem maar eruit!

Nou ik knoopte zijn gulp open en zijn grote lul met de Paarse Eikel stond in de Zon, ik begon hem lekker af te trekken en zo waren met ons allen heerlijk klaar ge kommen heerlijk geil!

Hoi, Het is inderdaad heerlijk om jezelf buiten te rukken. Ik ga meestal naar een bos bij mij in de buurt. Het is wel eens voorgekomen dat ik een andere rukker tegenkwam en toen hebben we 'het' samen gedaan. In de zomer, bij mooi weer, ga ik vaak zeilen met een vriend. Wanneer we een eind uit de kust zijn, trekken we alles uit en zeilen we naakt. Dat zie je wel vaker. Soms worden we zo geil door de zon en het water dat we de de spanning er af moeten halen.

Iemand riep wat door de megafoon en daarna een bulderende lach. Niks gebeurd maar wel flink geschrokken. Deze zomer nog toen ik met een vriendje in het bos ging spelen. Opeens moest ik plassen en zoek een boom. Maar mijn vriendje was mij stil gevolgd. En toen ik mij nog aan het afschudden was, nam hij mijn piemel beet en ik verbaasd hé wat doe je.

Maar hij zei niks en toen heeft hij mij afgetrokken tot ik spoot. Bloot is heel gewoon, er zouden meer van dit soort acties moeten zijn, dan raken we er weer wat meer aan gewend dat bloot normaal is. Ja hoor, in de duinen, in de zee piemel net onder water , donker steegje, op straat waar geen straatverlichting is, bos, maisveld, heel groot grasveld van een boer.

Achterin de tuin bij ons, tijdens vakantie op een balkonnetje van mijn slaapkamer. Op wandeling met de jeugdgroep aan de oever van een riviertje. Is heerlijk om je op een warme zomeravond in het bos af te trekken.

Moet wel lekker warm zijn. Beetje loom gevoel erbij en als je dan moet pissen gaat het eigenlijk vanzelf. Is wel eens gebeurd dat er anderen bij waren die dan vroegen waarom bleef je zo lang weg? Ik gaf toen een knipoog en zei dat ik de natuur op 2 manieren de vrije loop gelaten had. Ook wel eens gehad dat een vriend van me naast me stond en ik na het plassen eigenlijk doorging met rukken zonder dat ik er bij nadacht.

Zoals ik zei, het gaat dan vaak vanzelf bij mij. Heb je lang gelopen? Ja ruim anderhalf uur, zei ze, na een blik op haar horloge, maar ik haal eerste wat te drinken uit de auto.

En zo zaten we bezweet, maar voldaan na onze geleverde prestatie te praten over onze sport, hardlopen. Het was een leuke meid van achter in de twintig, met het hart op de tong. Zo, ik ga een plasje plegen en dan snel op huis aan om te douchen, heerlijk is dat na zo'n inspanning. Ik ga met je mee, want ik moet ook, zei ze. Ze zag mijn verbaasde gezicht. Ja hoor daar doe ik niet moeilijk over, bij een hardloopwedstrijd staat er achter ieder boom iemand te plassen, als ik voor ieder jonge heer die ik dan zie 25 eurocent krijg, heb ik mijn inschrijfgeld zo weer terug verdiend.

Dus heb ik besloten om, net als mannelijke lopers, gewoon een plas te doen achter een boom. Of heb je daar ernstige bezwaren tegen? Neen, absoluut niet, maar ik heb nog niet eerder meegemaakt, dat vrouwen zo openlijk plassen.

Op de atletiekclub schieten er op de training wel eens een paar dames het bos in maar, dan wel zover dat je ze van de weg af niet ziet. Maar, eerlijk gezegd winden plassende vrouwen mij ontzettend op, platweg gezegd ik wordt geil van en dat bied jij me als het ware aan. Neen geilaard, ik bied het je niet aan, ik verwacht eigenlijk dat je netjes de andere kant opkijkt, maar ik begrijp dat dat er niet inzit.

Als je er op staat kijk ik niet, maar ik zou het ontzettend geil vinden als ik zou mogen kijken, hoe er een heerlijke gele straal tussen je schaamlippen naar buiten komt. Door dit gepraat begon mijn pik op te spelen en dat kon mijn sportbroekje niet verbergen en dat zag zij natuurlijk ook. Ik denk dat de zwelling in je sportbroekje wordt veroorzaakt door de geachte aan mijn pissende kut. Om verdere problemen te voorkomen, van mij mag je kijken op de voorwaarde dat ik je mag aftrekken, want ik kick op zaadspuitende lullen.

We waren inmiddels het bos in gelopen, zodat we vanaf de weg niet meer zichtbaar waren. Ze deed haar sportbroekje uit. En ging wijdbeens staan om zich te laten bewonderen.

Ze had een heerlijk kut. Volledig glad geschoren, stevige dikke rimpelloze schaamlippen, die enigszins van elkaar stonden en waar tussen haar kleine schaamlippen naar buiten staken, ze waren roze en schitterden van het vocht. Haar kleine kutlippen kwamen samen in de kittelaar die parmantig naar voren stak. Tjonge wat een heerlijke opwindende kutje heb je, sprak ik geil en hijgend. Wat zou ik mijn jonge heer graag op verkenning sturen tussen die kutlippen van je.

Ze stond wat te wiebelen. Ik moet nu echt hoognodig plassen, ze liet zich wat door haar knieën zakken en bijna direct kwam er een volle straal warme dampende urine tussen haar kutlippen naar buiten. Het was een geweldig gezicht toen ze haar kutlippen wat van elkaar trok en de pis langs haar kleine kutlippen naar buiten sproeide.

Ik kreeg prompt een geweldig kloppend gevoel in mijn stijve lul. Ze stond wijdbeens en haar geile pis kwam kletteren en spetterend naar buiten.

Ze liet haar kutlippen los, waardoor haar kut zich weer sloot. De pis zocht zich een weg daar tussen door. Het sproeide nu echt alle kanten, ook tegen de binnen kant van haar dijen. Ze zucht diep, heerlijk is zo'n ontlading als je heel nodig moet. Weer deed ze haar kutlippen van elkaar en weer zag ik hoe die heerlijke straal naar buiten kwam.

Ik kon mij niet beheersen bukte mij en ving die straal op in mijn open mond. Dit is geweldig, riep ze, wat word ik daar geil van iemand in z'n bek pissen. Haar zeik liep aan alle kanten mijn mond weer uit en zij bleef maar door gaan.

Ik had mijn sportbroekje uit getrokken en liet mij voor haar zakken. Haar straal kwam precies op mijn stijve lul, ohoh ja dat is geil pissen op je geile lul, heerlijk heerlijk. Even later perste ze helaas de laatste stralen geile pis naar buiten, die stoetsgewijs op mijn pik terecht kwamen.

Heerlijk, daar knap je van op, zei ze terwijl ze met de handdoek de binnen kant van haar dijen afdroogde.

trekken lul pissen in de natuur

Kera Doherty