Pijpende negerin gangbang organiseren

Geile hollandse sex shemale sex gratis

Anaal, oma, Incest, Rape en Sm en kom snel klaar! Dennis en Harry zijn twee gestoorde, manipulerende broers die hun kleine zusje dwingen tot seksuele handelingen. Het lot van de hockeymeisjes Categorie: Zeker vandaag nu het zo heet was waren de waterstralen als een verfrissing, al werd het gelukkig wat koeler. Net toen hij zich van de zeep ontdaan had en lekker stond te spoelen zag hij door het raam dat het behoorlijk donker werd buiten. Plotseling zag hij een lichtflits waarop een geweldige klap volgde en direct na dit geweld barstte de hemel open.

Het leek alsof het ijsblokken regende zo hard klonk de regenbui op zijn platte dak. Snel de douche uit schoot Edwin in zijn onderbroek en ging voor het raam staan en keek naar zijn tuin hoe de natuur daar tekeer ging. In een mum van tijd stond zijn grasveldje blank van het regenwater.

Door de herrie van de regen heen hoorde hij gebons op zijn voordeur. Toen hij deze opendeed zag hij twee meiden in sportkleding doorweekt van de regen voor zijn deur staan. Ze keken wel vreemd op toen daar een vent in de deuropening stond in zijn onderbroek maar de grootste nam het woord.

We bestaan vijfentwintig jaar en we willen een feest organiseren'. De meisjes keken elkaar aan en even naar hun doorweekte kleding. Nadat hij de meisjes had binnengelaten stelde Edwin zich voor. Het regende nog steeds enorm en het begon ook weer te onweren. Edwin kwam met zijn badjas de kamer weer in en vroeg: De meiden hadden allebei kort geknipt haar en waren flink aan het puberen, hier en daar waren nog wat puistjes waarneembaar maar hun lichamen waren flink volwassen met alles erop en eraan zowel borsten als heupen waren als die van een jonge vrouw.

Justine was een donker type en had een frans of spaans uiterlijk, zo'n meisje dat je op franse stranden zomers tegenkomt. Esther was een echte hollandse zo te zien, blonde haren, kuiltjes in wangen als ze lacht en sproeten rond en op haar neus. Het viel Edwin nu op dat Esther een wond aan haar been had.

Edwin had de pleister reeds gevonden en bood deze aan. Esther ging hem op haar been plakken toen ze ontzettend moest lachen, met haar hand voor haar mond kwam ze niet meer bij en het pleister plakken schoot er bij in. Edwin zat op zijn hurken om de pleister op de wond te plakken toen hij zag waarom Esther zo moest lachen. In de weerspiegeling van de ingelijste poster die achter de stoel waar Esther op zat hing zag Edwin dat Justine achter zijn rug wel hele lekkere pijpbewegingen maakte met haar rechterhand richting haar open mond.

Haar linkerhand ging wreef over haar kruis onder haar rokje. Hij deed extra lang over het plakken van de pleister en genoot van de scene die Justine voor haar vriendin opvoerde die rood werd van het lachen. Hierop moest Esther weer giechelen en zei: Ze had een mooi lijfje met mooie stevig borsten die goed verpakt waren in haar grijze sportbeha.

Ze zat volkomen ontspannen in de stoel van haar thee te genieten. Toen Edwin de natte kleren naar de droger bracht hoorde hij de meiden weer giechelen, en zag zonder dat de meisjes het zagen dat Justine haar kleine act weer deed. Met haar rechter hand iets heen en weer bewegend richting haar mond en tegelijk wrijvend met haar linkerhand over de bolling van haar venusheuvel in haar natte broekje. De meiden hadden enorm plezier en Edwin kreeg een harde pik van wat hij zag. Zijn onderbroek ging in de weg zitten en deed deze dan ook uit, stiekem trok hij een paar keer aan zijn pik kijkend naar Justine en Esther.

De natte spullen Esther deed hij nu in de droger en met zijn handen in de zakken van de badjas om zijn stijve te verbergen liep hij weer de kamer in. De kleding van Esther is al aan het drogen'.

Justine begon haar shirt over haar hoofd te trekken en mooie volle borsten met grote tepels werden zichtbaar. Edwin gooide zijn badjas open en zijn naakte lichaam werd zichtbaar en meteen keken Justine en Esther naar zijn gezwollen pik.

Ze bleef gefixeerd op Edwins harde pik waaraan hij langzaam begon te trekken met zijn rechter hand. Esther schoof wat naar voren op de stoel en stak haar rechterhand in haar slipje en streeld met haar linkerhand over haar rechterborst. Justine schopte haar schoenen uit en trok haar kousen uit. Haar rokje volgde snel en stopte nu ook haar linkerhand in haar broekje. Kijkend naar de twee meisjes en genietend van zijn eigen trekkende bewegingen zei Edwin: Wil je eens proberen wat je net deed Justine?

Edwin en Justine gingen dichter bijelkaar zitten zodat Edwins pik gericht stond naar Justine. Langzaam kwam ze met haar mond dichterbij de harde staaf. Haar rechterhand was een beetje koud toen zij hem pakte, waarschijnlijk te lang in de natte kleren gezeten. Het bracht een siddering door Edwins geslacht. Esther deed nu haar slip helemaal uit en zat nu helemaal naakt in de stoel. Ze zette beide voeten op de armleuningen en liet Edwin genieten van een heerlijk uitzicht.

Met haar rechterhand ging ze onder haar been door en drukte met haar middelvinger tegen haar kontgaatje met haar linkerhand wreef ze over haar buik en door haar schaamhaar. Zo te zien vond ze het tijd om naar binnen te gaan en zonder aarzelen stak ze haar rechtermiddelvinger in haar kontje en twee vingers duwde de schaamlippen opzij en begonnen hard te wrijven over haar klitoris. Dit alles maakte Edwin nog geiler toen Justine haar mond opendeed om zijn pik te proeven.

Ze stak zijn pik direct diep naar binnen en begon direct te zuigen en te smakken. Haar linkerhand zat nog steeds te roeren in haar broekje. Ze had de pik losgelaten en kneep in de zak waar ze de ballen flink door elkaar gooide. Dit kon Edwin niet weigeren natuurlijk, niets ziet er lekkerder uit als een kaal geschoren kutje.

Edwin keek weer naar Esther die blijkbaar genoot om naar haar pijpende vriendin te kijken. Ze liet zachte kreuntjes horen en vingerde nog steeds haar kont en kut, wat een mooi geil meisje was die Esther ook vond Edwin. Op zijn handen en knieen kroop Edwin naar Esther die haar ogen gesloten had inmiddels en wachtte op het onvermijdelijke klaarkomen. Edwin wist wel hoe hij Esther kon helpen om het lekkerder te maken.

Met zijn gezicht in haar kruis snoof Edwin die lekkere geuren op die vrij gekomen waren door al dat gevinger. Hij stak zijn tong uit en plante deze tussen de vingers die nog steeds in beide gaatjes in en uit gingen. Hij begon Esthers kont te likken. Een hartstochtelijke kreun van Esther was het resultaat.

Langzaam trok hij haar vinger uit haar kontje en verving deze door het puntje van zijn tong. Hij probeerde zo diep mogelijk bij Esther naar binnen te gaan. Het kreunen en hijgen werd heftiger nu van Esther. Hij stopte nu zijn eigen vinger in Esthers kont en duwde deze in en uit. Esther stopte met haar kut te vingeren en pakt Edwins hoofd en geleide deze naar de plek waar alles gebeurde. Hij hapte en beet direct in haar schaamlippen zocht met zijn tong naar het harde klitje en begon er aan te zuigen en bijten.

Achter Edwin had Justine nu ook haar broekje uit en zat ook naakt en wijdbeens op de bank. Haar oog was gevallen op een kaars die ongebruikt als versiering op een kandelaar geprikt stond naast de bank. Een geribbelde kaars die net zo goed als dildo gebruikt kon worden vond Justine blijkbaar. Eerst had ze op de bank nog de kaars bij zichzelf in gebracht maar ze wilde zien wat Edwin met haar vriendin deed dus kwam ze van de bank en ging naast de stoel staan en zag hoe Esther een likbeurt kreeg.

Toen zette ze haar linkervoet op de leuning naast die van Esther en bracht zo de geribbelde kaars weer in haar kutje. Genietend van wat ze zag duwde ze langzaam de kaars in en uit haar kutje. Toen Esther dit zag werd het allemaal te veel en kwam ze met een gil klaar. Haar lichaam schokte zo Edwin moeite had zijn mond in haar kutje te houden om alle sappen op de vangen die hij zo gulzig dronk.

Er vloeide veel sap uit Esther die nog aan het schokken was en de controle over haar benen verloren was. Spastisch schopte ze na elke stoot met haar benen, 'Ooohh dat is zo lekker zo geil' is het enige dat Esther nog zei. Esther lag nog na te genieten in de stoel, toen Edwin Justine vroeg voorover te buigen met haar handen rustend op de armleuning van de stoel. De kaars stak nog in haar kutje toen ze haar handen op de stoel plaatste. Edwin ging achter Justine staan en vroeg of ze haar benen wijder wilde doen.

Edwin ging op zijn knieen achter Justine zitten en pakte de kaars beet die hij langzaam in en uit het kutje schoof. Met zijn tong begon hij Justines kontgaatje te likken. Edwin probeerde zijn tong zo ver mogelijk in haar kontje te stoppen. Het werd in iedergeval een natte toestand in haar kont en in haar kutje.

De kaars sopte van het sap en Edwin bewoog hem steeds sneller en harder. Toen ging Edwin weer staan en bewoog de kaars nu langzamer. Zijn harde pik duwde hij tegen Justines natte anusgaatje en propte zijn eikel bij haar naar binnen. Toen mijn lul door de lekkere deepthroating van Samantha weer helemaal stijf was ook liet ik de dames weer doggy Style positie in nemen.

Ik ging achter Ilona zitten en bracht mijn lul bij haar kutje naar binnen, ze begon te kreunen van genot. Toen een beetje spuug op haar sterretje en 2 vingers haar kont gat in. Samantha kwam terug met een heel mandje met Sex speeltjes. Er zat glijmiddel in, verder 3 verschillende maten buttplugs, een grote roze vibrator, en een dildo met strapon bandje.

En nog een extra grote dildo. Ik gebruikte het glijmiddel om het sterretje van Ilona te bewerken. En weer direkt reactie van Ilona: Maar nu vraag je er dus om. Ilona begint te kermen van de pijn en er lopen zelfs tranen over haar wangen. Ik pak Samantha bij haar kont en stop de kleine buttplug erin. Samantha doet de kleine dildo aan de binnenzijde en de grote aan de buitenkant.

Ilona begint haar zusje zachtjes te berijden totdat beide zusjes een orgasme krijgen. De zusje waren klaar en moe van de inspanningen, ik ging weer op huis aan, deze geile sletjes hadden nu wel even genoeg gehad. Na deze avond had ik zowel Ilona als Samantha in mijn macht, soms moest ik de sletjes chanteren, maar vaak deden de geile donders het al zonder protest, dus tijd ok een stapje verder te gaan, ik beveelde deze sletjes via de App dan ook om de volgende dag een lekker kort zomers rokje te dragen en geen slipje aan.

Ik kreeg direct een app terug. Ilona tikte ook wat terug: Ilona reageert direkt terug met: Ik reed 's morgen naar school toe en toen ik mijn scooter weg zetten zag ik Samantha achterin de fietsenstalling, ik riep haar en Samantha kwam naar me toe lopen.

Mijn hand voelde direkt onder haar rokje. Ik stuurde haar de app: Stap 1 maak nu een foto van je blote kutje onder je tafel. En vergeet het rooster niet. Stap 2 van je tegen prestaties is omdat je net zo'n grote mond had, dat ik je straks in de pauze wil zien en dan ga jij me ergens lekker even pijpen sletje. De les is voorbij en Samantha appt haar zusje om haar te helpen. Want tja haar moeder om hulp vragen leek haar niet echt een goed idee, want haar moeder kon Johan wel schorsen maar wat als hij dat filmpje ging verspreiden m Ik stuurde een app naar Ilona dat haar zusje niet geluisterd had.

Ik kreeg direct een app terug van Ilona: Als je een goede close-up foto's maakt dan zal ik eens kijken hoe om aan jouw verzoekje te gaan voldoen. Openstaande kutlipjes of vibrator in een kutje op de foto dan ga ik zeker weten aan de slag met jouw verzoekje.

De moeder van Ilse en Samantha werkt ook op deze school als biologie lerares, Esther genaamd. Spreekbeurt en iemand geeft een leuke spreekbeurt over reptielen en slangen en je raad het al, deze persoon heeft met toestemming van de biologie lerares wat dieren meegenomen. De betreffende leerling heeft een mooie spreekbeurt gegeven en laat op het einde zijn grote trots zien een slang van 2 meter lang. De slang weet te ontsnappen, dus een deel van de school is in rep en roer.

Net buiten het lokaal staat een groepje jongens en zij horen wat er is, maar ja deze jongens zijn niet niet zo gauw bang.

Zij besluiten de biologie lerares te helpen om de 2 meter lange slang te zoeken en weer te vangen. Al met al zijn ze dik een half uur bezig geweest om de slang te zoeken en deze weer te vangen. Het is uiteindelijk gelukt, maar dag pauze, want die was jij voorbij. Johan was een van deze jongens die geholpen had. Hij vindt dat de biologie lerares hun best kan bedanken, want hun hele pauze is weg. Johan heeft de volgende dag biologieles en loopt even naar de juffrouw toe en doet daar zijn beklag.

Tuurlijk wil ik jullie bedanken voor jullie inzet, daar het jouw zo hoog zit zal ik eens kijken of ik het goed kan maken met jouw en je vrienden. Johan is grof gebekt en zegt: Wacht eens misschien weet ik wel wat, ik moet het alleen wel eerst met de directeur bespreken, dus je hoort het nog van me Johan, ga nu maar snel zitten dan kunnen we met de les beginnen.

Jullie hebben toch dat groepje naschoolse activiteiten waarbij jullie eten klaarmaken. Ik denk dat het een leuk idee is om de jongens die geholpen hebben met de ontsnapte slang te vangen, te trakteren op een etentje en misschien is het een leuk idee dat jullie meiden clubje dat eten dan klaar maakt, lijkt dit jullie wat? Ik moet dit uiteraard bij de directeur voorleggen ivm de onkosten, want jullie meiden clubje is qua eten anders geregeld. Ilona en Samantha beide: Oh jee denkt moeder Esther, ze worden al oud hé en gaan dezelfde fratsen uithalen als wat ik vroeger deed, als ze maar niet nu al zwanger raken, zoals bij mezelf toendertijd gebeurt is, school en zwangerschap is moeilijk te combineren.

Esther gaat tv kijken, haar man is op zakenreis in het buitenland en dus is Esther alleen thuis met haar 2 dochters. Haar dochters zijn boven en Esther is de hele dag al geil, ze besluit om haar man op zakenreis te verassen en ze maakt een selfie video waarin zij zichzelf thuis lekker bevredigd.

Haar man is razend enthousiast. Haar man is hard aan het werk, maar hij maakt toch een aftrek filmpje en stuurt deze op. Esther vind het best geil zo Sex op afstand. De volgende dag een normale schooldag en Esther heeft tijdens de koffiepauze overleg gehad met de directeur over dat etentje maken, dat was akkoord mits het geen 5 sterren dineer ging worden.

Esther krijgt tijdens de les een Sex filmpje van haar man binnen met de vraag om weer een spannend Sex filmpje te krijgen van zijn vrouw. Esther noemt de uitvlucht, maar ik ben aan het werk op school.

Haar man, dan doe je het straks toch tijdens de pauze. Esther zit in haar klaslokaal te lunchen en heeft haar lunch op en vind het spannend, maar ze besluit haar man een plezier te willen doen, de pauze is nog lang niet voorbij, dus tijd zat. Esther is lekker met zichzelf aan het spelen en heeft niet door dat Johan de klas in gelopen was. Johan staat te filmen en kijken hoe de lerares zichzelf aan het bevredigen is. Esther heeft niks door, ze komt klaar en ze houd zich in om het niet uit te gillen van genot.

Johan stopt met filmen en gaat het lokaal weer uit. Pauze is voorbij en Johan heeft nu biologie les. Esther verteld de jongens uit de klas dat ze een diner geregeld heeft als bedankje voor hun inzet tijdens hun pauze tijd, het etentje wordt hier op school gehouden en wordt hier ook klaar gemaakt, dit diner kan volgende week vrijdag naschooltijd plaats vinden.

Esther heeft op school het meiden groepje waar haar dochters deel van uitmaken geïnformeerd over de ideeën en alle meiden wilde meedoen, dat was wel handig anders had zij het samen moeten regelen met haar dochters.

Johan stuurt Ilona een app: Johan stuurt Esther vanaf een anonieme telefoon een Screenshots van het filmpje van Esther die zichzelf bevredigd in de klas.

Ik doe niks wat ik niet wil. Jij slaat zo'n toon aan, dat je me nu eerst maar eens aan gaat tonen dat jij je gedienstig op gaat stellen voor mij, ik wil binnen nu en 10 minuten een foto ontvangen waarop jij compleet naakt bent, anders dan gaat dit filmpje vanavond nog naar de directeur.

Esther schrikt wel erg, en denkt: Nee die is er nu niet, die is er van het weekend pas weer. Esther besluit de chanteur zijn zin te geven, ze doet dit met tegen zin, maar ja de directeur zal wel denken, als hij dat filmpje ziet. Esther kleed zich uit en maakt een naakt foto en stuurt deze op. De spanning die hierbij komt, maakt Esther ook wel wat geil.

Esther schrikt, nu is er geen weg meer terug ze moet doorgaan houd ze zichzelf voor. En hup ze maakt de gewenste foto's. Esther voldoet maar al te graag aan dit verzoek, op het moment dat ze klaar gekomen is, schieten haar bedenkingen wel weer voorbij, want tja over 2 dagen dan is haar man er weer. De volgende dag doet Esther wat haar opgedragen is, ze is wel erg nieuwsgierig naar haar wie chanteur is en hoe deze aan nummer komt. Het is een warme dag en wat schets Esther haar verbazing, haar dochters hebben net als zijzelf geen slipje aan, dat had ze laatst al opgemerkt, maar nu ze er op letten wist ze het zeker, maar het viel haar op dat er meer meisje op school zonder slipje rondliepen, ergens stelde dit Esther gerust, ze was niet de enige die er zo bij liep.

Esther had bij sommige lessen wel het idee alsof de jongens extra haar aandacht leken te vragen. Bij de klas van Johan was een de mentor ziek, dus had de directeur aan Esther gevraagd of zij de klas op wou vangen.

Esther deed dit wel vaker, maar vandaag zat ze eigenlijk niet te wachten op extra's. Johan stuurde Esther een appje: Ze legt haar mentor klasje uit dat hun normale mentor ziek is en zij de les vervangt, Esther informeert waar de klas mee bezig was, we waren bezig met een klassenfeest te organiseren. Er waren al indelingen gemaakt, wie wat zou gaan doen. Esther vraagt en verder, vanuit de klas wordt geroepen bijles biologie kan ook geen kwaad.

Johan stuurt haar direct nog een app: Ik stel voor om 4 tafels in het midden te zetten en dat Kees en Karin zich uitkleden en dan bovenop de tafels plaats nemen en dan kan de klas eromheen komen staan. Esther ontvangt nog weer een app en jij gaat met je blote kut ook op de tafel staan, anders krijgt iedereen zo een filmpje op het smartboard te zien.

Kees en Karin staan te twijfelen om hun kleren uit te doen, waardoor kees gevat zegt: Ik kom wel op de tafel staan. Ze hervat haar uitleg: Of bent u stiekem aan het plassen juffrouw? En zo begon de hele klas en Kees maakte daar dankbaar gebruik van en zei: Kleed u zich maar eens uit voor wat meer uitleg te geven over uw lichaam.

Kees viel blijkbaar op wat rijpere vrouwen, want zijn lul was half stijf, maar toen Esther besloten had zich uit te kleden, kreeg hij een volledige erectie. Esther greep de grip op de klas terug door te benoemen wat er bij Kees gebeurde. Mario kleed zich uit en loopt naar Karin toe. Esther wacht totdat iedereen aangekleed is waarna ze de klaslokaal deuren opent. De klas heeft gym en tja Karin krijgt veel aandacht deze les. Maar ook kees en Mario kregen de nodige aandacht van de meiden.

Esther is 's avonds thuis en krijgt ze weer een app: Esther begint te twijfelen, is dit bluf of is het Mario dan toch?

Hij stak zijn tong uit en plante deze tussen de vingers die nog steeds in beide gaatjes in en uit gingen. Hij begon Esthers kont te likken. Een hartstochtelijke kreun van Esther was het resultaat. Langzaam trok hij haar vinger uit haar kontje en verving deze door het puntje van zijn tong.

Hij probeerde zo diep mogelijk bij Esther naar binnen te gaan. Het kreunen en hijgen werd heftiger nu van Esther. Hij stopte nu zijn eigen vinger in Esthers kont en duwde deze in en uit. Esther stopte met haar kut te vingeren en pakt Edwins hoofd en geleide deze naar de plek waar alles gebeurde. Hij hapte en beet direct in haar schaamlippen zocht met zijn tong naar het harde klitje en begon er aan te zuigen en bijten.

Achter Edwin had Justine nu ook haar broekje uit en zat ook naakt en wijdbeens op de bank. Haar oog was gevallen op een kaars die ongebruikt als versiering op een kandelaar geprikt stond naast de bank.

Een geribbelde kaars die net zo goed als dildo gebruikt kon worden vond Justine blijkbaar. Eerst had ze op de bank nog de kaars bij zichzelf in gebracht maar ze wilde zien wat Edwin met haar vriendin deed dus kwam ze van de bank en ging naast de stoel staan en zag hoe Esther een likbeurt kreeg. Toen zette ze haar linkervoet op de leuning naast die van Esther en bracht zo de geribbelde kaars weer in haar kutje.

Genietend van wat ze zag duwde ze langzaam de kaars in en uit haar kutje. Toen Esther dit zag werd het allemaal te veel en kwam ze met een gil klaar.

Haar lichaam schokte zo Edwin moeite had zijn mond in haar kutje te houden om alle sappen op de vangen die hij zo gulzig dronk. Er vloeide veel sap uit Esther die nog aan het schokken was en de controle over haar benen verloren was. Spastisch schopte ze na elke stoot met haar benen, 'Ooohh dat is zo lekker zo geil' is het enige dat Esther nog zei.

Esther lag nog na te genieten in de stoel, toen Edwin Justine vroeg voorover te buigen met haar handen rustend op de armleuning van de stoel. De kaars stak nog in haar kutje toen ze haar handen op de stoel plaatste. Edwin ging achter Justine staan en vroeg of ze haar benen wijder wilde doen.

Edwin ging op zijn knieen achter Justine zitten en pakte de kaars beet die hij langzaam in en uit het kutje schoof. Met zijn tong begon hij Justines kontgaatje te likken. Edwin probeerde zijn tong zo ver mogelijk in haar kontje te stoppen. Het werd in iedergeval een natte toestand in haar kont en in haar kutje. De kaars sopte van het sap en Edwin bewoog hem steeds sneller en harder. Toen ging Edwin weer staan en bewoog de kaars nu langzamer.

Zijn harde pik duwde hij tegen Justines natte anusgaatje en propte zijn eikel bij haar naar binnen. Dat ging niet makkelijk maar het ging wel ze spande haar anus van de schrik en Edwin bleef even bewegingsloos staan. Alleen de kaars bleef in en uit haar kutje gaan. Toen hij voelde dat Justine ontspande duwde hij langzaam zijn pik dieper in haar kont. Nu ging het makkelijker en voelde het warme zachte vlees rond zijn pik.

Hij voelde ook hoe hij de kaars in Justines kutje tegen zijn eigen lul aan duwde. Esther was weer wat bijgekomen zag het tafereel aan, ondanks dat ze geen lesbische verhouding hadden kon Esther het niet laten om Justines tepels te likken en haar borsten te kneden.

Esther begon ook moet kusjes geven die nog beantwoord werden ook. Al gauw waren Esther en Justine hevig aan het tongzoenen. In een langzaam tempo werd Justine in haar kont en kut geneukt en ze genoot hier enorm van. Voordat Justine kon antwooden was Esther een halve slag gedraaid in de stoel gooide haar benen in de lucht en bood haar kutje aan om gelikt te worden.

Justine hoefde alleen haar hoofd maar naar beneden te doen om haar mond aan Esters kut te zetten. Ze nam meteen een grote hap en had meteen slierten kutvocht aan haar kin hangen. Dit wond Justine zichtbaar en hoorbaar op want het likken ging met hijgen en steunen gepaard bij elke stoot van Edwin en de kaars in haar kont en kut nam ze een grote lik van haar vriendin. Dat 'zo' dat duurde niet langer dan twee stoten.

Justine zakte bijna door haar benen en trilde over haar hele lichaam. Het likken van haar vriendin kon ze niet meer, ze hing alleen maar boven het natte kutje, dat nu maar door Esther zelf gevingerd werd met vier vingers.

Maar dat was toch niet zo fijn als likken blijkbaar. Esther pakte Justine bij haar hoofd en duwde haar mond op haar kut. Heftige draaiend met haar onderlichaam schuurde Esther haar kutje over het gezicht van haar vriendin die bijna in ademsnood kwam.

Nu kwam ook Esther weer klaar en spoot het gezicht van Justine vol met kutsap. Justine was gebroken en zakte op de grond net nadat Edwin de kaars en zijn pik uit haar had gehaald. Toen hij het drijfnatte gezicht van Justine zag richtte hij zijn pik op haar mond en trok zich klaar.

De eerste straal sperma spatte op Justine's kin, toen deed ze haar mond open en zijn tweede kwak spoot in haar mond. Blijkbaar wilde Esther ook van dit sapje proeven en hapte vanaf de stoel in Edwins pik en kreeg de derde straal in haar mond een vierde spoot Edwin op haar wang.

Toen beet Esthers mond zich vast aan de eikel en zoog de rest van zijn orgasme haar keel in. Alle drie uitgeput zakte zonder iets te zeggen neer. Esther kwam ook naast Justine liggen en likte een klodder sperma van haar kin. Justine was de eerste die iets zei toen iedereen weer een beetje bij zinnen was: De twee meisjes zaten in afwachting van wat komen zou toen Edwin binnenkwam met zijn tondeuse, schuim, mesjes en wat handdoeken.

Dit liet Esther niet op zich zitten en greep in de pluk schaamhaar van Justine als extra straf stak Esther snel twee vingers in Justine's kut en bewoog ze hard en snel tegen de klitoris. Ze ging net zo lang door tot Justine meer wilde en haar benen wijder deed en genoot van het heftige gevinger, toen stopte Esther plotseling en stak de natte vingers in Justine's mond. Heel zorgvuldig haalde hij het apparaat door de donkere krullen, de plukjes haar vielen netjes op de handdoek. Edwins lul reageerde op Esthers geile woordjes en werd weer hard.

Dat wil elke jongen wel neuken. Zo jouw eerste deel is ook klaar' Er zitten nog een paar haartjes hier en daar en om jullie echt lekker glad te krijgen heb ik mijn scheermesje nodig. Wees maar niet bang dat ik je snij, ik ben heel voorzichtig. Met zijn vingers masseerde Edwin het schuim op de juiste plaats. De meisjes begonnen allebij zachtjes te kreunen.

Door al dat gedoe rond de schaamstreek waren Esthers en Justine's kutjes opgezwollen, zorgvuldig werd het schuim en de haartjes weggeveegd door het scherpe mesje. Het laatste restje schuim werd met de handdoek weggeveegd.

Kijk maar' zei Edwin terwijl hij een spiegel voorhield aan de meisjeskutjes. En het voelt ook lekker zacht'. Ze bleef haar vriendin strelen en Justine streelde Esthers tietjes. Edwin begon Esthers kutje te likken nadat hij de handdoeken met de schaamhaarkrullen had weggepakt van de bank. Ze was drijfnat van het scheren en het likken.

Terwijl Esther nog steeds Justine's kut aan het strelen was trok Edwin Esther een stukje naar de rand van de bank. Hij legde Esthers benen over zijn schouders en prikte zijn harde pik in Esthers pasgeschoren kut. Met harde stoten neukte hij Esther naar een orgasme. Maar niet voor lang want naast die heerlijke kut van Esther lag nog een uitdaging.

Met een beweging zat Edwins pik als gegoten in Justine's grotje. Zonder te dralen, deed Edwin zijn best om zo hard mogelijk te stoten. Doordat haar kutje zo nat was gleed Edwins pik af en toe uit Justine. Snel weer erin en hard stoten. Esther ging op de bank staan, hield Justine's benen vast en zakte een beetje door haar knieen en zette haar kale natte kut op Justine's mond.

Justine stak direct haar tong uit en begon Esthers kut uit te likken. Edwin ging bijna klaarkomen voelde hij en trok zijn lul met een plop uit de natte kut. Hij ging op zijn knieen voor Justine's kut zitten likte haar tot een orgasme terwijl hij haar kont vingerde. Haar sappen smeerde Edwin uit over zijn hele gezicht en zoog aan de schaamlippen. Justine was te druk met haar eigen klaarkomen dat ze Esther niet meer likte wel was ze haar aan het vingeren in haar kont en in haar kut.

Edwin keek omhoog en zag dat Esther Justins hele hand in haar kut had. Hij had eerder gezien dat ze vier vingers in haar kut kon hebben maar een hele vuist. Dat zag er wel erg geil uit vooral toen Justine haar hand uit Esthers kut trok, tegelijk met haar hand liep er een golf kutsap uit druipend op Justine's gezicht.

Ik kreeg direct een app terug. Ilona tikte ook wat terug: Ilona reageert direkt terug met: Ik reed 's morgen naar school toe en toen ik mijn scooter weg zetten zag ik Samantha achterin de fietsenstalling, ik riep haar en Samantha kwam naar me toe lopen. Mijn hand voelde direkt onder haar rokje.

Ik stuurde haar de app: Stap 1 maak nu een foto van je blote kutje onder je tafel. En vergeet het rooster niet. Stap 2 van je tegen prestaties is omdat je net zo'n grote mond had, dat ik je straks in de pauze wil zien en dan ga jij me ergens lekker even pijpen sletje. De les is voorbij en Samantha appt haar zusje om haar te helpen. Want tja haar moeder om hulp vragen leek haar niet echt een goed idee, want haar moeder kon Johan wel schorsen maar wat als hij dat filmpje ging verspreiden m Ik stuurde een app naar Ilona dat haar zusje niet geluisterd had.

Ik kreeg direct een app terug van Ilona: Als je een goede close-up foto's maakt dan zal ik eens kijken hoe om aan jouw verzoekje te gaan voldoen. Openstaande kutlipjes of vibrator in een kutje op de foto dan ga ik zeker weten aan de slag met jouw verzoekje. De moeder van Ilse en Samantha werkt ook op deze school als biologie lerares, Esther genaamd. Spreekbeurt en iemand geeft een leuke spreekbeurt over reptielen en slangen en je raad het al, deze persoon heeft met toestemming van de biologie lerares wat dieren meegenomen.

De betreffende leerling heeft een mooie spreekbeurt gegeven en laat op het einde zijn grote trots zien een slang van 2 meter lang. De slang weet te ontsnappen, dus een deel van de school is in rep en roer. Net buiten het lokaal staat een groepje jongens en zij horen wat er is, maar ja deze jongens zijn niet niet zo gauw bang.

Zij besluiten de biologie lerares te helpen om de 2 meter lange slang te zoeken en weer te vangen. Al met al zijn ze dik een half uur bezig geweest om de slang te zoeken en deze weer te vangen. Het is uiteindelijk gelukt, maar dag pauze, want die was jij voorbij. Johan was een van deze jongens die geholpen had. Hij vindt dat de biologie lerares hun best kan bedanken, want hun hele pauze is weg. Johan heeft de volgende dag biologieles en loopt even naar de juffrouw toe en doet daar zijn beklag.

Tuurlijk wil ik jullie bedanken voor jullie inzet, daar het jouw zo hoog zit zal ik eens kijken of ik het goed kan maken met jouw en je vrienden.

Johan is grof gebekt en zegt: Wacht eens misschien weet ik wel wat, ik moet het alleen wel eerst met de directeur bespreken, dus je hoort het nog van me Johan, ga nu maar snel zitten dan kunnen we met de les beginnen. Jullie hebben toch dat groepje naschoolse activiteiten waarbij jullie eten klaarmaken. Ik denk dat het een leuk idee is om de jongens die geholpen hebben met de ontsnapte slang te vangen, te trakteren op een etentje en misschien is het een leuk idee dat jullie meiden clubje dat eten dan klaar maakt, lijkt dit jullie wat?

Ik moet dit uiteraard bij de directeur voorleggen ivm de onkosten, want jullie meiden clubje is qua eten anders geregeld. Ilona en Samantha beide: Oh jee denkt moeder Esther, ze worden al oud hé en gaan dezelfde fratsen uithalen als wat ik vroeger deed, als ze maar niet nu al zwanger raken, zoals bij mezelf toendertijd gebeurt is, school en zwangerschap is moeilijk te combineren. Esther gaat tv kijken, haar man is op zakenreis in het buitenland en dus is Esther alleen thuis met haar 2 dochters.

Haar dochters zijn boven en Esther is de hele dag al geil, ze besluit om haar man op zakenreis te verassen en ze maakt een selfie video waarin zij zichzelf thuis lekker bevredigd. Haar man is razend enthousiast. Haar man is hard aan het werk, maar hij maakt toch een aftrek filmpje en stuurt deze op. Esther vind het best geil zo Sex op afstand. De volgende dag een normale schooldag en Esther heeft tijdens de koffiepauze overleg gehad met de directeur over dat etentje maken, dat was akkoord mits het geen 5 sterren dineer ging worden.

Esther krijgt tijdens de les een Sex filmpje van haar man binnen met de vraag om weer een spannend Sex filmpje te krijgen van zijn vrouw. Esther noemt de uitvlucht, maar ik ben aan het werk op school. Haar man, dan doe je het straks toch tijdens de pauze. Esther zit in haar klaslokaal te lunchen en heeft haar lunch op en vind het spannend, maar ze besluit haar man een plezier te willen doen, de pauze is nog lang niet voorbij, dus tijd zat.

Esther is lekker met zichzelf aan het spelen en heeft niet door dat Johan de klas in gelopen was. Johan staat te filmen en kijken hoe de lerares zichzelf aan het bevredigen is. Esther heeft niks door, ze komt klaar en ze houd zich in om het niet uit te gillen van genot.

Johan stopt met filmen en gaat het lokaal weer uit. Pauze is voorbij en Johan heeft nu biologie les. Esther verteld de jongens uit de klas dat ze een diner geregeld heeft als bedankje voor hun inzet tijdens hun pauze tijd, het etentje wordt hier op school gehouden en wordt hier ook klaar gemaakt, dit diner kan volgende week vrijdag naschooltijd plaats vinden. Esther heeft op school het meiden groepje waar haar dochters deel van uitmaken geïnformeerd over de ideeën en alle meiden wilde meedoen, dat was wel handig anders had zij het samen moeten regelen met haar dochters.

Johan stuurt Ilona een app: Johan stuurt Esther vanaf een anonieme telefoon een Screenshots van het filmpje van Esther die zichzelf bevredigd in de klas. Ik doe niks wat ik niet wil. Jij slaat zo'n toon aan, dat je me nu eerst maar eens aan gaat tonen dat jij je gedienstig op gaat stellen voor mij, ik wil binnen nu en 10 minuten een foto ontvangen waarop jij compleet naakt bent, anders dan gaat dit filmpje vanavond nog naar de directeur. Esther schrikt wel erg, en denkt: Nee die is er nu niet, die is er van het weekend pas weer.

Esther besluit de chanteur zijn zin te geven, ze doet dit met tegen zin, maar ja de directeur zal wel denken, als hij dat filmpje ziet. Esther kleed zich uit en maakt een naakt foto en stuurt deze op. De spanning die hierbij komt, maakt Esther ook wel wat geil. Esther schrikt, nu is er geen weg meer terug ze moet doorgaan houd ze zichzelf voor. En hup ze maakt de gewenste foto's. Esther voldoet maar al te graag aan dit verzoek, op het moment dat ze klaar gekomen is, schieten haar bedenkingen wel weer voorbij, want tja over 2 dagen dan is haar man er weer.

De volgende dag doet Esther wat haar opgedragen is, ze is wel erg nieuwsgierig naar haar wie chanteur is en hoe deze aan nummer komt. Het is een warme dag en wat schets Esther haar verbazing, haar dochters hebben net als zijzelf geen slipje aan, dat had ze laatst al opgemerkt, maar nu ze er op letten wist ze het zeker, maar het viel haar op dat er meer meisje op school zonder slipje rondliepen, ergens stelde dit Esther gerust, ze was niet de enige die er zo bij liep.

Esther had bij sommige lessen wel het idee alsof de jongens extra haar aandacht leken te vragen. Bij de klas van Johan was een de mentor ziek, dus had de directeur aan Esther gevraagd of zij de klas op wou vangen. Esther deed dit wel vaker, maar vandaag zat ze eigenlijk niet te wachten op extra's. Johan stuurde Esther een appje: Ze legt haar mentor klasje uit dat hun normale mentor ziek is en zij de les vervangt, Esther informeert waar de klas mee bezig was, we waren bezig met een klassenfeest te organiseren.

Er waren al indelingen gemaakt, wie wat zou gaan doen. Esther vraagt en verder, vanuit de klas wordt geroepen bijles biologie kan ook geen kwaad. Johan stuurt haar direct nog een app: Ik stel voor om 4 tafels in het midden te zetten en dat Kees en Karin zich uitkleden en dan bovenop de tafels plaats nemen en dan kan de klas eromheen komen staan.

Esther ontvangt nog weer een app en jij gaat met je blote kut ook op de tafel staan, anders krijgt iedereen zo een filmpje op het smartboard te zien. Kees en Karin staan te twijfelen om hun kleren uit te doen, waardoor kees gevat zegt: Ik kom wel op de tafel staan.

Ze hervat haar uitleg: Of bent u stiekem aan het plassen juffrouw? En zo begon de hele klas en Kees maakte daar dankbaar gebruik van en zei: Kleed u zich maar eens uit voor wat meer uitleg te geven over uw lichaam. Kees viel blijkbaar op wat rijpere vrouwen, want zijn lul was half stijf, maar toen Esther besloten had zich uit te kleden, kreeg hij een volledige erectie. Esther greep de grip op de klas terug door te benoemen wat er bij Kees gebeurde. Mario kleed zich uit en loopt naar Karin toe.

Esther wacht totdat iedereen aangekleed is waarna ze de klaslokaal deuren opent. De klas heeft gym en tja Karin krijgt veel aandacht deze les. Maar ook kees en Mario kregen de nodige aandacht van de meiden. Esther is 's avonds thuis en krijgt ze weer een app: Esther begint te twijfelen, is dit bluf of is het Mario dan toch? Esther was geil geworden van deze hele situatie, ze besloot zichzelf thuis daarom maar even lekker te bevredigen.

Nadat ze klaar gekomen was, ging Esther vroeg naar bed deze avond, morgenavond dan was haar man weer terug van zijn zakenreis en dan zouden de vlammen er in bed weer vanaf vliegen, dus nu een beetje rust kon geen kwaad. Als laatste loopt de gymleraar naar buiten.

Esther loopt de gymzaal in en kijkt om zich heen, niemand te zien,maar ja het is ook nog vroeg Esthrt blijft de eerste minuut stil staan en om zich heen kijkent of er nog andere mensen in de gymzaal zijn, Esther is nieuwsgierig en gaat even kijken of er niet toevallig nog iemand nodig in de kleedkamer is.

De kleedkamer is leeg en als Esther terug in het midden van de gymzaal is begint Esther zich uit te kleden. Haar kleren legt ze netjes aan de zijkant weg, ze pakt haar vibrator en een blinddoek en loopt naar het midden van de gymzaal, hier zet ze de vibrator aan en brengt deze langzaam haar poesje in.

Om 4 uur hoort Esther de kerkklokken 4x aanslaan, Esther denkt het is tijd. Ze hoort nog niets, Johan stond om 4 uur al in de deur opening te kijken of Esthrt zich aan de regels hield Langzaam loopt Johan dichterbij en blijft op een afstandje staan kijken en besluit met zijn telefoon een filmpje te maken van de zichzelf bevredigende Esther. Esther begint al geil te worden door de vibrator en hoor je af en toe al geile kreuntjes maken.

Esther is alleen maar aan het genieten, dat ze midden in de gymzaal met een blinddoek staat daar denkt ze geen seconde mee aan, niet veel later kondigt er zich een eerste orgasme aan bij Esther. Zodra Esther hiervan bijgekomen is voelt ze dat er iemand is, ze moet Johan eerst pijpen, deze zegt niks, anders zou hij wellicht verraden wie hij is. Het pijpen gaat Esther goed af, binnen nog time staat Johan zijn lul groot en stijf, klaar voor actie.

Johan trekt zijn lul uit het pijpende mondje van Esther. Esther had tijdens het pijpen al gemerkt dat deze lul groter en dikker is dan die van haar man.Buiten dikke sexy vrouw


Esther heeft niks door, ze komt klaar en ze houd zich in om het niet uit te gillen van genot. Johan stopt met filmen en gaat het lokaal weer uit. Pauze is voorbij en Johan heeft nu biologie les. Esther verteld de jongens uit de klas dat ze een diner geregeld heeft als bedankje voor hun inzet tijdens hun pauze tijd, het etentje wordt hier op school gehouden en wordt hier ook klaar gemaakt, dit diner kan volgende week vrijdag naschooltijd plaats vinden.

Esther heeft op school het meiden groepje waar haar dochters deel van uitmaken geïnformeerd over de ideeën en alle meiden wilde meedoen, dat was wel handig anders had zij het samen moeten regelen met haar dochters. Johan stuurt Ilona een app: Johan stuurt Esther vanaf een anonieme telefoon een Screenshots van het filmpje van Esther die zichzelf bevredigd in de klas. Ik doe niks wat ik niet wil. Jij slaat zo'n toon aan, dat je me nu eerst maar eens aan gaat tonen dat jij je gedienstig op gaat stellen voor mij, ik wil binnen nu en 10 minuten een foto ontvangen waarop jij compleet naakt bent, anders dan gaat dit filmpje vanavond nog naar de directeur.

Esther schrikt wel erg, en denkt: Nee die is er nu niet, die is er van het weekend pas weer. Esther besluit de chanteur zijn zin te geven, ze doet dit met tegen zin, maar ja de directeur zal wel denken, als hij dat filmpje ziet. Esther kleed zich uit en maakt een naakt foto en stuurt deze op. De spanning die hierbij komt, maakt Esther ook wel wat geil. Esther schrikt, nu is er geen weg meer terug ze moet doorgaan houd ze zichzelf voor.

En hup ze maakt de gewenste foto's. Esther voldoet maar al te graag aan dit verzoek, op het moment dat ze klaar gekomen is, schieten haar bedenkingen wel weer voorbij, want tja over 2 dagen dan is haar man er weer. De volgende dag doet Esther wat haar opgedragen is, ze is wel erg nieuwsgierig naar haar wie chanteur is en hoe deze aan nummer komt. Het is een warme dag en wat schets Esther haar verbazing, haar dochters hebben net als zijzelf geen slipje aan, dat had ze laatst al opgemerkt, maar nu ze er op letten wist ze het zeker, maar het viel haar op dat er meer meisje op school zonder slipje rondliepen, ergens stelde dit Esther gerust, ze was niet de enige die er zo bij liep.

Esther had bij sommige lessen wel het idee alsof de jongens extra haar aandacht leken te vragen. Bij de klas van Johan was een de mentor ziek, dus had de directeur aan Esther gevraagd of zij de klas op wou vangen. Esther deed dit wel vaker, maar vandaag zat ze eigenlijk niet te wachten op extra's. Johan stuurde Esther een appje: Ze legt haar mentor klasje uit dat hun normale mentor ziek is en zij de les vervangt, Esther informeert waar de klas mee bezig was, we waren bezig met een klassenfeest te organiseren.

Er waren al indelingen gemaakt, wie wat zou gaan doen. Esther vraagt en verder, vanuit de klas wordt geroepen bijles biologie kan ook geen kwaad. Johan stuurt haar direct nog een app: Ik stel voor om 4 tafels in het midden te zetten en dat Kees en Karin zich uitkleden en dan bovenop de tafels plaats nemen en dan kan de klas eromheen komen staan.

Esther ontvangt nog weer een app en jij gaat met je blote kut ook op de tafel staan, anders krijgt iedereen zo een filmpje op het smartboard te zien. Kees en Karin staan te twijfelen om hun kleren uit te doen, waardoor kees gevat zegt: Ik kom wel op de tafel staan.

Ze hervat haar uitleg: Of bent u stiekem aan het plassen juffrouw? En zo begon de hele klas en Kees maakte daar dankbaar gebruik van en zei: Kleed u zich maar eens uit voor wat meer uitleg te geven over uw lichaam.

Kees viel blijkbaar op wat rijpere vrouwen, want zijn lul was half stijf, maar toen Esther besloten had zich uit te kleden, kreeg hij een volledige erectie. Esther greep de grip op de klas terug door te benoemen wat er bij Kees gebeurde. Mario kleed zich uit en loopt naar Karin toe. Esther wacht totdat iedereen aangekleed is waarna ze de klaslokaal deuren opent.

De klas heeft gym en tja Karin krijgt veel aandacht deze les. Maar ook kees en Mario kregen de nodige aandacht van de meiden. Esther is 's avonds thuis en krijgt ze weer een app: Esther begint te twijfelen, is dit bluf of is het Mario dan toch? Esther was geil geworden van deze hele situatie, ze besloot zichzelf thuis daarom maar even lekker te bevredigen. Nadat ze klaar gekomen was, ging Esther vroeg naar bed deze avond, morgenavond dan was haar man weer terug van zijn zakenreis en dan zouden de vlammen er in bed weer vanaf vliegen, dus nu een beetje rust kon geen kwaad.

Als laatste loopt de gymleraar naar buiten. Esther loopt de gymzaal in en kijkt om zich heen, niemand te zien,maar ja het is ook nog vroeg Esthrt blijft de eerste minuut stil staan en om zich heen kijkent of er nog andere mensen in de gymzaal zijn, Esther is nieuwsgierig en gaat even kijken of er niet toevallig nog iemand nodig in de kleedkamer is.

De kleedkamer is leeg en als Esther terug in het midden van de gymzaal is begint Esther zich uit te kleden. Haar kleren legt ze netjes aan de zijkant weg, ze pakt haar vibrator en een blinddoek en loopt naar het midden van de gymzaal, hier zet ze de vibrator aan en brengt deze langzaam haar poesje in.

Om 4 uur hoort Esther de kerkklokken 4x aanslaan, Esther denkt het is tijd. Ze hoort nog niets, Johan stond om 4 uur al in de deur opening te kijken of Esthrt zich aan de regels hield Langzaam loopt Johan dichterbij en blijft op een afstandje staan kijken en besluit met zijn telefoon een filmpje te maken van de zichzelf bevredigende Esther. Esther begint al geil te worden door de vibrator en hoor je af en toe al geile kreuntjes maken.

Esther is alleen maar aan het genieten, dat ze midden in de gymzaal met een blinddoek staat daar denkt ze geen seconde mee aan, niet veel later kondigt er zich een eerste orgasme aan bij Esther. Zodra Esther hiervan bijgekomen is voelt ze dat er iemand is, ze moet Johan eerst pijpen, deze zegt niks, anders zou hij wellicht verraden wie hij is.

Het pijpen gaat Esther goed af, binnen nog time staat Johan zijn lul groot en stijf, klaar voor actie. Johan trekt zijn lul uit het pijpende mondje van Esther. Esther had tijdens het pijpen al gemerkt dat deze lul groter en dikker is dan die van haar man. Johan brengt zijn lul naar Esther haar kutje en trekt de vibrator eruit en stopt in een keer zijn lul bij Esther naar binnen. Esther is al opgewarmd, dus zijn lul glijd er redelijk soepel naar binnen, Esther moet wel wennen, want deze lul blijkt een stuk groter en dikker als wat ze normaal van haar man ontvangt.

Esther haar kutje wordt door de grote en dikke lul extra gestimuleerd waardoor er zich al heel snel een 2de orgasme meld bij Esther,Johan blijft hard door neuken en Esther heeft amper tijd om bij te komen van haar 2de orgasme of haar 3de orgasme meld zich aan, Esther is zo geil dan haar 3de orgasme zo heftig is dat het erop lijkt alsof ze tegelijk een 4de en 5de orgasme in een lijkt te krijgen. Zo heftig is Esther nog nooit klaargekomen, hierna heeft Esther dus ook even rust nodig.

Johan pakt zijn telefoon en filmt de van geldigheid kronkelende Esther. Johan legt de vibrator op Esther haar kutje, Esther zet hem aan en de vibrator dringt haar kutje weer binnen, dit wordt teveel voor het kutje van Esther en er volgt een spuitend orgasme, Esther haar sappen spuiten eruit.

Esther blijkt dus een squirter te zijn. Normaal merkt zij er zelf niet veel van, maar blijkbaar is ze vandaag zo lekker gestimuleerd dat haar gedachtes zijn alsof ze in de hemel is, alles is lekker. Johan besluit deze slet doggy Style nog even te neuken, ook nu komt er weer een squirter bij Esther. Johan staat op het punt om klaar te komen en Esther voelt dat en zegt: Niet lang nadat Johan klaar kwam, loopt Johan stilletjes weg en stuurt Esther op de gang een app.

Esther hoort niemand meer om haar heen, wel hoort ze haar mobiel die meld dat er een berichtje binnen is, Esther twijfelt zal ze de blinddoek af kunnen doen? Ze waagt de gok en kijkt om haar heen, ze ziet niemand in de gymzaal, snel loopt ze naar haar kleren en pakt haar telefoon. Esther pakt haar spulletjes en gaat naar huis toe, het is lekker luchtig weer, dus Esther heeft een zomers rokje aan en geen slipje. Thuis gekomen blijkt haar man al thuis te zijn, haar man zegt we gaan lekker uit eten vanavond.

Ze gaan met zijn auto, een cabriolet, dus Esther voelt in de auto de wind onder haar rokje langs haar kutje gaan. Esther droomt een beetje weg, terug denkend aan hoe lekker ze genoot vanmiddag. Haar rijd en verteld voluit wat hij aan belevenissen heeft gehad tijdens zijn zakenreis. Esther wordt zelfs weer geil, haar lipjes gaan openstaan en oeps er lekt zelfs een beetje sperma uit, ze heeft geen tijd gehad om zichzelf te verschonen na de vrijpartij vanmiddag op school.

Haar man merkt dat ze weg droomt en als hij ziet dat zijn vrouw geil aan het worden is neemt hij de eerste de beste afslag het bos in. Op een rustig plekje rijd hij een paadje in en zet de auto stil. Op het moment dat de auto stilstaat schrikt Esther uit haar droom. Haar man grijpt met zijn hand direkt onder haar rokje en zegt: Esther lijkt afwezig, ze voelt de kleine lul van haar man amper, vanmiddag had ze een lekkere lul in haar kutje zitten.

Haar man is helemaal blij, Esther is niet vaak te porren voor buitensex. Haar man doet zijn best, maar Esther raakt niet echt verder opgewonden, dus Esther besluit maar te faken alsof ze klaarkomt, haar man wil Esther een facial geven, dus hij trekt zijn lul uit haar kut en alle kutsappen en sperma resten van Johan lopen de kut van Esther nu uit.

Haar man laat Esther hem pijpen en aftrekken totdat hij in haar gezicht spuit. Haar man denkt dat hij de veroorzaker is van al dat kutvocht, dus hij is blij dat zijn vrouw zo genoten heeft. Ze gaan met de cabriolet even snel wat boodschappen voor de middag doen en dan straks met haar auto de week boodschappen. Boodschappen gedaan en in de auto, komt haar man erachter hij is toch wat vergeten, hij gaat dat wel even snel halen en Esther blijft in de auto zitten.

Esther krijgt direct een geil idee, ze maakt een foto van haar blote kutje in de auto en ze maakt een selfie en stuurt beide foto's naar de app. Johan stuurt direkt een app terug: Nu een topless foto graag. Esther heeft haar tieten net weer opgeborgen of haar man komt alweer aanlopen, dus dat is allemaal goed gegaan.

Ze eten als gezin aan tafel het avondeten, haar dochters merken dat er wat is en proberen hun moeder uit te horen wat er scheelt. Na het eten informeren Ilse en Samantha bij hun moeder, wat is er mamma.

Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Chantage foto's deel 2 Chantage foto's deel 2 Chantage foto's deel 2 In het eerste deel heb ik Ilona leren kennen en aan het einde chanteerde ik Ilona om te doen wat ik aan haar vraag.

Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Bijna nooit zin in sex hebben. Overzicht van de meest spetterende en krachtige cumshots. Spetterende gangbang op het vakantiepark in drenthe, extreme tiener destructie. Twee tieners en één lul. Drie lesbiennes en haar speeltuigjes sex feest met brunette die neukt flink. Lange vibrator in strak jong tienerkutje tienermeisje krijgt billekoek met zweep van sm meester.

Strakke asian babe gaat ervoor. Ze zuigt tot ze ondergespoten wordt hij naait een strak tienertje af voordat hij zijn penis leegspuit in haar smoel! Terwijl een kerel haar in haar kutje naait, zuigt ze zelf op een andere pik! Jongen neukt zijn zusje naar een hoogtepunt, vader is strakke kontje van zijn dochter an het neuken. Behoorlijk grote vibrator in nauw tienerkutje. Sexy webcam babe laat haar blowjob skills zien roodharige amateur slet lekker hard geneukt. Langs het spoor zuigt ze zijn pik af!

Grote lul keelneukt de blonde huisvrouw, pijpende oma laat twee lullen klaarkomen in haar mond. Met dikke voorbinddildo naait ze de rondborstige blonde snol diep in haar aarsje.

Model student naait zijn lerares prachtige 19 jarige student topless gefilmd. Blonde rijpe meid heeft sappig kutje, met dikke voorbinddildo naait ze de rondborstige blonde snol diep in haar aarsje.

Haar milf laat zich neuken op kantoor door haar jongere collega. Het ene blondje pijpt hem de ander neukt hij hij penetreert haar ze pijpt en naait hem. Rekt veronica en haar eerste keer anaal, geil blondje trekt haar vriendje af. Vriendin uit zuidamerika met een ontzagwekkende kont maakt anale seks.

Blonde shemale likt aan zijn penis, taxichauffeur neukt vrouwelijke klant in en bovenop zijn yellow cab. Haar geile lippen omsluiten zijn enorme lul.

Brunette naait zich zelf in kut en kont met vibrator dikke zeug met grot hangborsten steekt vibrator in haar zeiknatte neukspleet.

Kristyn Whetsel