Oud maar geil geile buiten sex

oud maar geil geile buiten sex

Juf Anita vond dat altijd heel erg schattig en liep weer naar haar bureau toe, terwijl ze lekker met haar mooie billen aan het zwaaien was. Johan wist niet hoe snel hij na school naar huis toe moest rennen. Hij sloot zich op in de badkamer, haalde zijn pik tevoorschijn en begon er hard aan te trekken.

In zijn fantasie was het juf Anita die aan zijn pik aan het trekken was en als hij klaarkwam, deed ze haar mond over zijn pik en slikte ze al zijn zaad door. Die beelden kwamen weer heel even terug toen hij in de ogen van zijn oude juf keek. Ze zag er nog steeds geil uit en blijkbaar hield ze er nog steeds van om een diep decolleté te dragen. Haar grote borsten zagen er nog even aanlokkelijk uit als vroeger.

Juf Anita zag direct waar zijn blik naar toe ging. Ik woon hier om de hoek en het komt goed uit dat ik je zie, want ik heb veel teveel boodschappen gedaan en jij mag me helpen tillen. Ze had nog steeds dat toontje in haar stem die geen tegenspraak duldde en zo kon het gebeuren dat Johan bepakt met allerlei boodschappentassen achter zijn voormalige lerares aanliep.

Zijn masturbatie-muze niet gelogen, want ze woonde inderdaad om de hoek. Nadat ze binnengekomen waren dirigeerde ze Johan naar de bank in de huiskamer en ging ze zelf de keuken in om alle boodschappen op te bergen.

Dat deed ze nogal rap, want na een minuutje of vijf kwam ze al met twee dampende koppen koffie de kamer weer binnenlopen. Johan had gedacht dat ze in de stoel tegenover de bank zou gaan zitten, maar juf Anita had een ander plan.

Ze ging dicht naast haar voormalige leerling zitten, zodat hij een goed zicht had op haar grote tieten. Ze had in de keuken haar bh alvast uitgedaan zodat hij haar bedoelingen gelijk door zou hebben. Johan was echter een beetje terughoudend. Het liefst had hij de kleren van zijn oude lerares van haar lichaam gerukt en had hij haar hard op de bank genomen. Juf Anita had wel door dat het initiatief bij haar vandaan moest komen en ze ging steeds dichter tegen hem aanzitten.

Ik heb altijd gehoopt je nog een keer tegen te komen als je ouder zou zijn, zodat ik mijn excuses kon aanbieden. Dat heb ik bij deze dus gedaan en wat zou je ervan denken als je ze nu eindelijk eens vast zou pakken. Johan wist niet wat hem overkwam en even wist hij niet wat hij moest doen. Hij keek haar met grote ogen aan en wilde wat zeggen, maar zijn geiligheid nam het over.

Hij pakte voorzichtig één van de grote borsten van juf Anita vast en begon er aan te likken. Of je trouwens een vriendin of vrouw hebt, maakt me geen reet uit, ik wil dat je me zo gaat neuken. Johan was wat verbaasd van de grove taal die uit de mond van de blonde oudere vrouw kwam.

Ze was altijd keurig netjes en hij had haar nog nooit op een scheldwoord kunnen betrappen. Hij begreep meteen wat ze wilde en begon haar natte kut te vingeren terwijl hij met haar borsten bleef spelen. Ze lag topless te genieten van zijn vingers en ze had al een klein orgasme gekregen.

Ze wilde echter meer en begon met het losknopen van Johan zijn broek. Die stond op zijn beurt op en ontdeed zich razendsnel van zijn kleren. Anita had het voorbeeld gevolgd en was op de eettafel gaan liggen met haar benen wijd. De naakte Johan hoefde niet eens te stoten om zijn pik diep in haar te krijgen. Ze was kletsnat en zijn pik gleed naar binnen als een warm mes door de boter. Het liefst had hij haar keihard geneukt, maar hij wist ook dat hij dan veel te snel klaar zou komen.

Buiten dat om was het plaatje voor zijn ogen te mooi om waar te zijn. Zijn oude lerares lag te genieten op de eettafel en telkens als hij stootte zwaaide haar grote tieten heen en weer. Hij begon haar iets harder te neuken op aandrang van Anita en hij voelde hoe haar kut zich samentrok om zijn dikke pik en hij wist dat ze middenin een orgasme zat.

Ze ging staan en gaf hem een zetje, zodat hij op de bank terechtkwam. Zijn pik stond nog steeds keihard omhoog en na even gewacht te hebben, liet ze zich eroverheen glijden en begon ze hem te neuken. Hij had altijd gedacht dat zijn juf Anita een keurige vrouw was die alleen maar aan seks in de slaapkamer deed met de lichten uit. Kim zat wijds been en speelde met haar nu toch wel natte kut. De heren keken naar binnen en liepen dan weer door.

Nu stonden er twe oudere mannen te kijken en knede hun lul. Ik liet het raam zaken van Kim en de heren hadden beter uitzicht. De mannen groeten mij en keken naar Kim. Kim keek ze aan en zei, hoe oud zijn jullie dan. De heren lachte en zeide leeftijd geen probleem. Ik ben 59 en de ander lachte en zei 61 jaar. Oke zei kim we volgend jullie. Ze stapte alleij in een auto en reden weg en wij reden er achter aan. Na een kleine 10 min waren we verder in het bos en na een kleine wandeling waren we bij he huis.

Het was er donker en stil. We liepen via een stukkende achter deur naar binnen. We liepen naar boven en daar lag veel rommel en een oude matras. Kim gaat verder Ik was bloed nerveus en die plek gaf me de kriebels maar ook wed ik geil van die plek. Die twee mannen stonden naast me en streelde allebij mijn billen en keken geil naar me. Shit het waren echt oude mannen en ik werd betast door hun.

Even had ik mijn twijfels maar zag dat mijn kanjer ergens was gaan zitten en rookte een sigaret. Al snel gleden hun handen tussen mijnbillen en de plek en de heren hadden al gezorgt dat ik mega geil en nat was. Ik zakte door mijn knieen en nam deze twe oude lullen in mijn mond en zoog ze. Heerlijk was het om twe vreemde oude kerels hun lul te pijpen. Ze knede mijn kleine borsten en eentje vroeg hoe oud ik was.

Ik lachte en zei leftijd geen probleem en mijn vriend riep ze is 20 jaar. De heren werden nog geiler en zeide bijna in koor. Dat dacht ik al ze ziet er lekker jong uit. Ik lag nu op het matras en mijn benen uit elkaar en mijn shirt uit. Ik zoog een oude lul en de ander likte mijn geile spleet. Ik werd gelikt en gevingert en mijn borsten werden gekneed en ik zoog een stijve kwijlende oude lul. Shit wat geil en lekker zeg. Nu werd er gewisseld en de ander likte en vingerde mijn beide gaatjes en ik kwam heel lekker klaar.

Nu stak hij zijn oude lul eindelijk in me en begon me hel rustig te neuken met zijn oude staaf. Ik gromde wat en genoot intens. Mijn rokje was uit en de heren namen me omstebeurt heerlijk in mijn klets natte tiener gleuf.

Ik zat op 1 van hun en neukte hem even en zoog de ander. Ik ging wat omhoog en hield die lul voor mijn kont en zakte weer omlaag en liet me heerlijk door die zeker 40 jaar oude lul in mijn jonge tiener reet neuken. Die man hijgde zwaar en riep damm wat een geile slet ben jij. Beide heren naaide mijn kut en kont en spoten hun zaad in hun rubber terwijl ze in me zaten.

De heren bedankte me en liepen weg. Ik alg daar nog mega geil en wilde wel meer. We stapte in de auto en reden weg naar amsterdam. Van plaats naar huis te gaan besloten we nog een rondje wallen te doen en een leuke dvd te halen. We liepen door de bloedstraat en daar staan travo's. Dames met een flink gevulde string. We liepen langs een leuke travo die ons riep en zei, beide voor 50 euro. Ik moest lachen en mijn vriend riep, wel geil.

Ik liep naar haar toe en zei beide 50 euro. Ze lachte en zei, zelf voor niks mag het. We liepen naar binnen en daar stonden we dan in een peeskamer met een travo. Mijn vriend trok haar string weg en inderdaad en geile donkere lul kwam er uit.

Hij trok er aan en zei wat geil zeg. Ik pakte zijn hoofd en duwde deze naar die lul en zei zuig die lul vor ik hem in me krijg.

..

Seks previews gratis erotische massage

Jouw gratis sex films! Oud stel neemt geil groentje in tuintrio ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Opa helpt een jong sletje met autopech. Ouwe geluksvogel geniet van 2 jonge poppetjes. Opa neemt jong blondje mee naar het dorp uit zijn verneukte jeugd.

Ouder koppel heeft sex met de babysitter. Koppel zoekt tiener voor een trio. Oma zuigt de boerenknecht. Dikke Sasha neemt een oude pik. Opa en oma in de achtertuin. Oma laat galante zwervers een poepje ruiken. Blond sletje neukt met opa. Jong en Oud amateur trio in de achtertuin. Hippie koppel wil best mee voor ritje in de seks bus. Geplaatst door amateur mrt 27, Schoonmoeder 0.

Een jonge gast is met zijn schoonfamilie erop uitgetrokken in de natuur. Terwijl de rest aan een flinke wandeling begint, blijft zijn mature schoonmoeder achter omdat ze lekker van de rust wil genieten. Dat is haar manier om te zeggen dat ze wil gaan masturberen in de vrije natuur.

Ze heeft genoeg hints gegeven aan de echtgenoot van haar dochter dat hij moet zorgen dat hij op tijd terug is. De jongeman bleek slim genoeg te zijn om de hints te begrijpen en hij kwam na niet al te lange tijd terug bij zijn schoonmoeder die naakt op een kleed met zichzelf aan het spelen was.

Hij had een smoesje gebruikt om bij de rest weg te komen, zodat hij eindelijk eens een keer de geile moeder van zijn vrouw een beurt kon geven. Hij kreeg een keiharde pik toen hij zijn mature schoonmoeder, die een paar lekkere grote tieten heeft, bezig zag. Hij liet zijn pik dan ook graag in haar geile mond verdwijnen. Terwijl ze hem aan het pijpen was begon hij haar te vingeren en al snel stroomde haar kutje over. Ze wilde niets liever dan zijn grote leuter in haar kut en hard geneukt worden.

Nadat ze klaargekomen was van het stevige neuken, begon ze aan zijn pik te likken en het duurde niet lang of hij kwam in haar mond klaar. Ze begon keurig te slikken en alles wat op haar hand terechtgekomen was likte ze af. Ze waren precies op tijd klaar, want ze hoorde in de verte de stemmen van de anderen steeds dichterbij komen.

Hij pakte zijn kleren en verdween vlug tussen de bomen om zich aan te kleden. De geile schoonmoeder kon nog net op tijd haar kleren aantrekken en het leek alsof er niets gebeurd was. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


oud maar geil geile buiten sex

Juf Anita vond dat altijd heel erg schattig en liep weer naar haar bureau toe, terwijl ze lekker met haar mooie billen aan het zwaaien was. Johan wist niet hoe snel hij na school naar huis toe moest rennen. Hij sloot zich op in de badkamer, haalde zijn pik tevoorschijn en begon er hard aan te trekken.

In zijn fantasie was het juf Anita die aan zijn pik aan het trekken was en als hij klaarkwam, deed ze haar mond over zijn pik en slikte ze al zijn zaad door. Die beelden kwamen weer heel even terug toen hij in de ogen van zijn oude juf keek. Ze zag er nog steeds geil uit en blijkbaar hield ze er nog steeds van om een diep decolleté te dragen.

Haar grote borsten zagen er nog even aanlokkelijk uit als vroeger. Juf Anita zag direct waar zijn blik naar toe ging. Ik woon hier om de hoek en het komt goed uit dat ik je zie, want ik heb veel teveel boodschappen gedaan en jij mag me helpen tillen.

Ze had nog steeds dat toontje in haar stem die geen tegenspraak duldde en zo kon het gebeuren dat Johan bepakt met allerlei boodschappentassen achter zijn voormalige lerares aanliep.

Zijn masturbatie-muze niet gelogen, want ze woonde inderdaad om de hoek. Nadat ze binnengekomen waren dirigeerde ze Johan naar de bank in de huiskamer en ging ze zelf de keuken in om alle boodschappen op te bergen.

Dat deed ze nogal rap, want na een minuutje of vijf kwam ze al met twee dampende koppen koffie de kamer weer binnenlopen. Johan had gedacht dat ze in de stoel tegenover de bank zou gaan zitten, maar juf Anita had een ander plan.

Ze ging dicht naast haar voormalige leerling zitten, zodat hij een goed zicht had op haar grote tieten. Ze had in de keuken haar bh alvast uitgedaan zodat hij haar bedoelingen gelijk door zou hebben. Johan was echter een beetje terughoudend. Het liefst had hij de kleren van zijn oude lerares van haar lichaam gerukt en had hij haar hard op de bank genomen.

Juf Anita had wel door dat het initiatief bij haar vandaan moest komen en ze ging steeds dichter tegen hem aanzitten. Ik heb altijd gehoopt je nog een keer tegen te komen als je ouder zou zijn, zodat ik mijn excuses kon aanbieden. Dat heb ik bij deze dus gedaan en wat zou je ervan denken als je ze nu eindelijk eens vast zou pakken. Johan wist niet wat hem overkwam en even wist hij niet wat hij moest doen. Hij keek haar met grote ogen aan en wilde wat zeggen, maar zijn geiligheid nam het over.

Hij pakte voorzichtig één van de grote borsten van juf Anita vast en begon er aan te likken. Of je trouwens een vriendin of vrouw hebt, maakt me geen reet uit, ik wil dat je me zo gaat neuken.

Johan was wat verbaasd van de grove taal die uit de mond van de blonde oudere vrouw kwam. Ze was altijd keurig netjes en hij had haar nog nooit op een scheldwoord kunnen betrappen. Hij begreep meteen wat ze wilde en begon haar natte kut te vingeren terwijl hij met haar borsten bleef spelen.

Ze lag topless te genieten van zijn vingers en ze had al een klein orgasme gekregen. Ze wilde echter meer en begon met het losknopen van Johan zijn broek. Die stond op zijn beurt op en ontdeed zich razendsnel van zijn kleren. Anita had het voorbeeld gevolgd en was op de eettafel gaan liggen met haar benen wijd. De naakte Johan hoefde niet eens te stoten om zijn pik diep in haar te krijgen.

Ze was kletsnat en zijn pik gleed naar binnen als een warm mes door de boter. Het liefst had hij haar keihard geneukt, maar hij wist ook dat hij dan veel te snel klaar zou komen. Buiten dat om was het plaatje voor zijn ogen te mooi om waar te zijn. Zijn oude lerares lag te genieten op de eettafel en telkens als hij stootte zwaaide haar grote tieten heen en weer. Hij begon haar iets harder te neuken op aandrang van Anita en hij voelde hoe haar kut zich samentrok om zijn dikke pik en hij wist dat ze middenin een orgasme zat.

Ze ging staan en gaf hem een zetje, zodat hij op de bank terechtkwam. Zijn pik stond nog steeds keihard omhoog en na even gewacht te hebben, liet ze zich eroverheen glijden en begon ze hem te neuken. Hij had altijd gedacht dat zijn juf Anita een keurige vrouw was die alleen maar aan seks in de slaapkamer deed met de lichten uit. Kim zat wijds been en speelde met haar nu toch wel natte kut. De heren keken naar binnen en liepen dan weer door.

Nu stonden er twe oudere mannen te kijken en knede hun lul. Ik liet het raam zaken van Kim en de heren hadden beter uitzicht. De mannen groeten mij en keken naar Kim. Kim keek ze aan en zei, hoe oud zijn jullie dan. De heren lachte en zeide leeftijd geen probleem. Ik ben 59 en de ander lachte en zei 61 jaar. Oke zei kim we volgend jullie. Ze stapte alleij in een auto en reden weg en wij reden er achter aan. Na een kleine 10 min waren we verder in het bos en na een kleine wandeling waren we bij he huis.

Het was er donker en stil. We liepen via een stukkende achter deur naar binnen. We liepen naar boven en daar lag veel rommel en een oude matras. Kim gaat verder Ik was bloed nerveus en die plek gaf me de kriebels maar ook wed ik geil van die plek. Die twee mannen stonden naast me en streelde allebij mijn billen en keken geil naar me.

Shit het waren echt oude mannen en ik werd betast door hun. Even had ik mijn twijfels maar zag dat mijn kanjer ergens was gaan zitten en rookte een sigaret. Al snel gleden hun handen tussen mijnbillen en de plek en de heren hadden al gezorgt dat ik mega geil en nat was. Ik zakte door mijn knieen en nam deze twe oude lullen in mijn mond en zoog ze. Heerlijk was het om twe vreemde oude kerels hun lul te pijpen.

Ze knede mijn kleine borsten en eentje vroeg hoe oud ik was. Ik lachte en zei leftijd geen probleem en mijn vriend riep ze is 20 jaar. De heren werden nog geiler en zeide bijna in koor. Dat dacht ik al ze ziet er lekker jong uit. Ik lag nu op het matras en mijn benen uit elkaar en mijn shirt uit. Ik zoog een oude lul en de ander likte mijn geile spleet. Ik werd gelikt en gevingert en mijn borsten werden gekneed en ik zoog een stijve kwijlende oude lul.

Shit wat geil en lekker zeg. Nu werd er gewisseld en de ander likte en vingerde mijn beide gaatjes en ik kwam heel lekker klaar.

Nu stak hij zijn oude lul eindelijk in me en begon me hel rustig te neuken met zijn oude staaf. Ik gromde wat en genoot intens. Mijn rokje was uit en de heren namen me omstebeurt heerlijk in mijn klets natte tiener gleuf. Ik zat op 1 van hun en neukte hem even en zoog de ander. Ik ging wat omhoog en hield die lul voor mijn kont en zakte weer omlaag en liet me heerlijk door die zeker 40 jaar oude lul in mijn jonge tiener reet neuken. Die man hijgde zwaar en riep damm wat een geile slet ben jij.

Beide heren naaide mijn kut en kont en spoten hun zaad in hun rubber terwijl ze in me zaten. De heren bedankte me en liepen weg. Ik alg daar nog mega geil en wilde wel meer.

We stapte in de auto en reden weg naar amsterdam. Van plaats naar huis te gaan besloten we nog een rondje wallen te doen en een leuke dvd te halen. We liepen door de bloedstraat en daar staan travo's.

Dames met een flink gevulde string. We liepen langs een leuke travo die ons riep en zei, beide voor 50 euro. Ik moest lachen en mijn vriend riep, wel geil. Ik liep naar haar toe en zei beide 50 euro. Ze lachte en zei, zelf voor niks mag het. We liepen naar binnen en daar stonden we dan in een peeskamer met een travo.

Mijn vriend trok haar string weg en inderdaad en geile donkere lul kwam er uit. Hij trok er aan en zei wat geil zeg. Ik pakte zijn hoofd en duwde deze naar die lul en zei zuig die lul vor ik hem in me krijg.

..

Learn how your comment data is processed. De beste schoonmoeder porno sexfilmpjes van de tubesites Schoonmoeder Gast versiert zijn schoonmoeder en wordt door haar gepijpt   BBW schoonmoeder geeft een showtje voor haar schoonzoon weg   Chubby schoonmoeder wordt hard geneukt in de badkamer   De beste schoonmoeder pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites. Oud en Jong hebben seks met elkaar in de natuur Geplaatst door amateur mrt 27, Schoonmoeder 0.

Een jonge gast is gezellig met zijn schoonfamilie erop uitgetrokken in de natuur. Zijn mature schoonmoeder blijkt heel graag seks met hem te willen hebben. Previous Lekkere tiener met een mooie booty, heeft seks op een boot. Next Lekkere vriendin met grote tieten heeft dat pijpen wel door. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste schoonmoeder porno sexfilmpjes van de tubesites Schoonmoeder.

Gast versiert zijn schoonmoeder en wordt door haar gepijpt. BBW schoonmoeder geeft een showtje voor haar schoonzoon weg. Chubby schoonmoeder wordt hard geneukt in de badkamer.

Categorized Tag Cloud tiener donkere man slank vriendin lesbisch huisvrouw mature dik koppel klaarkomen berijden tatoeages knap brunette lingerie neuken facial pijpen dildo hangtieten trio strand aftrekken cumshot grote pik masturberen milf buitensex grote borsten echtgenote vingeren webcam standjes buurman buurvrouw BBW creampie grote tieten anaal blond tietneuken lekker kontje hondjes beffen geil brilletje moeder bank hotelkamer doorslikken oma.

Zin in geile webcamsex? Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten mei 30, Anale sex. Een milf en haar dochter pijpen samen de vriend van de dochter mei 27, Pijpen. Knappe echtgenote heeft seks met haar man en zijn beste vriend mei 23, Echtgenote.

Eerst in het kontje dan in het mondje. Het openbaar is zo gek nog niet. Zweedse schone heeft wel oren naar een extraatje. Laat al die vieze oude mannetjes maar komen over dit jonge blonde sletje. Naakte tieners in de branding! Geil laat sletterige Sonja zich in haar bek spuiten. Echte strandslet zuigt eerst een lul en neukt. Bleekscheet gaat ver voor donkere vakantieliefde. Fatsig amateurtje treft het met haar zomerliefde.

Jonge alto's neuken elkaar op straat. Flinke lading mannenpap voor geile deugniet. Zwerver treft een botergeil tienertje op zijn vaste slaapplek. Lompe boer kwakt een onschuldig kind over de borsten. Snipverkouden door het buiten pijpen. Zuigen en neuken in het openbaar vervoer. Dat iedereen mee kan kijken vinden zij juist geil. Moeder Overste pakt Frater Philippe bij de kloten.
Bi meid gezocht sex landgraaf


Orthodoxe opa paalt geile tiener in het openbaar. Geil blondje bevrijdt ouwe geilbeer van gespannen boog. Oma vind het altijd zo geil als iemand jarig is. Triootje geniet buiten van de zon.

Bejaarde vrouw verleid een hele jonge vent. Oude opa zet de bloemetjes buiten met jonge brunette. Jaloerse oma hengelt naar een beurt. Roodharige GILF laat zich verwennen door jong koppel. Dubbele penetratie in trio met latina. De Anale Auto Wasserette. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Geil laat sletterige Sonja zich in haar bek spuiten. Echte strandslet zuigt eerst een lul en neukt.

Bleekscheet gaat ver voor donkere vakantieliefde. Fatsig amateurtje treft het met haar zomerliefde. Jonge alto's neuken elkaar op straat.

Flinke lading mannenpap voor geile deugniet. Zwerver treft een botergeil tienertje op zijn vaste slaapplek. Lompe boer kwakt een onschuldig kind over de borsten. Snipverkouden door het buiten pijpen. Zuigen en neuken in het openbaar vervoer. Dat iedereen mee kan kijken vinden zij juist geil. Ze wees er een aan, dat was een beste. Ze klikte het weg en zei, morgen is hij er al.

Ik keek ook de volgende dag of de post al kwam. Hij belde aan en ik schaamde me. Wist ik het dat hij niet weet wat erin zit. Snel naar binnen en uitgepakt. Wat een groot ding zeg.

Hij lag voor me en ik voelde mij zo warm worden van de schaamte. Ik nam hem in mijn handen en mijn duim gleed over de knop. Mooie strakke pik met aderen erop. Ik voelde het zachte spul en ze tikte ermee op mijn andere hand. Ik werd er geil van. Ik deed mijn bloes omhoog en streek er mee over mijn blote buik.

MMMM dat voelde wel lekker. Zachtjes met de punt tussen haar rokje in. Dat ging zo een tijdje door en ik zakte er verder mee.

Ik keek de kamer rond, maar ze was toch alleen. Ik trok mijn rokje iets omhoog dat mijn dijen bloot kwamen. Met de dildo zachtjes mijn binnen kant strelen en ik voelde mijn kutje gloeien. Verder en verder ging ik tot de knop tegen mijn slip aan kwam. Ik streek ermee langs mijn natte kruis. Ik duwde hem steviger tegen mijn kruis aan. Mijn slip zat half in mijn natte spleet.

Door het schuren ging mijn slip iets opzij en streek over de buitenkant van mijn kut. Ohh half achterover met mijn hoofd ging ik zo door, Mijn kut gloeide en verlangde naar meer. Zonder het te weten trok ik mijn slip opzij zodat ik met die dikke eikel tussen mijn lippen kwam. Ohhh jaaaa wat lekker na zes jaar zo,n ding te voelen, ook al is het maar kunst. Zachtjes en behoedzaam duwde ik verder en zonder moeite gleed hij erin. Zo,n dik en groot ding was maar een peulenschil.

Met mijn handen onder de flap duwde ik hem tot het eind erin. Mijn kut was wijd genoeg. Ik was zo bezig en mijn orgasme waren niet meer te houden. Ik kronkelde en stootte steeds harder hem er diep in. Vier of vijf keer klaar en ik ruste wat. Ik stond op en ik zette hem even weg op die houten stoel. Nam wat te drinken en keek ernaar.

Hij stond zo mooi rechtop die stoel dat ik dacht. Ik ga er op zitten. Ik gooide nu mijn kleren uit en liep bloot op mijn dildo af.

Ik zette hem op de rand neer en ik ging met mijn kont naar achteren om erover heen te zakken. Voelde hoe hij mij schede ingleed. Ik zakte en zakte tot ik op de flap zat.

Yuk Pettiford