Onbetaalde sex eikel likken

onbetaalde sex eikel likken

Langs zijn stam weer terug naar zijn eikel. Ik herhaal die handeling een aantal malen en Rob laat zich niet onbetuigd. Mijn eigen pik ook niet, trouwens. Het spant nu aardig in mijn kruis, maar ik wel nog niet dat mijn pik wordt bevrijd. Ik wil ook niet dat Rob zijn lading in mijn mond spuit. Niet dat dat me onprettig lijkt, maar ik wel hem niet voelen, maar zien klaarkomen.

Nu ik eenmaal zo ver ben, komt er vast nog wel eens een gelegenheid daarvoor. Nu maar even niet. Nu ik eindelijk mijn man gevonden heb, wil ik hem echt zien spuiten. Ik laat de orale actie even voor wat het is. Ik trek zijn broek en slip van zijn enkels en neem zijn lul in mijn rechterhand, met mijn linker weeg ik zijn ballen. Ik neem even de gelegenheid om zijn pik te bewonderen. Niet intimiderend groot, net een mooie maat. Een mooie rechte stam en een prachtige licht paarse eikel.

Door mijn gelik mooi glad en een bijna perfecte bolling. Michelangelo had het niet mooier kunnen beeldhouwen. Ik stop mijn rechter wijsvinger in mijn mond, maak hem goed nat en zoek zijn eveneens onbehaarde anus.

Ik zet mijn vinger voor zijn gat en duw hem voorzichtig naar binnen. Rob heeft geen enkel bezwaar, begint juist nog harder te kreunen.

Ondertussen trek ik hem langzaam af. Af en toe neem ik zijn eikel nog even in mond en lik langs zijn toompje. Ik zou dit wel heerlijk lang willen laten duren, maar dan kom ik zelf nooit aan de beurt. Ik versnel het tempo en voel dat Rob langzaam naar een bevrijdend orgasme komt. Zijn gekreun maakt het compleet. Als ik nog wat kleine rukjes geef, spuit hij zijn lading over zijn buik, de laatste stoot reikt bijna tot zijn borst.

Ik laat Rob even tot zichzelf komen. Als de kleur langzaam uit zijn gezicht trek, zeg ik zachtjes in zijn oor: Maar wil je me niet eerst even een beetje schoonlikken? Rob kan mijn gedachten lezen kennelijk, dat wilde ik al doen, maar ik durfde niet echt. Ik zuig eerst de laatste druppels uit zijn eikel en lik zijn pik schoon. Dan doe ik hetzelfde met zijn buik.

Hoe sperma smaakt weet ik van mezelf, dat van Rob smaakt niet veel anders. Echt lekker is het niet, maar de handeling zelf is dat wel. Als ik klaar ben, ga ik relaxed op mijn rug liggen, wachtend op wat gaat komen.

Ik baad ondertussen ook in het zweet, mijn kleren plakken aan mijn lijf. Rob maakt geen haast. Ik kijk nog eens naar opzij. Zijn pik heeft zich ondertussen teruggetrokken. Ook in ruststand mag het er allemaal best zijn. Een zak met bijna symmetrische ballen en zijn pik, net iets korter dan zijn scrotum, rust erop.

Of de David van Michelangelo in mijn eigen bed ligt. Dat een kunstwerk zo dichtbij kan zijn. Langzaam komt Rob overeind. Kust me nog eens diep en ik ontdoe zijn mond van zijn eigen sperma. Rob knoopt mijn blouse langzaam open en laat hem van mijn schouders glijden. Speelt even met mijn tepels, maar maakt gelukkig snel mijn broek open en schuift hem samen met mijn slip naar beneden.

Mijn pik schiet omhoog. Is ondertussen keihard geworden. Hij schuift broek en slip over mijn enkels. Ik lig nu helemaal naakt voor hem. Die naaktheid voor een ander dan Els ben ik niet gewend. Ik begin bijna weer het verlegen jongetje te worden dat ik eigenlijk ben. Hij komt op mij liggen, met zijn pik die nu weer half hard is, wrijft hij tegen mijn harde paal.

God wat een lekker gevoel. Rob laat zijn tong weer lekker door mijn mond bewegen. Ondertussen werkt hij zijn handen onder mijn kont en kneed die lekker. Zo blijft hij een tijdje op mij liggen. Dan zakt hij al likkend langs mijn nek, borst, buik naar beneden. Likt mijn pik van onderen naar boven en neemt de top in zijn mond. Met zijn tong cirkelt hij rond mijn eikel met extra aandacht voor het toompje.

Precies zoals ik dat lekker vind. Inderdaad, een man weet hoe een pik behandeld moet worden. In tegenstelling tot mij is Rob kennelijk wel van plan te pijpen tot het bittere end. Woorden schieten te kort om te beschrijven op wat voor ontiegelijk lekkere wijze hij die klus klaart. Al die opwinding van het aftrekken van Rob zorgt ervoor dat het niet lang duurt voor ik mij ledig in zijn geile bek. Hij rust niet voor hij de laatste druppel uit me heeft gemolken.

Wat een goddelijke pijpbeurt. Dit doet Els hem inderdaad niet na! Met het sperma nog op zijn tong daalt hij af naar mijn anus. Hij likt rond de rand en stop dan zijn tong naar binnen. Een siddering van genot gaat door mijn lichaam. Ik laat me nu gaan en wacht op wat er nog gaat komen.

Al kan ik raden wat zijn plannen zijn. En wat hij van plan is, wil ik. Ik hoop van harte dat dat zijn plannen ook inderdaad zijn! Rob laat zich niet onbetuigd en begint mijn gat nog steviger uit te likken. God, is het wel verstandig hiermee door te gaan. Ik heb geen condooms in huis en kan me niet voorstellen dat Rob die wel bij zich heeft. Rob bedenkt kennelijk hetzelfde. Ik vrij al jaren alleen met Sylvia en die mannen avonturen zijn van jaren terug.

Neuk me maar, wat kan het mij schelen. Hij maakt een vinger nat en plaatst hem voor mijn anus en duwt die voorzichtig naar binnen en draait lekker rond in mijn gat, als hij even later nog een tweede vinger naar binnen doet, voel ik me langzaam verder opengaan.

Ik doe mijn benen wijd en trek ze licht op. Rob komt op zijn knieën voor me zitten en likt ondertussen weer mijn eikel. Mijn pik wordt langzaam weer stijf. Ondertussen schuift Rob zijn voorhuid terug en maakt met speeksel zijn prachtige eikel weer glimmend nat. Hij plaatst zijn pik voor mijn poepgat en drukt zijn eikel tegen mijn anus. En dan schuift hij het eerste deel naar binnen. Bij de eerste aanblik van zijn pik waren mijn gedachten al: En inderdaad zijn eikel gaat na zijn voorbereidende werk redelijk soepel naar binnen.

Het doet lichtelijk pijn , maar het is wel een lekkere pijn. Pain leads to pleasure, zong Lennon al in de zestiger jaren. En ja, hij heeft gelijk. Als Rob langzaam, maar zeker zijn pik naar binnen schuift, weet ik niet wat mij overkomt. Dat ik hier zo lang op heb moeten wachten. Als hij half binnen is, schuift hij langzaam terug tot enkel zijn eikel binnen is.

Driekwart van zijn pik schuift naar binnen en langzaam er weer uit, zonder dat zijn eikel mijn gat verlaat. Dit herhaalt hij enkele keren. Als bij een volgende stoot zijn pik in zijn geheel naar binnen schiet, sluit ik mijn ogen. Ik zie alle kleuren van de regenbogen en talloze sterren. Ik voel zijn ballen tegen mijn billen. Speels neemt hij mijn pik weer in zijn mond en streelt met zijn handen mijn tepels. Hij gaat langzaam wat horizontaler en stoot nu echt stevig zijn paal in mijn gat.

Af en toe draait hij hem een beetje. Ik voel mijn gat steeds meer oprekken. Ik kon hem hebben, was mijn gedachte en ik kan hem ook hebben. Nee, ik heb hem en ben even de gelukkigste man op aarde.

Door al dat stoten is mijn pik ondertussen weer keihard. Rob neemt hem in een van zijn handen en terwijl hij mij neukt, trekt hij mij ondertussen zeer vakkundig af. Wat heet vakkundig, ik hou het niet lang meer. En na een paar laatste paar plagerige rukjes spuit ik mijn sperma op zijn buik. Rob is ondertussen ook niet ver weg meer van een ontlading, als de laatste druppels mijn eikel verlaten, voel ik hoe Rob mijn darmen volspuit. God, wat een lekker gevoel. Voor Rob is het met deze hitte ook langzaam teveel geworden.

Ik voelde haar warme tong over mijn eikel gaan en bedacht me hoe graag ik zou willen dat ze me zou pijpen. Alsof ze mijn gedachte las likte ze nog een keer mijn eikel waarna ze me begon te pijpen. Eerst heel langzaam en teder, daarna steeds iets harder. Terwijl ze me pijpte zag ik dat ook een van haar eigen handen in haar broek stopte en zichzelf begon te bevredigen. Ik proefde het geil van Robins kutje en likte haar vinger goed af voordat ze weer met haar hand in haar broek ging. Ik was ondertussen flink geil en dacht dat het niet meer lang zou duren voordat ik zou komen.

Ik gaf dat aan bij Robin, waarna ze me nog harder ging pijpen. Toen ik dacht dat ik ging komen stopte Robin opeens en stond ze op. Ik keek haar aan zag dat ze haar broek en ondergoed in een keer uitdeed, waarna ze naar mij toeliep en me een kus gaf. Toen liet ze zich zakken op haar knieën en belande haar kutje recht boven mijn mond.

Ik wist wat en van mij gevraagd werd en begon haar dan ook direct te likken. Ik besloot dezelfde methode als Robin te gebruiken. Eerst rustig, daarna steeds heftiger. Ik proefde het geil van Robin en hoorde haar al bij de eerste lik zuchten.

Terwijl ik haar aan het likken was begon ze met haar onderlijf te bewegen alsof ze mijn lul bereed. Hierdoor werd mijn gezicht helemaal nat van haar geil en likte ik haar overal. Dit was voor mij het moment om nog even extra gas te geven en ik voelde dat Robin klaar kwam. Haar sap liep over mijn gezicht heen terwijl ik het probeerde op te likken en ik voelde haar verslappen.

Zo viel ze met haar poes recht op mijn mond waardoor ik een soort zoensessie met haar natte schaamlippen had. Toen ze een beetje bekomen was stapte ze van me af en gaf me een kus. Ze keek naar mijn lul die keihard was en zei dat het misschien beter was als we naar boven gingen. Zo liepen we samen met onze shirts nog aan maar onze onderlichamen naakt naar boven.

Ik liet Robin voor gaan en keek naar haar heerlijke kont en haar nog steeds natte poes. Toen we boven kwamen was haar kamer direct links en toen ze het licht aandeed zag ik haar kamer.

Gewoon netjes opgeruimd met in het midden een mooi groot bed. En vooral dat bed was nu intressant. We liepen naar het bed en begonnen weer met zoenen. Ondertussen gingen onze shirts ook uit en lagen we beiden in ons nakie. We zoenden en rolden een beetje heen en weer. Ik voelde af en toe Robins natte poes tegen mijn lul aan en dat gaf direct een reactie. Ik wilde haar zo graag weer nemen, en ze wist dat donders goed. We stopten met zoenen en ze zei dat ze even wat ging pakken.

Ik ging even rustig op haar bed liggen en bekeek mijn luk die nu echt wel zin had in wat avontuur. Ik hoorde dat Robin er weer aankwam en ze zei dat ik mijn ogen dicht moest doen.

Ik deed wat me gevraagd werd en ik hoorde haar de kamer in komen. Toen ze naast mij stond pakte ze mijn hand en ik verwachtte haar natte poes weer te voelen. Ik voelde echter ineens iets om mijn pols heengaan en voordat ik het doorhad lag ik met 1 arm vast aan haar bed.

Ik deed mijn ogen open en keek Robin aan. Ik was geschrokken van deze ontwikkeling maar het maakte me ook wel weer geil. Ik vond het wel een geil idee dat Robin de leiding nam. Aan de andere kant was ik totaal geen fan van sm ofzo dus ik vroeg haar of ze dat in gedachte had. Ze stelde me gerust met een zoen en zei dat ze heel lief deed en ook niet van sm was. Nu werd ik nog geiler en wachtte op Robins eerste zet. Ze stapte van me af, wat een natte afdruk op mijn buik opleverde en pakte een tube met glijmiddel.

Daarna pakte ze een roze dildo uit een la en liep weer naar het bed. Ze deed wat glijmiddel op de dildo en begon zichzelf daarmee te verwennen. Ik zag hoe de dildo, die iets groter was als mijn lul, schepeltjes in en uit haar kutje gleed.

Ze kreunde licht en ik voelde hoe mijn lul op knappen stond. Maar Robin had daar geen aandacht voor. Ze genoot intens van de Dildo die al soppend in en uit haar kutje ging. Toen haalde ze hem ui haar kutje en kroop maar mij toe. Ze zei dat ik mijn mond open moest doen en voordat ik het wist had ik haar dildo in mijn mond. Ik proefde een mix van haar geil en het glijmiddel met aardbeiensmaak en nadat ze me even had laten proeven haalde ze de dildo weer uit mijn mond en legde deze weg.

Ik antwoordde natuurlijk dat het hemels smaakte en ze gaf me een kusje. Toen ging ze weer op me zitten en ging ze met haar poesje op mijn keiharde lul zitten. Ik voelde haar warme natte poes tegen mijn lul drukken en hoopte dat ze me ging berijden. Dat deed ze ook, echter was er geen penetratie. Ze schoof met haar natte kut over mijn lul heen en ik voelde haar schaamlippen licht om mijn lul vouwen. Ze begon met haar borsten te spelen terwijl zee vertelde dat ik het moest zeggen als ik klaar zou komen.

Aangezien ik hartstikke geil was duurde dit niet lang en toen ik aangaf dat ik klaar ging komen stopte ze met rijden en stapte van men af. Ze gaf me een klein tikje tegen mijn balzak aan, waardoor het orgasme nog wat afnam. Toen liep ze weer naar een kast en pakte een zakdoek uit de la. Ze liep weer naar me toe en zei dat ze de zakdoek om mijn ogen ging doen. Ze fluisterde daarna dat het daarna heel leuk zou worden, vervolgd door een kus op mijn wang.

Ze deed de zakdoek om en ik zag niks meer. Ik hoorde haar weer naar het bed lopen en ze begon me te zoenen. Eerst op mijn lippen en daarna steeds verder naar beneden. Ze likte een tepel, wat me heel erg beviel. Ook begon ze me langzaam af te trekken, al voelde het wel anders als de vorige keren. Ik dacht dat het kwam door de zakdoek en mijn geilheid en voelde Robin steeds verder naar beneden gaan. Toen voelde ik hoe een tweede hand mijn ballen ging masseren.

Ondertussen kuste Robin mijn navel. Ineens schrok ik me dood. Ik voelde een derde hand op mijn buik en spartelde wat met mijn lichaam. Robin stopte met kussen en ik voelde niks meer aan mijn lichaam. Ik wist niet wie de derde persoon was en ik voelde dat mijn erectie afnam.

Voor me stond een compleet naakte Joy! Mijn lul werd voor mijn gevoel 3 keer zo hard als eerst en ik keek Robin aan. Toen ging ze samen met Robin voor me zitten en begonnen ze met een heftig tongzoen gevecht terwijl ze elkaar overal betastte. Ik wilde graag meedoen maar ik kon niks, ik zat nog steeds vast. Robin begon zacht te kreunen terwijl ze door zoenden en geen idee hadden dat ik er nog was.

Tot ik een hand om mijn lul heen voelde en zag dat Robin me begon af te trekken. Ze voelde blijkbaar dat ik hartstikke geil was want ze stopte niet veel later met me af te trekken.

..

Neuken in zaandam erotische massage utrecht


onbetaalde sex eikel likken

Langs zijn stam weer terug naar zijn eikel. Ik herhaal die handeling een aantal malen en Rob laat zich niet onbetuigd. Mijn eigen pik ook niet, trouwens. Het spant nu aardig in mijn kruis, maar ik wel nog niet dat mijn pik wordt bevrijd. Ik wil ook niet dat Rob zijn lading in mijn mond spuit. Niet dat dat me onprettig lijkt, maar ik wel hem niet voelen, maar zien klaarkomen. Nu ik eenmaal zo ver ben, komt er vast nog wel eens een gelegenheid daarvoor. Nu maar even niet.

Nu ik eindelijk mijn man gevonden heb, wil ik hem echt zien spuiten. Ik laat de orale actie even voor wat het is. Ik trek zijn broek en slip van zijn enkels en neem zijn lul in mijn rechterhand, met mijn linker weeg ik zijn ballen. Ik neem even de gelegenheid om zijn pik te bewonderen. Niet intimiderend groot, net een mooie maat. Een mooie rechte stam en een prachtige licht paarse eikel. Door mijn gelik mooi glad en een bijna perfecte bolling.

Michelangelo had het niet mooier kunnen beeldhouwen. Ik stop mijn rechter wijsvinger in mijn mond, maak hem goed nat en zoek zijn eveneens onbehaarde anus. Ik zet mijn vinger voor zijn gat en duw hem voorzichtig naar binnen. Rob heeft geen enkel bezwaar, begint juist nog harder te kreunen. Ondertussen trek ik hem langzaam af.

Af en toe neem ik zijn eikel nog even in mond en lik langs zijn toompje. Ik zou dit wel heerlijk lang willen laten duren, maar dan kom ik zelf nooit aan de beurt. Ik versnel het tempo en voel dat Rob langzaam naar een bevrijdend orgasme komt. Zijn gekreun maakt het compleet. Als ik nog wat kleine rukjes geef, spuit hij zijn lading over zijn buik, de laatste stoot reikt bijna tot zijn borst. Ik laat Rob even tot zichzelf komen.

Als de kleur langzaam uit zijn gezicht trek, zeg ik zachtjes in zijn oor: Maar wil je me niet eerst even een beetje schoonlikken? Rob kan mijn gedachten lezen kennelijk, dat wilde ik al doen, maar ik durfde niet echt.

Ik zuig eerst de laatste druppels uit zijn eikel en lik zijn pik schoon. Dan doe ik hetzelfde met zijn buik. Hoe sperma smaakt weet ik van mezelf, dat van Rob smaakt niet veel anders. Echt lekker is het niet, maar de handeling zelf is dat wel.

Als ik klaar ben, ga ik relaxed op mijn rug liggen, wachtend op wat gaat komen. Ik baad ondertussen ook in het zweet, mijn kleren plakken aan mijn lijf. Rob maakt geen haast. Ik kijk nog eens naar opzij. Zijn pik heeft zich ondertussen teruggetrokken. Ook in ruststand mag het er allemaal best zijn. Een zak met bijna symmetrische ballen en zijn pik, net iets korter dan zijn scrotum, rust erop. Of de David van Michelangelo in mijn eigen bed ligt.

Dat een kunstwerk zo dichtbij kan zijn. Langzaam komt Rob overeind. Kust me nog eens diep en ik ontdoe zijn mond van zijn eigen sperma. Rob knoopt mijn blouse langzaam open en laat hem van mijn schouders glijden. Speelt even met mijn tepels, maar maakt gelukkig snel mijn broek open en schuift hem samen met mijn slip naar beneden.

Mijn pik schiet omhoog. Is ondertussen keihard geworden. Hij schuift broek en slip over mijn enkels. Ik lig nu helemaal naakt voor hem.

Die naaktheid voor een ander dan Els ben ik niet gewend. Ik begin bijna weer het verlegen jongetje te worden dat ik eigenlijk ben. Hij komt op mij liggen, met zijn pik die nu weer half hard is, wrijft hij tegen mijn harde paal. God wat een lekker gevoel. Rob laat zijn tong weer lekker door mijn mond bewegen.

Ondertussen werkt hij zijn handen onder mijn kont en kneed die lekker. Zo blijft hij een tijdje op mij liggen. Dan zakt hij al likkend langs mijn nek, borst, buik naar beneden. Likt mijn pik van onderen naar boven en neemt de top in zijn mond.

Met zijn tong cirkelt hij rond mijn eikel met extra aandacht voor het toompje. Precies zoals ik dat lekker vind. Inderdaad, een man weet hoe een pik behandeld moet worden. In tegenstelling tot mij is Rob kennelijk wel van plan te pijpen tot het bittere end. Woorden schieten te kort om te beschrijven op wat voor ontiegelijk lekkere wijze hij die klus klaart.

Al die opwinding van het aftrekken van Rob zorgt ervoor dat het niet lang duurt voor ik mij ledig in zijn geile bek. Hij rust niet voor hij de laatste druppel uit me heeft gemolken.

Wat een goddelijke pijpbeurt. Dit doet Els hem inderdaad niet na! Met het sperma nog op zijn tong daalt hij af naar mijn anus. Hij likt rond de rand en stop dan zijn tong naar binnen. Een siddering van genot gaat door mijn lichaam. Ik laat me nu gaan en wacht op wat er nog gaat komen. Al kan ik raden wat zijn plannen zijn. En wat hij van plan is, wil ik.

Ik hoop van harte dat dat zijn plannen ook inderdaad zijn! Rob laat zich niet onbetuigd en begint mijn gat nog steviger uit te likken. God, is het wel verstandig hiermee door te gaan. Ik heb geen condooms in huis en kan me niet voorstellen dat Rob die wel bij zich heeft. Rob bedenkt kennelijk hetzelfde. Ik vrij al jaren alleen met Sylvia en die mannen avonturen zijn van jaren terug.

Neuk me maar, wat kan het mij schelen. Hij maakt een vinger nat en plaatst hem voor mijn anus en duwt die voorzichtig naar binnen en draait lekker rond in mijn gat, als hij even later nog een tweede vinger naar binnen doet, voel ik me langzaam verder opengaan.

Ik doe mijn benen wijd en trek ze licht op. Rob komt op zijn knieën voor me zitten en likt ondertussen weer mijn eikel. Mijn pik wordt langzaam weer stijf. Ondertussen schuift Rob zijn voorhuid terug en maakt met speeksel zijn prachtige eikel weer glimmend nat. Hij plaatst zijn pik voor mijn poepgat en drukt zijn eikel tegen mijn anus.

En dan schuift hij het eerste deel naar binnen. Bij de eerste aanblik van zijn pik waren mijn gedachten al: En inderdaad zijn eikel gaat na zijn voorbereidende werk redelijk soepel naar binnen.

Het doet lichtelijk pijn , maar het is wel een lekkere pijn. Pain leads to pleasure, zong Lennon al in de zestiger jaren. En ja, hij heeft gelijk. Als Rob langzaam, maar zeker zijn pik naar binnen schuift, weet ik niet wat mij overkomt. Dat ik hier zo lang op heb moeten wachten. Als hij half binnen is, schuift hij langzaam terug tot enkel zijn eikel binnen is.

Driekwart van zijn pik schuift naar binnen en langzaam er weer uit, zonder dat zijn eikel mijn gat verlaat. Dit herhaalt hij enkele keren. Als bij een volgende stoot zijn pik in zijn geheel naar binnen schiet, sluit ik mijn ogen. Ik zie alle kleuren van de regenbogen en talloze sterren.

Ik voel zijn ballen tegen mijn billen. Speels neemt hij mijn pik weer in zijn mond en streelt met zijn handen mijn tepels. Hij gaat langzaam wat horizontaler en stoot nu echt stevig zijn paal in mijn gat. Af en toe draait hij hem een beetje. Ik voel mijn gat steeds meer oprekken. Ik kon hem hebben, was mijn gedachte en ik kan hem ook hebben.

Nee, ik heb hem en ben even de gelukkigste man op aarde. Door al dat stoten is mijn pik ondertussen weer keihard. Rob neemt hem in een van zijn handen en terwijl hij mij neukt, trekt hij mij ondertussen zeer vakkundig af. Wat heet vakkundig, ik hou het niet lang meer. En na een paar laatste paar plagerige rukjes spuit ik mijn sperma op zijn buik.

Rob is ondertussen ook niet ver weg meer van een ontlading, als de laatste druppels mijn eikel verlaten, voel ik hoe Rob mijn darmen volspuit. God, wat een lekker gevoel. Voor Rob is het met deze hitte ook langzaam teveel geworden. Ik voelde haar warme tong over mijn eikel gaan en bedacht me hoe graag ik zou willen dat ze me zou pijpen. Alsof ze mijn gedachte las likte ze nog een keer mijn eikel waarna ze me begon te pijpen.

Eerst heel langzaam en teder, daarna steeds iets harder. Terwijl ze me pijpte zag ik dat ook een van haar eigen handen in haar broek stopte en zichzelf begon te bevredigen. Ik proefde het geil van Robins kutje en likte haar vinger goed af voordat ze weer met haar hand in haar broek ging. Ik was ondertussen flink geil en dacht dat het niet meer lang zou duren voordat ik zou komen. Ik gaf dat aan bij Robin, waarna ze me nog harder ging pijpen. Toen ik dacht dat ik ging komen stopte Robin opeens en stond ze op.

Ik keek haar aan zag dat ze haar broek en ondergoed in een keer uitdeed, waarna ze naar mij toeliep en me een kus gaf. Toen liet ze zich zakken op haar knieën en belande haar kutje recht boven mijn mond.

Ik wist wat en van mij gevraagd werd en begon haar dan ook direct te likken. Ik besloot dezelfde methode als Robin te gebruiken. Eerst rustig, daarna steeds heftiger. Ik proefde het geil van Robin en hoorde haar al bij de eerste lik zuchten. Terwijl ik haar aan het likken was begon ze met haar onderlijf te bewegen alsof ze mijn lul bereed. Hierdoor werd mijn gezicht helemaal nat van haar geil en likte ik haar overal.

Dit was voor mij het moment om nog even extra gas te geven en ik voelde dat Robin klaar kwam. Haar sap liep over mijn gezicht heen terwijl ik het probeerde op te likken en ik voelde haar verslappen.

Zo viel ze met haar poes recht op mijn mond waardoor ik een soort zoensessie met haar natte schaamlippen had. Toen ze een beetje bekomen was stapte ze van me af en gaf me een kus. Ze keek naar mijn lul die keihard was en zei dat het misschien beter was als we naar boven gingen. Zo liepen we samen met onze shirts nog aan maar onze onderlichamen naakt naar boven. Ik liet Robin voor gaan en keek naar haar heerlijke kont en haar nog steeds natte poes. Toen we boven kwamen was haar kamer direct links en toen ze het licht aandeed zag ik haar kamer.

Gewoon netjes opgeruimd met in het midden een mooi groot bed. En vooral dat bed was nu intressant. We liepen naar het bed en begonnen weer met zoenen. Ondertussen gingen onze shirts ook uit en lagen we beiden in ons nakie. We zoenden en rolden een beetje heen en weer. Ik voelde af en toe Robins natte poes tegen mijn lul aan en dat gaf direct een reactie. Ik wilde haar zo graag weer nemen, en ze wist dat donders goed. We stopten met zoenen en ze zei dat ze even wat ging pakken. Ik ging even rustig op haar bed liggen en bekeek mijn luk die nu echt wel zin had in wat avontuur.

Ik hoorde dat Robin er weer aankwam en ze zei dat ik mijn ogen dicht moest doen. Ik deed wat me gevraagd werd en ik hoorde haar de kamer in komen. Toen ze naast mij stond pakte ze mijn hand en ik verwachtte haar natte poes weer te voelen. Ik voelde echter ineens iets om mijn pols heengaan en voordat ik het doorhad lag ik met 1 arm vast aan haar bed.

Ik deed mijn ogen open en keek Robin aan. Ik was geschrokken van deze ontwikkeling maar het maakte me ook wel weer geil.

Ik vond het wel een geil idee dat Robin de leiding nam. Aan de andere kant was ik totaal geen fan van sm ofzo dus ik vroeg haar of ze dat in gedachte had. Ze stelde me gerust met een zoen en zei dat ze heel lief deed en ook niet van sm was. Nu werd ik nog geiler en wachtte op Robins eerste zet. Ze stapte van me af, wat een natte afdruk op mijn buik opleverde en pakte een tube met glijmiddel. Daarna pakte ze een roze dildo uit een la en liep weer naar het bed. Ze deed wat glijmiddel op de dildo en begon zichzelf daarmee te verwennen.

Ik zag hoe de dildo, die iets groter was als mijn lul, schepeltjes in en uit haar kutje gleed. Ze kreunde licht en ik voelde hoe mijn lul op knappen stond.

Maar Robin had daar geen aandacht voor. Ze genoot intens van de Dildo die al soppend in en uit haar kutje ging. Toen haalde ze hem ui haar kutje en kroop maar mij toe. Ze zei dat ik mijn mond open moest doen en voordat ik het wist had ik haar dildo in mijn mond. Ik proefde een mix van haar geil en het glijmiddel met aardbeiensmaak en nadat ze me even had laten proeven haalde ze de dildo weer uit mijn mond en legde deze weg. Ik antwoordde natuurlijk dat het hemels smaakte en ze gaf me een kusje.

Toen ging ze weer op me zitten en ging ze met haar poesje op mijn keiharde lul zitten. Ik voelde haar warme natte poes tegen mijn lul drukken en hoopte dat ze me ging berijden.

Dat deed ze ook, echter was er geen penetratie. Ze schoof met haar natte kut over mijn lul heen en ik voelde haar schaamlippen licht om mijn lul vouwen. Ze begon met haar borsten te spelen terwijl zee vertelde dat ik het moest zeggen als ik klaar zou komen.

Aangezien ik hartstikke geil was duurde dit niet lang en toen ik aangaf dat ik klaar ging komen stopte ze met rijden en stapte van men af. Ze gaf me een klein tikje tegen mijn balzak aan, waardoor het orgasme nog wat afnam. Toen liep ze weer naar een kast en pakte een zakdoek uit de la.

Ze liep weer naar me toe en zei dat ze de zakdoek om mijn ogen ging doen. Ze fluisterde daarna dat het daarna heel leuk zou worden, vervolgd door een kus op mijn wang. Ze deed de zakdoek om en ik zag niks meer.

Ik hoorde haar weer naar het bed lopen en ze begon me te zoenen. Eerst op mijn lippen en daarna steeds verder naar beneden. Ze likte een tepel, wat me heel erg beviel. Ook begon ze me langzaam af te trekken, al voelde het wel anders als de vorige keren.

Ik dacht dat het kwam door de zakdoek en mijn geilheid en voelde Robin steeds verder naar beneden gaan. Toen voelde ik hoe een tweede hand mijn ballen ging masseren. Ondertussen kuste Robin mijn navel. Ineens schrok ik me dood. Ik voelde een derde hand op mijn buik en spartelde wat met mijn lichaam. Robin stopte met kussen en ik voelde niks meer aan mijn lichaam. Ik wist niet wie de derde persoon was en ik voelde dat mijn erectie afnam. Voor me stond een compleet naakte Joy! Mijn lul werd voor mijn gevoel 3 keer zo hard als eerst en ik keek Robin aan.

Toen ging ze samen met Robin voor me zitten en begonnen ze met een heftig tongzoen gevecht terwijl ze elkaar overal betastte. Ik wilde graag meedoen maar ik kon niks, ik zat nog steeds vast. Robin begon zacht te kreunen terwijl ze door zoenden en geen idee hadden dat ik er nog was. Tot ik een hand om mijn lul heen voelde en zag dat Robin me begon af te trekken. Ze voelde blijkbaar dat ik hartstikke geil was want ze stopte niet veel later met me af te trekken.

..

Sexkontakte gratis schoonmoeder pijpt schoonzoon

  • BBW PRIVE VOLLE VROUW NEUKEN
  • Onbetaalde sex eikel likken
  • Onbetaalde sex eikel likken

Dikke kut likken sperma kut likken


onbetaalde sex eikel likken

Neuken voor 40 euro amateur hoer drenthe


onbetaalde sex eikel likken

Ileen Paavola