Meesteres online jongens die elkaar aftrekken

meesteres online jongens die elkaar aftrekken

Lik mijn kut kutje tiener

Als ik dan bijna zover ben en aan een van de andere jongens denk, krijg ik vaak een geweldige zaadlozing. Als ik na het zwemmen ga douchen doe ik mijn zwemshort uit en heb dan alleen een zwembroek aan.

Bij het inzepen krijg ik bijna altijd een half stijve in mijn zwembroek. Met het groepje die gaan zwemmen zijn er meer die dat nu doen. Verleden week was er een jongen die zich begon te rukken onder de douche en bijna iedereen een stijve bezorgde.

Ik heb niet meegerukt maar wil dit de volgende keer wel doen. Jij vertelde dat een van je vrienden zich begon te rukken in zo'n grote kleedkamer en dat iedereen elkaar begon te pijpen. Dat heb ik ook vaker meegemaakt, maar meen je nou dat jij geneukt werd terwijl de andere gasten erbij waren??

Ik heb 1x meegemaakt dat een jongen door een ander jongen werd gepijpt. Onder de douche hebben de meestal een stijve en wordt er heel soms gerukt.. Tijdens  het afdrogen hebben we die jongen flink opgenaaid als hij iemand zou rukken en pijpen hij een avond gratis bier mocht drinken.

Ik had niet gedacht dat hij dat zou doen maar hij zij van wel. Hij is eerst voor mij gaan staan maar ik wilde niet. Een andere jongen zei kom maar hen hij deed het ook nog. Eerst een beetje rukken en onder aanmoediging van ons is hij op zijn knieen gegaan en die jongen gaan pijpen.

Hij wilde als snel stoppen maar wij zeiden dat hij alleen bier kon krijgen als hij die jongen klaar zou pijpen. Met veel gejoel en gejuig is hij doorgegaan tot dat die jongen klaar kwam. Een andere jongen en ik waren zo geil dat we ons hebben afgetrokken. Meer is er toen niet gebeurd. Helaas heb ik geen ervaring met jongens. Ik heb wel veel ervaring met vrouwen maar ondanks ik 23 ben lijkt t me wel geil om te trekken en te pijpen.

Zaterdag ga ik een dagje naar de sauna waar ik zeer regelmatig kom en wie weet gebeurt er nog wel wat in het stoombad of kleedhokjes. I hope so en mijn vriendin die heeft volgende week weer haar periode dus dan gebeurt er helaas niets. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 13 juni   [ De vorige keer heb ik hem gepijpt. Geweldig Lekker gevoel om in het zwemhokje gerukt te worden door iemand anders Echt heerlijk We zitten samen op zwemmen en trainen 2x per week 2x per week plezier: Rukken Nou gewoon in je zwemshort met boxer is heerlijk als je klaar komt.

Rukken na zwemmen Als wij klaar zijn met zwemmen en naar de hokjes gaan ruk ik me altij in me zwembroek af. Rukken Ik doe het ook altijd als ik klaar ben met zwemmen ik doe me zwemshort uit en ruk me alleen in me boxer af. Rukken Zeker jongen van 16 als het met familie doet je Jan het ook met je vriendin doen of als je die niet heb met hè friend ik laat me vriendin het doen.

Rukken Ik vind het heerlijk na zwemmen ff lekker te rukken vaak in me boxer. Geil Hee iedereen,   Ik ruk me ook altijd af in een apart kleedhokje na het zwemmen, het is echt een heerlijk gevoel. Maar alleen bij mezelf bezig zijn begint te vervelen. Heeft iemand tips hoe ik andere jongens kan benaderen om het samen met mij te doen? Rukken za zwemmen Hey jongen van 17 als je gaat zwemmen met vrienden moet je het gewoon vragen dat ze met je rukken gaat als je vaste vriend heb gaat het makkelijker heb het zelf ook wel eens gedaan met een vriend die mij aan het rukken was maar heb nou al lang een eigen vriedin ben geen gay.

Probleem  Ik denk echt dat dat een probleem is hoor: Ga ik altijd in het bubbelbad. Dan wordt ik al een beetje geprikkeld en als we dan weer gaan dan ruk ikmij altijd af of lok ik mijn vriendin in hetzelfde hokje.

Grappig genoeg al een keer ontdekt door de beveiliging en een vriend van mij ook. Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit altijd doe, maar het is gewoon spannend en lekrrr. Trekken na zwemles Ik trek me samen met mijn vriend twee keer per week af na de zwemles.

Dit doen wij al jaren zo vanaf ons 10de jaar. Mijn vriendje is iets jonger en spuit passinds kort sperma. Hij heeft ook maar een kleintje van ongeveer 9 cm als hij een stijve heeft maar hij begint nu toch langzaam te groeien hij is ook nog pas net 14 jaar geworden. We hebben het erg lekker samen en verheugen ons telkens weer op de zwemles.

Trekken na zwemles Ik ga drie keer per weekop zwemles. Het is volgens mij heel normaal als je een jaar of 11 - 12 bent dat je begint te experimenteren. Sommigen doen doctertje spelen met meisjes en anderen spelen mel vriendjes politie en gaan dan fouleren.

Hierbij wordt in het begin heelvvoorzichtig tussen de benen gevoeld maar als de ander het toelaat wordt al eens wat beter gevoeld. Tot de broek moet worden uitgedaan en dan gaat men over op het lekker voelen aan je piemeltje. We hebben dit allemaal gedaan en vanaf ons 16 - 17 jaar waren de meisjes aan de beurt. Bij sommigen was dit nog veel eerder. Ik was 11 jaar toen ik voor het eerst aan een kutje speelde maar dat kwam ook doordat mijn buurmeisje die toen al 14 was bij ons doctertje speelde.

Echt neuken deden we met haar vanaf 14 jaar. Nu heb ik een eigen vriendinnetje en doen we het 3 - 4 keer per week. Ik zou mijn twee sexvriendjes pijpen na de zwemles. Ik heb het dan ook gedaan en het was eigenlijk best lekker. Hun sperma smaakte niet echt vies maar ook niet echt lekker. Ik ben zelf ook nog lekker gepijpt door een van hen en ik moet zeggen dat ik alleen heel erg snel moet spuiten als ik wordt gepijpt.

Alweer een hele ervaring rijker. Trekken na de zwemles Jij vraagt je af als je 15 bent zit je toch niet meer op zwemles. Nou als je aan wedstrijd zwemmen doet blijf je steeds op zwemles. Je slagen zijn altijd aan verbetering toe. Nu begrijp je het waarschijnlijk iets beter. Ze waren een jaar of 12 denk ik. Het meisje was de jongen aan het aftrekken en even later begon hij haar te vingeren. Het zag zo geil uit dat ik gelijk begon te spuiten. Ik heb er echt van genoten.

Ik laat de bubbels dan lekker langs mijn piemel gaan zodat ik een stijve krijg. Daarna vlug naar het omkleed hokje e dan begin ik mij af te trekken. Ik vraag mij eigenlijk af of mmeer jongens dit doen na het zwemmen of heb ik dit alleen. Ook Ik heb ook altijd na t zwemmen zin om te trekken, laatst was ik bij een zwembad in een hokje die niet dicht kon, vond dit wel spannend was toen ook lekker aan t aftrekken, kwam er ineeens een best wel geile vrouw binnen, we schrokken allebei en toen ze weg was kwam ik heerlijk klaar!

Heb ik nog nooit meegemaakt, maar het lijkt me wel super geil!!! Vraag Is aftrekken voor homo's. Hij was veel ouder, ik denk 17 ofzo. In het bubbelbat voelde hij ineens aan me piemel tottie hard werd.

Toen zijn we naar de hokjes gegaan en hebben we elkaar gepijpt. Zijn sperma ging helemaal over me kin heen. Later gingen we vaker zwemme en hebben we het ook gedaan. Hij heeft mij ook geneukt, maar ik mocht hem niet want mijn piemel is nog te klijn.

Sinds heeft iemand wel een stijve. En dan gaat die soms beetje trekken. Ik ook wel soms. Volgende keer wil ik ze allemaal pijpen en dan alle zaad over mijn gezicht. Toen kregen er nog twee een stijve.

Gingen we eerst beetje trekken voor de grap. Paar jongens gingen lachen en riepen homo enzo. Dit wordt meer dan eens gewoon in de koffer duiken dacht ze bij zichzelf. Ze straalde dit letterlijk uit. Deze was namelijk nog wat rood hier en daar van het knijpen daarstraks. Toen ze daar mee klaar was vroeg Duncan haar: Mag ik je masseren? Dat had een man haar nog nooit voorgesteld. Hij zei niks maar pakte het flesje olie van haar nachtkastje. Hij begon in haar nek. Afwisselend wreef of kneep hij, dan weer krachtig dan weer zacht.

Hij daalde verder over haar rug, geen spier overslaand. Hij nam er zijn tijd voor en na een tijdje gebeurde er wat er moest gebeuren. Sandra begon zich echt te ontspannen. Zo kon Duncan al de spieren beter en intenser losmaken. Haar bips, haar dijen, per toeval even er tussenin, dan verder naar de kuiten, haar hielen, voetzolen, zelfs haar tenen kregen een beurt. Dan weer langzaam naar boven.

Tussen haar dijen per toeval enkele gevoelige plekjes rakend. Dan met de vingertoppen die nog amper haar vel raakten, wervelend over haar hele lichaam zodat ze niet meer wist of dit gevoel nou koud of warm was. Volledig ontspannen lag ze daar tot een zachte stem zei: Draai je nu maar om. Als in een trance draaide zij zich om om weer weg te zinken in die ontspanning. Even verstarden haar spieren toen er een straaltje koude olie over haar lichaam liep. Direct daarna deden die duivelse handen weer hun bijna verdovende werk.

Geen vierkante centimeter vel bleef onberoerd. De tepels van haar borsten stonden mooi recht na de massage, maar Sandra bleef rustig liggen en ademde langzaam. Toen voerde Duncan de bewegingen rond haar heupen op.

Haar klitje liet hij echter nog onberoerd. Langzaam kwam haar borstkas sneller en sneller in beweging. Hij raakte haar heupen, de zijkant van haar billen, de binnenkant van haar dijen, alsmaar dichter haar poortje naderend.

Af en toe bewoog ze haar heupen een beetje. Was dit in de hoop dat hij haar knopje dan zou beroeren? Zijn vingers gingen langzaam, dan weer snel, raakten haar borsten, dan weer haar schaamlipjes. Zij liet zich goed verwennen. Hij stond nog altijd naast het bed. Haar ogen waren toe. Hij streelde haar verder. Zijn linker hand meer boven, de rechter meer naar beneden.

Langzaam stak hij zijn tong uit en bracht deze naar haar knopje. Heel voorzichtig gaf hij een likje terwijl hij Sandra verder masseerde.

Het was alsof er elektriciteit op zijn tong stond. Zo heftig duwde ze haar kont in zijn richting. Hij had echter snel genoeg zijn hoofd terug getrokken. Hij masseerde verder en deed hetzelfde opnieuw en opnieuw. Zij begon heviger te kronkelen. Haar ademhaling werd sneller. Plots zoog hij zijn mond vast op haar kittelaartje en stak zijn rechter middenvinger zo diep mogelijk in haar goed gesmeerde kutje.

Hij zoog en likte. De middenvinger zocht zijn weg al trillend terwijl zijn handpalm stevig tegen haar klitje aandrukte. Daar kon Sandra niet meer tegenop. Zij begon te hijgen en had haar stem niet meer onder controle.

Elke keer als ze lucht uit haar longen stootte klonk er een kreetje dat alsmaar schriller en hoger werd tot ze opeens een lang gerekte jammerklacht liet horen terwijl ze haar benen als een bankschroef dicht klemde rond Duncan zijn hoofd. Duncan vertraagde de bewegingen en loste de druk. Langzaam nam ook de druk op haar dijen af en ging Sandra weer hijgend ontspannen. Duncan had nog nooit een vrouw gillend klaar laten komen.

Toen Sandra haar ogen opende zei ze: Zo ben ik nog nooit bevredigd geweest. Hij was naast haar komen liggen, want hij was toch wel wat moe geworden van het masseren. Hij keek naar het prachtige bevredigde lijfje dat rustig ademend naast hem lag. Hij had maar een probleem. Hij zat nog altijd met een flinke erectie en met een gevoel van " Hier zit ik nu toch maar mee.

Het klonk hem als muziek in de oren. Hij kwam voorover, leunde op zijn ellebogen en stak zijn overgevoelige kloppende penis in haar vochtige scheurtje. Het gloeiende kutje gaf een scheut van warmte door zijn lid, en hij kwam al bijna klaar.

Als hij helemaal doorgedrukt had gaf zij een kermend geluidje en elke keer als hij zijn penis terug in haar kutje drukte kermde zij opnieuw. Dat kon hij niet volhouden en met een luide steun en een wilde stoot kwam hij klaar. Hij hield zijn bekken tegen het hare en duwde de schacht van zijn speelgoed naar boven tegen haar klitje, en weer kwam het jammerend geluid uit haar mond. Hij duwde nog enkele keren krachtig om dan op haar te gaan liggen, zacht zoenend haar nek, zacht strelend haar hoofd.

Ze waren opgestaan, hadden ontbeten en hij had Sandra naar haar werk gebracht. Telefoonnummers en E-mail-adressen waren nog uitgewisseld. Ze hadden ook afgesproken om elkaar niet elke dag te zien of te bellen. De "Spanning" moest er in blijven toch. Na enkele dagen kreeg Duncan een mailtje op zijn PC. Zorg dat je op tijd bent! Hij wilde voor geen geld van de wereld missen wat Sandra voor hem misschien had uitgedacht.

Hij had z'n zwarte overhemd aangedaan en, een beetje gedurfd, een gele stropdas met allemaal Donald Duck-kopjes erop omgedaan.

De dasspeld zorgde ervoor dat de stropdas weer lekker strak bleef zitten. Hij had nu een petje met Tazmanian Devil erop op z'n hoofd en in het gaatje van zijn linkeroor had hij weer eens z'n oorringetje gedaan die hij al een paar maanden niet meer had gedragen.

Verder had hij zich zorgvuldig geschoren zodat z'n blos op z'n gladde jongenswangen duidelijk te zien was. Vandaag had hij geen spijkerbroek maar een luchtige kaki katoenen bandplooibroek en daaronder Nike sportschoenen. Sandra hoorde hem al van verre op z'n scooter aankomen. De gele stropdas viel haar meteen op en ze smolt al weg toen hij voor haar stopte en ze zijn oorringetje zag.

Ze stapte achterop en lachte hem toe. De lieve glimlach op haar gelaat was verdwenen en koud en scherp klonk haar stem: Na enkele van haar immer korte aanwijzingen kwamen ze aan een boerderijtje aan. Het zag er niet in geweldig goede staat uit. Er was wel wat ruimte had Duncan de indruk. Toen ze binnenkwamen na aangebeld te hebben kwam er een dame aan de deur.

Ze zag er gewoon uit. De vrouw lachte haar toe en nam Sandra even mee naar een kamertje naast de ingang. Duncan hoorde ze tegen elkaar praten, maar kon ze niet verstaan. Ze kwam terug en zei vriendelijk maar autoritair tegen Duncan: Er zaten enkele mensen, sommigen schaars gekleed. De mensen keken op toen ze een jongen met een gele stropdas, een petje en Nike sportschoenen binnen zagen komen.

Dat was iets uitzonderlijks! Sommigen bleven Sandra en Duncan nakijken en enkelen mompelden wat waarna een heftig gelach opging. Dezelfde dame die ons had binnengelaten vroeg ons wat we wilden drinken. Enkele gezichten draaiden zich naar hen. Duncan wilde protesteren maar Sandra snoerde hem de mond.

Terwijl Duncan zich omdraaide zag hij de mensen naar hem en Sandra kijken. Hij bukte zich over de kruk en legde er zich met zijn buik op. Hij schrok en veerde wat op. Hij bleef liggen, en het verbaasde hem dat hij eigenlijk niet reageerde. Het wond hem zelfs op. Naast hem zat een vrouw op een kruk die zich naar Sandra keerde.

Hij keek recht op haar kort gerokte benen en hoorde haar zeggen tegen Sandra. Hij hoorde textiel scheuren, en toen het geluid van een knippende schaar. Hij voelde tegelijkertijd het koude staal langs het vel van zijn bil, dicht tegen zijn kruis. Hij durfde zich niet te bewegen. Zij knipte een rondje uit het kruis van zijn broek.

Ze deed hetzelfde met zijn onderbroek, en toen hij de schaar tegen zijn balzak voelde was hij er toch niet meer helemaal gerust in. Het gat dat ze had geknipt was niet heel groot. Ze stak er haar hand in terwijl Duncan nog steeds voorover geleund was met zijn borst op de kruk. Ze had het zo geknipt dat ze er juist zijn balzak door kon halen. Nu stond hij daar dus, aangekleed, gebukt over een barkruk met zijn ballen uit zijn broek. Zij kneep er zachtjes in. Van heel dit gedoe had Duncan een bikkelharde erectie gekregen.

Ze stond achter hem en kneep iets harder en zei: Hij bleef dus enigszins gebogen staan. Duncan richtte zich op. Het was pijnlijk hoe zijn zak uitgerekt werd. Hij kreeg ook een rood hoofd toen hij zag dat er ondertussen meer mensen, zowel mannen als vrouwen, binnengekomen waren. Deze keken er wat geamuseerd naar of praatten met elkaar alsof er niets aan de hand was.

De vrouw met het korte rokje keek meesmuilend naar Duncan en zei tegen Sandra " Inderdaad, die jonge hengst moet nog beter afgericht worden. De vrouw ging voor Duncan staan en keek hem recht in de ogen. Sandra aarzelde even en de vrouw zag dat. Sandra knikte van ja. Duncan keek vragend achter zich naar Sandra.

Die kneep eens kort maar krachtig in zijn ballen en zei enkel: De vrouw nam een koordje uit haar tasje. De vrouw trok vrij ruw de zak van Duncan zo ver mogelijk uit zijn geknipte broek. Dan begon ze het koordje er rond te knopen. Ze trok het vrij strak aan en Duncan veerde wat op. De vrouw sloeg hard met haar vlakke hand op zijn kont en Duncan veerde nog eens op. Zij had zijn zak echter strak vast zodat hij niet ver kwam.

Met een kreun boog de jonge knul zich terug voorover. Even later voelde Duncan zijn zak gespannen en gezwollen tussen zijn benen hangen. Hij moest zijn benen wat openen om zijn opgerekte zak tussen zijn benen te laten bungelen. Door het gewicht trokken de plooien uit z'n zak. Zijn ballen stonden er strak naast elkaar in afgetekend.

Hij voelde ze schuren tegen de stof van zijn broek. Hij stond daar te kijk voor iedereen, met een opgebonden zak met een gewicht van 1 kilogram die uit zijn broek hing. Hij had een verschrikkelijke stijve gekregen van deze behandeling. De vrouw gaf het koordje aan Sandra. Sandra nam het koordje aan en zei "dankjewel euhh Ze wreef eens over Duncan zijn penis in zijn broek.

Duncan antwoordde niet direct, dus gaf Sandra nog een rukje aan het touwtje, ditmaal wat harder en zei "Antwoord als ik je wat vraag! Zij stroopte de broek over zijn strakke billen. Ina was voor Duncan gaan staan en zei tegen Sandra: Ina drukte haar kruis tegen Duncan zijn gezicht en leunde met haar borst over zijn rug.

Ze streelde met haar handen over Duncan zijn blote billetjes. Duncan was slank, en had prachtige roze jongensbilletjes. Zonde zo'n knulletje te moeten straffen zei ze. Ik houd hem wel. Ina drukte haar kruis stijf tegen Duncan zijn gezicht en spande haar bovenlichaam op zijn rug door met beide handen de zit van de kruk stevig vast te pakken. Sandra had een plastic latje genomen. Die lagen blijkbaar ergens klaar. Ze kwam naast de kruk staan, wreef eens met haar linkerhand over Duncans linker bil en sloeg toen venijnig met het latje.

Aan Duncans heftige reactie te zien moet het goed raak geweest zijn. Hij wilde opveren, maar de stevige greep van de grote gespierde Ina liet dat niet toe. Zijn gezicht werd verder in haar kruis gedrukt. Twee seconden later Pettsss.

Op de andere bil. Weer veerde Duncan machteloos op. Er begonnen twee duidelijke rode vlekken af te tekenen op zijn bips. Sandra trok Duncan zijn onderbroek en daarna zijn broek terug op. Ze pakte hem weer bij zijn ballen beet en zei: Hij voelde hoe het vel van zijn zak strak werd getrokken toen hij helemaal recht stond.

Sandra loste haar greep en nam het touwtje weer. Je moet het roepen! Ze liep naar de bar en Duncan kon niet anders dan volgen, want Sandra hield het touwtje stevig vast. De andere mensen keken de jonge jongen na en zagen hoe z'n opgerekte zak uit het uitgeknipte gat in z'n katoenen bermuda hing. Na een tijdje kwam de vrouw terug binnen in een flinterdun gewaad waar je zowat alles door zag. Het was geen schoonheid, maar ze had uitzonderlijk mooie borsten.

Iedereen keek naar haar. Hij staarde met een half geopende mond. Een knauw aan zijn zak bracht zijn blik terug naar Sandra. Haar borstjes priemden vooruit onder haar dunne truitje. Ina lachte luidop bij hetgeen er gebeurde. De vrouw deed wat er van haar gevraagd werd. De vrouw deed het en zo staken haar mooie borsten mooi naar voor onder het doorzichtige gewaad.

Hij lichtte het gewaad van voor op totdat de zoom aan haar borst kwam. Haar linkerdij werd helemaal zichtbaar. Hij pakte een soort wasknijpertje en knipte de zoom vast op haar linkertepel.

Hij deed hetzelfde aan de rechterkant en zo stond ze daar dan, handen in de nek, borst vooruit en een kleed dat haar poesje net onthulde. We hoorden wat gestommel boven ons. Sandra was hier blijkbaar erg door opgewonden, want ze ademde sneller en haar tepels wilden zowat door het truitje doorprikken. Ze zag dat ik naar haar keek en zei: Ina had nog wel haar korte rokje aan, maar je zag af en toe dat ze geen slipje meer aan had.

Haar grote tieten dreigden zowat uit het te kleine BH'tje te floepen. Zij zette haar voet op het touwtje en plantte zichzelf neer op een kruk. Ze schoof wat naar voren. Ze nam Duncan zijn hoofd en richtte het naar haar spleet.

Duncan begon te protesteren met "Ja maar Ze had een klein zweepje aan haar rokje bungelen. Andere mensen mompelden een beetje van "Ja dat is niet de eerste keer dat ze dat probeert.

Dan wendde ze haar blik af en ging gebukt staan over een kruk. Sandra haar tepels priemden door het zachte leer van opwinding. Duncans lul werd wederom stijf bij het zien van het halfbedekte gat van Ina.

Ina deed haar rokje op haar rug en ging liggen. Sandra rook eens aan haar gat. Ik zal hulp inroepen. Ze keek eens rond in de kamer en zei toen: Sandra pakte een soort van tafeltennis batje en zei tegen Duncan.

Duncan was sportief en had dus een krachtige arm.
meesteres online jongens die elkaar aftrekken


Geil sexcontact amateur vriendin

  • Langzaam drukte ze de stalen ijskoude pik tegen zijn kontgaatje. Daarna halen we onze lul uit onze zwembroek en rukken een paar keer en komen dan snel klaar. Aan het eind van de middag was ik na bijna een dag aardig afgeneukt en werd ik losgemaakt.
  • Neuken op het strand hete cutjes
  • Meesteres online jongens die elkaar aftrekken

Sex achterhoek gratis neuken amsterdam


Serita Kuehn