Lul trekken sex voor 20 euro

lul trekken sex voor 20 euro

Hi schat, Hier een Nederlandse, Sexy For English visit my website Hallo heren, Met mijn ruime ervarin Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil eens een keer een hele grote BBC in mijn handen voelen en leegt Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil een Ben jij toe aan even lekker relaxen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ben jij toe aan even Korat Thai Massage uit Rotterdam. Wij zijn een gezond en spannend stel van Koppel Limburg uit Valkenburg. Wat leuk dat je mijn advertentie opent!

Mijn foto heeft dus al je interesse getrokken en Wat leuk dat je mijn adverten Heb jij zin in een korte maar heerlijke ontspannende date? Dan moet je vandaag zeker even proberen b Heb jij zin in een korte maar heerlijke Hallo heren, ik ben een geile klassedame die het heerlijk vind om naar mannen te kijken die zich aft Hallo heren, ik ben een geile klassedame Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar oud, donker haar, slank, cup b, goed verzorgd, Ik kom uit Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar Wil jij genieten van mijn zachte handen?

Wil je lekker languit op mijn sofaseat een pik en balmassage krijgen met babyolie Dit kan na een a Wil je lekker languit op mijn sofaseat e Miss A uit Rotterdam. Hallo, wil jij dat ik je harde klaar trek nadat ik je een heerlijke massage Ben jij geil en wil je even lekker geil in jou auto je af laten trekken terwijl je lekker met mijn t Ben jij geil en wil je even lekker geil Heey heren zin dat ik lekker diep pijp a Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. U kunt het vergelijken met een blauwe plek. U ziet een rode zwelling en de plek is gevoelig, maar levensbedreigend is zoiets nooit en dit gaat vanzelf over. Ook wondinfecties komen vrijwel nooit voor, maar om de plek daar zoveel mogelijk tegen te beschermen mag u twee dagen niet douchen en pas na een dag of vijf weer een bad nemen.

Aan de operatie hou je zelfs geen littekens over. In het begin zijn er twee kleine plekjes te zien daar waar de zelfoplossende hechtingen hebben gezeten.

Na de ingreep is een man niet meteen onvruchtbaar. In de zaadblaasjes en de prostaat zitten nog levende zaadcellen van vóór de ingreep. U moet daarom nog voorbehoedmiddelen gebruiken tot uit de controle blijkt dat uw sperma geen levende zaadcellen meer bevat. Pas na een periode van rond de drie maanden zijn er geen spermatozoa meer te vinden.

Dit wordt tussentijds via controles nagekeken: Dit duurt slechts een paar minuten en je krijgt de uitslag meteen te horen.

Meestal zijn er bij de eerste controle al geen spermacellen meer te vinden, en als dit wel het geval is, leven ze meestal niet meer. In deze periode is het wel aan te raden nog veilig te vrijen en bijvoorbeeld condooms te gebruiken. U kunt weer vrijen en ook mastruberen zodra u daar weer zin in heeft.

Dat kan de dag na de operatie zijn, maar ook de week erna. Het kan de eerste dagen wel een beetje gevoelig zijn. En u moet er aan denken nog wel een voorbehoedsmiddel te gebruiken. Sterilisatie van de man heeft geen invloed op de erectie of zin en plezier in seks.

Er verandert fysiek gezien namelijk weinig. De man kan nog een even goede erectie krijgen als voorheen. Ook het gevoel bij het klaarkomen blijft precies hetzelfde.

Vasectomie vindt plaats buiten het lichaam, in de balzak, wat betekent dat het niet raakt aan de vitale delen die een erectie onmogelijk zouden kunnen maken of de gevoeligheid van de penis zouden kunnen aantasten. Bij het klaarkomen spuit er vrijwel net zoveel vocht naar buiten als voorheen. Het grootste deel van een zaadlozing bestaat namelijk uit prostaatvocht, slechts ongeveer drie procent is sperma.

Het is dus een misvatting dat je na een vasectomie niet meer ejaculeert of dat de zaadlozing "waterig" wordt. De zaadlozing blijft na de ingreep volkomen normaal, er zitten alleen geen zaadcellen meer in het sperma.

Maar met het blote oog is dit verschil echt niet te zien. Ondertussen blijft een man wel gewoon zaad produceren. Normaal gezien bereikt overigens 40 tot 50 procent van het sperma nooit het punt van ejaculatie: Na een vasectomie gaat dit proces een paar versnellingen hoger en wordt al het sperma afgebroken. De hormonenhuishouding wordt niet aangetast dus medisch gezien is de vrees voor het wegvallen van het libido ongegrond.

Je blijft als man gewoon de hormonen, zoals testosteron produceren. De meeste mannen - en koppels - blijken seks zelfs juist als veel beter te ervaren omdat alle remmingen wegvallen: Ook is er geen verandering in frequentie of potentie. Voor vrouwen kan het helpen dat ze de pil niet meer hoeven te slikken, waardoor zin in seks kan toenemen, daar pilgebruik hier wel eens een rem op legt. Ook al verandert er fysiek niets, psychisch kan er voor sommige mannen wel wat veranderen.

Het komt weinig voor maar desalniettemin zijn er mannen die het als een gemis ervaren dat ze niet meer vruchtbaar zijn. Een vasectomie wordt niet vergoed in het basispakket van de ziektekostenverzekering. In de meeste aanvullende pakketten wordt een vasectomie wel vergoed.

Soms is er sprake van een gelimiteerde vergoeding. Wij adviseren u uw verzekeringspolis na te kijken welk bedrag bij u vergoed wordt. Op de website van  Independer  vindt u een gratis en actueel overzicht van vergoedingen van sterilisatie vanuit de de verschillende zorg-verzekeringen. Overslaan en naar de inhoud gaan. Waar en door wie? Kans op complicaties De kans op complicaties is zeer gering.

Wat verandert er in de seks? Invloed van sterilisatie op erectie De man kan nog een even goede erectie krijgen als voorheen. Zaadlozing na sterilisatie   Bij het klaarkomen spuit er vrijwel net zoveel vocht naar buiten als voorheen. Hormoonhuishouding  De hormonenhuishouding wordt niet aangetast dus medisch gezien is de vrees voor het wegvallen van het libido ongegrond. Plezier in seks na sterilisatie De meeste mannen - en koppels - blijken seks zelfs juist als veel beter te ervaren omdat alle remmingen wegvallen: Kosten van sterilisatie Een vasectomie wordt niet vergoed in het basispakket van de ziektekostenverzekering.

De voor- en nadelen van sterilisatie op een rijtje: Reacties Jezus christus, wat een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Jezus christus, wat een idioot ben jij!

Mijn man en ik hadden nooit Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Misschien moet jij de keuze Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Misschien moet jij de keuze maken NIET te neuken. Met zulke kortzichtige gedachtes is het sowieso beter om geen nakomelingen te krijgen zeg. Beste lezers ben zelf een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Beste lezers ben zelf een week geleden geholpen door een arts uit de hoeksche waard de beste man heeft al bijna mannen geholpen.

Zag er erg tegen op maar het is me procent meegevallen. Wel vervelend maar was na twee dagen weer aan t werk in de bouw gewoon rustig aan natuurlijk en na een week alweer heerlijke sex met mijn vrouw als of er niks veranderd is. Ben blij dat het allemaal goed is gegaan.

Misschien ligt het wel aan de arts waar je naar toe gaat, jammer dat er ook mindere berichten te lezen zijn. De arts is te vinden in puttershoek succes allemaal. Heb 5 jaar na de ingreep nog Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Heb 5 jaar na de ingreep nog last van beide gelegde knopen in de balzak.

Pijnlijk ontwaken, nog elke dag. Maar de sex werkt wel bevrijdend! Ik zie een link met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ik zie een link met besnijdenis niet. Zelfverminking is echt een ander onderwerp. Jullie baren dus is het Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Jullie baren dus is het jullie verantwoording. Het is volledig natuurlijk! Vind je het oneerlijk dan klaag de schepper of de natuur voor de rechter. Je hebt ook gewoon de keuze om NIET te neuken.

Was nog niet bij je opgekomen zeker? Ingreep was snel en stelde Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ingreep was snel en stelde niet veel voor. Ging op de fiets naar huis. Ik ben het niet eens met het volume van het sperma en hoe het eruitziet. Het is wel degelijk afgenomen in volume en wateriger geworden.

Een groot nadeel vind ik. Doet bij mij toch wel afbreuk aan het gevoel van mannelijkheid. Mijn reden was dat ik al op leeftijd ben niet nog meer kinderen wil en mijn ex geen pil of spiraal verdroeg. Achteraf had ik mezelf intact moeten laten en een andere vrouw zoeken. Dus als je het doet. Doe het uitsluitend voor jezelf en nooit voor je vrouw of vriendin. Sex met je ex Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Is het nog gelukt?

Heb me laten steriliseren Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Heb me laten steriliseren 2 jaar geleden en hierdoor niks dan last van gehad tijdens klaarkomen. Het gevoel was en is niet meer het zelfde en de sexdrive en hardheid duurde minder. Na 2 jaar dan toch terug laten herstellen maar helaas mijn ingreep was niet meer te maken daar de chirurg de zaadleiders te kort bij de ballen had afgeknipt dus een goede tip: Ze hebben me allemaal gezegd dat het tussen men 2oren zat, maar als ik dan vroeg of ze ook gesteriliseerd waren kreeg ik altijd het antwoord nee dus wat weten zij waar ze dan over spreken?

Deze uitleg in bullshit door een basis te laten uitvoeren gaat vanaf dan je sexleven omlaag! Dit is enkel voor mannen die weten wat klaarkomen inhoudt, de rest die zegt nergens last van te hebben zullen wel ma 12keer op een jaar mogen zeker? Want als ik de tijd kon terugdraaien deed ik het nooit meer!

Vlak voor de kerst laten doen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Vlak voor de kerst laten doen. Pijnloze ingreep en totaal geen pijn ervaren, hooguit vervelend gevoel. Ook klaarkomen gaat nog steeds zoals voorheen. Ik zou het iedere man aanraden.

Mooi, In jouw verhaal kon ik Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Mooi, In jouw verhaal kon ik mij het meest vinden. Vanmiddag D-Day, dus gerustgesteld en bemoedigd. Gister laten helpen om Gister alleen in de onderbuik een zeurend gevoel en wat gewaggeld in plaats van gelopen. Bloede vrijwel snel gestopt Vandaag loop ik normaal in de ochtend gewoon een erectie gehad en licht zeurend gevoel verder afwachten.

Intake duurde 10 minuten, daarna 15 minuten de wachtkamer in. Na 15 minuten werd ik geroepen en mocht ik de benedenkleding uitdoen en op de tafel gaan liggen. Ik werd door de assistente ontsmet aan de linker en rechterzijde van de balzak. Vervolgens kwam de arts en kreeg ik twee spuitjes aan de rechterzijde. Direct erna voelde ik wat gefriemel en na 10 minuten liep de arts naar de linkerzijde. Daar kon helaas maar 1 injectie in maar geen pijn. Ook die operatie duurde maar 10 minuten.

Daarna pleisters erop en ik kon gaan zitten. Ik werd een beetjes misselijk omdat ik nog geen ontbijt op had, maar na 5 minuten was dat weg. Broek aan en even 20 minuten wachten, pijnstillers erin en hoppa de taxi in.

Dag erna even mezelf gecheckt op alles nog doet en prima hoor. Ik kon na 14 dagen weer hardlopen en heb toen sex geprobeerd en prima. Nu 3 weken erna en de littekens zijn weg en ik voel niets raars of pijnlijk. Dus kortom een perfecte operatie en mijn vriendin hoeft geen pil meer te slikken. Op 18 augustus mijn Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Op 18 augustus mijn vasectomie uit laten voeren.

Zeer kundige chirurg dame. Geloof 't of niet maar ik heb 5 minuten op de tafel gelegen en toen was het klaar. Het is nu een week geleden en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Dit is mijn verhaal om anderen gerust te stellen. Zoek gewoon een kundige chirurg op! Vooraf thuis mg. In het ziekenhuis werd ik op de afdeling Urologie binnengeroepen.

Na een heel kort gesprek mocht ik de behandelkamer in. Ik ben inmiddels 50 jaar, dus er waren geen bezwaren wat de chirurg betrof om mij te helpen geen kinderen meer te verwekken. Liggend op de tafel kreeg ik een verdoving in de huid bovenaan mijn scrotum.

De chirurg maakt een snede van 0,5 cm in het midden. Ik besloot niet te gaan kijken. Vervolgens kreeg ik een tweede verdoving in de linker zaadstreng. Het gevoel dat je krijgt als je in je bal knijpt niet te hard natuurlijk en vervolgens was ze 20 seconden bezig waarvan ik helemaal niets voelde en zei ze "nu komt het tweede knie-tje". Dat was de derde verdoving in mijn rechter zaadstreng. Nog even kletsen en toen was het alweer gebeurd. Een hechtinkje met zelf-oplosbaar draad en ze was klaar.

Ik kon me aankleden. Daarna naar huis gegaan en de rest van de dag mijn kroonjuwelen gekoeld om zwellingen en eventueel intern bloedverlies te voorkomen. Groot deel van de dag op mijn bed gelegen. Plassen en dergelijke gaven geen enkel probleem. Geen pijn, geen onnatuurlijke zwelling in mijn scrotum. Ik zuchtte opgelucht en ging weer slapen. Overdag heel rustig aan gedaan. Voor het eerst gedoucht. Geen reden om een pijnstiller te slikken. Wel zag ik dat er wat bloeduitstortingen zichtbaar waren, maar die waren minimaal.

Ik voelde dat mijn ballen erg gevoelig waren, maar ik had geen pijn. Ik voel me nog net zo mannelijk als voorheen en als ik naar mijn vriendin kijk, dan hmmm. Geen spoortje van libido-verlies. Ik voelde me opgelucht Dag 3: Als dag 2 ongeveer. Nog steeds erg gevoelig ballen. De hechtingen en m. Het jeukte een beetje. Het wondje is mooi geheeld. Ook knip ik wat weg met een schaar.

Effe volhouden; het is niet verstandig. De boel moet een beetje tot rust komen en nog genezen. Ik ging naar mijn werk. Drukke dag maar geen pijn. Later tegen de avond boodschappen doen en daarna was ik het wel een beetje zat. Voorzichtig aan maar geen probleem.

Later op de dag wel gevoelige teelballen met uitstralende doffe pijn naar mijn buik. Ik maakte me enigzins zorgen, maar ik was niet ongerust. Geen koorts, geen kloppende stekende pijn in mijn zaakje, dus Grootste deel van de dag wel weer erg gevoelige schaamstreek met uitstralende doffe pijn naar mijn buik.

Niet zoveel pijn dat ik paracetamol nodig had, maar toch niet leuk. Geen pijn en de pijn met uitstraling naar de buik werd zelfs minder! Vrijwel geen pijn meer. Ik voorzie geen problemen meer. Ballen nog steeds een klein beetje gevoelig, maar het voelt verder allemaal super! Nu nog een paar weekjes wachten en dan mezelf onvruchtbaar laten verklaren als een inspectie van het ejaculaat positief blijkt.

Dan eindelijk seksen zonder condooms. Ik heb het nu bijna 10 jaar Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ik heb het nu bijna 10 jaar geleden laten doen. Verder weinig last van gehad en ook geen seksuele problemen. Maar toch voelt het enigszins onnatuurlijk.

Ik zou het niet meer overdoen achteraf bekeken. Ik ben een jarige man die Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik ben een jarige man die zich heeft laten steriliseren toen hij 35 jaar oud was. Mijn toenmalige vrouw was het er mee eens dat ons gezin twee zoons voltooid was. Waarom zou zij de rest van haar vruchtbare leven de pil moeten slikken, terwijl de ingreep voor mij niet veel betekende. We moesten wel samen bij de uroloog opdraven, want die wilde ook uit haar mond horen dat ze het er mee eens was: Op een prikje voor de verdoving na, heb ik er niets van gevoeld en ook geen vervelende gevolgen ondervonden.

Ik ben altijd open geweest over de vasectomie en veel mannelijke vrienden en collega's vonden dat ze dit niet zouden laten doen omdat dit hun "mannelijkheid" zou aantasten. Dat gevoel heb ik nooit gevoeld. Na mijn scheiding heb ik een aantal relaties gehad, waaronder met drie dames die om verschillende redenen geen anticonceptie gebruikten. Na mijn bekentenis over de vasectomie, konden we probleemloos zonder voorbehoedsmiddel vrijen.

Achteraf denk ik dat dit niet zo slim was van de dames en tegelijkertijd voel ik me een beetje "nederig"dat ze me zo op mijn blauwe ogen geloofden. Hoe dat zit begrijp zelf niet. Nu ben ik 66 jaar, en sinds de operatie werkt alles wel maar het gevoel is helemaal weg, tot de dag van vandaag. En gevolg mijn rechter testikel is behoorlijk vergroot en lastig.

Wel degelijk heeft Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Wel degelijk heeft sterilisatie effect op het seksleven. Vooral psychologisch effect bij zowel man en vrouw zijn groot.

Fysiek voor de man, ach , ik ken velen die zich hebben laten steriliseren. Waarbij één negatief verloop bij een vriend, tot verwijderen van zaadballen toe helaas. Een extreem uit de hand gelopen positief verloop door immense toename van sexuele behoefte. Daarom na 12jaar weer herstelingreep laten doen in de hoop dat mijn sexdrift weer zou verminderen.

Langzaam is dit het geval geworden. Sterilisatie vond plaats ruim 18jaar geleden. Twee dagen geleden heb ik mij Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Twee dagen geleden heb ik mij ook laten helpen. Wij hebben 2 dochters en voor mij is het gezin volledig. Daarnaast reageert mijn vrouw slecht op anticonceptie waardoor ze stopt sex te willen. Condooms zijn voor mij een moodkiller en Ik voel weinig.

Dus dan maar naar de huisarts. Dag 2, gevoelige ballen nabloeden hechting maar goed te doen Dag 3, hechting is gestopt met bloeden, gevoelige ballen, erectie gehad in de ochtend. Eerst nog een kort gesprek met de dokter of ik het wel zeker wist, hij vond me wat jong 30 jaar, 2 kinderen Na toestemming begonnen met de operatie die 13 minuten duurde.

Voelde uiteraard de prik en dat er een snede gezet werd. Je voelt dat het gebeurd maar het is niet echt pijnlijk. Wij hebben diezelfde middag nog seks gehad en dat ging prima, ook de keren hierna nergens last van gehad. Voor mij geen kerstballen maar wel een piek. Nu een week later heb ik ook geen last meer van de hechtingen.

Wel zijn mijn ballen zeer gevoelig, hoop dat dat snel over is. Voor ons is dit de uitkomst. Geen toegediende hormonen meer voor mijn vrouw. Over 3 maanden ff laten testen, en ach Voor een ieder die nog gaat; denk er goed over na met je partner en het valt allemaal wel mee!

Voor de toekomst is het een uitkomst mits je er zeer zeker van bent. Afgelopen vrijdagavond Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma,

Sex oproep kutsap

Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België. Heb jij zin in een spannende date?

Hallo heren, Ik ben Robyn een spontane, Ik ben ronde volle donkere dame op zoek naar een lekkere lul. Trekken is een van mijn specialiteit Ik ben ronde volle donkere dame op zoek Hoi geilerd, Ik ben een jonge negerin van 25 jaar en werk veel met mijn handen. Hoi geilerd, Ik ben een jonge negerin Hi schat, Hier een Nederlandse, Sexy For English visit my website Hallo heren, Met mijn ruime ervarin Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil eens een keer een hele grote BBC in mijn handen voelen en leegt Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil een Ben jij toe aan even lekker relaxen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ben jij toe aan even Korat Thai Massage uit Rotterdam. Wij zijn een gezond en spannend stel van Koppel Limburg uit Valkenburg. Wat leuk dat je mijn advertentie opent! Mijn foto heeft dus al je interesse getrokken en Wat leuk dat je mijn adverten Heb jij zin in een korte maar heerlijke ontspannende date?

Dan moet je vandaag zeker even proberen b Heb jij zin in een korte maar heerlijke Hallo heren, ik ben een geile klassedame die het heerlijk vind om naar mannen te kijken die zich aft Hallo heren, ik ben een geile klassedame Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar oud, donker haar, slank, cup b, goed verzorgd, Ik kom uit Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar Wil jij genieten van mijn zachte handen?

Wil je lekker languit op mijn sofaseat een pik en balmassage krijgen met babyolie Dit kan na een a Wil je lekker languit op mijn sofaseat e Miss A uit Rotterdam. Hallo, wil jij dat ik je harde klaar trek nadat ik je een heerlijke massage Vlak voor de kerst laten doen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Vlak voor de kerst laten doen.

Pijnloze ingreep en totaal geen pijn ervaren, hooguit vervelend gevoel. Ook klaarkomen gaat nog steeds zoals voorheen. Ik zou het iedere man aanraden. Mooi, In jouw verhaal kon ik Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Mooi, In jouw verhaal kon ik mij het meest vinden. Vanmiddag D-Day, dus gerustgesteld en bemoedigd.

Gister laten helpen om Gister alleen in de onderbuik een zeurend gevoel en wat gewaggeld in plaats van gelopen. Bloede vrijwel snel gestopt Vandaag loop ik normaal in de ochtend gewoon een erectie gehad en licht zeurend gevoel verder afwachten. Intake duurde 10 minuten, daarna 15 minuten de wachtkamer in. Na 15 minuten werd ik geroepen en mocht ik de benedenkleding uitdoen en op de tafel gaan liggen. Ik werd door de assistente ontsmet aan de linker en rechterzijde van de balzak.

Vervolgens kwam de arts en kreeg ik twee spuitjes aan de rechterzijde. Direct erna voelde ik wat gefriemel en na 10 minuten liep de arts naar de linkerzijde. Daar kon helaas maar 1 injectie in maar geen pijn. Ook die operatie duurde maar 10 minuten.

Daarna pleisters erop en ik kon gaan zitten. Ik werd een beetjes misselijk omdat ik nog geen ontbijt op had, maar na 5 minuten was dat weg. Broek aan en even 20 minuten wachten, pijnstillers erin en hoppa de taxi in.

Dag erna even mezelf gecheckt op alles nog doet en prima hoor. Ik kon na 14 dagen weer hardlopen en heb toen sex geprobeerd en prima. Nu 3 weken erna en de littekens zijn weg en ik voel niets raars of pijnlijk. Dus kortom een perfecte operatie en mijn vriendin hoeft geen pil meer te slikken. Op 18 augustus mijn Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Op 18 augustus mijn vasectomie uit laten voeren.

Zeer kundige chirurg dame. Geloof 't of niet maar ik heb 5 minuten op de tafel gelegen en toen was het klaar. Het is nu een week geleden en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Dit is mijn verhaal om anderen gerust te stellen. Zoek gewoon een kundige chirurg op! Vooraf thuis mg. In het ziekenhuis werd ik op de afdeling Urologie binnengeroepen. Na een heel kort gesprek mocht ik de behandelkamer in. Ik ben inmiddels 50 jaar, dus er waren geen bezwaren wat de chirurg betrof om mij te helpen geen kinderen meer te verwekken.

Liggend op de tafel kreeg ik een verdoving in de huid bovenaan mijn scrotum. De chirurg maakt een snede van 0,5 cm in het midden. Ik besloot niet te gaan kijken. Vervolgens kreeg ik een tweede verdoving in de linker zaadstreng. Het gevoel dat je krijgt als je in je bal knijpt niet te hard natuurlijk en vervolgens was ze 20 seconden bezig waarvan ik helemaal niets voelde en zei ze "nu komt het tweede knie-tje".

Dat was de derde verdoving in mijn rechter zaadstreng. Nog even kletsen en toen was het alweer gebeurd. Een hechtinkje met zelf-oplosbaar draad en ze was klaar.

Ik kon me aankleden. Daarna naar huis gegaan en de rest van de dag mijn kroonjuwelen gekoeld om zwellingen en eventueel intern bloedverlies te voorkomen. Groot deel van de dag op mijn bed gelegen. Plassen en dergelijke gaven geen enkel probleem.

Geen pijn, geen onnatuurlijke zwelling in mijn scrotum. Ik zuchtte opgelucht en ging weer slapen. Overdag heel rustig aan gedaan. Voor het eerst gedoucht.

Geen reden om een pijnstiller te slikken. Wel zag ik dat er wat bloeduitstortingen zichtbaar waren, maar die waren minimaal. Ik voelde dat mijn ballen erg gevoelig waren, maar ik had geen pijn. Ik voel me nog net zo mannelijk als voorheen en als ik naar mijn vriendin kijk, dan hmmm. Geen spoortje van libido-verlies. Ik voelde me opgelucht Dag 3: Als dag 2 ongeveer. Nog steeds erg gevoelig ballen. De hechtingen en m. Het jeukte een beetje.

Het wondje is mooi geheeld. Ook knip ik wat weg met een schaar. Effe volhouden; het is niet verstandig. De boel moet een beetje tot rust komen en nog genezen. Ik ging naar mijn werk. Drukke dag maar geen pijn. Later tegen de avond boodschappen doen en daarna was ik het wel een beetje zat. Voorzichtig aan maar geen probleem. Later op de dag wel gevoelige teelballen met uitstralende doffe pijn naar mijn buik.

Ik maakte me enigzins zorgen, maar ik was niet ongerust. Geen koorts, geen kloppende stekende pijn in mijn zaakje, dus Grootste deel van de dag wel weer erg gevoelige schaamstreek met uitstralende doffe pijn naar mijn buik. Niet zoveel pijn dat ik paracetamol nodig had, maar toch niet leuk. Geen pijn en de pijn met uitstraling naar de buik werd zelfs minder! Vrijwel geen pijn meer. Ik voorzie geen problemen meer. Ballen nog steeds een klein beetje gevoelig, maar het voelt verder allemaal super!

Nu nog een paar weekjes wachten en dan mezelf onvruchtbaar laten verklaren als een inspectie van het ejaculaat positief blijkt. Dan eindelijk seksen zonder condooms. Ik heb het nu bijna 10 jaar Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ik heb het nu bijna 10 jaar geleden laten doen. Verder weinig last van gehad en ook geen seksuele problemen.

Maar toch voelt het enigszins onnatuurlijk. Ik zou het niet meer overdoen achteraf bekeken. Ik ben een jarige man die Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik ben een jarige man die zich heeft laten steriliseren toen hij 35 jaar oud was. Mijn toenmalige vrouw was het er mee eens dat ons gezin twee zoons voltooid was.

Waarom zou zij de rest van haar vruchtbare leven de pil moeten slikken, terwijl de ingreep voor mij niet veel betekende. We moesten wel samen bij de uroloog opdraven, want die wilde ook uit haar mond horen dat ze het er mee eens was: Op een prikje voor de verdoving na, heb ik er niets van gevoeld en ook geen vervelende gevolgen ondervonden.

Ik ben altijd open geweest over de vasectomie en veel mannelijke vrienden en collega's vonden dat ze dit niet zouden laten doen omdat dit hun "mannelijkheid" zou aantasten. Dat gevoel heb ik nooit gevoeld. Na mijn scheiding heb ik een aantal relaties gehad, waaronder met drie dames die om verschillende redenen geen anticonceptie gebruikten.

Na mijn bekentenis over de vasectomie, konden we probleemloos zonder voorbehoedsmiddel vrijen. Achteraf denk ik dat dit niet zo slim was van de dames en tegelijkertijd voel ik me een beetje "nederig"dat ze me zo op mijn blauwe ogen geloofden.

Hoe dat zit begrijp zelf niet. Nu ben ik 66 jaar, en sinds de operatie werkt alles wel maar het gevoel is helemaal weg, tot de dag van vandaag. En gevolg mijn rechter testikel is behoorlijk vergroot en lastig. Wel degelijk heeft Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Wel degelijk heeft sterilisatie effect op het seksleven.

Vooral psychologisch effect bij zowel man en vrouw zijn groot. Fysiek voor de man, ach , ik ken velen die zich hebben laten steriliseren. Waarbij één negatief verloop bij een vriend, tot verwijderen van zaadballen toe helaas. Een extreem uit de hand gelopen positief verloop door immense toename van sexuele behoefte. Daarom na 12jaar weer herstelingreep laten doen in de hoop dat mijn sexdrift weer zou verminderen.

Langzaam is dit het geval geworden. Sterilisatie vond plaats ruim 18jaar geleden. Twee dagen geleden heb ik mij Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Twee dagen geleden heb ik mij ook laten helpen. Wij hebben 2 dochters en voor mij is het gezin volledig.

Daarnaast reageert mijn vrouw slecht op anticonceptie waardoor ze stopt sex te willen. Condooms zijn voor mij een moodkiller en Ik voel weinig. Dus dan maar naar de huisarts. Dag 2, gevoelige ballen nabloeden hechting maar goed te doen Dag 3, hechting is gestopt met bloeden, gevoelige ballen, erectie gehad in de ochtend.

Eerst nog een kort gesprek met de dokter of ik het wel zeker wist, hij vond me wat jong 30 jaar, 2 kinderen Na toestemming begonnen met de operatie die 13 minuten duurde. Voelde uiteraard de prik en dat er een snede gezet werd. Je voelt dat het gebeurd maar het is niet echt pijnlijk.

Wij hebben diezelfde middag nog seks gehad en dat ging prima, ook de keren hierna nergens last van gehad. Voor mij geen kerstballen maar wel een piek. Nu een week later heb ik ook geen last meer van de hechtingen. Wel zijn mijn ballen zeer gevoelig, hoop dat dat snel over is. Voor ons is dit de uitkomst. Geen toegediende hormonen meer voor mijn vrouw. Over 3 maanden ff laten testen, en ach Voor een ieder die nog gaat; denk er goed over na met je partner en het valt allemaal wel mee! Voor de toekomst is het een uitkomst mits je er zeer zeker van bent.

Afgelopen vrijdagavond Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Afgelopen vrijdagavond sterilisatie laten uitvoeren en dat ging allemaal heel prima. De pijn tijdens de ingreep is te verwaarlozen en die van erna ook. Met een paar pijnstillers is het helemaal prima te doen. Zondag de eerste keer seks gehad en dat was heerlijk. Dus kortom, het hoeft niet altijd horror te zijn en er horen nu eenmaal wat klachtjes bij. Heb het al 7 jaar geleden Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Heb het al 7 jaar geleden gedaan maar wel in overleg met partner.

Na drie mooi en lieve kinderen is de knoop doorgehakt. Maar eerst de twijfels weg nemen voordat je het doet! Ik wens je veel wijsheid toe Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Ik wens je veel wijsheid toe en het maken van een beslissing. Volg je gevoel leven is te kort om de rest in spijt te leven. Nu week geleden geholpen, zag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Nu week geleden geholpen, zag er weg tegen op terwijl ik wel wat gewend ben Longtransplantatie.

Van verdoving weinig gevoeld. Tijdens ingreep heel even trekkend gevoel in de lies maar te verwaarlozen. Eerste paar dagen met gevoelige zak rondgelopen en nu alleen nog af en toe last van de hechtingen. Ik heb vandaag een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik heb vandaag een sterilisatie uit laten voeren en het viel me eigenlijk best mee.

De verdoving is veruit het vervelendst. Verder voelde ik er niet veel van. Een beetje licht gevoel in m'n hoofd toen ik weer overeind mocht komen Inmiddels een paar uur thuis, maar ook daar valt 't mee. Na twee uur ongeveer dacht ik wat te gaan voelen, dus heb twee paracetamolletjes ingenomen. Nu vrijwel nergens last van Sterilisatie verliep iets Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Sterilisatie verliep iets gecompliceerd.

Zaadleider aan de eerste kant behandelen verliep voorspoedig. De andere kant verliep moeizamer; een klemmetje schoot los waarna de arts een kwartier bleef zoeken om een kant van de zaadleider terug te vinden. Uiteindelijk moest een specialist erbij komen om hem terug te vinden. Die tweede kant was daardoor zeer pijnlijk ook al werd er bijverdoofd. Deze heeft de huisarts uiteindelijk verwijderd waarna de pijn ook meteen verdween. Na 7 weken sperma ingeleverd, dit mocht na 20 zaadlozingen.

Even vervelend maar nu nergens meer last van en absoluut geen spijt. Mijn vrouw had na de geboorte van onze zoon diverse soorten anticonceptie geprobeert, maar bleef kampen met klachten.

Trombose na gebruik van een Nuvaring en langdurige bloedingen bij gebruik van een spiraaltje Uiteindelijk heeft zij een Novasure behandeling ondergaan en waren er qua anticonceptie weinig andere opties meer; of voortaan rubbertjes of moest ik eraan geloven Ik zag er erg tegenop; laten we eerlijk zijn, geen man zit te wachten op naalden en messen downunder.

Ik heb het altijd vergeleken met de gang naar de kaakchirurg; niemand wil daar voor zijn lol heen Ik zag ook op tegen het ziekenhuis; onpersoonlijk, je moet maar afwachten welke arts je krijgt, slechte ervaringen van bekenden, enz. Na wat zoekwerk kwam ik echter uit bij een huisarts die zich in sterilisatie had gespecialiseerd. Na een intakegesprek een afspraak gemaakt voor een kleine week later; afgelopen vrijdag was het zover: Het is en blijft wat ongemakkelijk, maar het is fijn als je vooraf al weet wie het gaat doen.

De ingreep zelf viel achteraf wel mee, maar leuk blijft anders. Ik zag behoorlijk op tegen de injecties, maar die waren eigenlijk nog het minst onprettig. Even een scherp gevoel, maar zo gepiept. Links was eerst aan de beurt en dat ging vlot; je voelt wel dat men bezig is, maar niet pijnlijk.

Rechts was minder prettig omdat de zaadleider korter was; bovendien voelde ik het "knipje" duidelijk. Even wat doorzuchten, maar daarna was het eigelijk zo klaar. Hororverhalen van skippyballen, zwart verkleurde zak, ontstekingen Een en ander is wel nog gevoelig, maar op het moment vanschrijven zijn we 48 uur verder.

Ik kan eigenlijk gewoon lopen, zitten en niets is blauw, groen of paars geworden. Hoewel je weet dat alles gewoon weer zal werken als vanouds, blijft het toch onbewust in je achterhoofd spoken. Vanmorgen toch maar even handmatig "getest" Geen pijn, geen steken in mijn ballen zoals je weleens leest , eigenlijk alles zoals voorheen. Nu ik gerust ben gesteld wacht ik nog maar even met het ruigere werk; e. Ik ga ervan uit dat alles over een week of twee als vanouds is.

Ik zie enkel nog wat op tegen de eindcontrole; niet echt romantisch om in een ziekenhuis een potje te moeten vullen Kortom, twijfel je nog, ik hoop dat mijn ervaring je helpt en overweeg een gespecialiseerde huisarts!

Hoi, Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Hoi, Fijn dat hier de ervaringen die voor een ieder toch anders is wordt gedeeld. De ingreep viel over het algemeen erg mee. De snedes voelde ik wel als iets scherps langs mijn balzakken liep, geen fijn gevoel. Binnen 30min stapt ik in de auto en was ik kort daarna thuis. De napijn was bij mij niet zo best. Je bent tegen je ballen getrapt, dat voelt meteen pijnlijk, dit gevoel heb ik niet wel die napijn hiervan en dan 24hour met misselijkheid als gevolg.

Zoals alle mannen wellicht bang zullen zijn voor de gevolgen van vasectomie en ik dus ook, heb ik meteen op het internet gaan kijken naar wat pornografische filmpje, even kijken hoe mijn lichaam en geest hierop reageren Ben benieuwd naar eerste seks belevenis! Kortom a peace of cake wat mij betreft. Succes en voorspoedig herstel allen! Beste T, Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Beste T, Nuttig verhaal.

Nu ruim een maand verder, is het gekneusde gevoel inmiddels weg en zona, hoe lang duurde dat? Mijn behandeling was vorige week en na 7 dagen nog steeds een gekneusd gevoel. Heb het nu zelf ook gedaan. Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Ingreep zelf was op zich geen probleem alleen het feit dat ik niet zo content met naalden ben bracht een beetje paniek.

Los van dat was het hier en daar wat ongemakkelijk maar pijnloos. Eerste uur alles top en de paar uur daarna voelde het alsof ik een ongelooflijke trap tussen mn benen had gehad. Na een paar uur was dat voorbij en ging het super. Nergens geen last van gehad en 3 dagen later sex gehad. Dat was nog wel wat gevoelig dus redelijk kalmpjes gedaan maar al met al ben ik zeer tevreden met de ingreep en alles er na!

Ik heb het vorig jaar ook Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Ik heb het vorig jaar ook laten doen mijn onvruchtbaar laten maken op vraag van mijn vriendin en ben nu volledig onvruchtbaar ben zeer tevreden had na de operatie wel wat pijn maar met een pijnstiller was de pijn vlug weg en mijn vriendin is tevreden ze moet nu ook de pil niet meer nemen want de pil vind ze ongezond we vrijen nu weer met volle teugen en we moeten niet bang zijn dat ze zwanger zou kunnen worden.

Gisteren behandeling Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Ene kant was niet pijnlijk maar gewoon een onaangenaam gevoel. Ik dacht als de andere kant ook zo gaat dan valt het reuze mee. Sneetje in balzak, ophalen zaadleider en doorsnijden zaadleider nauwelijks gevoeld, maar bij het dichtbranden van de zaadleider kreeg ik het gevoel alsof ik in mijn kruis werd geschopt.

Tweede verdoving gekregen, maar daarna toch nog twee keer ditzelfde gevoel gehad. Gelukkig trok het gevoel de 3e keer snel weg denk dat de verdoving toen pas goed ging werken. Daarna nergens meer last van gehad. Kon goed naar de auto lopen, geen beurs gevoel. Nu een dag later nog steeds geen last. Voel natuurlijk wel dat er iets is gedaan, maar het voelt niet beurs en al helemaal niet pijnlijk.

Geen paracetamol oid nodig. Verder ook nog geen andere complicaties: Ik doe zoals geadviseerd toch even een paar dagen rustig aan en ben benieuwd hoe de eerste keer sex gaat zijn, maar zoals het er nu naar uitziet verwacht ik totaal geen problemen.

De ingreep was redelijk eenvoudig maar viel mij enorm tegen. Ik voelde heel duidelijk dat er aan de zaadleiders werd getrokken met als resultaat dat ik flauw ben gevallen. Na enkele dagen ging het beter.lul trekken sex voor 20 euro

Hi schat, Hier een Nederlandse, Sexy For English visit my website Hallo heren, Met mijn ruime ervarin Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil eens een keer een hele grote BBC in mijn handen voelen en leegt Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil een Ben jij toe aan even lekker relaxen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ben jij toe aan even Korat Thai Massage uit Rotterdam. Wij zijn een gezond en spannend stel van Koppel Limburg uit Valkenburg.

Wat leuk dat je mijn advertentie opent! Mijn foto heeft dus al je interesse getrokken en Wat leuk dat je mijn adverten Heb jij zin in een korte maar heerlijke ontspannende date? Dan moet je vandaag zeker even proberen b Heb jij zin in een korte maar heerlijke Hallo heren, ik ben een geile klassedame die het heerlijk vind om naar mannen te kijken die zich aft Hallo heren, ik ben een geile klassedame Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar oud, donker haar, slank, cup b, goed verzorgd, Ik kom uit Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar Wil jij genieten van mijn zachte handen?

Wil je lekker languit op mijn sofaseat een pik en balmassage krijgen met babyolie Dit kan na een a Wil je lekker languit op mijn sofaseat e Miss A uit Rotterdam. Hallo, wil jij dat ik je harde klaar trek nadat ik je een heerlijke massage Ben jij geil en wil je even lekker geil in jou auto je af laten trekken terwijl je lekker met mijn t Ben jij geil en wil je even lekker geil Heey heren zin dat ik lekker diep pijp a Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. U kunt het vergelijken met een blauwe plek. U ziet een rode zwelling en de plek is gevoelig, maar levensbedreigend is zoiets nooit en dit gaat vanzelf over. Ook wondinfecties komen vrijwel nooit voor, maar om de plek daar zoveel mogelijk tegen te beschermen mag u twee dagen niet douchen en pas na een dag of vijf weer een bad nemen.

Aan de operatie hou je zelfs geen littekens over. In het begin zijn er twee kleine plekjes te zien daar waar de zelfoplossende hechtingen hebben gezeten.

Na de ingreep is een man niet meteen onvruchtbaar. In de zaadblaasjes en de prostaat zitten nog levende zaadcellen van vóór de ingreep. U moet daarom nog voorbehoedmiddelen gebruiken tot uit de controle blijkt dat uw sperma geen levende zaadcellen meer bevat.

Pas na een periode van rond de drie maanden zijn er geen spermatozoa meer te vinden. Dit wordt tussentijds via controles nagekeken: Dit duurt slechts een paar minuten en je krijgt de uitslag meteen te horen.

Meestal zijn er bij de eerste controle al geen spermacellen meer te vinden, en als dit wel het geval is, leven ze meestal niet meer.

In deze periode is het wel aan te raden nog veilig te vrijen en bijvoorbeeld condooms te gebruiken. U kunt weer vrijen en ook mastruberen zodra u daar weer zin in heeft.

Dat kan de dag na de operatie zijn, maar ook de week erna. Het kan de eerste dagen wel een beetje gevoelig zijn. En u moet er aan denken nog wel een voorbehoedsmiddel te gebruiken. Sterilisatie van de man heeft geen invloed op de erectie of zin en plezier in seks.

Er verandert fysiek gezien namelijk weinig. De man kan nog een even goede erectie krijgen als voorheen. Ook het gevoel bij het klaarkomen blijft precies hetzelfde. Vasectomie vindt plaats buiten het lichaam, in de balzak, wat betekent dat het niet raakt aan de vitale delen die een erectie onmogelijk zouden kunnen maken of de gevoeligheid van de penis zouden kunnen aantasten. Bij het klaarkomen spuit er vrijwel net zoveel vocht naar buiten als voorheen.

Het grootste deel van een zaadlozing bestaat namelijk uit prostaatvocht, slechts ongeveer drie procent is sperma. Het is dus een misvatting dat je na een vasectomie niet meer ejaculeert of dat de zaadlozing "waterig" wordt.

De zaadlozing blijft na de ingreep volkomen normaal, er zitten alleen geen zaadcellen meer in het sperma. Maar met het blote oog is dit verschil echt niet te zien. Ondertussen blijft een man wel gewoon zaad produceren. Normaal gezien bereikt overigens 40 tot 50 procent van het sperma nooit het punt van ejaculatie: Na een vasectomie gaat dit proces een paar versnellingen hoger en wordt al het sperma afgebroken.

De hormonenhuishouding wordt niet aangetast dus medisch gezien is de vrees voor het wegvallen van het libido ongegrond. Je blijft als man gewoon de hormonen, zoals testosteron produceren. De meeste mannen - en koppels - blijken seks zelfs juist als veel beter te ervaren omdat alle remmingen wegvallen: Ook is er geen verandering in frequentie of potentie.

Voor vrouwen kan het helpen dat ze de pil niet meer hoeven te slikken, waardoor zin in seks kan toenemen, daar pilgebruik hier wel eens een rem op legt. Ook al verandert er fysiek niets, psychisch kan er voor sommige mannen wel wat veranderen. Het komt weinig voor maar desalniettemin zijn er mannen die het als een gemis ervaren dat ze niet meer vruchtbaar zijn. Een vasectomie wordt niet vergoed in het basispakket van de ziektekostenverzekering.

In de meeste aanvullende pakketten wordt een vasectomie wel vergoed. Soms is er sprake van een gelimiteerde vergoeding. Wij adviseren u uw verzekeringspolis na te kijken welk bedrag bij u vergoed wordt. Op de website van  Independer  vindt u een gratis en actueel overzicht van vergoedingen van sterilisatie vanuit de de verschillende zorg-verzekeringen. Overslaan en naar de inhoud gaan. Waar en door wie?

Kans op complicaties De kans op complicaties is zeer gering. Wat verandert er in de seks? Invloed van sterilisatie op erectie De man kan nog een even goede erectie krijgen als voorheen.

Zaadlozing na sterilisatie   Bij het klaarkomen spuit er vrijwel net zoveel vocht naar buiten als voorheen. Hormoonhuishouding  De hormonenhuishouding wordt niet aangetast dus medisch gezien is de vrees voor het wegvallen van het libido ongegrond.

Plezier in seks na sterilisatie De meeste mannen - en koppels - blijken seks zelfs juist als veel beter te ervaren omdat alle remmingen wegvallen: Kosten van sterilisatie Een vasectomie wordt niet vergoed in het basispakket van de ziektekostenverzekering. De voor- en nadelen van sterilisatie op een rijtje: Reacties Jezus christus, wat een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Jezus christus, wat een idioot ben jij! Mijn man en ik hadden nooit Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Misschien moet jij de keuze Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Misschien moet jij de keuze maken NIET te neuken.

Met zulke kortzichtige gedachtes is het sowieso beter om geen nakomelingen te krijgen zeg. Beste lezers ben zelf een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Beste lezers ben zelf een week geleden geholpen door een arts uit de hoeksche waard de beste man heeft al bijna mannen geholpen.

Zag er erg tegen op maar het is me procent meegevallen. Wel vervelend maar was na twee dagen weer aan t werk in de bouw gewoon rustig aan natuurlijk en na een week alweer heerlijke sex met mijn vrouw als of er niks veranderd is. Ben blij dat het allemaal goed is gegaan. Misschien ligt het wel aan de arts waar je naar toe gaat, jammer dat er ook mindere berichten te lezen zijn.

De arts is te vinden in puttershoek succes allemaal. Heb 5 jaar na de ingreep nog Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Heb 5 jaar na de ingreep nog last van beide gelegde knopen in de balzak. Pijnlijk ontwaken, nog elke dag. Maar de sex werkt wel bevrijdend! Ik zie een link met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ik zie een link met besnijdenis niet.

Zelfverminking is echt een ander onderwerp. Jullie baren dus is het Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Jullie baren dus is het jullie verantwoording. Het is volledig natuurlijk! Vind je het oneerlijk dan klaag de schepper of de natuur voor de rechter. Je hebt ook gewoon de keuze om NIET te neuken. Was nog niet bij je opgekomen zeker? Ingreep was snel en stelde Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ingreep was snel en stelde niet veel voor.

Ging op de fiets naar huis. Ik ben het niet eens met het volume van het sperma en hoe het eruitziet. Het is wel degelijk afgenomen in volume en wateriger geworden. Een groot nadeel vind ik. Doet bij mij toch wel afbreuk aan het gevoel van mannelijkheid.

Mijn reden was dat ik al op leeftijd ben niet nog meer kinderen wil en mijn ex geen pil of spiraal verdroeg. Achteraf had ik mezelf intact moeten laten en een andere vrouw zoeken. Dus als je het doet. Doe het uitsluitend voor jezelf en nooit voor je vrouw of vriendin. Sex met je ex Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Is het nog gelukt?

Heb me laten steriliseren Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Heb me laten steriliseren 2 jaar geleden en hierdoor niks dan last van gehad tijdens klaarkomen. Het gevoel was en is niet meer het zelfde en de sexdrive en hardheid duurde minder. Na 2 jaar dan toch terug laten herstellen maar helaas mijn ingreep was niet meer te maken daar de chirurg de zaadleiders te kort bij de ballen had afgeknipt dus een goede tip: Ze hebben me allemaal gezegd dat het tussen men 2oren zat, maar als ik dan vroeg of ze ook gesteriliseerd waren kreeg ik altijd het antwoord nee dus wat weten zij waar ze dan over spreken?

Deze uitleg in bullshit door een basis te laten uitvoeren gaat vanaf dan je sexleven omlaag! Dit is enkel voor mannen die weten wat klaarkomen inhoudt, de rest die zegt nergens last van te hebben zullen wel ma 12keer op een jaar mogen zeker?

Want als ik de tijd kon terugdraaien deed ik het nooit meer! Vlak voor de kerst laten doen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Vlak voor de kerst laten doen.

Pijnloze ingreep en totaal geen pijn ervaren, hooguit vervelend gevoel. Ook klaarkomen gaat nog steeds zoals voorheen. Ik zou het iedere man aanraden. Mooi, In jouw verhaal kon ik Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Mooi, In jouw verhaal kon ik mij het meest vinden.

Vanmiddag D-Day, dus gerustgesteld en bemoedigd. Gister laten helpen om Gister alleen in de onderbuik een zeurend gevoel en wat gewaggeld in plaats van gelopen. Bloede vrijwel snel gestopt Vandaag loop ik normaal in de ochtend gewoon een erectie gehad en licht zeurend gevoel verder afwachten. Intake duurde 10 minuten, daarna 15 minuten de wachtkamer in. Na 15 minuten werd ik geroepen en mocht ik de benedenkleding uitdoen en op de tafel gaan liggen. Ik werd door de assistente ontsmet aan de linker en rechterzijde van de balzak.

Vervolgens kwam de arts en kreeg ik twee spuitjes aan de rechterzijde. Direct erna voelde ik wat gefriemel en na 10 minuten liep de arts naar de linkerzijde. Daar kon helaas maar 1 injectie in maar geen pijn. Ook die operatie duurde maar 10 minuten. Daarna pleisters erop en ik kon gaan zitten. Ik werd een beetjes misselijk omdat ik nog geen ontbijt op had, maar na 5 minuten was dat weg.

Broek aan en even 20 minuten wachten, pijnstillers erin en hoppa de taxi in. Dag erna even mezelf gecheckt op alles nog doet en prima hoor.

Ik kon na 14 dagen weer hardlopen en heb toen sex geprobeerd en prima. Nu 3 weken erna en de littekens zijn weg en ik voel niets raars of pijnlijk.

Dus kortom een perfecte operatie en mijn vriendin hoeft geen pil meer te slikken. Op 18 augustus mijn Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Op 18 augustus mijn vasectomie uit laten voeren.

Zeer kundige chirurg dame. Geloof 't of niet maar ik heb 5 minuten op de tafel gelegen en toen was het klaar. Het is nu een week geleden en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Dit is mijn verhaal om anderen gerust te stellen. Zoek gewoon een kundige chirurg op!

Vooraf thuis mg. In het ziekenhuis werd ik op de afdeling Urologie binnengeroepen. Na een heel kort gesprek mocht ik de behandelkamer in.

Ik ben inmiddels 50 jaar, dus er waren geen bezwaren wat de chirurg betrof om mij te helpen geen kinderen meer te verwekken. Liggend op de tafel kreeg ik een verdoving in de huid bovenaan mijn scrotum.

De chirurg maakt een snede van 0,5 cm in het midden. Ik besloot niet te gaan kijken. Vervolgens kreeg ik een tweede verdoving in de linker zaadstreng. Het gevoel dat je krijgt als je in je bal knijpt niet te hard natuurlijk en vervolgens was ze 20 seconden bezig waarvan ik helemaal niets voelde en zei ze "nu komt het tweede knie-tje".

Dat was de derde verdoving in mijn rechter zaadstreng. Nog even kletsen en toen was het alweer gebeurd. Een hechtinkje met zelf-oplosbaar draad en ze was klaar.

Ik kon me aankleden. Daarna naar huis gegaan en de rest van de dag mijn kroonjuwelen gekoeld om zwellingen en eventueel intern bloedverlies te voorkomen. Groot deel van de dag op mijn bed gelegen. Plassen en dergelijke gaven geen enkel probleem. Geen pijn, geen onnatuurlijke zwelling in mijn scrotum. Ik zuchtte opgelucht en ging weer slapen. Overdag heel rustig aan gedaan. Voor het eerst gedoucht. Geen reden om een pijnstiller te slikken. Wel zag ik dat er wat bloeduitstortingen zichtbaar waren, maar die waren minimaal.

Ik voelde dat mijn ballen erg gevoelig waren, maar ik had geen pijn. Ik voel me nog net zo mannelijk als voorheen en als ik naar mijn vriendin kijk, dan hmmm. Geen spoortje van libido-verlies. Ik voelde me opgelucht Dag 3: Als dag 2 ongeveer. Nog steeds erg gevoelig ballen. De hechtingen en m. Het jeukte een beetje.

Het wondje is mooi geheeld. Ook knip ik wat weg met een schaar. Effe volhouden; het is niet verstandig. De boel moet een beetje tot rust komen en nog genezen. Ik ging naar mijn werk. Drukke dag maar geen pijn. Later tegen de avond boodschappen doen en daarna was ik het wel een beetje zat.

Voorzichtig aan maar geen probleem. Later op de dag wel gevoelige teelballen met uitstralende doffe pijn naar mijn buik. Ik maakte me enigzins zorgen, maar ik was niet ongerust. Geen koorts, geen kloppende stekende pijn in mijn zaakje, dus Grootste deel van de dag wel weer erg gevoelige schaamstreek met uitstralende doffe pijn naar mijn buik.

Niet zoveel pijn dat ik paracetamol nodig had, maar toch niet leuk. Geen pijn en de pijn met uitstraling naar de buik werd zelfs minder! Vrijwel geen pijn meer. Ik voorzie geen problemen meer. Ballen nog steeds een klein beetje gevoelig, maar het voelt verder allemaal super!

Nu nog een paar weekjes wachten en dan mezelf onvruchtbaar laten verklaren als een inspectie van het ejaculaat positief blijkt. Dan eindelijk seksen zonder condooms. Ik heb het nu bijna 10 jaar Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ik heb het nu bijna 10 jaar geleden laten doen.

Verder weinig last van gehad en ook geen seksuele problemen. Maar toch voelt het enigszins onnatuurlijk. Ik zou het niet meer overdoen achteraf bekeken. Ik ben een jarige man die Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik ben een jarige man die zich heeft laten steriliseren toen hij 35 jaar oud was. Mijn toenmalige vrouw was het er mee eens dat ons gezin twee zoons voltooid was.

Waarom zou zij de rest van haar vruchtbare leven de pil moeten slikken, terwijl de ingreep voor mij niet veel betekende. We moesten wel samen bij de uroloog opdraven, want die wilde ook uit haar mond horen dat ze het er mee eens was: Op een prikje voor de verdoving na, heb ik er niets van gevoeld en ook geen vervelende gevolgen ondervonden.

Ik ben altijd open geweest over de vasectomie en veel mannelijke vrienden en collega's vonden dat ze dit niet zouden laten doen omdat dit hun "mannelijkheid" zou aantasten.

Dat gevoel heb ik nooit gevoeld. Na mijn scheiding heb ik een aantal relaties gehad, waaronder met drie dames die om verschillende redenen geen anticonceptie gebruikten. Na mijn bekentenis over de vasectomie, konden we probleemloos zonder voorbehoedsmiddel vrijen. Achteraf denk ik dat dit niet zo slim was van de dames en tegelijkertijd voel ik me een beetje "nederig"dat ze me zo op mijn blauwe ogen geloofden.

Hoe dat zit begrijp zelf niet. Nu ben ik 66 jaar, en sinds de operatie werkt alles wel maar het gevoel is helemaal weg, tot de dag van vandaag. En gevolg mijn rechter testikel is behoorlijk vergroot en lastig. Wel degelijk heeft Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Wel degelijk heeft sterilisatie effect op het seksleven.

Vooral psychologisch effect bij zowel man en vrouw zijn groot. Fysiek voor de man, ach , ik ken velen die zich hebben laten steriliseren. Waarbij één negatief verloop bij een vriend, tot verwijderen van zaadballen toe helaas. Een extreem uit de hand gelopen positief verloop door immense toename van sexuele behoefte.

Daarom na 12jaar weer herstelingreep laten doen in de hoop dat mijn sexdrift weer zou verminderen. Langzaam is dit het geval geworden. Sterilisatie vond plaats ruim 18jaar geleden. Twee dagen geleden heb ik mij Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Twee dagen geleden heb ik mij ook laten helpen. Wij hebben 2 dochters en voor mij is het gezin volledig.

Daarnaast reageert mijn vrouw slecht op anticonceptie waardoor ze stopt sex te willen. Condooms zijn voor mij een moodkiller en Ik voel weinig. Dus dan maar naar de huisarts. Dag 2, gevoelige ballen nabloeden hechting maar goed te doen Dag 3, hechting is gestopt met bloeden, gevoelige ballen, erectie gehad in de ochtend.

Eerst nog een kort gesprek met de dokter of ik het wel zeker wist, hij vond me wat jong 30 jaar, 2 kinderen Na toestemming begonnen met de operatie die 13 minuten duurde. Voelde uiteraard de prik en dat er een snede gezet werd. Je voelt dat het gebeurd maar het is niet echt pijnlijk. Wij hebben diezelfde middag nog seks gehad en dat ging prima, ook de keren hierna nergens last van gehad. Voor mij geen kerstballen maar wel een piek.

Nu een week later heb ik ook geen last meer van de hechtingen. Wel zijn mijn ballen zeer gevoelig, hoop dat dat snel over is. Voor ons is dit de uitkomst. Geen toegediende hormonen meer voor mijn vrouw.

Over 3 maanden ff laten testen, en ach Voor een ieder die nog gaat; denk er goed over na met je partner en het valt allemaal wel mee! Voor de toekomst is het een uitkomst mits je er zeer zeker van bent. Afgelopen vrijdagavond Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma,Hallo heren, ik ben een geile klassedame Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar oud, donker haar, slank, cup b, goed verzorgd, Ik kom uit Ik ben een nederlandse meid van 25 jaar Wil jij genieten van mijn zachte handen? Wil je lekker languit op mijn sofaseat een pik en balmassage krijgen met babyolie Dit kan na een a Wil je lekker languit op mijn sofaseat e Miss A uit Rotterdam.

Hallo, wil jij dat ik je harde klaar trek nadat ik je een heerlijke massage Ben jij geil en wil je even lekker geil in jou auto je af laten trekken terwijl je lekker met mijn t Ben jij geil en wil je even lekker geil Heey heren zin dat ik lekker diep pijp a Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie?

Zin in een spannende date? De date is pas klaar, wanneer jij gekome Edging een ware explosie 15 minuten vanaf Heerenveen.

Blondje wil extreem grote BBC aftrekken Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil eens een keer een hele grote BBC in mijn handen voelen en leegt Geile Trekdate in Rotterdam Zuid Heey jij daar!! Hét juiste adres voor een goede massage Verwend worden met een b2b en handmatig Hou je van aftrekken op commando? Magic hands Wil jij genieten van mijn zachte handen?

Wil jij een lekkere trekbeurt van geile Blowjob Heey heren zin dat ik lekker diep pijp app me snel xx Heey heren zin dat ik lekker diep pijp a Advertenties uit andere rubrieken. Misschien moet jij de keuze maken NIET te neuken.

Met zulke kortzichtige gedachtes is het sowieso beter om geen nakomelingen te krijgen zeg. Beste lezers ben zelf een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Beste lezers ben zelf een week geleden geholpen door een arts uit de hoeksche waard de beste man heeft al bijna mannen geholpen. Zag er erg tegen op maar het is me procent meegevallen. Wel vervelend maar was na twee dagen weer aan t werk in de bouw gewoon rustig aan natuurlijk en na een week alweer heerlijke sex met mijn vrouw als of er niks veranderd is.

Ben blij dat het allemaal goed is gegaan. Misschien ligt het wel aan de arts waar je naar toe gaat, jammer dat er ook mindere berichten te lezen zijn. De arts is te vinden in puttershoek succes allemaal. Heb 5 jaar na de ingreep nog Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op wo, Heb 5 jaar na de ingreep nog last van beide gelegde knopen in de balzak. Pijnlijk ontwaken, nog elke dag. Maar de sex werkt wel bevrijdend!

Ik zie een link met Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ik zie een link met besnijdenis niet. Zelfverminking is echt een ander onderwerp.

Jullie baren dus is het Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Jullie baren dus is het jullie verantwoording. Het is volledig natuurlijk! Vind je het oneerlijk dan klaag de schepper of de natuur voor de rechter. Je hebt ook gewoon de keuze om NIET te neuken. Was nog niet bij je opgekomen zeker?

Ingreep was snel en stelde Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ingreep was snel en stelde niet veel voor. Ging op de fiets naar huis. Ik ben het niet eens met het volume van het sperma en hoe het eruitziet. Het is wel degelijk afgenomen in volume en wateriger geworden. Een groot nadeel vind ik. Doet bij mij toch wel afbreuk aan het gevoel van mannelijkheid. Mijn reden was dat ik al op leeftijd ben niet nog meer kinderen wil en mijn ex geen pil of spiraal verdroeg.

Achteraf had ik mezelf intact moeten laten en een andere vrouw zoeken. Dus als je het doet. Doe het uitsluitend voor jezelf en nooit voor je vrouw of vriendin. Sex met je ex Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Is het nog gelukt? Heb me laten steriliseren Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Heb me laten steriliseren 2 jaar geleden en hierdoor niks dan last van gehad tijdens klaarkomen.

Het gevoel was en is niet meer het zelfde en de sexdrive en hardheid duurde minder. Na 2 jaar dan toch terug laten herstellen maar helaas mijn ingreep was niet meer te maken daar de chirurg de zaadleiders te kort bij de ballen had afgeknipt dus een goede tip: Ze hebben me allemaal gezegd dat het tussen men 2oren zat, maar als ik dan vroeg of ze ook gesteriliseerd waren kreeg ik altijd het antwoord nee dus wat weten zij waar ze dan over spreken?

Deze uitleg in bullshit door een basis te laten uitvoeren gaat vanaf dan je sexleven omlaag! Dit is enkel voor mannen die weten wat klaarkomen inhoudt, de rest die zegt nergens last van te hebben zullen wel ma 12keer op een jaar mogen zeker? Want als ik de tijd kon terugdraaien deed ik het nooit meer! Vlak voor de kerst laten doen Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Vlak voor de kerst laten doen. Pijnloze ingreep en totaal geen pijn ervaren, hooguit vervelend gevoel.

Ook klaarkomen gaat nog steeds zoals voorheen. Ik zou het iedere man aanraden. Mooi, In jouw verhaal kon ik Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Mooi, In jouw verhaal kon ik mij het meest vinden.

Vanmiddag D-Day, dus gerustgesteld en bemoedigd. Gister laten helpen om Gister alleen in de onderbuik een zeurend gevoel en wat gewaggeld in plaats van gelopen. Bloede vrijwel snel gestopt Vandaag loop ik normaal in de ochtend gewoon een erectie gehad en licht zeurend gevoel verder afwachten. Intake duurde 10 minuten, daarna 15 minuten de wachtkamer in. Na 15 minuten werd ik geroepen en mocht ik de benedenkleding uitdoen en op de tafel gaan liggen. Ik werd door de assistente ontsmet aan de linker en rechterzijde van de balzak.

Vervolgens kwam de arts en kreeg ik twee spuitjes aan de rechterzijde. Direct erna voelde ik wat gefriemel en na 10 minuten liep de arts naar de linkerzijde. Daar kon helaas maar 1 injectie in maar geen pijn. Ook die operatie duurde maar 10 minuten. Daarna pleisters erop en ik kon gaan zitten. Ik werd een beetjes misselijk omdat ik nog geen ontbijt op had, maar na 5 minuten was dat weg.

Broek aan en even 20 minuten wachten, pijnstillers erin en hoppa de taxi in. Dag erna even mezelf gecheckt op alles nog doet en prima hoor. Ik kon na 14 dagen weer hardlopen en heb toen sex geprobeerd en prima.

Nu 3 weken erna en de littekens zijn weg en ik voel niets raars of pijnlijk. Dus kortom een perfecte operatie en mijn vriendin hoeft geen pil meer te slikken. Op 18 augustus mijn Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Op 18 augustus mijn vasectomie uit laten voeren.

Zeer kundige chirurg dame. Geloof 't of niet maar ik heb 5 minuten op de tafel gelegen en toen was het klaar. Het is nu een week geleden en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Dit is mijn verhaal om anderen gerust te stellen. Zoek gewoon een kundige chirurg op!

Vooraf thuis mg. In het ziekenhuis werd ik op de afdeling Urologie binnengeroepen. Na een heel kort gesprek mocht ik de behandelkamer in. Ik ben inmiddels 50 jaar, dus er waren geen bezwaren wat de chirurg betrof om mij te helpen geen kinderen meer te verwekken.

Liggend op de tafel kreeg ik een verdoving in de huid bovenaan mijn scrotum. De chirurg maakt een snede van 0,5 cm in het midden. Ik besloot niet te gaan kijken. Vervolgens kreeg ik een tweede verdoving in de linker zaadstreng. Het gevoel dat je krijgt als je in je bal knijpt niet te hard natuurlijk en vervolgens was ze 20 seconden bezig waarvan ik helemaal niets voelde en zei ze "nu komt het tweede knie-tje". Dat was de derde verdoving in mijn rechter zaadstreng.

Nog even kletsen en toen was het alweer gebeurd. Een hechtinkje met zelf-oplosbaar draad en ze was klaar. Ik kon me aankleden. Daarna naar huis gegaan en de rest van de dag mijn kroonjuwelen gekoeld om zwellingen en eventueel intern bloedverlies te voorkomen. Groot deel van de dag op mijn bed gelegen. Plassen en dergelijke gaven geen enkel probleem. Geen pijn, geen onnatuurlijke zwelling in mijn scrotum.

Ik zuchtte opgelucht en ging weer slapen. Overdag heel rustig aan gedaan. Voor het eerst gedoucht. Geen reden om een pijnstiller te slikken.

Wel zag ik dat er wat bloeduitstortingen zichtbaar waren, maar die waren minimaal. Ik voelde dat mijn ballen erg gevoelig waren, maar ik had geen pijn. Ik voel me nog net zo mannelijk als voorheen en als ik naar mijn vriendin kijk, dan hmmm. Geen spoortje van libido-verlies.

Ik voelde me opgelucht Dag 3: Als dag 2 ongeveer. Nog steeds erg gevoelig ballen. De hechtingen en m. Het jeukte een beetje. Het wondje is mooi geheeld. Ook knip ik wat weg met een schaar. Effe volhouden; het is niet verstandig. De boel moet een beetje tot rust komen en nog genezen. Ik ging naar mijn werk. Drukke dag maar geen pijn. Later tegen de avond boodschappen doen en daarna was ik het wel een beetje zat. Voorzichtig aan maar geen probleem. Later op de dag wel gevoelige teelballen met uitstralende doffe pijn naar mijn buik.

Ik maakte me enigzins zorgen, maar ik was niet ongerust. Geen koorts, geen kloppende stekende pijn in mijn zaakje, dus Grootste deel van de dag wel weer erg gevoelige schaamstreek met uitstralende doffe pijn naar mijn buik. Niet zoveel pijn dat ik paracetamol nodig had, maar toch niet leuk. Geen pijn en de pijn met uitstraling naar de buik werd zelfs minder!

Vrijwel geen pijn meer. Ik voorzie geen problemen meer. Ballen nog steeds een klein beetje gevoelig, maar het voelt verder allemaal super! Nu nog een paar weekjes wachten en dan mezelf onvruchtbaar laten verklaren als een inspectie van het ejaculaat positief blijkt.

Dan eindelijk seksen zonder condooms. Ik heb het nu bijna 10 jaar Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Ik heb het nu bijna 10 jaar geleden laten doen. Verder weinig last van gehad en ook geen seksuele problemen. Maar toch voelt het enigszins onnatuurlijk. Ik zou het niet meer overdoen achteraf bekeken. Ik ben een jarige man die Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik ben een jarige man die zich heeft laten steriliseren toen hij 35 jaar oud was.

Mijn toenmalige vrouw was het er mee eens dat ons gezin twee zoons voltooid was. Waarom zou zij de rest van haar vruchtbare leven de pil moeten slikken, terwijl de ingreep voor mij niet veel betekende.

We moesten wel samen bij de uroloog opdraven, want die wilde ook uit haar mond horen dat ze het er mee eens was: Op een prikje voor de verdoving na, heb ik er niets van gevoeld en ook geen vervelende gevolgen ondervonden.

Ik ben altijd open geweest over de vasectomie en veel mannelijke vrienden en collega's vonden dat ze dit niet zouden laten doen omdat dit hun "mannelijkheid" zou aantasten. Dat gevoel heb ik nooit gevoeld. Na mijn scheiding heb ik een aantal relaties gehad, waaronder met drie dames die om verschillende redenen geen anticonceptie gebruikten.

Na mijn bekentenis over de vasectomie, konden we probleemloos zonder voorbehoedsmiddel vrijen. Achteraf denk ik dat dit niet zo slim was van de dames en tegelijkertijd voel ik me een beetje "nederig"dat ze me zo op mijn blauwe ogen geloofden.

Hoe dat zit begrijp zelf niet. Nu ben ik 66 jaar, en sinds de operatie werkt alles wel maar het gevoel is helemaal weg, tot de dag van vandaag. En gevolg mijn rechter testikel is behoorlijk vergroot en lastig. Wel degelijk heeft Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op do, Wel degelijk heeft sterilisatie effect op het seksleven. Vooral psychologisch effect bij zowel man en vrouw zijn groot. Fysiek voor de man, ach , ik ken velen die zich hebben laten steriliseren.

Waarbij één negatief verloop bij een vriend, tot verwijderen van zaadballen toe helaas. Een extreem uit de hand gelopen positief verloop door immense toename van sexuele behoefte. Daarom na 12jaar weer herstelingreep laten doen in de hoop dat mijn sexdrift weer zou verminderen.

Langzaam is dit het geval geworden. Sterilisatie vond plaats ruim 18jaar geleden. Twee dagen geleden heb ik mij Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op za, Twee dagen geleden heb ik mij ook laten helpen. Wij hebben 2 dochters en voor mij is het gezin volledig. Daarnaast reageert mijn vrouw slecht op anticonceptie waardoor ze stopt sex te willen. Condooms zijn voor mij een moodkiller en Ik voel weinig. Dus dan maar naar de huisarts.

Dag 2, gevoelige ballen nabloeden hechting maar goed te doen Dag 3, hechting is gestopt met bloeden, gevoelige ballen, erectie gehad in de ochtend. Eerst nog een kort gesprek met de dokter of ik het wel zeker wist, hij vond me wat jong 30 jaar, 2 kinderen Na toestemming begonnen met de operatie die 13 minuten duurde. Voelde uiteraard de prik en dat er een snede gezet werd. Je voelt dat het gebeurd maar het is niet echt pijnlijk.

Wij hebben diezelfde middag nog seks gehad en dat ging prima, ook de keren hierna nergens last van gehad. Voor mij geen kerstballen maar wel een piek. Nu een week later heb ik ook geen last meer van de hechtingen. Wel zijn mijn ballen zeer gevoelig, hoop dat dat snel over is. Voor ons is dit de uitkomst.

Geen toegediende hormonen meer voor mijn vrouw. Over 3 maanden ff laten testen, en ach Voor een ieder die nog gaat; denk er goed over na met je partner en het valt allemaal wel mee! Voor de toekomst is het een uitkomst mits je er zeer zeker van bent. Afgelopen vrijdagavond Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Afgelopen vrijdagavond sterilisatie laten uitvoeren en dat ging allemaal heel prima.

De pijn tijdens de ingreep is te verwaarlozen en die van erna ook. Met een paar pijnstillers is het helemaal prima te doen. Zondag de eerste keer seks gehad en dat was heerlijk. Dus kortom, het hoeft niet altijd horror te zijn en er horen nu eenmaal wat klachtjes bij. Heb het al 7 jaar geleden Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Heb het al 7 jaar geleden gedaan maar wel in overleg met partner. Na drie mooi en lieve kinderen is de knoop doorgehakt. Maar eerst de twijfels weg nemen voordat je het doet!

Ik wens je veel wijsheid toe Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Ik wens je veel wijsheid toe en het maken van een beslissing. Volg je gevoel leven is te kort om de rest in spijt te leven. Nu week geleden geholpen, zag Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Nu week geleden geholpen, zag er weg tegen op terwijl ik wel wat gewend ben Longtransplantatie.

Van verdoving weinig gevoeld. Tijdens ingreep heel even trekkend gevoel in de lies maar te verwaarlozen. Eerste paar dagen met gevoelige zak rondgelopen en nu alleen nog af en toe last van de hechtingen. Ik heb vandaag een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik heb vandaag een sterilisatie uit laten voeren en het viel me eigenlijk best mee.

De verdoving is veruit het vervelendst. Verder voelde ik er niet veel van. Een beetje licht gevoel in m'n hoofd toen ik weer overeind mocht komen Inmiddels een paar uur thuis, maar ook daar valt 't mee. Na twee uur ongeveer dacht ik wat te gaan voelen, dus heb twee paracetamolletjes ingenomen. Nu vrijwel nergens last van Sterilisatie verliep iets Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Sterilisatie verliep iets gecompliceerd.

Zaadleider aan de eerste kant behandelen verliep voorspoedig. De andere kant verliep moeizamer; een klemmetje schoot los waarna de arts een kwartier bleef zoeken om een kant van de zaadleider terug te vinden. Uiteindelijk moest een specialist erbij komen om hem terug te vinden. Die tweede kant was daardoor zeer pijnlijk ook al werd er bijverdoofd.

Deze heeft de huisarts uiteindelijk verwijderd waarna de pijn ook meteen verdween. Na 7 weken sperma ingeleverd, dit mocht na 20 zaadlozingen. Even vervelend maar nu nergens meer last van en absoluut geen spijt.

Mijn vrouw had na de geboorte van onze zoon diverse soorten anticonceptie geprobeert, maar bleef kampen met klachten. Trombose na gebruik van een Nuvaring en langdurige bloedingen bij gebruik van een spiraaltje Uiteindelijk heeft zij een Novasure behandeling ondergaan en waren er qua anticonceptie weinig andere opties meer; of voortaan rubbertjes of moest ik eraan geloven Ik zag er erg tegenop; laten we eerlijk zijn, geen man zit te wachten op naalden en messen downunder.

Ik heb het altijd vergeleken met de gang naar de kaakchirurg; niemand wil daar voor zijn lol heen Ik zag ook op tegen het ziekenhuis; onpersoonlijk, je moet maar afwachten welke arts je krijgt, slechte ervaringen van bekenden, enz. Na wat zoekwerk kwam ik echter uit bij een huisarts die zich in sterilisatie had gespecialiseerd. Na een intakegesprek een afspraak gemaakt voor een kleine week later; afgelopen vrijdag was het zover: Het is en blijft wat ongemakkelijk, maar het is fijn als je vooraf al weet wie het gaat doen.

De ingreep zelf viel achteraf wel mee, maar leuk blijft anders. Ik zag behoorlijk op tegen de injecties, maar die waren eigenlijk nog het minst onprettig. Even een scherp gevoel, maar zo gepiept. Links was eerst aan de beurt en dat ging vlot; je voelt wel dat men bezig is, maar niet pijnlijk. Rechts was minder prettig omdat de zaadleider korter was; bovendien voelde ik het "knipje" duidelijk.

Even wat doorzuchten, maar daarna was het eigelijk zo klaar. Hororverhalen van skippyballen, zwart verkleurde zak, ontstekingen Een en ander is wel nog gevoelig, maar op het moment vanschrijven zijn we 48 uur verder. Ik kan eigenlijk gewoon lopen, zitten en niets is blauw, groen of paars geworden. Hoewel je weet dat alles gewoon weer zal werken als vanouds, blijft het toch onbewust in je achterhoofd spoken.

Vanmorgen toch maar even handmatig "getest" Geen pijn, geen steken in mijn ballen zoals je weleens leest , eigenlijk alles zoals voorheen. Nu ik gerust ben gesteld wacht ik nog maar even met het ruigere werk; e.Lanell Hafner