Lik mijn kut kutsap

lik mijn kut kutsap

Ik moet mij beheersen om niet meteen op haar kutje te storten. Lik maar even, zegt Lisa. Meteen duw ik mijn tong zo diep mogelijk in haar zeiknatte kutje. Ik wil dat je lange halen maakt, vanaf mijn kontje tot aan mijn clitje. Ik doe meteen wat ze zegt. Haar kutje was heerlijk. Mijn tong likt langzaam tussen haar hard geworden lippen, draai een rondje om haar clit en lik langzaam weer terug naar haar kontje.

Je doet het heerlijk zo, kreunt Lisa. Ik zal je straks belonen voor het goede werk. Mijn gezicht is nat van haar geil. Dan gaat Lisa van mijn gezicht af, ze zakt naar beneden richting mijn pik. Ze pakt hem beet en geeft er een klein likje over. Ik voel dat er niet meer veel voor nodig is om mijn pik te laten spuiten. Zo geil ben ik. Lisa neemt mijn pik diep in haar mond, en zuigt er heerlijk aan. Maar al snel merkt zij aan mij dat mijn hoogtepunt niet ver weg zit.

Ik wil nog niet dat jij je pik leeg spuit, zegt ze tegen me. Ze komt omhoog en zoent me heerlijk op mijn mond. Met haar kutje wrijft ze over mijn pik heen, maar zorgt er voor dat hij niet bij haar naar binnen kan glijden. Dan begint ze in mijn oor te fluisteren dat ze straks mijn pik helemaal leeg wil zuigen, en dat ze daarna weer uitgebreid gelikt wil worden door mij. Mijn pik staat nu echt op springen.

Lisa komt overeind en draait zich om. Nu met haar heerlijke billen naar mij gericht. Langzaam schuift ze haar kont naar mij toe.

Ze drukt nu hard haar kut in mijn gezicht. Ze pakt mijn pik beet, maar doet daar verder niks mee. Ze roept dat ze mijn tong diep in haar kutje wil voelen. Ik lik en sabbel wat ik kan. Dan neemt ze mijn pik weer in haar mond.

Meteen kwam er bij mij een explosie vrij, ik voelde mijn ballen samenknijpen, ik schreeuwde het uit van genot. Met kracht spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Ik hoorde een klein kreetje van haar toen zij mijn lading in haar mond kreeg. Ze duwde meteen weer haar natte kut op mijn mond, terwijl ze mijn pik aan het bewerken was.

Wat was dit een ontlading zeg. Ik genoot nog even na terwijl ik langzaam over haar kutje likte, Lisa rolde van mij af en stond op, nam een paar slokken van haar wijn en ging op bed liggen. Pak een stoel en kom voor het bed zitten, beveelt ze. Ik pakte de stoel en deed wat ze mij vroeg. Lisa ging op haar knieen op het randje van het bed zitten zodat ik een goed uitzicht op haar lekkers had.

Kijk jij maar even, zij ze. Ik keek hoe Lisa zich aan het vingeren was. Ik zag hoe haar vingers langs haar clitje gleden en af en toe bij haar naar binnen duwden. Ik had een prachtig uitzicht op haar heerlijke ronde billen en haar zeiknatte kut. Toen pakte Lisa haar vibrator er bij. Ik wil dat jij mijn billen uit elkaar trekt, zegt Lisa. Als ik dat doe, zie ik hoe Lisa haar kunst pik in haar kutje laat glijden.

Wow wat is dit een geil gezicht. Ik wil dat je mijn kontje likt terwijl ik mezelf neuk, hijgt ze. Ik doe meteen wat ze me vraagt. Ik laat mijn tong rondjes draaien over haar kontje. Van dichtbij zie ik hoe haar vibrator in en uit haar natte kutje sopt. Af en toe probeer ik wat van haar kutsap op te likken. Ik merk dat ondertussen mijn pik weer op volle sterkte is gekomen. Lisa haalde de kunst pik uit haar kutje. Zonder twijfelen liet ik mijn tong naar beneden glijden richting haar clitje en deed precies wat ze me vroeg.

Ik merkte aan haar ademhaling dat ze niet veel meer nodig had voor een spetterend orgasme. Ik wil dat je me neukt, kreunde ze naar mij. Ik stond op en liet mijn harde pik moeiteloos in haar drijfnatte kut glijden. Ze slaakte een kreun van genot toen ik haar langzaam begon te neuken.

Ze reikte mij haar vibrator aan. Hou deze tegen mijn kontje aan, zij ze met een hese stem. Met haar vingers over haar clit, mijn pik diep in haar kutje en dat trillende ding tegen haar kontje werd haar te veel. Schuddend en schreeuwend kwam ze heftig klaar. Ik voelde haar kutspieren stak om mijn pik heen klemmen, haar kut werd natter en natter. Ik bleef haar langzaam door neuken, terwijl Lisa alle controle verloor. Uitgeput viel ze voorover op bed, mijn pik nat van haar geil.

Na een paar minuten zo gelegen te hebben, stond ze op. Ze gooide mij het bed op. Ga maar op je rug liggen. Ze liep de kamer weer in om een stuk touw te pakken. Ze bond mijn polsen vast aan de spijlen van het bed.

Ze pakte haar glas wijn en kwam naast me op bed zitten. Ze zette haar glas neer en begon mij langzaam schoon te likken. Ze zoog heerlijk aan mijn tepels en likte langzaam naar beneden richting mijn pik.

Ze nam hem in haar mond en zoog er heerlijk aan. Toen kwam ze op me zitten, ze zoende mij teder op mijn mond en likte over mijn gezicht. Ze kwam iets naar voren zodat haar heerlijke borsten in mijn gezicht kwamen. Ik probeerde een tepel in mijn mond te nemen, en zoog daar kort aan. Lisa bewoog haar heupen zodanig dat haar kutje over mijn lichaam wreef. Ze kwam weer rechtop zitten, en ze begon met haar borsten te spelen, terwijl ze met haar kutje via mijn borstkas naar boven bewoog.

Ze positioneerde haar kutje vlak voor mijn gezicht, zodat ik er net niet bij kon met mijn tong. Ze stopte even een vinger in haar kutje, en liet mij deze aflikken. Mmm, wat was ik dol op de smaak van haar gleuf. Lisa draaide zich om, nu haar billen naar mij gericht. Ze leunde een klein beetje naar voren, en duwde haar kontje weer vlak voor mijn gezicht. Ik kon nog net mijn tong tussen haar billen duwen toen ze dat lekkers weer bij me vandaan haalde.

Ze pakte mijn pik beet, nam hem heel even in haar mond, en kroop toen richting mijn pik. Zonder moeite liet ze hem bij haar naar binnen glijden. Lisa begon mij langzaam te neuken.

Ik had een mooi uitzicht op haar billen, die langzaam heen en weer wiegden. Ik voelde dat zij haarzelf begon te vingeren, ze liet mijn pik zo diep mogelijk in haar zeiknatte kutje verdwijnen. Dit voelde zo goed, dat ik mijn hoogtepunt langzaam aan voelde komen.

Mag ik je vol spuiten? Je spuit pas wanneer ik dat wil, begrijp je, snauwde Lisa. Ze trok meteen mijn pik uit haar kutje. En duwde haar kutje tegen mijn mond.

Ik likte wat ik kon, haar kutje was zo nat. Ook haar kontje liet ik niet met rust. Ik wist dat ze dat heerlijk vind. Na een minuutje kwam ze van mijn gezicht af, en stopte mijn pik weer diep in haar gleuf. Ze begon me nu wat harder te neuken. Ze riep dat ze ging komen, haar lichaam begon onbeheersbare bewegingen te maken. Ik voelde haar kutje strakker om mijn pik klemmen. Ook ik hield het niet meer. Brenda doet open en de drie jongens komen binnen. Één van de jongens gaat naar de badkamer en de andere twee gaan mee naar de huiskamer.

In de huiskamer gooien ze hun kleren uit en Brenda ligt al met open benen te wachten. Brenda pijpt een jonge en de ander likt de kut van Brenda. Nummer 3 komt uit de badkamer en komt ook de huiskamer binnen. De tafel voor de bank wordt weggezet en Brenda neemt plaats op het hoogpolig kleed wat er onder ligt.

Één jonge gaat op de rug liggen en Brenda laat zich langzaam maar zeker over zijn pik naar beneden glijden. De andere twee staan voor Brenda en is ze aan het pijpen. Brenda wordt zo en in andere houdingen door de drie geneukt. Brenda zit weer op een pik en een ander neukt Brenda in de kont. Sandwich wordt Brenda geneukt. Na heel wat standjes komen ze één voor één klaar in Brenda!!! Ik heb mij ook al afgerukt bij het zien van deze beelden.

Weet dat ze nog zeker Brenda een tweede keer gaan gebruiken want dat deden ze ook op de vorige afspraken. Ook had Brenda wat drank ingeschonken voor de jongens. Na een uurtje begonnen ze weer opnieuw. Brenda onderbrak ze even en ging de sling halen.

De jongens hingen de sling op aan het plafond. Brenda nam plaats in de sling. Op de rug liggend en met de benen in de leren beugels lag ze uitdagend voor de jongens.

De jongens verhingen de beugels nog verder uiteen zodat ze wijdbeens met op gespreide benen lag. Brenda werd nu door één geneukt en de andere twee keken toe en trokken wat aan hun pikken. Om beurt namen ze het van elkaar over. Zo werd Brenda in kut en kont door de jongens geneukt. Ik had me al voor een tweede keer afgetrokken door de spanning en door dit te zien.

Brenda ligt nu voorover in de sling en de jongens leven zich uit op Brenda. Ik hoor Brenda tot op mijn buro schreeuwen en kreunen. Spuit in mij , toe geef het mij, hoor ik haar roepen. Shit ja ik moet haar nu betrappen op heterdaad.

Maar opeens pakt mij één of andere angst en durf ik het eigenlijk ook niet. En besef ook dat als ik het nu doe die jongens waarschijnlijk nooit meer terug komen. Ik besluit om te wachten dat de jongens weg zijn en wil dan een serieus gesprek met Brenda voeren.

De jongens komen klaar en spuiten één voor één in Brenda. Brenda klimt uit de Sling en gaat op de bank liggen.

Na een drankje ruimt één jongen de sling op en zijn de andere twee al gaan douchen Ook nummer drie gaat douchen en ze nemen afscheid van elkaar. Brenda laat ze buiten via de voordeur en ik kom uit mijn buro en sta nu achter haar in de gang. Als ze omdraaid schrikt ze zich dood en loop vuur rood aan.

Wa wa wat doe jij hier en waarom ben je thuis krijgt ze er met moeite uit. Ik wilde even kijken hoe het met je gaat en zo te zien gaat het heel goed zeg ik spottend. Kom ik heb je wat te laten zien en trek haar mee aan de arm naar mijn buro. Brenda loopt bedeesd mee achter mij aan.

Neem plaats, kijk en vertel mij wat hier aan de hand is, Ik start de films die zijn opgenomen. Brenda kijkt schrikt en zwijgt en wordt vuur rood. Vertel zeg ik haar wat is hiervan de reden? Met moeite begint ze te vertellen dat ze één keer voor de lol op een advertentie had gereageerd en zo is het ontstaan.

Ze wil me met niemand delen en daarom durft ze het ook niet tegen mij te zeggen. Bang dat ik dan ook met andere vrouwen iets zou gaan doen. Ook zegt Brenda dan weet je het al 8 jaar en je hebt tot vandaag daar niets over gezegd. Ik schrok want dit wist ik nu maar van enkele maanden.

Ja dat weet ik al jaren en ik wil nu wel alles weten. Brenda begint te vertellen en doet een boek open zonder einde. Dat ze ook al is gaan tippelen en als hoer heeft gewerkt. En omdat ik dit allemaal niet mocht weten dit omdat ze bang is om mij te verliezen. Maar dat ze er zo geil van wordt en ook door het stiekem te doen maakte het voor Brenda nog spannender. Je bent een hoer en een slet en bedriegt mij , wat verwacht je nu dat ik ga doen.

Ik doe alles voor je schat wat je maar wilt , ik doe het. Maar blijf bij me , ik smeek het je. Brenda is echt helemaal hopeloos en weet niet hoe ik ga reageren.

Ik neem Brenda mee naar de huiskamer en gooi haar op de bank. Trek de benen uit elkaar en steek mijn tong in haar kut en lik haar sperma kutje. Brenda je wilt een hoer en een slet zijn, nu dat kan je krijgen. Ja schat ik doe alles wat je maar wilt. Oké dan ga je nu een date regelen. Ik kijk toe vanuit het buro hoe jij de hoer speelt. Echt vraagt ze me nog. Ja en wel nu Snel zit ze op chatbabe en zoekt ze een date. Het is duidelijk dat mevrouw hier thuis is op de chat.

Want ze kennen Brenda al en ze wordt aangesproken. Om half één staat er een man voor de deur en Brenda doet open.

Eerst gaan ze naar de douche waar ik helaas geen camera heb hangen en dan naar de slaapkamer. Na een half uur komt de man klaar en vertrekt weer. Brenda komt naar mij toe en vraagt of het goed was. Niet alleen goed maar ook geil om te zien hoe je je laat gebruiken door andere, geef ik toe. Laat eens zien of hij in je is klaargekomen.

Brenda opent haar lippen en er komt sperma uit gelopen. Ik lik Brenda der kut schoon en beloof dat ik verder met haar ga. Echt ,ga je echt een slet van mij maken? Ze kijkt me blij aan , ja ja ,ja vraagt ze weer Ja ik maak van jou de grootste en geilste slet denk daar maar aan. O heerlijk schat doe maar, hier heb ik altijd van gedroomd. Maar ik durfde het je nooit te zeggen en te vragen omdat ik je niet wil verliezen.

Nu hebben we een heel ander leven en Brenda is geiler en gekker dan ooit. Had ook al foto’s gestuurd maar hij wilde toch dat ik eerst een keer op voorhand samen met Anita langs kwam dat hij kon zien dat we niet fake waren. Hij begon direct te vragen over wat ze wel en iet wilde en wat de grens was van Anita. Daar was ik snel mee klaar want Anita laat zich door iedereen neuken en het maximale aantal heeft ze niet.

Dat idee had hij al omdat hij de foto’s had gezien Het maximale wat ze heeft gehad tot nu toe is een gangbang met een andere slet waar een 54 mannen aanwezig waren en gedurende 4 uur hebben de mannen de twee sletten zo vaak en zo veel gebruikt als ze wilden.

Taboes waren kinderen en stront. Dat was voor de man prima en we kregen ook de locatie te zien. Het is een soort privé club die ze verhuren en privé gebruiken. Ook had hij een aantal mannen die graag bare gangbangs willen. Ik kreeg de kans nog niet of Anita zegt al ja liefst bare. Ook of de mannen van kut naar kont en van kut naar mond mochten en dat soort dingen vroeg hij ons. Dat maakt Anita niet uit in welke volgorde ze wordt geneukt die pijpt ook een pik die eerst in haar kont heeft gezeten.

Dat vond hij wel gemakkelijk en het was dus volgens hem een geheel open en vrije bare gangbang waar alles kan en mag. Wij waren twee uur voor de gangbang al aanwezig en Anita liep al in een hoerig setje rond. Anita drinkt graag wat voordat ze eraan begint want alcohol maakt haar nog hoeriger en geiler. Dat hoorde de man ook dat ze dat deed om nog geiler te worden.

Dan heb ik nog iets beters zegt hij en geeft Anita een drankje. Anita is nieuwsgierig en drinkt het op en krijgt een tweede en derde drankje. De man zegt al tegen Anita straks ben je zo geil als iets let maar een beetje op. Een uur voor de gangbang is Anita al bijna niet meer te houden en zegt tegen mij ik ben geil en wil gebruikt worden als een slet. Kijk hoe dat ik mij laat volspuiten cucky van me. Ze is echt al goed geil en ik voel in haar kruis dat is al heel nat van geilheid en ook de schaamlippen zijn al dik en doorbloed.

Ik vraag aan de man wat zit in dat drankje en hij zegt dat is een geheim drankje van het huis waar de preutste vrouw nog geil van wordt. Hij wil niet vertellen wat erin zit. De eerste mannen komen al aan en binnen een 30 minuten zijn er al een 20 mannen. Anita neemt plaats voor ons op de matrassen en de mannen duiken er direct op.

Er blijven maar mannen binnen komen en het wordt wel heel druk rond Anita. De eigenaar loopt naar de mannen toe en zegt dat ze maximaal met vier tegelijk mogen omdat het anders teveel is en niemand iets kan zien. Hij houdt het in de gaten en regelmatig hoor ik hem roepen max met 4 tegelijk.

De mannen staan te trekken en te wachten op hun beurt. Ik kijk hoe Anita van pik naar pik gaat en zich over alle pikken laat zakken. Ook zie ik het sperma al uit de kut en de kont lopen. De mannen staan echt te wachten dat een gat vrij komt en het zaad krijgt de tijd bijna niet om eruit te lopen of er zit al weer een pik in. Anita wordt bijna continu sandwich geneukt en heeft ook bijna altijd een pik in de mond.

De mannen vinden het schijnbaar geweldig om in de kont van Anita te spuiten. Af en toe wisselt ze van houding maar al snel hebben de mannen Anita ze weer gedraaid dat ze weer in allerlei standjes sandwich wordt geneukt.

Na een half uur is Anita al goed volgespoten in en op het lichaam. Ze is echt geil en gaat tekeer als een beest. Ook de eigenaar zegt zo geil heb ik er nog niet veel gezien. Anita ligt over de rand van het bed en wordt diep in de keel geneukt en andere neuken continu de kut Van Anita. Het sperma loopt aan alle kanten uit Anita Ze blijven Anita maar neuken en vullen met sperma. Soms zie je hele golven sperma uit de kut of de kont komen als ze een pik diep in haar rammen.

In totaal hebben 38 mannen Anita gedurende 4 uur gebruikt als bare slet. Als laatste mocht ik al cuckold over mijn volgespoten slet en spoot ik zaad ik Anita. Nu moest ik mijn plichten doe en kut en kont schoon likken. Ik heb nog nooit zoveel sperma te drinken gekregen.

Anita was heel tevreden over de gangbang. Ook ik vond het enorm geil om mijn Anita zo geil te zien en hoe ze zich liet volspuiten en ik dit mocht oplikken en opdrinken uit kut en kont. En ik moet kijken hoe Peter Anita gaat gebruiken.

Paul keurt de kut en de kont van Anita met dikke dildo's Dan gaat zelfs zijn vuist in de kont vanAnita. Ze wordt gefist in kut en kont. Anita kreunt onder dit geweld Dan gaat de vuist in de kut en de volgende stoot gaat de andere vuist in de kut.

Anita komt squiternd klaar op de vuisten van Paul. Dat moch dus niet van Paul. Ze moet toestemming vragen om te komen en dat heefrt Anita niet gevraagd. Nu krijgt ze met de zweep en Anita staat onder de rode striemen van de zweep. Anita moet mee en wordt achter in de auto op de achterbank gegooid. Geblinddoekt en met de handen vastgebonden rijdt de meester Paul met Anita weg.

Ik zit van voor en mag alleen kijken was de afspraak. Paul stopt op een parkeerplaats en trekt Anita uit de auto. Ze moet nu mee en hij loopt met Anita naar een leegstaand gebouw. Daar wordt Anita vastgebonden aan een paal en de meester schrijft op het lichaam.

Gratis bare slet en Neuk mij. Ook worden pijlen op het lichaam getekend. En hij wandelt weg. Anita staat daar nu al een 10 minuten en wij lopen buiten rond het gebouw. Ik hoor auto deuren dicht slaan. Niet veel later zie ik 3 auto's staan als we weer aan de voorkant zijn aangekomen. Paul loopt nu naar binnen en daar zijn 5 mannen Anita al aan het betasten en pijpt Anita al een man. De meester neemt het over en Anita word door de mannen in kut en kont geneukt.

Ook spuiten ze in Anita want de sperma loopt eruit. Anita doet alles en laat alles toe wat de meester maar wilt van haar.

Als de mannen zich op Anita hebben uitgeleefd en hebben volgespoten gaan ze rond Anita staan. Ze moeten Anita nu bepissen en ik moet ook mee doen van de meester. Ze wordt ondergepist en ze laat het gebeuren en laat zich zelfs in de mond pissen. Ik moet nu van de meester Anita kussen. Maar ook moet ik Anita haar bepiste en volgespoten kut likken.

Als slaaf en cuckold doe ik wat de meester vraagt en lik Anita. Achteraf vond Anita dit een geweldige sessie. En nu wilt ze meer van dit. Ik ben de cukold man en slaaf en doe alles wat mogelijk is om Anita dat te geven wat ze maar wilt. Wij kennen ons uit het swingers wereldje en daten dan ook regelmatig samen.

Ook die avond gingen we swingen met nog twee koppels. Trance muziek met alles erop en eraan en ik en mijn vrouw waren wat later gekomen door wat onvoorziene omstandigheden. Het was inmiddels al 1: Of ze kon worden opgehaald en naar oma kon worden gebracht. Mijn vriend vroeg of ik haar wilde ophalen omdat ik nog niets had genomen. Ik snel in de auto en naar de disco waar ze zou zijn. Daar stond ze al te wachten. Wat en mooie meid was dat en ze was nu ook nog opgemaakt.

Ze was net 15 jaar maar ziet eruit als één van in de Ik parkeerde de auto en stapte uit. Toen ze me zag kwam ze direct naar de auto toegelopen en omhelsde mij en gaf me een kus op de mond.

Dat ze veel gedronken had was goed te ruiken. Ik vroeg nog je hebt gedronken dat mag toch niet? Dat is niet moeilijk om aan drank te komen als je vrienden hebt zegt ze. Breng me maar naar oma toe. Had dit al eerder gedaan maar dan was het vroeg op de avond en dan ging ze normaal gezien nog op stap of direct naar de oma. In de auto begon ze er over dat ze wist waarom ze naar oma moest gaan.

Ja dat is omdat jullie trance en seks feestjes houden met elkaar. Ik weet niet wat ik moet zeggen en gelukkig praat ze gewoon verder. Ook jou heb ik al bezig gezien hoor. O ja vraag ik haar. Dat geloof ik niet Jawel hoor, boven staat toch de pc met de muziek. Daar zit ook een webcam op en ik heb daarmee opgenomen en ik kan ze op mijn kamer en bij oma ook bekijken. IK weet niet goed wat ik moet zeggen en vraag aan haar ,en wat vind je ervan. Best wel geil om jullie bezig te zien. En mamma is wel een hoer hoor want die neukt iedere man.

Ik heb mamma bezig gezien met 3 man tegelijk en dat was best geil om te zien. Ik heb me toen gevingerd maar had dat ook wel graag eens willen proberen. Ben je daar niet wat te jong voor geef ik als antwoord. Te jong ben ik zeker niet en ik heb al wat vriendjes gehad hoor.

Ik heb al heel veel vriendjes gepijpt hoor. Zal ik je eens pijpen vraagt ze mij. En voel de hand al in mijn kruis en ze begint al in mijn pik te knijpen door mijn broek heen.

Ik zeg nog , meisje je bent nog erg jong en is dit wel verstandig. Jullie heb ik toch al bezig gezien en ik gebruik de pil en ik wil het toch zelf. Dan doe jij toch niets verkeert als ik het zelf wil. Mijn pik is hard en ze blijft hem kneden en haalt hem uit mijn broek.

Wauw het is wel een mooie grote pik en ze sluit haar lipjes rond mijn eikel en begint te pijpen. We zijn nu al in de straat waar oma woont en ik zeg het tegen haar. Door rijden zegt ze en pijpt verder. Ik rij door tot op de parkeerplaats van het sportcentrum. Wacht even zegt ze en belt oma op en verteld dat ze later gaat komen. Ik heb mijn broek wat verder uitgetrokken om het wat gemakkelijker te maken.

De stoel achterover en voel onder haar rokje en nat slipje. Ze trekt het slipje uit terwijl ze nog met oma aan het telefoneren is.

Ik kan niets zeggen want anders hoort oma het. Na het gesprek met oma vraagt ze of ik klaar gepijpt wil worden of wil neuken. Maar ik heb wel al met mijn vriendje geneukt en die heeft in mij gespoten zegt ze.

Dat vind ik niet erg dat je al sperma in je kutje hebt gekregen. Weet ik zegt ze weer want heb al gezien dat je mamma die kut vol met sperma had uitlikt.

Wil je mijn kutje ook uitlikken? Kom dan gaan we daar bij het fietsenhok dat is gemakkelijker dan hier in de auto. We kleden ons uit in de auto en stappen uit de auto en lopen naakt snel naar het fietsenhok. In het fietsenhok lik ik het sperma kutje uit.

Dan ga ik op de grond zitten en ze komt over mij heen staan en laat zich langzaam zakken en ik voel mijn pik in het nauwe kutje glijden. Ze maakt neuk bewegingen en stoot na stoot gaat hij dieper en dieper in het nauwe kutje. Ik had volgens haar de dikste en de grootste die ze tot nu toe had gehad. Ik word geneukt door dit geile meisje. Spuit lekker in mij dat vind ik lekker zegt ze nog.

Ze maakte me al gek met dit heerlijke kutje maar nu begon ze ook nog zo geil te praten tegen mij. Ik spoot het kutje vol en ze bleef mij maar door neuken totdat ze zelf ook klaar kwam. Nu lik me, en ze pakt mijn hoofd en drukt die tegen haar kutje aan. Ik lik het kutje helemaal schoon.

En zij pijpt mij en mijn pik word weer stijf. In standje 69 blijven we elkaar likken en ze komt met schokken klaar en ik blijf door likken. Ze heeft het moeilijk want ze schokt en trilt met haar lichaam maar laat het toe en blijft pijpen tot ik klaar kom in haar mond. Breng me nu maar naar oma en zeg niets tegen pa en ma!!!!

Nee dat blijft iets tussen ons verzeker ik. We kleden ons aan en ik zet haar af bij oma en rij door naar het seksfeestje van haar vader en moeder. Ik ga kijken via de cam zegt ze nog. Daar aangekomen waren ze volop bezig Ik maar snel wat genomen en camagra genomen en naar de feestvierders toe. Wat bleek ze hadden twee mannen laten komen in de tijd dat ik weg was.

En mij vrouw lag daar met één te neuken en had me schijnbaar nog niet gemist. De moeder was al goed gebruikt want het sperma zag je op het laken liggen en uit het kutje komen. Alleen mijn vriend vroeg waar bleef je zo lang. Ik zei maar dat ik in een controle terecht was gekomen en dat ik moest blazen. Dat het maar goed was dat ik was gegaan omdat ik nog niets had gebruikt. Ja wat een geluk zeg zegt mijn vriend. Hij moest eens weten wat ik met zijn dochter had gedaan.

Ik liet me maar even bij mijn vrouw zien en die vertelde mij dat ze door de andere mannen goed was verwend toen ik er niet was. Nu zag ik ook de webcam staan en die stond gericht op de matrassen waar we lagen.

Stiekem draaide ik de webcam nog iets verder naar de moeder toe en ging ik de moeder de sperma kut leeg likken. Werd er behoorlijk geil van te weten dat de dochter nu kijkt Ook mijn pilletjes begonnen goed te werken. Ik kom nooit klaar als ik bepaalde pillen gebruik en dat was nu maar goed ook. Want ik denk niet dat er nog een druppel uit zou komen als ik klaar kwam. De dochter vraagt nu regelmatig dat ik er ergens naartoe wil brengen e.

Dit omdat ze me gewoon wilt pijpen en door mij geneukt wilt worden. Ook neem ik af en toe vrij om samen ondeugende dingen te doen. Hoe dit gaat eindigen weet ik niet maar geniet van het moment. Ze wilt het zelf en ik dring echt niet aan. Wat moet ik doen ik ben ook maar een man. Ik neuk al jaren met Karien de zus van Betsie zonder dat ze dit wist. Karien komt altijd poetsen omdat Betsie daar gewoon te lui voor is. Karien is gewoon een lekker wijf en ik had er eens op de kont geslagen toen ze voorover stond gebukt.

Ja meer riep Karien na de tik op haar kont spank me baby. Ze bleef zo uitdagend staan en bleef me uitdagen met de kont schuddend: Spank me baby als je durft. Met de kont wiebelend bleef ze voor me staan. Ik sloeg er nog maar eens op en ze liet zich voorover vallen op het bed. Je durft toch niet meer zegt Karien uitdagend. Ik sprong op het bed en van het één kwam het ander en voor ik het goed door had lagen we te vrijen met elkaar. Nu neuken we wekelijks met elkaar en dit al een 6 jaar.

Ze poetst nu vaak naakt of zonder slip en ik neuk Katrien tijdens en voor en na het poetsen. Het is al die jaren goed gegaan totdat Betsie op een dag opeens binnen viel. Ze was vroeger gestopt met werken en overviel ons. Katrien was mij aan het pijpen toen Betsie de deur open deed. Ik wist het smerige teef dat je bent rep ze tegen Betsie. De twee begonnen elkaar uit te maken en te verwijten.

Ik kwam nu te weten dat ook Betsie wel eens vreemd was gegaan tijdens ons huwelijk met Katrien haar man. Ik kwam tussen de twee zussen om ze wat rustiger te krijgen. Na wat gepraat en bemiddeld te hebben lag ik met de twee zussen in bed. Ook bleek dat ze vroeger ook met elkaar seks hadden gehad. En ook nu waren ze niet vies van elkaars kutje. Betsie gaf te kennen dat ze recht had om ook vreemd te gaan en dat ik dit maar moet accepteren.

Regelmatig seksen we nu met zijn drieen en ook nodigt Betsie regelmatig een andere man uit. Als straf moet ik dan kijken hoe Betsie met de andere man bezig is. Ook moet ik haar kutje likken als die is volgespoten door een andere man.

Karien en Betsie hadden samen afgesproken met drie mannen zonder dat ik dit wist. We waren weer eens bezig met drie toen de telefoon ging en Betsie nam op en gimg de kamer uit. Betsie kwam even later terug en we gingen verder met seksen. Een 10 min later ging Betsie naar de w. En ook de deurbel ging.

Ik kijk wel even riep Betsie. Katrien en ik genoten lekker van elkaar toen dedeur open ging en drie jonge jongens van rond de 20 jaar naakt de kamer binnen kwamen samen met Betsie. Ik heb wat versterking mee genomen en ze ploft samen met de jongens op het bed. En begint aan de pikken te trekken en te pijpen en ook Katrien gaat naar één van de jongens en begint te pijpen.

Het is vol op de kamer en op het bed. De zussen pijpen en laten zich neuken door de jongens. Het is alsof het een wedstrijd is wie van de twee het geilste is.

Katrien werd volgespoten door twee van de drie jongens en Betsie door één jongen. Ook ik besloot om Katrien te neuken en vol te spuiten. Mijn Betsie kwam met de kut voor Katrien staan en Katrien likte de sperma eruit.

Nu kwam Katrien op mijn gezicht zitten en likte ik alle sperma uit Katrien der kut. Betsie is duidelijk niet echt blij dat Katrien drie keer is volgespoten. Wen er maar vast aan want dit kutje is niet alleen meer van jou zegt ze wat gefrustreerd. Nu kom ik regelmatig thuis en is ze met één of andere man bezig of heeft ze zich door iemand al vol laten spuiten. Ik moet Betsie likken en dit accepteren van en volgens haar.

En anders moet ik maar bij Katrien gaan wonen krijg ik te horen. Ook Katrien doet vaak mee of laat iemand extra komen als Betsie er niet is.

Haar man mag dit niet te weten komen omdat het al bijna één keer door Betsie o een scheiding is uitgelopen. Ik kwam erachter toen Heidi eens thuis kwam en ik heel goed een seksgeur rond haar hing. Ik werd er geil van en kuste haar en wilde meer. Ze wilde opeens niet seksen met mij wat heel vreemd is, want ze wil eigenlijk altijd. Ik kom net van het werk en ben vuil kreeg ik als antwoord. Ga me eerst even douchen. Ik liet haar richting douche gaan en iets later volgde ik.

Heidi had net haar slip uit gedaan en die was nat!!!! Ze schrikt als ze me ziet en wilt de slip weg steken. Ik vraag Heidi wat is dat in je slip?

Ze loopt rood aan en zegt: Ik heb een ongelukje gehad en dat is was urine. Heidi gooit het slipje snel in de wasmand. Ik pak Heidi onverwacht in het kruis en voel de natte spleet. Ze wordt nog roder in het gezicht.

De kut is glad en erg nat en haal mijn vinger er doorheen. Nu ga ik met die vinger naar het gezicht van Heidi en vraag, wat is dit Heidi? Ze is rood als een tomaat en zegt urine. Heidi dit is geen urine, dit is sperma!!! Ze begint te huilen en verteld dat het de baas op het werk is geweest. Er waren heel wat mensen ontslagen en hij had tegen Heidi gezegd dat ze waarschijnlijk ook snel ontslagen ging worden.

Maar als ze goed werk zou leveren hij er wel voor kon zorgen dat ze kon blijven. Heidi vroeg of haar werk niet goed was. Jawel maar is meer waar je de baas mee kan helpen. Hij liet goed merken wat hij bedoelde en Heidi ging op zijn voorstel in. Hoe lang is dit al bezig? Al een 2 jaar zegt Heidi. En heb je het nog met meerdere gedaan als alleen je baas , want nu wil ik het weten.

Ja ook met Johan en Peter. Het is haar ploegbaas en een collega. Alles word mij duidelijk waarom Heidi opslag kreeg en veel overwerk had. Ze heeft de ploegbaas en de baas nodig om hoger op te komen. En Peter is een hele mooie jongen dat kon ik wel begrijpen. Heidi biegt op dat ze minimaal één a twee keer in de week met één van die mannen neukt.

Ga je nu van mij scheiden vraagt ze. Nee slet dat je bent ik hou van je. Eigenlijk zou ik kwaad moeten worden.

Maar het wond mij erg op en stond met een stijve pik voor Heidi. Buk slet dat ik je sperma kut verder vol spuit. Heidi boog voorover en ik neukte Heidi hard. Ik schold Heidi uit voor slet ,hoer , teef , snol , sloerie e.

Heidi werd hier erg geil van en kwam klaar. Ik sloeg nog harder en kwam klaar in haar kutje. Kom hier dat ik eens proef hoe het sperma van een ander smaakt en ging met mijn mond voor Heidi haar kutje. Heidi zette haar voet op de rand van het bad en ik likte het sperma eruit.

Nu heb ik met haar afgesproken dat ze met die mannen mag neuken maar dat ze zich niet mag douchen. Als ik thuis kom dan wil ik het gebruikte kutje zien ruiken en leeg likken. Heidi maakt er nu echt een spelletje van. Zeker twee keer in de week komt ze thuis met een vol kutje.

Ik moet dan proeven van wie het is. Ze neemt en gebruikt altijd iets op voorhand. Dit zodat ze nog ongeremder en geiler is. Schaamte kent ze dan niet meer. Wat of wie haar neukt maakt haar niet meer uit. Alles wat een pik heeft mag haar gebruiken. Ze wil me dan alleen maar vernederen door het met jan en alleman te doen. Jong ,oud, dik, dun,Turk,Marokaan, negers, honden , paarden, en zelfs tot varkens toe.

Het klinkt ongeloofwaardig maar is echt waar. Ze vindt het geil om voor mijn ogen gebruikt te worden. Nu was ze zo geil dat ze op de parkeerplaats al haar kleren uit deed en het bos in liep. Er stonden al wat auto's met mannen te wachten. Ook stonden er wat mannen met elkaar te praten. Iedereen had het gezien en ze werd direct gevolgd door een aantal mannen. Ik pakte haar kleren op en nam een deken mee. Nu Ik liep maar achter de mannen aan want ze was al verdwenen in het bos.

Daar was ze al druk bezig met pijpen en trekken. Ze zag me en gaf me het commando om de deken neer te leggen. Er stonden totaal 11 man om haar heen. Ze pijpte de één na de andere pik. Nu keek ze mij aan: Kijk hoe ik mij laat gebruiken door echte mannen zegt ze tegen mij.

Zeg wat ik wil tegen de mannen kreeg ik te horen. Ik voelde mij zwaar vernederd op dit moment. Kom zeg het wat ik wil!!!! Ze wil door jullie geneukt worden in haar kont. En wat nog meer zegt ze. Dat jullie haar kont vol spuiten met sperma. En degene die niet zonder condoom willen worden klaar gepijpt of kunnen gaan. Ik keek toe hoe de mannen haar in de kont neukten en 6 van de 11 spoten haar kont vol.

De andere 5 spoten in haar mond. Toen ze opstond liep de sperma uit haar kont. Ga onder mij liggen en ze ging met de benen uiteen staan. Ik ging onder haar liggen en ze kwam met haar kont boven mijn mond hangen. De sperma drupte eruit. Likken zegt ze en gaat met haar kont boven op mijn mond zitten en perst alles eruit. Ze begint over mijn gezicht te rijden en duuwt haar kut tegen mijn mond en pist in mijn mond. Als slaaf lik en slik ik alles van haar. Ze pijpt ondertussen mijn harde pikje van 12cm.

Ik spuit haar mond vol. Zo dat heb je wel verdiend. Zwarte pikken gezocht die mijn vouw bare volspuiten. Ik ontvang de mannen of breng haar er naar toe. Mijn vrouw moet ik dan scheren en helpen geil opmaken en klaar maken voor gebruik. De zwarte mannen gebruiken en misbruiken mijn vrouw haar kutje kont en mond. Ik mag en moet alleen kijken hoe ze haar uitwonen.

Als deze weg zijn moet ik haar helemaal schoon likken en ook het sperma uit haar kut en kont oplikken. José geeft mij seksopdrachten die ik voor haar moet regelen. Nu een advertentie zelf geplaatst om op een parkeerplaats pikken te pijpen. Er hadden heel wat mannen gereageerd. Op de dag zelf ging José erg geil gekleed mee naar de parkeerplaats. Daar stonden al wat mannen te wachten in de auto's.

José liep echt geil gekleed naar de bosjes samen met mij. Daar bogon ze me te pijpen en al snel kwamen er mannen om haar heen staan en aan hun pik te trekken. José begon de pikken te pijpen en liet ze in haar mond of in haar gezicht klaar komen. Ik liep regelmatig op en neer om te kijken of er nog mannen waren aangekomen. Vroeg dan of ze een afspraak hadden en José zochten en wees ze de weg. José is zeker twee uur bezig geweest en ik schat een 20 mannen zijn naar haar toe gegaan.

Na een twee uur kwamen er geen mannen meer en besloten we te vertrekken. De haren en haar gezicht zat vol sperma. Wij de sekshop binnen en José had al een vibrator , lingerie , en een cockring voor mij gekocht. Ook waren er film cabines en een filmzaal aanwezig. We vroegen wat uitleg en voor de filmcabines moesten we betalen en de filmzaal was gratis als koppel. Dan maar even kijken in de filmzaal. In de filmzaal zaten vier mannen.

Wij namen ook plaats en José begon met mij te vrijen. Ze had een rok aan maar geen slip eronder. Ik vingerde haar klaar en José had mijn pik al uit mijn broek gehaald en was die aan het aftrekken. De mannen in de zaal zagen duidelijk dat wij bezig waren. Zeker toen José mij begon te pijpen. Haar kut was goed nat en er waren al mannen naast haar gaan zitten en begonnen haar te betasten. José draaidezich naar die mannen toe en begon met de mannen te vrijen. Ik hoorde het soppende geluid van haar kut.

De mannen wilde dat we mee gingen naar een andere ruimte. Daar lagen matrassen en José klede zich helemaal uit en ging op de matras liggen. Ga even condooms voor mij halen liet ze me weten. Ik snel naar voor condooms halen in de winkel en weer snel terug.

José had vier mannen die met haar bezig waren. Ik gaf haar de condooms en die werden uitgedeeld. Ze werd door de mannen geneukt in kut en kont. Kwam daarbij enkele keren klaar. Toen de mannen klaar waren moest ik haar nieuwe lingerie setje halen want dat wilde ze nu passen. Het stond haar fantastisch een body met open kruis en borsten.

Ook ik moest mijn cockring passen. Na wat geklungel is het gelukt en mijn paal werd super hard. José trok haar kort jurkje over haar body aan. Ik wilde mijn cockring uit doen maar dat wilde ze niet.

Ze deed haar jasje aan en dicht. We vertrokken en onderweg kon ze maar niet van me af blijven. Ook mijn pik stond op springen door die cockring. Bij haar thuis aangekomen heb ik haar geneukt in het nieuwe body en José haar mond volgespoten. Ze smeekt mij nu om een slet van haar te maken. José daagt mij nu telkens uit als ik op bezoek ben en mijn vriendin is erbij.

Op de twee dagen dat mijn vriendin werkt en ik vrij ben ben ik bij José. Vaak ligt ze al te wachten in bed. Ze is enorm geil en doet echt alles. Nu wilde ze een keer een trio of iets dergelijks. Mijn vrienden durf ik niet te vragen en iemand anders wist ik niet. Dan maar op een advertetie gereageerd.

Twee mannen zochten en vrouw of koppel. Daarmee afgesproken en ik José opgehaald. José was zichtbaar opgewonden en nerveus. Het blijft wel een geheim tussen ons kreeg ik nog maar eens van haar te horen.

Niemand mag dit komen te weten!!!! Op de locatie aangekomen waren er twee mannen van een 35 jaar aanwezig. Na elkaar voor te stellen en wat gedronken te hebben vroeg José waar de saniaire voorzieningen waren om zich klaar te maken. Toen José zich klaar aan het maken was deden de mannen en ik dus ook maar de kleren al uit.

Ook werden er twee matrassen op de grond gelegd. José kwam de kamer binnen in een heel sexy geil lingerie setje. En ging op haar knieen zitten en begon de mannen te pijpen. De mannen genoten er van en al snel lag José op haar rug met een pik in de mond en een pik in haar kut. Ik keek toe hoe mijn schoonmoeder aan het genieten was van twee pikken.

Er werden diverse houdingen uitgeprobeert. Ook wilde ze een sandwich proberen. Ze ging op een pik zitten en langs achter een tweede pik anaal. Ik had José al anaal geneukt en dat vindt ze heerlijk. Nu genoot ze ook van de twee pikken. Dit terwijl ze mij aan het pijpen was. Helaas was het snel voorbij want de mannen kwamen al snel klaar.

Ze trokken hun condoom af en spoten het in José haar gezicht. Ik was ook al klaar gekomen in haar mond. José likte en pijpte de pikken nog eventjes. Daarna gingen we naar huis. Onderweg naar huis heet ze me nog gepijpt in de auto en hebben zijn we langs de weg gestopt en hebben we nog geneukt. José wil dat ik nu vaker seks avoturen regel voor haar. Man ik weet niet wie nu geiler is de moeder of de dochter. Van wie hou ik het meeste?

Ik weet het niet. Maar ik doe alles wat José mij vraagt. Ik ben kind aan huis en loop binnen en buiten wanneer ik wil. José is gescheiden en woont alleen.

Ik kwam zoals gewoon via achter het huis binnen. José lag in de tuin te zonnen en ze was geheel naakt. Ze had me duidelijk niet verwacht want ik had haar nog nooit naakt gezien. Sorry ik had je niet verwacht anders had ik wat aangetrokken.

Je bent tuis dus doe je toch lekker waar je zin in hebt, en als je lekker van de zon wilt genieten moet je dat doen gaf ik als antwoord. Vind je het niet erg dan? Nee hoor dat stoort mij helemaal niet. Ze lag op haar buik en stond op. Man wat een grote tieten heeft die vrouw. Maar ook een behaarde kut. Ik zal je wat te drinken halen en ze ging naar binnen. Ze kwam terug en gaf me een biertje. Ik ga me even wat verfrissen en liep naar binnen. Ik hoorde de douche en ik was ook maar in de tuin gaan liggen en had mijn tshirt uit gedaan.

Op een gegeven ogenblik komt ze de tuin in gelopen met twee ijsjes. Ik bekijk haar en zie dat ze de kut heeft geschoren. Hier een ijsje zegt ze, anders krijg je het misschien te warm. Ik voel me al veel beter nu ik me wat heb verfrist. José ziet dat ik naar haar kut kijk en zegt, mijn poesje ook maar geschoren want het oog wilt ook wat.

.

Prive ontvangst apeldoorn neuken groningen

Ik sabbel met mijn hete tong op haar klitje en ze duwt haar kut tegen mijn mond aan, zo geil als dat ze is. Dan stop ik tijdens het op haar lekkere klit sabbelen, een vinger in haar zeiknatte soppende kut.

Ze schokt opnieuw met haar onderlijf, als ze mijn vinger in haar natte soppende kut heen en weer voelt glijden en glibberen.

Dan stop ik er nog twee vingers in en vinger haar nu met drie vingers. Dit terwijl mijn tong onder het vingeren gretig haar kletsnatte kut likt, hmmmm.

De geile sappen smaken heerlijk uit haar kutje. Jij staat lekker aan je pik te trekken en maakt zo nu en dan ook foto’s van ons geile seksspel.

Dan vind ik het tijd worden om die grote dildo erbij te pakken en ik ga proberen die in haar kletsnatte kutje te stoppen. Aan haar geilheid kan het niet liggen want ze is super nat en geil. Ik druk de grote eikel van de dildo tegen haar kleddernatte glimmende schaamlippen aan en probeer hem naar binnen te duwen. Dit lukt nog niet gelijk natuurlijk maar beetje bij beetje zie ik hoe die grote eikel van die dildo in haar kutje verdwijnt!

Ze slaakt geile harde kreten van intens geil genot en zegt: Wat stop je in mijn kutje? Het voelt zo groot aan. Ze slaakt geile kreten van intens geil genot als ik haar zo lekker neuk met die grote dildo. De eikel is intussen helemaal tussen haar zeiknatte schaamlippen verdwenen en ik probeer met heen en weer gaande bewegingen die dildo steeds dieper en dieper in haar natte neukspleet te stoppen. Natuurlijk doe ik dit alles wel met beleid want ik wil niet dat ze echt pijn voelt, maar tot nog toe lukt het mij om die grote dildo steeds dieper en dieper in haar geile natte neukspleet te stoppen, hmmmmm.

De grote dildo zit er nu toch al ruim tot over de eikel in en ze smeekt mij om vooral niet te stoppen en door te gaan die dildo steeds dieper en dieper in haar geile kut te stoten. Af en toe haal ik hem er uit en lik ik de geile kutsappen er vanaf, hmmmm wat smaken haar geile kutsappen heerlijk. Als ik de dildo uit haar kut haal, kan ik lekker diep in haar geile natte neukspleet kijken, hmmmm wat een super geil gezicht is dit om zo diep in haar natte kut te kunnen kijken.

Jij maakt hier nog wat foto’s van, want dat is toch wel een heel geil gezicht om zo diep in haar geile natte neuk grotje te kunnen kijken. Als ik zo diep in haar kut kijk, zie ik hoe de geile sappen omhoog worden gestuwd uit de diepte van haar opgewonden geile kut. Wat is dit een geil gezicht zeg, hmmm. Ik stop dan ook gretig mijn tong diep in haar kleddernatte kut en lik de geile sappen heerlijk op, wat smaakt ze toch heerlijk jouw geile vrouw.

Als ik haar zo intens geil lik komt ze op een gegeven moment waanzinnig geil klaar. Ik lik en lebber gretig met mijn tong over haar hete opgewonden geile kut heen en opeens begint haar kut te spuiten. De geile stralen vocht spuiten in mijn gezicht terwijl ik haar klaar lik, zo mega geil is ze. Ze slaakt geile kreten van intens geil genot terwijl ze zo lekker spuitend met haar kut klaar komt. Mijn god wat mega geil is jouw heerlijke vrouw, niet te geloven zo geil als dat ze is.

Na haar heerlijk klaar gelikt te hebben, begin ik opnieuw met haar kutje te spelen. Ik stop weer die grote dildo in haar kut en het gaat nu een stuk makkelijker. De grote eikel verdwijnt nu gemakkelijk in haar kledder natte kut en ik stop hem steeds dieper en dieper in haar.

Ze kermt weer van intens geil genot als ik zo geil met haar bezig ben. Maar dan vind ik het tijd geworden om die dildo te vervangen voor mijn harde pik. Ik haal de dildo uit haar kut en lik haar geile sappen van de dildo af en begin haar natte kut te likken.

Ze kronkelt van intens geil genot met haar onderlijf. Ze wil zelfs dat ik nog meer slagroom in haar geile mondje spuit, hmmmm. En opnieuw spuit ik slagroom in haar mond en naast haar mond en dan lik ik de slagroom rond haar mond af, hmmmm.

Dan vind ik het tijd worden om mijn harde pik nu eens echt lekker in haar geile genotgrotje te stoppen. Ze ligt nog steeds met haar vast gebonden benen wijd op bed en ik ga tussen haar lekkere dijen liggen en druk mijn harde neukpaal tegen haar klit aan.

Ze slaakt een geile kreet van opwinding als ze mijn harde paal tegen haar klit aan voelt. Dan begin ik met mijn harde pik over natte schaamlippen heen te wrijven en dit is zo’n heerlijk geil gevoel.

Jij trekt je nog steeds af maar ik stel voor dat jij je harde pik lekker laat afzuigen door je geile vrouwtje. En weldra voelt ze jouw harde pik bij haar mondje en neemt ze hem gretig in haar geile pijp mondje, hmmm. Ze kijkt me streng aan, ze zegt niets, maar ze duwt me aan de kant.

Ze staat met haar rug naar me toe, als zij haar jas uit trekt. Tot mijn verbazing zie ik dat Lisa alleen maar lingerie aan heeft. Ze pakt de fles wijn die ik op tafel had gezet, en ze schenkt een glas in. Wat sta je daar nu te staan, zegt ze zachtjes zonder mij aan te kijken. Ik wil dat je gaat douchen. Ik doe wat ze me vraagt, in de douche kleed ik me uit en stap er onder. Als ik klaar ben loop ik naakt de kamer binnen. Ga maar zitten, zegt Lisa tegen mij.

Ik ga ongemakkelijk op de stoel tegenover haar zitten. Ze neemt een slok van haar wijn. Dan staat ze op, pakt iets uit haar tas en ze gaat achter mij staan. Ze pakt mijn handen beet en bind deze vast achter de stoel. Dan laat ze haar handen door mijn haren glijden. Je bent lief, zegt ze. Ze loopt naar de badkamer, ik hoor dat ze het water aanzet en onder de douche stapt. Als ze klaar is, loop ze naakt door de kamer. Wat een prachtige vrouw, denk ik. Ze komt weer tegenover mij op de stoel zitten, ze kijkt me aan.

Bevalt het wat je ziet? Ik zie dat de een been over de armleuning van de stoel legt. Ik heb nu een prachtig uitzicht op haar geschoren kutje. Dit wil je wel he, en ze wrijft over haar gleuf.

Ik stamel van ja. En ik kijk hoe zij met haar lippen speelt. Dan staat ze op, ze komt vlak voor me staan, ze leunt voorover haar mooie ronde borsten voor mijn gezicht. Dan trekt ze mijn hoofd achterover aan mijn haren, ze likt langzaam over mijn mond.

Zou je dat niet willen doen met mijn kutje? Heel graag, zeg ik. Ik zou dolgraag die natte kut willen likken. Ze gaat weer rechtop staan, misschien straks, zegt ze. Dan draait ze zich om, ze bukt voorover met haar kont vlak voor mijn gezicht. Kijk er maar eens goed naar, zegt ze. Ik wil naar voren komen om haar kutje te proeven, maar ik te strak vast gebonden op mijn stoel. Lisa gaat weer rechtop staan en loopt lachend de kamer in.

Ik zie dat ze een vibrator in haar hand heeft. Ze zet deze aan en ze laat hem tegen haar tepels trillen. Ze laat een klein gilletje uit haar keel komen van opwinding. Dan laat ze hem langzaam naar beneden glijden. Ik kijk hoe ze dat ding tegen haar kutje houd. Ik word gek van verlangen. Ik zie hoe zij dat ding langzaam tussen haar gezwollen lippen laat glijden. Ik kijk hoe Lisa zich zelf neukt met die kunst pik.

Haar kutje wordt natter en natter. Ik merk dat mijn pik behoorlijk gegroeid is. Het duurt niet lang, of Lisa komt schokkend klaar. Dit was een waanzinnig schouwspel. Ik voel mijn pik kloppen van geiligheid. Lisa staat op, ze komt voor me staan en vraagt me of ik haar kutje wil proeven.

Dan steekt ze twee vingers diep bij haar naar binnen, en stopt dan haar vingers bij mij in mijn mond. Mmm, ze smaakt heerlijk zoet. Dan maakt Lisa mijn handen los. Ga maar op de grond liggen, beveelt ze me. Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Lisa komt wijdbeens boven me staan, langzaam laat zij zich door haar knieen zakken. Ze zit nu gehurkt boven mijn gezicht. Ik moet mij beheersen om niet meteen op haar kutje te storten. Lik maar even, zegt Lisa. Meteen duw ik mijn tong zo diep mogelijk in haar zeiknatte kutje.

Ik wil dat je lange halen maakt, vanaf mijn kontje tot aan mijn clitje. Ik doe meteen wat ze zegt. Haar kutje was heerlijk. Mijn tong likt langzaam tussen haar hard geworden lippen, draai een rondje om haar clit en lik langzaam weer terug naar haar kontje. Je doet het heerlijk zo, kreunt Lisa. Ik zal je straks belonen voor het goede werk. Mijn gezicht is nat van haar geil.

Dan gaat Lisa van mijn gezicht af, ze zakt naar beneden richting mijn pik. Ze pakt hem beet en geeft er een klein likje over. Ik voel dat er niet meer veel voor nodig is om mijn pik te laten spuiten.

Zo geil ben ik. Lisa neemt mijn pik diep in haar mond, en zuigt er heerlijk aan. Maar al snel merkt zij aan mij dat mijn hoogtepunt niet ver weg zit. Ik wil nog niet dat jij je pik leeg spuit, zegt ze tegen me. Ze komt omhoog en zoent me heerlijk op mijn mond. Met haar kutje wrijft ze over mijn pik heen, maar zorgt er voor dat hij niet bij haar naar binnen kan glijden.

Dan begint ze in mijn oor te fluisteren dat ze straks mijn pik helemaal leeg wil zuigen, en dat ze daarna weer uitgebreid gelikt wil worden door mij. Mijn pik staat nu echt op springen. Lisa komt overeind en draait zich om.

Nu met haar heerlijke billen naar mij gericht. Langzaam schuift ze haar kont naar mij toe. Ze drukt nu hard haar kut in mijn gezicht. Ze pakt mijn pik beet, maar doet daar verder niks mee. Ze roept dat ze mijn tong diep in haar kutje wil voelen. Ik lik en sabbel wat ik kan. Dan neemt ze mijn pik weer in haar mond. Meteen kwam er bij mij een explosie vrij, ik voelde mijn ballen samenknijpen, ik schreeuwde het uit van genot.

Met kracht spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Ik hoorde een klein kreetje van haar toen zij mijn lading in haar mond kreeg. Ze duwde meteen weer haar natte kut op mijn mond, terwijl ze mijn pik aan het bewerken was. Wat was dit een ontlading zeg. Ik genoot nog even na terwijl ik langzaam over haar kutje likte, Lisa rolde van mij af en stond op, nam een paar slokken van haar wijn en ging op bed liggen.

Pak een stoel en kom voor het bed zitten, beveelt ze. Ik pakte de stoel en deed wat ze mij vroeg. Lisa ging op haar knieen op het randje van het bed zitten zodat ik een goed uitzicht op haar lekkers had. Kijk jij maar even, zij ze. Ik keek hoe Lisa zich aan het vingeren was. Ik zag hoe haar vingers langs haar clitje gleden en af en toe bij haar naar binnen duwden.

Ik had een prachtig uitzicht op haar heerlijke ronde billen en haar zeiknatte kut. Toen pakte Lisa haar vibrator er bij. Ik wil dat jij mijn billen uit elkaar trekt, zegt Lisa. Als ik dat doe, zie ik hoe Lisa haar kunst pik in haar kutje laat glijden.

Wow wat is dit een geil gezicht. Ik wil dat je mijn kontje likt terwijl ik mezelf neuk, hijgt ze.


lik mijn kut kutsap

Ik moet mij beheersen om niet meteen op haar kutje te storten. Lik maar even, zegt Lisa. Meteen duw ik mijn tong zo diep mogelijk in haar zeiknatte kutje. Ik wil dat je lange halen maakt, vanaf mijn kontje tot aan mijn clitje. Ik doe meteen wat ze zegt. Haar kutje was heerlijk. Mijn tong likt langzaam tussen haar hard geworden lippen, draai een rondje om haar clit en lik langzaam weer terug naar haar kontje. Je doet het heerlijk zo, kreunt Lisa.

Ik zal je straks belonen voor het goede werk. Mijn gezicht is nat van haar geil. Dan gaat Lisa van mijn gezicht af, ze zakt naar beneden richting mijn pik. Ze pakt hem beet en geeft er een klein likje over. Ik voel dat er niet meer veel voor nodig is om mijn pik te laten spuiten.

Zo geil ben ik. Lisa neemt mijn pik diep in haar mond, en zuigt er heerlijk aan. Maar al snel merkt zij aan mij dat mijn hoogtepunt niet ver weg zit. Ik wil nog niet dat jij je pik leeg spuit, zegt ze tegen me. Ze komt omhoog en zoent me heerlijk op mijn mond.

Met haar kutje wrijft ze over mijn pik heen, maar zorgt er voor dat hij niet bij haar naar binnen kan glijden. Dan begint ze in mijn oor te fluisteren dat ze straks mijn pik helemaal leeg wil zuigen, en dat ze daarna weer uitgebreid gelikt wil worden door mij. Mijn pik staat nu echt op springen. Lisa komt overeind en draait zich om. Nu met haar heerlijke billen naar mij gericht. Langzaam schuift ze haar kont naar mij toe. Ze drukt nu hard haar kut in mijn gezicht.

Ze pakt mijn pik beet, maar doet daar verder niks mee. Ze roept dat ze mijn tong diep in haar kutje wil voelen. Ik lik en sabbel wat ik kan. Dan neemt ze mijn pik weer in haar mond. Meteen kwam er bij mij een explosie vrij, ik voelde mijn ballen samenknijpen, ik schreeuwde het uit van genot. Met kracht spoot ik mijn pik leeg in haar mond.

Ik hoorde een klein kreetje van haar toen zij mijn lading in haar mond kreeg. Ze duwde meteen weer haar natte kut op mijn mond, terwijl ze mijn pik aan het bewerken was. Wat was dit een ontlading zeg. Ik genoot nog even na terwijl ik langzaam over haar kutje likte, Lisa rolde van mij af en stond op, nam een paar slokken van haar wijn en ging op bed liggen.

Pak een stoel en kom voor het bed zitten, beveelt ze. Ik pakte de stoel en deed wat ze mij vroeg. Lisa ging op haar knieen op het randje van het bed zitten zodat ik een goed uitzicht op haar lekkers had.

Kijk jij maar even, zij ze. Ik keek hoe Lisa zich aan het vingeren was. Ik zag hoe haar vingers langs haar clitje gleden en af en toe bij haar naar binnen duwden.

Ik had een prachtig uitzicht op haar heerlijke ronde billen en haar zeiknatte kut. Toen pakte Lisa haar vibrator er bij. Ik wil dat jij mijn billen uit elkaar trekt, zegt Lisa. Als ik dat doe, zie ik hoe Lisa haar kunst pik in haar kutje laat glijden.

Wow wat is dit een geil gezicht. Ik wil dat je mijn kontje likt terwijl ik mezelf neuk, hijgt ze. Ik doe meteen wat ze me vraagt. Ik laat mijn tong rondjes draaien over haar kontje. Van dichtbij zie ik hoe haar vibrator in en uit haar natte kutje sopt. Af en toe probeer ik wat van haar kutsap op te likken. Ik merk dat ondertussen mijn pik weer op volle sterkte is gekomen. Lisa haalde de kunst pik uit haar kutje.

Zonder twijfelen liet ik mijn tong naar beneden glijden richting haar clitje en deed precies wat ze me vroeg. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze niet veel meer nodig had voor een spetterend orgasme. Ik wil dat je me neukt, kreunde ze naar mij. Ik stond op en liet mijn harde pik moeiteloos in haar drijfnatte kut glijden. Ze slaakte een kreun van genot toen ik haar langzaam begon te neuken. Ze reikte mij haar vibrator aan.

Hou deze tegen mijn kontje aan, zij ze met een hese stem. Met haar vingers over haar clit, mijn pik diep in haar kutje en dat trillende ding tegen haar kontje werd haar te veel. Schuddend en schreeuwend kwam ze heftig klaar. Ik voelde haar kutspieren stak om mijn pik heen klemmen, haar kut werd natter en natter. Ik bleef haar langzaam door neuken, terwijl Lisa alle controle verloor. Uitgeput viel ze voorover op bed, mijn pik nat van haar geil.

Na een paar minuten zo gelegen te hebben, stond ze op. Ze gooide mij het bed op. Ga maar op je rug liggen. Ze liep de kamer weer in om een stuk touw te pakken. Ze bond mijn polsen vast aan de spijlen van het bed. Ze pakte haar glas wijn en kwam naast me op bed zitten.

Ze zette haar glas neer en begon mij langzaam schoon te likken. Ze zoog heerlijk aan mijn tepels en likte langzaam naar beneden richting mijn pik. Ze nam hem in haar mond en zoog er heerlijk aan. Toen kwam ze op me zitten, ze zoende mij teder op mijn mond en likte over mijn gezicht.

Ze kwam iets naar voren zodat haar heerlijke borsten in mijn gezicht kwamen. Ik probeerde een tepel in mijn mond te nemen, en zoog daar kort aan. Lisa bewoog haar heupen zodanig dat haar kutje over mijn lichaam wreef. Ze kwam weer rechtop zitten, en ze begon met haar borsten te spelen, terwijl ze met haar kutje via mijn borstkas naar boven bewoog. Ze positioneerde haar kutje vlak voor mijn gezicht, zodat ik er net niet bij kon met mijn tong.

Ze stopte even een vinger in haar kutje, en liet mij deze aflikken. Mmm, wat was ik dol op de smaak van haar gleuf. Lisa draaide zich om, nu haar billen naar mij gericht. Ze leunde een klein beetje naar voren, en duwde haar kontje weer vlak voor mijn gezicht.

Ik kon nog net mijn tong tussen haar billen duwen toen ze dat lekkers weer bij me vandaan haalde. Ze pakte mijn pik beet, nam hem heel even in haar mond, en kroop toen richting mijn pik.

Zonder moeite liet ze hem bij haar naar binnen glijden. Lisa begon mij langzaam te neuken. Ik had een mooi uitzicht op haar billen, die langzaam heen en weer wiegden. Ik voelde dat zij haarzelf begon te vingeren, ze liet mijn pik zo diep mogelijk in haar zeiknatte kutje verdwijnen. Dit voelde zo goed, dat ik mijn hoogtepunt langzaam aan voelde komen.

Mag ik je vol spuiten? Je spuit pas wanneer ik dat wil, begrijp je, snauwde Lisa. Ze trok meteen mijn pik uit haar kutje. En duwde haar kutje tegen mijn mond. Ik likte wat ik kon, haar kutje was zo nat. Ook haar kontje liet ik niet met rust. Ik wist dat ze dat heerlijk vind. Na een minuutje kwam ze van mijn gezicht af, en stopte mijn pik weer diep in haar gleuf. Ze begon me nu wat harder te neuken. Ze riep dat ze ging komen, haar lichaam begon onbeheersbare bewegingen te maken.

Ik voelde haar kutje strakker om mijn pik klemmen. Ook ik hield het niet meer. Brenda doet open en de drie jongens komen binnen. Één van de jongens gaat naar de badkamer en de andere twee gaan mee naar de huiskamer. In de huiskamer gooien ze hun kleren uit en Brenda ligt al met open benen te wachten. Brenda pijpt een jonge en de ander likt de kut van Brenda. Nummer 3 komt uit de badkamer en komt ook de huiskamer binnen. De tafel voor de bank wordt weggezet en Brenda neemt plaats op het hoogpolig kleed wat er onder ligt.

Één jonge gaat op de rug liggen en Brenda laat zich langzaam maar zeker over zijn pik naar beneden glijden. De andere twee staan voor Brenda en is ze aan het pijpen. Brenda wordt zo en in andere houdingen door de drie geneukt. Brenda zit weer op een pik en een ander neukt Brenda in de kont. Sandwich wordt Brenda geneukt. Na heel wat standjes komen ze één voor één klaar in Brenda!!! Ik heb mij ook al afgerukt bij het zien van deze beelden. Weet dat ze nog zeker Brenda een tweede keer gaan gebruiken want dat deden ze ook op de vorige afspraken.

Ook had Brenda wat drank ingeschonken voor de jongens. Na een uurtje begonnen ze weer opnieuw. Brenda onderbrak ze even en ging de sling halen. De jongens hingen de sling op aan het plafond.

Brenda nam plaats in de sling. Op de rug liggend en met de benen in de leren beugels lag ze uitdagend voor de jongens. De jongens verhingen de beugels nog verder uiteen zodat ze wijdbeens met op gespreide benen lag.

Brenda werd nu door één geneukt en de andere twee keken toe en trokken wat aan hun pikken. Om beurt namen ze het van elkaar over. Zo werd Brenda in kut en kont door de jongens geneukt. Ik had me al voor een tweede keer afgetrokken door de spanning en door dit te zien. Brenda ligt nu voorover in de sling en de jongens leven zich uit op Brenda. Ik hoor Brenda tot op mijn buro schreeuwen en kreunen. Spuit in mij , toe geef het mij, hoor ik haar roepen. Shit ja ik moet haar nu betrappen op heterdaad.

Maar opeens pakt mij één of andere angst en durf ik het eigenlijk ook niet. En besef ook dat als ik het nu doe die jongens waarschijnlijk nooit meer terug komen.

Ik besluit om te wachten dat de jongens weg zijn en wil dan een serieus gesprek met Brenda voeren. De jongens komen klaar en spuiten één voor één in Brenda. Brenda klimt uit de Sling en gaat op de bank liggen. Na een drankje ruimt één jongen de sling op en zijn de andere twee al gaan douchen Ook nummer drie gaat douchen en ze nemen afscheid van elkaar.

Brenda laat ze buiten via de voordeur en ik kom uit mijn buro en sta nu achter haar in de gang. Als ze omdraaid schrikt ze zich dood en loop vuur rood aan. Wa wa wat doe jij hier en waarom ben je thuis krijgt ze er met moeite uit. Ik wilde even kijken hoe het met je gaat en zo te zien gaat het heel goed zeg ik spottend. Kom ik heb je wat te laten zien en trek haar mee aan de arm naar mijn buro. Brenda loopt bedeesd mee achter mij aan. Neem plaats, kijk en vertel mij wat hier aan de hand is, Ik start de films die zijn opgenomen.

Brenda kijkt schrikt en zwijgt en wordt vuur rood. Vertel zeg ik haar wat is hiervan de reden? Met moeite begint ze te vertellen dat ze één keer voor de lol op een advertentie had gereageerd en zo is het ontstaan.

Ze wil me met niemand delen en daarom durft ze het ook niet tegen mij te zeggen. Bang dat ik dan ook met andere vrouwen iets zou gaan doen. Ook zegt Brenda dan weet je het al 8 jaar en je hebt tot vandaag daar niets over gezegd. Ik schrok want dit wist ik nu maar van enkele maanden. Ja dat weet ik al jaren en ik wil nu wel alles weten.

Brenda begint te vertellen en doet een boek open zonder einde. Dat ze ook al is gaan tippelen en als hoer heeft gewerkt. En omdat ik dit allemaal niet mocht weten dit omdat ze bang is om mij te verliezen.

Maar dat ze er zo geil van wordt en ook door het stiekem te doen maakte het voor Brenda nog spannender. Je bent een hoer en een slet en bedriegt mij , wat verwacht je nu dat ik ga doen. Ik doe alles voor je schat wat je maar wilt , ik doe het. Maar blijf bij me , ik smeek het je. Brenda is echt helemaal hopeloos en weet niet hoe ik ga reageren. Ik neem Brenda mee naar de huiskamer en gooi haar op de bank. Trek de benen uit elkaar en steek mijn tong in haar kut en lik haar sperma kutje.

Brenda je wilt een hoer en een slet zijn, nu dat kan je krijgen. Ja schat ik doe alles wat je maar wilt. Oké dan ga je nu een date regelen. Ik kijk toe vanuit het buro hoe jij de hoer speelt. Echt vraagt ze me nog.

Ja en wel nu Snel zit ze op chatbabe en zoekt ze een date. Het is duidelijk dat mevrouw hier thuis is op de chat. Want ze kennen Brenda al en ze wordt aangesproken.

Om half één staat er een man voor de deur en Brenda doet open. Eerst gaan ze naar de douche waar ik helaas geen camera heb hangen en dan naar de slaapkamer. Na een half uur komt de man klaar en vertrekt weer. Brenda komt naar mij toe en vraagt of het goed was. Niet alleen goed maar ook geil om te zien hoe je je laat gebruiken door andere, geef ik toe. Laat eens zien of hij in je is klaargekomen. Brenda opent haar lippen en er komt sperma uit gelopen.

Ik lik Brenda der kut schoon en beloof dat ik verder met haar ga. Echt ,ga je echt een slet van mij maken? Ze kijkt me blij aan , ja ja ,ja vraagt ze weer Ja ik maak van jou de grootste en geilste slet denk daar maar aan.

O heerlijk schat doe maar, hier heb ik altijd van gedroomd. Maar ik durfde het je nooit te zeggen en te vragen omdat ik je niet wil verliezen. Nu hebben we een heel ander leven en Brenda is geiler en gekker dan ooit. Had ook al foto’s gestuurd maar hij wilde toch dat ik eerst een keer op voorhand samen met Anita langs kwam dat hij kon zien dat we niet fake waren. Hij begon direct te vragen over wat ze wel en iet wilde en wat de grens was van Anita. Daar was ik snel mee klaar want Anita laat zich door iedereen neuken en het maximale aantal heeft ze niet.

Dat idee had hij al omdat hij de foto’s had gezien Het maximale wat ze heeft gehad tot nu toe is een gangbang met een andere slet waar een 54 mannen aanwezig waren en gedurende 4 uur hebben de mannen de twee sletten zo vaak en zo veel gebruikt als ze wilden. Taboes waren kinderen en stront. Dat was voor de man prima en we kregen ook de locatie te zien. Het is een soort privé club die ze verhuren en privé gebruiken.

Ook had hij een aantal mannen die graag bare gangbangs willen. Ik kreeg de kans nog niet of Anita zegt al ja liefst bare. Ook of de mannen van kut naar kont en van kut naar mond mochten en dat soort dingen vroeg hij ons. Dat maakt Anita niet uit in welke volgorde ze wordt geneukt die pijpt ook een pik die eerst in haar kont heeft gezeten.

Dat vond hij wel gemakkelijk en het was dus volgens hem een geheel open en vrije bare gangbang waar alles kan en mag. Wij waren twee uur voor de gangbang al aanwezig en Anita liep al in een hoerig setje rond. Anita drinkt graag wat voordat ze eraan begint want alcohol maakt haar nog hoeriger en geiler.

Dat hoorde de man ook dat ze dat deed om nog geiler te worden. Dan heb ik nog iets beters zegt hij en geeft Anita een drankje. Anita is nieuwsgierig en drinkt het op en krijgt een tweede en derde drankje. De man zegt al tegen Anita straks ben je zo geil als iets let maar een beetje op.

Een uur voor de gangbang is Anita al bijna niet meer te houden en zegt tegen mij ik ben geil en wil gebruikt worden als een slet. Kijk hoe dat ik mij laat volspuiten cucky van me. Ze is echt al goed geil en ik voel in haar kruis dat is al heel nat van geilheid en ook de schaamlippen zijn al dik en doorbloed. Ik vraag aan de man wat zit in dat drankje en hij zegt dat is een geheim drankje van het huis waar de preutste vrouw nog geil van wordt. Hij wil niet vertellen wat erin zit.

De eerste mannen komen al aan en binnen een 30 minuten zijn er al een 20 mannen. Anita neemt plaats voor ons op de matrassen en de mannen duiken er direct op. Er blijven maar mannen binnen komen en het wordt wel heel druk rond Anita.

De eigenaar loopt naar de mannen toe en zegt dat ze maximaal met vier tegelijk mogen omdat het anders teveel is en niemand iets kan zien. Hij houdt het in de gaten en regelmatig hoor ik hem roepen max met 4 tegelijk. De mannen staan te trekken en te wachten op hun beurt. Ik kijk hoe Anita van pik naar pik gaat en zich over alle pikken laat zakken.

Ook zie ik het sperma al uit de kut en de kont lopen. De mannen staan echt te wachten dat een gat vrij komt en het zaad krijgt de tijd bijna niet om eruit te lopen of er zit al weer een pik in. Anita wordt bijna continu sandwich geneukt en heeft ook bijna altijd een pik in de mond. De mannen vinden het schijnbaar geweldig om in de kont van Anita te spuiten. Af en toe wisselt ze van houding maar al snel hebben de mannen Anita ze weer gedraaid dat ze weer in allerlei standjes sandwich wordt geneukt.

Na een half uur is Anita al goed volgespoten in en op het lichaam. Ze is echt geil en gaat tekeer als een beest. Ook de eigenaar zegt zo geil heb ik er nog niet veel gezien. Anita ligt over de rand van het bed en wordt diep in de keel geneukt en andere neuken continu de kut Van Anita. Het sperma loopt aan alle kanten uit Anita Ze blijven Anita maar neuken en vullen met sperma.

Soms zie je hele golven sperma uit de kut of de kont komen als ze een pik diep in haar rammen. In totaal hebben 38 mannen Anita gedurende 4 uur gebruikt als bare slet.

Als laatste mocht ik al cuckold over mijn volgespoten slet en spoot ik zaad ik Anita. Nu moest ik mijn plichten doe en kut en kont schoon likken. Ik heb nog nooit zoveel sperma te drinken gekregen. Anita was heel tevreden over de gangbang.

Ook ik vond het enorm geil om mijn Anita zo geil te zien en hoe ze zich liet volspuiten en ik dit mocht oplikken en opdrinken uit kut en kont. En ik moet kijken hoe Peter Anita gaat gebruiken. Paul keurt de kut en de kont van Anita met dikke dildo's Dan gaat zelfs zijn vuist in de kont vanAnita. Ze wordt gefist in kut en kont. Anita kreunt onder dit geweld Dan gaat de vuist in de kut en de volgende stoot gaat de andere vuist in de kut.

Anita komt squiternd klaar op de vuisten van Paul. Dat moch dus niet van Paul. Ze moet toestemming vragen om te komen en dat heefrt Anita niet gevraagd. Nu krijgt ze met de zweep en Anita staat onder de rode striemen van de zweep. Anita moet mee en wordt achter in de auto op de achterbank gegooid. Geblinddoekt en met de handen vastgebonden rijdt de meester Paul met Anita weg. Ik zit van voor en mag alleen kijken was de afspraak.

Paul stopt op een parkeerplaats en trekt Anita uit de auto. Ze moet nu mee en hij loopt met Anita naar een leegstaand gebouw.

Daar wordt Anita vastgebonden aan een paal en de meester schrijft op het lichaam. Gratis bare slet en Neuk mij. Ook worden pijlen op het lichaam getekend. En hij wandelt weg. Anita staat daar nu al een 10 minuten en wij lopen buiten rond het gebouw. Ik hoor auto deuren dicht slaan.

Niet veel later zie ik 3 auto's staan als we weer aan de voorkant zijn aangekomen. Paul loopt nu naar binnen en daar zijn 5 mannen Anita al aan het betasten en pijpt Anita al een man.

De meester neemt het over en Anita word door de mannen in kut en kont geneukt. Ook spuiten ze in Anita want de sperma loopt eruit. Anita doet alles en laat alles toe wat de meester maar wilt van haar. Als de mannen zich op Anita hebben uitgeleefd en hebben volgespoten gaan ze rond Anita staan. Ze moeten Anita nu bepissen en ik moet ook mee doen van de meester. Ze wordt ondergepist en ze laat het gebeuren en laat zich zelfs in de mond pissen.

Ik moet nu van de meester Anita kussen. Maar ook moet ik Anita haar bepiste en volgespoten kut likken. Als slaaf en cuckold doe ik wat de meester vraagt en lik Anita. Achteraf vond Anita dit een geweldige sessie. En nu wilt ze meer van dit. Ik ben de cukold man en slaaf en doe alles wat mogelijk is om Anita dat te geven wat ze maar wilt.

Wij kennen ons uit het swingers wereldje en daten dan ook regelmatig samen. Ook die avond gingen we swingen met nog twee koppels. Trance muziek met alles erop en eraan en ik en mijn vrouw waren wat later gekomen door wat onvoorziene omstandigheden. Het was inmiddels al 1: Of ze kon worden opgehaald en naar oma kon worden gebracht.

Mijn vriend vroeg of ik haar wilde ophalen omdat ik nog niets had genomen. Ik snel in de auto en naar de disco waar ze zou zijn. Daar stond ze al te wachten. Wat en mooie meid was dat en ze was nu ook nog opgemaakt. Ze was net 15 jaar maar ziet eruit als één van in de Ik parkeerde de auto en stapte uit. Toen ze me zag kwam ze direct naar de auto toegelopen en omhelsde mij en gaf me een kus op de mond.

Dat ze veel gedronken had was goed te ruiken. Ik vroeg nog je hebt gedronken dat mag toch niet? Dat is niet moeilijk om aan drank te komen als je vrienden hebt zegt ze. Breng me maar naar oma toe.

Had dit al eerder gedaan maar dan was het vroeg op de avond en dan ging ze normaal gezien nog op stap of direct naar de oma. In de auto begon ze er over dat ze wist waarom ze naar oma moest gaan. Ja dat is omdat jullie trance en seks feestjes houden met elkaar. Ik weet niet wat ik moet zeggen en gelukkig praat ze gewoon verder.

Ook jou heb ik al bezig gezien hoor. O ja vraag ik haar. Dat geloof ik niet Jawel hoor, boven staat toch de pc met de muziek. Daar zit ook een webcam op en ik heb daarmee opgenomen en ik kan ze op mijn kamer en bij oma ook bekijken. IK weet niet goed wat ik moet zeggen en vraag aan haar ,en wat vind je ervan. Best wel geil om jullie bezig te zien. En mamma is wel een hoer hoor want die neukt iedere man.

Ik heb mamma bezig gezien met 3 man tegelijk en dat was best geil om te zien. Ik heb me toen gevingerd maar had dat ook wel graag eens willen proberen. Ben je daar niet wat te jong voor geef ik als antwoord.

Te jong ben ik zeker niet en ik heb al wat vriendjes gehad hoor. Ik heb al heel veel vriendjes gepijpt hoor. Zal ik je eens pijpen vraagt ze mij. En voel de hand al in mijn kruis en ze begint al in mijn pik te knijpen door mijn broek heen. Ik zeg nog , meisje je bent nog erg jong en is dit wel verstandig. Jullie heb ik toch al bezig gezien en ik gebruik de pil en ik wil het toch zelf. Dan doe jij toch niets verkeert als ik het zelf wil.

Mijn pik is hard en ze blijft hem kneden en haalt hem uit mijn broek. Wauw het is wel een mooie grote pik en ze sluit haar lipjes rond mijn eikel en begint te pijpen.

We zijn nu al in de straat waar oma woont en ik zeg het tegen haar. Door rijden zegt ze en pijpt verder. Ik rij door tot op de parkeerplaats van het sportcentrum. Wacht even zegt ze en belt oma op en verteld dat ze later gaat komen. Ik heb mijn broek wat verder uitgetrokken om het wat gemakkelijker te maken.

De stoel achterover en voel onder haar rokje en nat slipje. Ze trekt het slipje uit terwijl ze nog met oma aan het telefoneren is. Ik kan niets zeggen want anders hoort oma het. Na het gesprek met oma vraagt ze of ik klaar gepijpt wil worden of wil neuken.

Maar ik heb wel al met mijn vriendje geneukt en die heeft in mij gespoten zegt ze. Dat vind ik niet erg dat je al sperma in je kutje hebt gekregen. Weet ik zegt ze weer want heb al gezien dat je mamma die kut vol met sperma had uitlikt. Wil je mijn kutje ook uitlikken? Kom dan gaan we daar bij het fietsenhok dat is gemakkelijker dan hier in de auto. We kleden ons uit in de auto en stappen uit de auto en lopen naakt snel naar het fietsenhok.

In het fietsenhok lik ik het sperma kutje uit. Dan ga ik op de grond zitten en ze komt over mij heen staan en laat zich langzaam zakken en ik voel mijn pik in het nauwe kutje glijden. Ze maakt neuk bewegingen en stoot na stoot gaat hij dieper en dieper in het nauwe kutje. Ik had volgens haar de dikste en de grootste die ze tot nu toe had gehad.

Ik word geneukt door dit geile meisje. Spuit lekker in mij dat vind ik lekker zegt ze nog. Ze maakte me al gek met dit heerlijke kutje maar nu begon ze ook nog zo geil te praten tegen mij. Ik spoot het kutje vol en ze bleef mij maar door neuken totdat ze zelf ook klaar kwam. Nu lik me, en ze pakt mijn hoofd en drukt die tegen haar kutje aan. Ik lik het kutje helemaal schoon.

En zij pijpt mij en mijn pik word weer stijf. In standje 69 blijven we elkaar likken en ze komt met schokken klaar en ik blijf door likken. Ze heeft het moeilijk want ze schokt en trilt met haar lichaam maar laat het toe en blijft pijpen tot ik klaar kom in haar mond. Breng me nu maar naar oma en zeg niets tegen pa en ma!!!!

Nee dat blijft iets tussen ons verzeker ik. We kleden ons aan en ik zet haar af bij oma en rij door naar het seksfeestje van haar vader en moeder. Ik ga kijken via de cam zegt ze nog.

Daar aangekomen waren ze volop bezig Ik maar snel wat genomen en camagra genomen en naar de feestvierders toe. Wat bleek ze hadden twee mannen laten komen in de tijd dat ik weg was. En mij vrouw lag daar met één te neuken en had me schijnbaar nog niet gemist. De moeder was al goed gebruikt want het sperma zag je op het laken liggen en uit het kutje komen. Alleen mijn vriend vroeg waar bleef je zo lang. Ik zei maar dat ik in een controle terecht was gekomen en dat ik moest blazen.

Dat het maar goed was dat ik was gegaan omdat ik nog niets had gebruikt. Ja wat een geluk zeg zegt mijn vriend. Hij moest eens weten wat ik met zijn dochter had gedaan. Ik liet me maar even bij mijn vrouw zien en die vertelde mij dat ze door de andere mannen goed was verwend toen ik er niet was.

Nu zag ik ook de webcam staan en die stond gericht op de matrassen waar we lagen. Stiekem draaide ik de webcam nog iets verder naar de moeder toe en ging ik de moeder de sperma kut leeg likken. Werd er behoorlijk geil van te weten dat de dochter nu kijkt Ook mijn pilletjes begonnen goed te werken. Ik kom nooit klaar als ik bepaalde pillen gebruik en dat was nu maar goed ook. Want ik denk niet dat er nog een druppel uit zou komen als ik klaar kwam.

De dochter vraagt nu regelmatig dat ik er ergens naartoe wil brengen e. Dit omdat ze me gewoon wilt pijpen en door mij geneukt wilt worden. Ook neem ik af en toe vrij om samen ondeugende dingen te doen.

Hoe dit gaat eindigen weet ik niet maar geniet van het moment. Ze wilt het zelf en ik dring echt niet aan. Wat moet ik doen ik ben ook maar een man. Ik neuk al jaren met Karien de zus van Betsie zonder dat ze dit wist. Karien komt altijd poetsen omdat Betsie daar gewoon te lui voor is. Karien is gewoon een lekker wijf en ik had er eens op de kont geslagen toen ze voorover stond gebukt.

Ja meer riep Karien na de tik op haar kont spank me baby. Ze bleef zo uitdagend staan en bleef me uitdagen met de kont schuddend: Spank me baby als je durft.

Met de kont wiebelend bleef ze voor me staan. Ik sloeg er nog maar eens op en ze liet zich voorover vallen op het bed. Je durft toch niet meer zegt Karien uitdagend. Ik sprong op het bed en van het één kwam het ander en voor ik het goed door had lagen we te vrijen met elkaar. Nu neuken we wekelijks met elkaar en dit al een 6 jaar. Ze poetst nu vaak naakt of zonder slip en ik neuk Katrien tijdens en voor en na het poetsen.

Het is al die jaren goed gegaan totdat Betsie op een dag opeens binnen viel. Ze was vroeger gestopt met werken en overviel ons. Katrien was mij aan het pijpen toen Betsie de deur open deed. Ik wist het smerige teef dat je bent rep ze tegen Betsie. De twee begonnen elkaar uit te maken en te verwijten. Ik kwam nu te weten dat ook Betsie wel eens vreemd was gegaan tijdens ons huwelijk met Katrien haar man.

Ik kwam tussen de twee zussen om ze wat rustiger te krijgen. Na wat gepraat en bemiddeld te hebben lag ik met de twee zussen in bed. Ook bleek dat ze vroeger ook met elkaar seks hadden gehad.

En ook nu waren ze niet vies van elkaars kutje. Betsie gaf te kennen dat ze recht had om ook vreemd te gaan en dat ik dit maar moet accepteren. Regelmatig seksen we nu met zijn drieen en ook nodigt Betsie regelmatig een andere man uit. Als straf moet ik dan kijken hoe Betsie met de andere man bezig is.

Ook moet ik haar kutje likken als die is volgespoten door een andere man. Karien en Betsie hadden samen afgesproken met drie mannen zonder dat ik dit wist.

We waren weer eens bezig met drie toen de telefoon ging en Betsie nam op en gimg de kamer uit. Betsie kwam even later terug en we gingen verder met seksen.

Een 10 min later ging Betsie naar de w. En ook de deurbel ging. Ik kijk wel even riep Betsie. Katrien en ik genoten lekker van elkaar toen dedeur open ging en drie jonge jongens van rond de 20 jaar naakt de kamer binnen kwamen samen met Betsie.

Ik heb wat versterking mee genomen en ze ploft samen met de jongens op het bed. En begint aan de pikken te trekken en te pijpen en ook Katrien gaat naar één van de jongens en begint te pijpen. Het is vol op de kamer en op het bed. De zussen pijpen en laten zich neuken door de jongens. Het is alsof het een wedstrijd is wie van de twee het geilste is.

Katrien werd volgespoten door twee van de drie jongens en Betsie door één jongen. Ook ik besloot om Katrien te neuken en vol te spuiten. Mijn Betsie kwam met de kut voor Katrien staan en Katrien likte de sperma eruit. Nu kwam Katrien op mijn gezicht zitten en likte ik alle sperma uit Katrien der kut. Betsie is duidelijk niet echt blij dat Katrien drie keer is volgespoten.

Wen er maar vast aan want dit kutje is niet alleen meer van jou zegt ze wat gefrustreerd. Nu kom ik regelmatig thuis en is ze met één of andere man bezig of heeft ze zich door iemand al vol laten spuiten. Ik moet Betsie likken en dit accepteren van en volgens haar. En anders moet ik maar bij Katrien gaan wonen krijg ik te horen. Ook Katrien doet vaak mee of laat iemand extra komen als Betsie er niet is.

Haar man mag dit niet te weten komen omdat het al bijna één keer door Betsie o een scheiding is uitgelopen. Ik kwam erachter toen Heidi eens thuis kwam en ik heel goed een seksgeur rond haar hing. Ik werd er geil van en kuste haar en wilde meer. Ze wilde opeens niet seksen met mij wat heel vreemd is, want ze wil eigenlijk altijd. Ik kom net van het werk en ben vuil kreeg ik als antwoord. Ga me eerst even douchen.

Ik liet haar richting douche gaan en iets later volgde ik. Heidi had net haar slip uit gedaan en die was nat!!!! Ze schrikt als ze me ziet en wilt de slip weg steken. Ik vraag Heidi wat is dat in je slip? Ze loopt rood aan en zegt: Ik heb een ongelukje gehad en dat is was urine. Heidi gooit het slipje snel in de wasmand.

Ik pak Heidi onverwacht in het kruis en voel de natte spleet. Ze wordt nog roder in het gezicht. De kut is glad en erg nat en haal mijn vinger er doorheen. Nu ga ik met die vinger naar het gezicht van Heidi en vraag, wat is dit Heidi? Ze is rood als een tomaat en zegt urine. Heidi dit is geen urine, dit is sperma!!! Ze begint te huilen en verteld dat het de baas op het werk is geweest. Er waren heel wat mensen ontslagen en hij had tegen Heidi gezegd dat ze waarschijnlijk ook snel ontslagen ging worden.

Maar als ze goed werk zou leveren hij er wel voor kon zorgen dat ze kon blijven. Heidi vroeg of haar werk niet goed was. Jawel maar is meer waar je de baas mee kan helpen. Hij liet goed merken wat hij bedoelde en Heidi ging op zijn voorstel in. Hoe lang is dit al bezig?

Al een 2 jaar zegt Heidi. En heb je het nog met meerdere gedaan als alleen je baas , want nu wil ik het weten. Ja ook met Johan en Peter. Het is haar ploegbaas en een collega. Alles word mij duidelijk waarom Heidi opslag kreeg en veel overwerk had. Ze heeft de ploegbaas en de baas nodig om hoger op te komen. En Peter is een hele mooie jongen dat kon ik wel begrijpen.

Heidi biegt op dat ze minimaal één a twee keer in de week met één van die mannen neukt. Ga je nu van mij scheiden vraagt ze. Nee slet dat je bent ik hou van je. Eigenlijk zou ik kwaad moeten worden. Maar het wond mij erg op en stond met een stijve pik voor Heidi. Buk slet dat ik je sperma kut verder vol spuit. Heidi boog voorover en ik neukte Heidi hard.

Ik schold Heidi uit voor slet ,hoer , teef , snol , sloerie e. Heidi werd hier erg geil van en kwam klaar. Ik sloeg nog harder en kwam klaar in haar kutje. Kom hier dat ik eens proef hoe het sperma van een ander smaakt en ging met mijn mond voor Heidi haar kutje.

Heidi zette haar voet op de rand van het bad en ik likte het sperma eruit. Nu heb ik met haar afgesproken dat ze met die mannen mag neuken maar dat ze zich niet mag douchen. Als ik thuis kom dan wil ik het gebruikte kutje zien ruiken en leeg likken. Heidi maakt er nu echt een spelletje van. Zeker twee keer in de week komt ze thuis met een vol kutje. Ik moet dan proeven van wie het is.

Ze neemt en gebruikt altijd iets op voorhand. Dit zodat ze nog ongeremder en geiler is. Schaamte kent ze dan niet meer. Wat of wie haar neukt maakt haar niet meer uit. Alles wat een pik heeft mag haar gebruiken.

Ze wil me dan alleen maar vernederen door het met jan en alleman te doen. Jong ,oud, dik, dun,Turk,Marokaan, negers, honden , paarden, en zelfs tot varkens toe. Het klinkt ongeloofwaardig maar is echt waar. Ze vindt het geil om voor mijn ogen gebruikt te worden. Nu was ze zo geil dat ze op de parkeerplaats al haar kleren uit deed en het bos in liep.

Er stonden al wat auto's met mannen te wachten. Ook stonden er wat mannen met elkaar te praten. Iedereen had het gezien en ze werd direct gevolgd door een aantal mannen. Ik pakte haar kleren op en nam een deken mee. Nu Ik liep maar achter de mannen aan want ze was al verdwenen in het bos. Daar was ze al druk bezig met pijpen en trekken. Ze zag me en gaf me het commando om de deken neer te leggen. Er stonden totaal 11 man om haar heen. Ze pijpte de één na de andere pik.

Nu keek ze mij aan: Kijk hoe ik mij laat gebruiken door echte mannen zegt ze tegen mij. Zeg wat ik wil tegen de mannen kreeg ik te horen. Ik voelde mij zwaar vernederd op dit moment. Kom zeg het wat ik wil!!!! Ze wil door jullie geneukt worden in haar kont. En wat nog meer zegt ze. Dat jullie haar kont vol spuiten met sperma. En degene die niet zonder condoom willen worden klaar gepijpt of kunnen gaan. Ik keek toe hoe de mannen haar in de kont neukten en 6 van de 11 spoten haar kont vol.

De andere 5 spoten in haar mond. Toen ze opstond liep de sperma uit haar kont. Ga onder mij liggen en ze ging met de benen uiteen staan. Ik ging onder haar liggen en ze kwam met haar kont boven mijn mond hangen.

De sperma drupte eruit. Likken zegt ze en gaat met haar kont boven op mijn mond zitten en perst alles eruit. Ze begint over mijn gezicht te rijden en duuwt haar kut tegen mijn mond en pist in mijn mond.

Als slaaf lik en slik ik alles van haar. Ze pijpt ondertussen mijn harde pikje van 12cm. Ik spuit haar mond vol. Zo dat heb je wel verdiend.

Zwarte pikken gezocht die mijn vouw bare volspuiten. Ik ontvang de mannen of breng haar er naar toe. Mijn vrouw moet ik dan scheren en helpen geil opmaken en klaar maken voor gebruik. De zwarte mannen gebruiken en misbruiken mijn vrouw haar kutje kont en mond. Ik mag en moet alleen kijken hoe ze haar uitwonen.

Als deze weg zijn moet ik haar helemaal schoon likken en ook het sperma uit haar kut en kont oplikken. José geeft mij seksopdrachten die ik voor haar moet regelen. Nu een advertentie zelf geplaatst om op een parkeerplaats pikken te pijpen. Er hadden heel wat mannen gereageerd. Op de dag zelf ging José erg geil gekleed mee naar de parkeerplaats. Daar stonden al wat mannen te wachten in de auto's. José liep echt geil gekleed naar de bosjes samen met mij.

Daar bogon ze me te pijpen en al snel kwamen er mannen om haar heen staan en aan hun pik te trekken. José begon de pikken te pijpen en liet ze in haar mond of in haar gezicht klaar komen. Ik liep regelmatig op en neer om te kijken of er nog mannen waren aangekomen. Vroeg dan of ze een afspraak hadden en José zochten en wees ze de weg.

José is zeker twee uur bezig geweest en ik schat een 20 mannen zijn naar haar toe gegaan. Na een twee uur kwamen er geen mannen meer en besloten we te vertrekken. De haren en haar gezicht zat vol sperma. Wij de sekshop binnen en José had al een vibrator , lingerie , en een cockring voor mij gekocht. Ook waren er film cabines en een filmzaal aanwezig. We vroegen wat uitleg en voor de filmcabines moesten we betalen en de filmzaal was gratis als koppel.

Dan maar even kijken in de filmzaal. In de filmzaal zaten vier mannen. Wij namen ook plaats en José begon met mij te vrijen. Ze had een rok aan maar geen slip eronder. Ik vingerde haar klaar en José had mijn pik al uit mijn broek gehaald en was die aan het aftrekken. De mannen in de zaal zagen duidelijk dat wij bezig waren.

Zeker toen José mij begon te pijpen. Haar kut was goed nat en er waren al mannen naast haar gaan zitten en begonnen haar te betasten. José draaidezich naar die mannen toe en begon met de mannen te vrijen. Ik hoorde het soppende geluid van haar kut. De mannen wilde dat we mee gingen naar een andere ruimte. Daar lagen matrassen en José klede zich helemaal uit en ging op de matras liggen. Ga even condooms voor mij halen liet ze me weten.

Ik snel naar voor condooms halen in de winkel en weer snel terug. José had vier mannen die met haar bezig waren. Ik gaf haar de condooms en die werden uitgedeeld. Ze werd door de mannen geneukt in kut en kont. Kwam daarbij enkele keren klaar. Toen de mannen klaar waren moest ik haar nieuwe lingerie setje halen want dat wilde ze nu passen. Het stond haar fantastisch een body met open kruis en borsten. Ook ik moest mijn cockring passen. Na wat geklungel is het gelukt en mijn paal werd super hard.

José trok haar kort jurkje over haar body aan. Ik wilde mijn cockring uit doen maar dat wilde ze niet. Ze deed haar jasje aan en dicht. We vertrokken en onderweg kon ze maar niet van me af blijven.

Ook mijn pik stond op springen door die cockring. Bij haar thuis aangekomen heb ik haar geneukt in het nieuwe body en José haar mond volgespoten. Ze smeekt mij nu om een slet van haar te maken. José daagt mij nu telkens uit als ik op bezoek ben en mijn vriendin is erbij.

Op de twee dagen dat mijn vriendin werkt en ik vrij ben ben ik bij José. Vaak ligt ze al te wachten in bed. Ze is enorm geil en doet echt alles. Nu wilde ze een keer een trio of iets dergelijks. Mijn vrienden durf ik niet te vragen en iemand anders wist ik niet. Dan maar op een advertetie gereageerd. Twee mannen zochten en vrouw of koppel. Daarmee afgesproken en ik José opgehaald. José was zichtbaar opgewonden en nerveus.

Het blijft wel een geheim tussen ons kreeg ik nog maar eens van haar te horen. Niemand mag dit komen te weten!!!! Op de locatie aangekomen waren er twee mannen van een 35 jaar aanwezig. Na elkaar voor te stellen en wat gedronken te hebben vroeg José waar de saniaire voorzieningen waren om zich klaar te maken. Toen José zich klaar aan het maken was deden de mannen en ik dus ook maar de kleren al uit. Ook werden er twee matrassen op de grond gelegd. José kwam de kamer binnen in een heel sexy geil lingerie setje.

En ging op haar knieen zitten en begon de mannen te pijpen. De mannen genoten er van en al snel lag José op haar rug met een pik in de mond en een pik in haar kut.

Ik keek toe hoe mijn schoonmoeder aan het genieten was van twee pikken. Er werden diverse houdingen uitgeprobeert. Ook wilde ze een sandwich proberen. Ze ging op een pik zitten en langs achter een tweede pik anaal. Ik had José al anaal geneukt en dat vindt ze heerlijk. Nu genoot ze ook van de twee pikken. Dit terwijl ze mij aan het pijpen was. Helaas was het snel voorbij want de mannen kwamen al snel klaar. Ze trokken hun condoom af en spoten het in José haar gezicht. Ik was ook al klaar gekomen in haar mond.

José likte en pijpte de pikken nog eventjes. Daarna gingen we naar huis. Onderweg naar huis heet ze me nog gepijpt in de auto en hebben zijn we langs de weg gestopt en hebben we nog geneukt. José wil dat ik nu vaker seks avoturen regel voor haar. Man ik weet niet wie nu geiler is de moeder of de dochter. Van wie hou ik het meeste? Ik weet het niet. Maar ik doe alles wat José mij vraagt.

Ik ben kind aan huis en loop binnen en buiten wanneer ik wil. José is gescheiden en woont alleen. Ik kwam zoals gewoon via achter het huis binnen.

José lag in de tuin te zonnen en ze was geheel naakt. Ze had me duidelijk niet verwacht want ik had haar nog nooit naakt gezien. Sorry ik had je niet verwacht anders had ik wat aangetrokken. Je bent tuis dus doe je toch lekker waar je zin in hebt, en als je lekker van de zon wilt genieten moet je dat doen gaf ik als antwoord. Vind je het niet erg dan?

Nee hoor dat stoort mij helemaal niet. Ze lag op haar buik en stond op. Man wat een grote tieten heeft die vrouw. Maar ook een behaarde kut. Ik zal je wat te drinken halen en ze ging naar binnen. Ze kwam terug en gaf me een biertje. Ik ga me even wat verfrissen en liep naar binnen. Ik hoorde de douche en ik was ook maar in de tuin gaan liggen en had mijn tshirt uit gedaan.

Op een gegeven ogenblik komt ze de tuin in gelopen met twee ijsjes. Ik bekijk haar en zie dat ze de kut heeft geschoren. Hier een ijsje zegt ze, anders krijg je het misschien te warm. Ik voel me al veel beter nu ik me wat heb verfrist. José ziet dat ik naar haar kut kijk en zegt, mijn poesje ook maar geschoren want het oog wilt ook wat.

.

Ik vraag Heidi wat is dat in je slip? Ze loopt rood aan en zegt: Ik heb een ongelukje gehad en dat is was urine. Heidi gooit het slipje snel in de wasmand. Ik pak Heidi onverwacht in het kruis en voel de natte spleet. Ze wordt nog roder in het gezicht. De kut is glad en erg nat en haal mijn vinger er doorheen. Nu ga ik met die vinger naar het gezicht van Heidi en vraag, wat is dit Heidi?

Ze is rood als een tomaat en zegt urine. Heidi dit is geen urine, dit is sperma!!! Ze begint te huilen en verteld dat het de baas op het werk is geweest.

Er waren heel wat mensen ontslagen en hij had tegen Heidi gezegd dat ze waarschijnlijk ook snel ontslagen ging worden. Maar als ze goed werk zou leveren hij er wel voor kon zorgen dat ze kon blijven. Heidi vroeg of haar werk niet goed was. Jawel maar is meer waar je de baas mee kan helpen. Hij liet goed merken wat hij bedoelde en Heidi ging op zijn voorstel in. Hoe lang is dit al bezig? Al een 2 jaar zegt Heidi. En heb je het nog met meerdere gedaan als alleen je baas , want nu wil ik het weten.

Ja ook met Johan en Peter. Het is haar ploegbaas en een collega. Alles word mij duidelijk waarom Heidi opslag kreeg en veel overwerk had. Ze heeft de ploegbaas en de baas nodig om hoger op te komen. En Peter is een hele mooie jongen dat kon ik wel begrijpen. Heidi biegt op dat ze minimaal één a twee keer in de week met één van die mannen neukt. Ga je nu van mij scheiden vraagt ze. Nee slet dat je bent ik hou van je. Eigenlijk zou ik kwaad moeten worden. Maar het wond mij erg op en stond met een stijve pik voor Heidi.

Buk slet dat ik je sperma kut verder vol spuit. Heidi boog voorover en ik neukte Heidi hard. Ik schold Heidi uit voor slet ,hoer , teef , snol , sloerie e.

Heidi werd hier erg geil van en kwam klaar. Ik sloeg nog harder en kwam klaar in haar kutje. Kom hier dat ik eens proef hoe het sperma van een ander smaakt en ging met mijn mond voor Heidi haar kutje. Heidi zette haar voet op de rand van het bad en ik likte het sperma eruit. Nu heb ik met haar afgesproken dat ze met die mannen mag neuken maar dat ze zich niet mag douchen.

Als ik thuis kom dan wil ik het gebruikte kutje zien ruiken en leeg likken. Heidi maakt er nu echt een spelletje van. Zeker twee keer in de week komt ze thuis met een vol kutje. Ik moet dan proeven van wie het is. Ze neemt en gebruikt altijd iets op voorhand.

Dit zodat ze nog ongeremder en geiler is. Schaamte kent ze dan niet meer. Wat of wie haar neukt maakt haar niet meer uit. Alles wat een pik heeft mag haar gebruiken.

Ze wil me dan alleen maar vernederen door het met jan en alleman te doen. Jong ,oud, dik, dun,Turk,Marokaan, negers, honden , paarden, en zelfs tot varkens toe.

Het klinkt ongeloofwaardig maar is echt waar. Ze vindt het geil om voor mijn ogen gebruikt te worden. Nu was ze zo geil dat ze op de parkeerplaats al haar kleren uit deed en het bos in liep.

Er stonden al wat auto's met mannen te wachten. Ook stonden er wat mannen met elkaar te praten. Iedereen had het gezien en ze werd direct gevolgd door een aantal mannen.

Ik pakte haar kleren op en nam een deken mee. Nu Ik liep maar achter de mannen aan want ze was al verdwenen in het bos. Daar was ze al druk bezig met pijpen en trekken.

Ze zag me en gaf me het commando om de deken neer te leggen. Er stonden totaal 11 man om haar heen. Ze pijpte de één na de andere pik. Nu keek ze mij aan: Kijk hoe ik mij laat gebruiken door echte mannen zegt ze tegen mij. Zeg wat ik wil tegen de mannen kreeg ik te horen. Ik voelde mij zwaar vernederd op dit moment. Kom zeg het wat ik wil!!!! Ze wil door jullie geneukt worden in haar kont. En wat nog meer zegt ze. Dat jullie haar kont vol spuiten met sperma.

En degene die niet zonder condoom willen worden klaar gepijpt of kunnen gaan. Ik keek toe hoe de mannen haar in de kont neukten en 6 van de 11 spoten haar kont vol. De andere 5 spoten in haar mond. Toen ze opstond liep de sperma uit haar kont. Ga onder mij liggen en ze ging met de benen uiteen staan.

Ik ging onder haar liggen en ze kwam met haar kont boven mijn mond hangen. De sperma drupte eruit. Likken zegt ze en gaat met haar kont boven op mijn mond zitten en perst alles eruit.

Ze begint over mijn gezicht te rijden en duuwt haar kut tegen mijn mond en pist in mijn mond. Als slaaf lik en slik ik alles van haar. Ze pijpt ondertussen mijn harde pikje van 12cm. Ik spuit haar mond vol. Zo dat heb je wel verdiend. Zwarte pikken gezocht die mijn vouw bare volspuiten.

Ik ontvang de mannen of breng haar er naar toe. Mijn vrouw moet ik dan scheren en helpen geil opmaken en klaar maken voor gebruik. De zwarte mannen gebruiken en misbruiken mijn vrouw haar kutje kont en mond. Ik mag en moet alleen kijken hoe ze haar uitwonen. Als deze weg zijn moet ik haar helemaal schoon likken en ook het sperma uit haar kut en kont oplikken.

José geeft mij seksopdrachten die ik voor haar moet regelen. Nu een advertentie zelf geplaatst om op een parkeerplaats pikken te pijpen. Er hadden heel wat mannen gereageerd. Op de dag zelf ging José erg geil gekleed mee naar de parkeerplaats.

Daar stonden al wat mannen te wachten in de auto's. José liep echt geil gekleed naar de bosjes samen met mij. Daar bogon ze me te pijpen en al snel kwamen er mannen om haar heen staan en aan hun pik te trekken. José begon de pikken te pijpen en liet ze in haar mond of in haar gezicht klaar komen. Ik liep regelmatig op en neer om te kijken of er nog mannen waren aangekomen.

Vroeg dan of ze een afspraak hadden en José zochten en wees ze de weg. José is zeker twee uur bezig geweest en ik schat een 20 mannen zijn naar haar toe gegaan. Na een twee uur kwamen er geen mannen meer en besloten we te vertrekken. De haren en haar gezicht zat vol sperma. Wij de sekshop binnen en José had al een vibrator , lingerie , en een cockring voor mij gekocht. Ook waren er film cabines en een filmzaal aanwezig.

We vroegen wat uitleg en voor de filmcabines moesten we betalen en de filmzaal was gratis als koppel. Dan maar even kijken in de filmzaal.

In de filmzaal zaten vier mannen. Wij namen ook plaats en José begon met mij te vrijen. Ze had een rok aan maar geen slip eronder. Ik vingerde haar klaar en José had mijn pik al uit mijn broek gehaald en was die aan het aftrekken. De mannen in de zaal zagen duidelijk dat wij bezig waren. Zeker toen José mij begon te pijpen. Haar kut was goed nat en er waren al mannen naast haar gaan zitten en begonnen haar te betasten. José draaidezich naar die mannen toe en begon met de mannen te vrijen.

Ik hoorde het soppende geluid van haar kut. De mannen wilde dat we mee gingen naar een andere ruimte. Daar lagen matrassen en José klede zich helemaal uit en ging op de matras liggen. Ga even condooms voor mij halen liet ze me weten. Ik snel naar voor condooms halen in de winkel en weer snel terug. José had vier mannen die met haar bezig waren. Ik gaf haar de condooms en die werden uitgedeeld. Ze werd door de mannen geneukt in kut en kont.

Kwam daarbij enkele keren klaar. Toen de mannen klaar waren moest ik haar nieuwe lingerie setje halen want dat wilde ze nu passen. Het stond haar fantastisch een body met open kruis en borsten. Ook ik moest mijn cockring passen. Na wat geklungel is het gelukt en mijn paal werd super hard.

José trok haar kort jurkje over haar body aan. Ik wilde mijn cockring uit doen maar dat wilde ze niet. Ze deed haar jasje aan en dicht. We vertrokken en onderweg kon ze maar niet van me af blijven. Ook mijn pik stond op springen door die cockring. Bij haar thuis aangekomen heb ik haar geneukt in het nieuwe body en José haar mond volgespoten.

Ze smeekt mij nu om een slet van haar te maken. José daagt mij nu telkens uit als ik op bezoek ben en mijn vriendin is erbij. Op de twee dagen dat mijn vriendin werkt en ik vrij ben ben ik bij José. Vaak ligt ze al te wachten in bed. Ze is enorm geil en doet echt alles. Nu wilde ze een keer een trio of iets dergelijks. Mijn vrienden durf ik niet te vragen en iemand anders wist ik niet.

Dan maar op een advertetie gereageerd. Twee mannen zochten en vrouw of koppel. Daarmee afgesproken en ik José opgehaald. José was zichtbaar opgewonden en nerveus. Het blijft wel een geheim tussen ons kreeg ik nog maar eens van haar te horen. Niemand mag dit komen te weten!!!! Op de locatie aangekomen waren er twee mannen van een 35 jaar aanwezig. Na elkaar voor te stellen en wat gedronken te hebben vroeg José waar de saniaire voorzieningen waren om zich klaar te maken.

Toen José zich klaar aan het maken was deden de mannen en ik dus ook maar de kleren al uit. Ook werden er twee matrassen op de grond gelegd. José kwam de kamer binnen in een heel sexy geil lingerie setje. En ging op haar knieen zitten en begon de mannen te pijpen. De mannen genoten er van en al snel lag José op haar rug met een pik in de mond en een pik in haar kut.

Ik keek toe hoe mijn schoonmoeder aan het genieten was van twee pikken. Er werden diverse houdingen uitgeprobeert. Ook wilde ze een sandwich proberen. Ze ging op een pik zitten en langs achter een tweede pik anaal. Ik had José al anaal geneukt en dat vindt ze heerlijk.

Nu genoot ze ook van de twee pikken. Dit terwijl ze mij aan het pijpen was. Helaas was het snel voorbij want de mannen kwamen al snel klaar. Ze trokken hun condoom af en spoten het in José haar gezicht. Ik was ook al klaar gekomen in haar mond. José likte en pijpte de pikken nog eventjes. Daarna gingen we naar huis. Onderweg naar huis heet ze me nog gepijpt in de auto en hebben zijn we langs de weg gestopt en hebben we nog geneukt. José wil dat ik nu vaker seks avoturen regel voor haar.

Man ik weet niet wie nu geiler is de moeder of de dochter. Van wie hou ik het meeste? Ik weet het niet. Maar ik doe alles wat José mij vraagt. Ik ben kind aan huis en loop binnen en buiten wanneer ik wil.

José is gescheiden en woont alleen. Ik kwam zoals gewoon via achter het huis binnen. José lag in de tuin te zonnen en ze was geheel naakt. Ze had me duidelijk niet verwacht want ik had haar nog nooit naakt gezien. Sorry ik had je niet verwacht anders had ik wat aangetrokken. Je bent tuis dus doe je toch lekker waar je zin in hebt, en als je lekker van de zon wilt genieten moet je dat doen gaf ik als antwoord. Vind je het niet erg dan? Nee hoor dat stoort mij helemaal niet.

Ze lag op haar buik en stond op. Man wat een grote tieten heeft die vrouw. Maar ook een behaarde kut. Ik zal je wat te drinken halen en ze ging naar binnen. Ze kwam terug en gaf me een biertje. Ik ga me even wat verfrissen en liep naar binnen.

Ik hoorde de douche en ik was ook maar in de tuin gaan liggen en had mijn tshirt uit gedaan. Op een gegeven ogenblik komt ze de tuin in gelopen met twee ijsjes. Ik bekijk haar en zie dat ze de kut heeft geschoren. Hier een ijsje zegt ze, anders krijg je het misschien te warm. Ik voel me al veel beter nu ik me wat heb verfrist. José ziet dat ik naar haar kut kijk en zegt, mijn poesje ook maar geschoren want het oog wilt ook wat. Of ben ik misschien niet meer waard om naar te kijken? Jawel hoor je bent een heel mooie vrouw.

Alleen mooi of misschien ook wel lekker. Je ziet er heel aantrekkelijk uit. Val jij dan ook op oudere vrouwen. Jij bent toch niet oud en je ziet er geweldig uit, ik ben er zeker van dat heel wat mannen je mooi en sexy vinden. Zou jij het met mij dan kunnen en willen doen? Ja natuurlijk , wie zou het niet met je willen doen. Ze likt wulps aan haar ijsje en ik bekijk haar goddelijk lichaam. Ik kan daar een heel leuk spelletje mee zegt José.

Maar het blijft wel een geheim tussen ons twee he? Ja natuurlijk blijft dit geheim verzeker ik haar. Ze gaat met het ijsje over haar lichaam naar haar kut.

Met één hand doet ze haar schaamlippen op en met de andere hand steekt ze de magnum in haar kut. Hij gaat er helemaal in en alleen het stokje steekt er nog uit.

Met een stijve sta ik te kijken naar José. Lust jij milkshake vraagt ze aan me. Ja dat is lekker. Ze trekt het stokje uit haar kut en zegt de milkshake is klaar. Ze gaat op rand van de tafel zitten met de benen open. Als je zin hebt en durft heb ik een shake voor je. Ik kon mij niet meer bedwingen en begon haar kut uit te likken.

Ze perste alles eruit. Wacht even en ze pakte mijn ijsje en deed die ook in haar kut. Trek je broek ook maar uit dat is veel fijner zegt José. Snel mijn short uit en daar stond ik met een stijve lat. Ze haalde het stokje ook weer uit haar kut. Shake is klaar, ik stak mijn gezicht weer tussen haar benen en likte alles uit haar kut. Heerlijk was het chocolade met gesmolten ijs en geile sappen. Het blijft wel ons geheim zegt ze nog eens.

Ja niemand komt dit te weten. Zo nu moet jou stokje erin , of durf je niet? Ik sta op en steek mijn pik in haar koude natte kut. Neuk me zegt ze en neuk me lekker hard. Ik ben super geil en neuk José hard. Na een paar minuten kom ik in haar klaar. Zo nu heb ik slagroom in mijn kutje zegt José. Ik duik tussen haar benen en lik chokolade , ijs, geile sappen en sperma uit haar kut. Daarna zijn we samen geen douchen. Nu heb ik een relatie met haar en haar dochter. Twee keer in de week neuk ik José en het is een geil wijf.

Ik ben 19 en José is 39 jaar. José wil dat ik met haar van alles doe en onderneem. Ze is opeens helemaal los geslagen en op hol geslagen. Nu wilde ze met meerdere mannen en dat ik dit regel voor haar. Alles wordt daar gedeeld en we zijn bloedbroeders. Regelmatig als er een lid is die hoger op wilt in rang dan worden er feesten en beproevingen gehouden.

Zo is één van de voorwaarden dat je alles moet delen en beschikbaar stellen aan je bloedbroeders!!! Nu was ik aan de beurt en ik moet ook mijn vrouw delen met mijn broeders. Dit feestje was het zo ver en is ze door mijn bloedbroeders totaal uitgewoond. Mijn vrouw hebben ze zoals normaal goed dronken laten worden en daarna gingen we er met zijn alle overheen.

Raar genoeg vond mijn vrouw het schijnbaar helemaal niet erg. Ze werkte spontaan mee en werd door heel wat broers gedeeld. Eind van het feestje was ze totaal uitgewoond door al die pikken. Het sperma zat in en over haar gehele lichaam. Totaal uitgeput nam ik haar mee naar huis. Later gaf ze toe dat ze het wel hlekker vond om door al die mannen gebruikt te worden. Nu wodt ze met nog wat andere vrouwen regelmatig uitgewoond door mijn broeders.

Dat is en was mijn ervaring met creampie. Anja en ik naar de afspraak en daar waren 12 zwarte aanwezig. Er zou nog een koppel komen maar die hebben we niet gezien. Alle blacks waren nu voor Anja. Ik werd vastgebonden op een stoel. Moet toe kijken hoe Anja zich geeft aan de zwarte bulls. Alle 12 spoten Anja haar kut vol. Ook kreeg ik pikken te pijpen die vol sperma hingen. Als laatste werd ik in Anja haar kut gedrukt met mijn gezicht en likte ik al het sperma van de zwarte bulls op.

Ik voel me zwaar vernederd. Anja is geen hoer maar nog erger, ze laat zich gratis vol spuiten door zwarte , Turken ,Mocro en door honden, Ik moet nu iemand zoeken met paarden.

Ze wil geneukt worden door een hengst. Liefst grote honden met een flinke pik. Hoe vernederend dit ook is, ik word er enorm geil van. Ook zoekt ze een slet die net zo erg of erger is als Anja.

Dit om samen te geieten en de grenzen op te zoeken. Wat die grens moet zijn weet ik niet. Weet alleen dat ze niet van echte pijn houdt en voor de rest neukt en doet ze alles wat haar geil maakt. Ik ben haar cuckold slaaf, kijk toe en mag haar assisteren en soms ook gebruiken. Ik zal altijd alles doen om het haar aangenaam te maken. Laat me heerlijk pakken door mijn collega's. Ook stop ik regelmatig op parkeerplaatsen en neuk ik met vreemden. Normaal deed ik dit niet omdat de kans zeker op de parkeerplaatsen waar homo's komen erg groot is op aids.

Nu ben ik beschermd en maakt het niet meer uit of iemand aids kan hebben. Mij kan hij in ieder geval niet infecteren. Bijna iedere week ga ik wel een keer of drie naar de parkeerplaatsen en laat ik mij door een man of 3 neuken en vol spuiten. Ook pijp en slik ik nu alles door. Dan ga ik naar huis en mag mijn man alles schoon likken.

Ook hij neemt PREP. Jammer dat ik daar zo lang op heb moeten wachten. Neuken met condoom is eigenlijk niet iets voor mij. Ik wil ongeremde en vettige seks met veel sperma. Ongeremd neuken en mij vol laten spuiten. Hoe het komt komt het , spuit gewoon maar waar en wanneer je wilt in mij. Nu voel ik me pas een echte geile slet als ik lading na lading in mijn kut kont en mond krijg gespoten. Met een druipende kut de volgende pik ontvangen , geiler kan het toch niet.

Het geeft mij een goed gevoel als vreemden mannen mij zien als seksobject en mij willen gebruiken. Dat ze van mij geil worden en in mij klaar komen geeft mij een enorme voldoening. Voorheen deed ik dit met condoom. Nu met PREP laat ik mee heerlijk vol spuiten en voelt het gewoon veel lekkerder. Ook mijn cuckold man kijkt graag toe hoe ik mij laat vol spuiten.

Laatst in de parenclub heb ik mij door iedereen die het wilde laten volspuiten. Het is gewoon heerlijk om lading na lading in je gespoten te krijgen. Volgens mijn cuckold man hebben 18 van de 32 man mij zonder condoom volgespoten.

Ik ben een onderdanige slavin en vind dit erg spannend. Er worden altijd afspraken gemaakt waar ieder zich aan moet houden. Nu ging ik voor een week mee met een andere meester. Ik ging een week mee naar Portugal. Hij had daar een ook villa. Ik was er al eens geweest samen met mijn meester. Het leek me wel wat lekker in de zon e. Zoals de vorige keer was ik het dienstmeisje. Naakt met een shortje voor moet ik iedereen bedienen.

Er komen daar ook zakenpartners van deze meester. Ik bedien iedereen zoals van mij verwacht word. Ook ga ik regelmatig met een zakenpartner het bed in e.

Op een dag hield hij een seks feestje Een andere zakenpartner nam ook nog een meisje slavin mee. Voor de rest waren het mannen. We waren helemaal naakt en bedienden de mannen zoals het hoort. De drank ging er goed door en er werd ook van alles genomen en gesnoven. Het ander meisje nam ook van alles en wilde dat ik het ook zou proberen. Ik neem normaal nooit iets maar zag dat ze erg geil werd van dit spul. Besloot het ook maar eens te proberen. Wauw wat was dat!!!!

Dit is niet te beschrijven Alles wat er gebeurden vond ik fijn. Ik werd op tafel gelegd en met eten vol gelegd. De mannen aten het van mijn lichaam af. De champagne fles werd in mijn kut gestopt en mijn kut liep vol. Dan werd de fles er weer uit getrokken en spoot de champagne uit mijn kut. De mannen probeerde dan uit mijn kut te drinken. Er werden een flink aantal flessen in mijn kut gespoten. Ook ik werd behoorlijk zat van dit spelletje.

Maar ook door het ander spul voelde het alsof ik een andere wereld was. Alles maakte mij geil en alles was heerlijk. Ook in de andere slavin hadden ze de nodige flessen gespoten. De mannen waren duidelijk ook erg geil en neukte ons de gehele avond door. Er werd behoorlijk gedronken en van alles gebruikt. De andere slavin werd nu geboeid aan handen en voeten en nek Het was een metalen buisenframe waar ze voorover in vast zat.

Nu kwam de meester met één van zijn drie honden binnen en smeerde de kut van de slavin in met slagroom. De hond likte dit iedere keer weer weg en de slavin kwam duidelijk klaar. De slavin was nu de hond aan het pijpen.

De hond besprong haar langs achter en neukte haar. Als het mis ging werd de hond er weer op gezet. De hond spoot in haar!!! Nu was het schijnbaar mijn beurt. Ze werd losgemaakt uit het frame en ik nam haar plaats in. Ook ik werd vol slagroom gespoten en de hond likte mij iedere keer als er slagroom op mij werd gespoten. Wat een tong en wat een geil gevoel dat ik kreeg.

Ik kwam spuitend meerdere keren klaar. Ook ik werd door deze hond geneukt. Wat later kwam de meester met een andere hond die duidelijk hitzig was. Deze besprong mij direct. Ik zat op handen en voeten en met mijn net vast in dit frame en kon niets doen. Keer op keer kroop hij over mij heen.

De hond spoot in mij en toen de hond eraf was likte de slavin mijn kut. Wat later moesten we gaan douchen en de kutjes gaan spoelen van de meester. Dat deden we en ik nam nog het één en ander op aanraden van de andere slavin. Geil als we waren werden we door al de mannen geneukt in kut kont en mond.

Veel sperma kregen we dan ook te verwerken. Als laatste likten we elkaar schoon van al het sperma. Terug bij mijn meester heb ik nooit gezegd dat ik door de honden ben gebruikt en dat ik bepaalde producten heb gebruikt. Maar ben wel altijd blij als ik hoor dat ik naar die meester of één van zijn zakenpartners word uitgeleend. Dan weet ik dat het een geil feest gaat worden. Werd door een jonge verkoper geholpen. Zoals altijd heb ik geen slip aan. Eerlijk gezegd had ik het niet door omdat ik altijd sliploos ben.

Maar ik zat voor de spiegel en de verkoper hielp mij met het passen en uitzoeken van laarsjes. Hij liep opeens rood aan en toen had ik het door. Shit hij kijkt tegen mijn kut aan bij het passen. Het was duidelijk te zien in de spiegel voor me. Ik voelde het bloed door mijn lijf jagen. De verkoper nam een ander paar en deed deze aan. Hij pakte mijn onderbeen en deed de rits van de laars dicht en schoof met zijn hand door over tot op mijn bovenbeen.

Het was gelukkig niet druk in de winkel en het maakte me wel lekker geil. Ik vroeg hem of hij deze avond iets te doen had. Nee kreeg ik als antwoord en hij haalde zijn hand weg. Als je wilt kunnen we er een leuke avond van maken gaf ik als antwoord. Hij wist precies wat ik bedoelde en gaf als antwoord, dat lijkt me wel wat. Doe dit paar maar en heb je wat te schrijven? Snel kwam hij met een papiertje aangelopen en ik schreef mijn adres op.

Aan de kassa tikte hij iets in en ik gaf al het geld. Hij ging in de kassa en gaf mij het geld weer terug. Ik keek hem aan en hij gaf onopvallend aan dat er camera's hingen die alles opnemen.

Begreep het en ging de winkel uit. Snel naar huis onder de douche en het kutje glad scheren en mooie lingerie aangetrokken. Nu maar wachten op zijn komst. Om kwart over 8 gaat de bel. Snel maak ik open, hij staat voor de deur. Hij komt binnen en in de hal begint hij mij direct te kussen vol op mijn mond. Ook zijn hand gaat al heel snel naar mijn kruis. Na wat minuten ben ik drijf nat en hij staat daar met een dikke paal in zijn broek.

Kom we gaan naar boven op de slaapkamer. Op de slaapkamer ontdoe ik mij van mijn korte jurk en sta voor hem in mijn lingerie Zelf ophoudende kousen en een open bh.

Hij kleed zich ook snel uit en we liggen al snel op het bed. Is dat je man vraagt hij kijkent naar de foto's op de wand. Ja maar die komt vandaag niet stel ik hem gerust. Weet hij dit dan? Nee natuurlijk niet, dat maakt het toch lekker spannend. Hij vraagt wil je met of zonder condoom? Doe maar zonder laat ik weten. Dat vond hij ook goed. Eerst deden we standje 69 en daarna neukt hij me in diverse houdingen. Het duurt niet heel lang of hij spuit in mij.

En zijn pik wordt slap. Ik neem rustig de tijd en praat en knuffel wat met hem. Ook pijp ik hem weer hard en hij neukt mij weer in allerlei standjes. Op een gegeven moment liggen we weer in standje 69 en ik pijp zijn pik en hij likt mijn natte geile kut. Mijn man likt mij niet meer als hij eenmaal in mij is klaar gekomen maar hij wel. Het wordt er duidelijk goed geil van want zijn pik wordt heel hard. Ik neem zijn pik helemaal tot aan zijn ballen en hij vindt dit geweldig en spuit al snel in mijn mond.

Daarna hebben we nog wat gepraat en bedankte ik hem voor de laarzen. Als ik in natura wilde betalen mocht ik vaker schoenen komen uitzoeken als hij er was. Ik kreeg zijn tel nr zodat ik op voorhand weet wanneer hij er is. Het is nu echt een spel geworden en baal soms dat mijn man een week thuis is. Heb ondertussen al een 8 paar schoenen in de kast staan. Maar de verkoper begrijpt de situatie en speelt het spel graag mee.

Vorige keer was hij geweest en kwam mijn man een uur later thuis!!! Dat was 4 uur vroeger dan normaal!!! Ik was nog niet gedouched en het bed was nog niet verschoond.

Ik liep in de kamerjas rond. Hij kwam van de slaapkamer af en vroeg aan mij wat zijn die vlekken op de matras. Ik liep rood aan, schat ik was zo geil dat ik met de vibrator bezig ben geweest. Hij pakte me aan de arm en nam me mee naar de slaapkamer en gooiden me op bed en begon me te likken.

Ik hield het niet meer van de spanning. Zou hij het merken en proeven dat er sperma bij zit. Wat ben je geil zegt hij, je smaakt heerlijk en ik kan merken dat je lang niets gehad hebt, zo nat en geil dat je bent.

Pffffffffffffffffff wat een opluchting, ik kan mij nu eindelijk weer ontspannen en laten gaan en genieten van wat hij doet. Het maakt mij dan ook weer erg geil te weten dat hij het sperma van een ander aan het likken is en dit niet weet. We hebben daarna heerlijk samen geneukt. Dit omdat ik dit erg spannend vind. Helaas heb ik een rubber alergie en neuk alleen zonder.

Ik spreek alleen af met mannen die getrouwd zijn. Dit om de kans op soa's zo klein mogelijk te houden. Ook heb ik een vaste minnaar en die weet dat ik dit doe. Als ik dan met een andere man of mannen een date heb gehad en mijn kutje is vol gespoten, dan laat ik mijn minnaar komen. Ik lig dan al op bed en laat mijn volgespoten kutje zien.

Het maakt hem erg geil mij zo gebruikt te zien liggen. Dan neukt hij me ook en spuit ook in me. Met mijn volle kut ga ik dan over zijn gezicht zitten en hij likt mij dan. Ik pijp dan zijn lul die ook onder het sperma zit van hem en de man of mannen voor hem.

Samen genieten we hier erg van. Liet mijn man dit lezen. Als je het wilt doen moet je het gewoon doen. Ik heb erop geregageerd en wat foto's gestuurd. Afgesroken en ernaar toe gegaan Het was een meester met nog een bull. Werd door de meester gekeurd en door meester en bull geneukt. De vraag van de meester was hoever ik wil en zou gaan. Kreeg een hele lijst met vragen die ik in moest vullen.

Hij wist nu dat ik echt was en wat ik wilde. De volgende keer zou hij verder gaan. Hij zou het scenario op mijn wensen en verlangens afstemmen. Een drie weken later hadden we de volgende afspraak. Ik werd vastgebonden en kreeg heel wat sterke drank te drinken.

Daarvan zou ik ontspannen volgens hem en wat losser zijn. Wat het voor een drank was weet ik niet maar volgens mij zat er iets in die drank. Ik werd zo ontzettend geil. Zo geil was ik nog nooit geweest. Hij vroeg of ik er klaar voor was en het codewoord nog wist. Ja dat wist ik nog, het was ROOD. Dit voor het geval ik het niet meer wil of aan kan. En ja ik was klaar en geil geil en nog eens geil. Ik moest met hem mee naar een seks feestje op een andere locatie. Een stuk ervoor werd ik geblinddoekt.

Daar aangekomen moest ik mee naar binnen. Er was veel volk dat hoorde ik wel. In een ruimte waar niemand was ging de blinddoek af en moest ik mij helemaal uitkleden. Hij vroeg nog eens ben je er klaar voor?

Ja ik wil en ben er klaar voor. Kreeg een lederen riemen tuigje aan met metalen ringen. Mijn armen werden geboeid en aan het tuigje vast gemaakt. Nu werd ik weer geblinddoekt. Hij nam me mee naar de ruimte waar veel volk aanwezig was.

Daar werd ik ergens opgelegd en mijn benen en tuigje werden vast gesnoerd. Ik lag op mijn rug en mijn benen waren gespreid. Machteloos met de benen op lag ik klaar. Ik voelde de eerste pik al in mijn kut en werd geneukt en geneukt Heerlijk vond ik het en kwam dan ook snel klaar. Ook werd ik telkens weer door een andere pik geneukt. Kreeg ook heel wat pikken die ik wel moest pijpen want ik kon niet anders want mijn armen zaten langs mijn lichaam vast aan het tuigje.

Iedere pik die tegen en in mijn mond werd geduuwd pijpte ik. Ook slikte ik alles want ik kon bijna niet anders. Ik was machteloos en werd er boter geil van.

Ook waren er mannen die in mijn kut spoten. Ik wilde op een gegeven moment rood zeggen omdat dit eigenlijk niet was afgesproken om zonder condoom te neuken. Maar ik had niet opgegeven op de papieren met, dat wist ik ook nog wel. Ik had er geschreven is afhankelijk van de situatie. En ze hadden nu toch al in mij gespoten. En ik was zo geil en vond het zelfs heerlijk en lekker warm als ze in mij spoten.

Het gleed ook zo lekker en maakte me zo geil. Ook vond ik dit echt super geil en onderdanig om mij zo vol te laten spuiten. Hoeveel pikken in mij hebben gespoten weet ik niet. Maar denk eerder dat het dubbele aantal dichter in de buurt zal zitten. Ik voelde het uit mijn kut lopen en langs mijn benen af glijden. Mijn borsten en gezicht werden ermee ingesmeerd. Ik wilde seks en nog eens seks en dat kreeg ik.

Als een slet wilde ik gebruikt worden en dat kreeg ik nu. Ze hebben me twee en half uur afgeneukt. Want dat zag ik toen ik terug naar de blinddoek af ging. Er hing daar een klok en het was nu 1: De meester vroeg of ik het fijn vond? Ja dit was geweldig en dit wil ik wel meer. Ik kreeg weer de blinddoek om en werd naar de auto gebracht. Na een tijdje mocht de blinddoek weer af. Ik wilde weten waar we waren geweest en wie en hoeveel mannen mij had geneukt.

Als slaaf vraag je niet maar gehoorzaam je was het antwoord wat ik kreeg. Tijdens de rit moes ik hem klaarpijpen. Bij hem aangekomen moest ik van hem vertrekken en mijn man mijn gebruikte kut laten zien. Dat heb ik thuis dan ook gedaan. Mijn man vertelde mij dat hij alles gezien had en er ook aan wezig was geweest.

Hij had samen me de meester dit voor mij geregeld. Ook hij wil niet verellen waar het precies was. Volgens mijn man hebben zeker een 30 pikken mij geneukt. En meer al de helft was zonder condoom volgens de man. Dus ik heb me klaar gemaakt voor mijn bos uitje. Ben naar een van de bekendste bos gaan rijden en daar geparkeerd. Ben toen gaan lopen en zoeken naar een mooi plekje om te liggen,heb wel een tijdje gelopen want wou natuurlijk niet in de buurt van kinderen en gezinnen gaan liggen in mijn blote kutje.

Ver weg van de gezinnen heb ik een leuk niet te gesloten en ook niet te open plek gevonden,en ik zag onderweg dat er wel af en toe mensen voorbij liepen. Leuk zacht plekje gevonden,heb me helemaal uitgekleed en ben gaan liggen. Ik was zo geil dat ik mijn clitje alleen maar hoefde aan te raken en ik kwam klaar,ik ving mijn kutsappen op en smeerde het over mijn borsten en begon ze te kneden.

Wat wou ik graag dat er een groepje mannen langs zouden komen. Heb denk ik wel tot 3 kwartier of een uur zo gekronkeld in het gras,zoveel geduld had ik wel want ik wist dat er wel wat zou gebeuren Toen opeens liepen 2 mannen langs,die zien mij liggen en kunnen hun ogen eerst niet geloven,ze wrijven in hun ogen en kijken nog een keer,en ja hoor het is waar wat we zien,daar ligt een vrouw helemaal naakt met d'r benen wijd te wachten..

Allebeide mannen pakken hun telefoon en gaan bellen,later heb ik begrepen dat ze hun vrienden hebben gebeld om ook te komen. Ik lig ondertussen op mijn rug met mijn benen wijd mezelf te betasten.

Ze gaan aan mijn weerszijden liggen en de ene grijpt naar mijn borsten en de andere neemt mijn kutje onder handen. Zegt de ene "wat doe jij hier zo helemaal naakt? Ik wil geneukt worden in alle gaten die ik heb,ik heb gewacht op voorbijgangers en jullie zijn de gelukkige,dus wanneer komen jullie vrienden? Ik ben jullie slet,gebruik me neuk me hoe jullie willen,mijn lichaam is voor jullie" Dat heeft die 2 zo geil gemaakt dat ze binnen no time naakt waren,ik werd verzocht om te staan en voorover te bukken,ik nam de lul van de ene in mijn mond en de andere was mijn kutje aan het likken..

Oooooohhhhhhh wat was dat lekker Ik legde mijn handen op zijn heupen zodat hij ook mee kon bewegen en ik ook houvast had,ik begon te trillen op mijn benen,zo goed kon hij beffen,man man man wat was dat lekker.. Hij stond op en stootte zijn lul in een keer in mijn hoerenkut,en hij had een dikke lul Werd nu in 2 gaten geneukt Ik kwam heftig schokkend klaar,maar zij gingen door met stoten totdat zij ook hun zaad konden spuiten in mijn mond en diep in mijn kut,ik slikte alles door en het was ook best lekker,lekker zoet ; Ik ging liggen en de ene man die mij net in mijn mond had geneukt gaat boven op mij liggen en begint mij te zoenen,ik zoen terug en doe mijn mond open,met zijn handen kneed hij mijn grote borsten,hij knijpt en draait aan mijn tepels.Tienergroepsex gratis pje


En likte mijn tepels schoon. Ja dit was machtig. En voor ik het wist voelde ik een tong in mijn kut en werden mijn borsten gekneed. Hard werd er aan mijn tepels getrokken.

Au dat deed zeer, maar na een poosje voelde dat lekker aan. Ik kon niet even uitrusten want ik had al weer 2 lullen in mijn mond om ze lekker af te zuigen. De andere twee stoven op mijn kutje en kontje af en ramde hunnen hard geworden lullen erin.

En begonnen me stevig te neuken. Ik kwam weer snel klaar, maar de jongens deden er nu wat langer over. Hij tegen een van de jongens ga eens op zij en hij stopte zijn lul in mijn anus en neukte me hard. Vol spoot hij in mijn anus. Ik dreef van alle kanten. Ik mocht me niet wassen en moest van mijn broer naakt door het huis lopen terwijl zij bezig waren aan het werk. Ik zorgde ook voor wat te drinken en het bier werd snel opgedronken. Wat moet ik met dat lege bier flesje. Ga bukken slet en hij ramde het bierflesje in mijn kut.

Ik was door al dat geneukt goed wijd geworden en het flesje ging er makkelijk in. Je blijft zo lopen met dat bierflesje en denkt er om je mag het niet verliezen. Het was een geil gevoel en het kutsap droop uit mijn kutje. Toen de jongens naar huis wilden gaan moesten ze van mijn broer me nog een keer neuken. De geile sappen smaken heerlijk uit haar kutje. Jij staat lekker aan je pik te trekken en maakt zo nu en dan ook foto’s van ons geile seksspel.

Dan vind ik het tijd worden om die grote dildo erbij te pakken en ik ga proberen die in haar kletsnatte kutje te stoppen. Aan haar geilheid kan het niet liggen want ze is super nat en geil. Ik druk de grote eikel van de dildo tegen haar kleddernatte glimmende schaamlippen aan en probeer hem naar binnen te duwen. Dit lukt nog niet gelijk natuurlijk maar beetje bij beetje zie ik hoe die grote eikel van die dildo in haar kutje verdwijnt!

Ze slaakt geile harde kreten van intens geil genot en zegt: Wat stop je in mijn kutje? Het voelt zo groot aan. Ze slaakt geile kreten van intens geil genot als ik haar zo lekker neuk met die grote dildo. De eikel is intussen helemaal tussen haar zeiknatte schaamlippen verdwenen en ik probeer met heen en weer gaande bewegingen die dildo steeds dieper en dieper in haar natte neukspleet te stoppen.

Natuurlijk doe ik dit alles wel met beleid want ik wil niet dat ze echt pijn voelt, maar tot nog toe lukt het mij om die grote dildo steeds dieper en dieper in haar geile natte neukspleet te stoppen, hmmmmm.

De grote dildo zit er nu toch al ruim tot over de eikel in en ze smeekt mij om vooral niet te stoppen en door te gaan die dildo steeds dieper en dieper in haar geile kut te stoten.

Af en toe haal ik hem er uit en lik ik de geile kutsappen er vanaf, hmmmm wat smaken haar geile kutsappen heerlijk. Als ik de dildo uit haar kut haal, kan ik lekker diep in haar geile natte neukspleet kijken, hmmmm wat een super geil gezicht is dit om zo diep in haar natte kut te kunnen kijken.

Jij maakt hier nog wat foto’s van, want dat is toch wel een heel geil gezicht om zo diep in haar geile natte neuk grotje te kunnen kijken.

Als ik zo diep in haar kut kijk, zie ik hoe de geile sappen omhoog worden gestuwd uit de diepte van haar opgewonden geile kut. Wat is dit een geil gezicht zeg, hmmm. Ik stop dan ook gretig mijn tong diep in haar kleddernatte kut en lik de geile sappen heerlijk op, wat smaakt ze toch heerlijk jouw geile vrouw. Als ik haar zo intens geil lik komt ze op een gegeven moment waanzinnig geil klaar. Ik lik en lebber gretig met mijn tong over haar hete opgewonden geile kut heen en opeens begint haar kut te spuiten.

De geile stralen vocht spuiten in mijn gezicht terwijl ik haar klaar lik, zo mega geil is ze. Ze slaakt geile kreten van intens geil genot terwijl ze zo lekker spuitend met haar kut klaar komt. Mijn god wat mega geil is jouw heerlijke vrouw, niet te geloven zo geil als dat ze is. Na haar heerlijk klaar gelikt te hebben, begin ik opnieuw met haar kutje te spelen. Ik stop weer die grote dildo in haar kut en het gaat nu een stuk makkelijker.

De grote eikel verdwijnt nu gemakkelijk in haar kledder natte kut en ik stop hem steeds dieper en dieper in haar. Ze kermt weer van intens geil genot als ik zo geil met haar bezig ben. Maar dan vind ik het tijd geworden om die dildo te vervangen voor mijn harde pik.

Mijn gezwollen klit reageerde meteen weer bij de eerste aanraking. Ik kreunde en Peter keek me aan. Langzaam drukte ik twee vingers diep in mijn openstaande kutje.

Toen zag ik dat een van de mannen was teruggekomen. Toen hij mij bezig zag ging hij direct weer zitten. Maar nu dichterbij dan de vorige keer. Hij zat een meter of drie van ons vandaan.

Ik kon hem nu goed zien. Een man van rond de veertig, met een grote pik. Het feit dat hij heel bruin was, overal, duidde erop dat hij vaak naakt rondliep. Ik deed mijn benen verder uit elkaar en neukte mijn soppende kut met twee en toen drie vingers. Ik kreunde nu niet meer ingehouden. Ik zocht met mijn andere hand Peters pik en trok hem af.

Peter ging nu op zijn knieën naast me zitten en drukte zijn pik bij mijn mond naar binnen. Gulzig begon ik hem te pijpen. Ik hield daarbij voortdurend de vreemde man in het oog. Hij was weer wat dichterbij gekomen. Ik vond het zo geil om Peter te pijpen terwijl ik mezelf vingerde en de man voortdurend aan bleef kijken. Hij lachte geil met zijn pik in zijn hand naar me. Hij kroop wat dichterbij.

Geschrokken, maar ook geil vond ik het toen hij op nog geen halve meter van ons vandaan kwam zitten. De man schuifelde nog wat dichterbij en ik openende mijn benen nu maximaal.

Ik liet mijn vingers uit mijn kutje glijden en pakte met mijn natte hand de lul van Peter die ik afwisselend aftrok en pijpte. Peter keek afwisselend naar mij hoe ik hem pijpte, dan weer naar de trekkende vreemdeling. Met een hand stevig om zijn harde pik wreef hij nu zacht over mijn benen.

Ik drukte mijn onderlichaam meer naar de vreemde en met mijn hand rond Peter zijn harde pik en wachtte gespannen af. Langzaam ging zijn hand steeds hoger. Richting mijn openstaande kutje. Hij lachte en keek een beetje vragend.

Dan naar mij, dan weer naar Peter. Peter ging met zijn hand over mijn buik recht naar mijn smachtende kut. Bloednerveus over wat er zou gaan gebeuren. Peter wreef een paar keer over mijn klit. Maar in plaats daarvan zakte hij iets verder af en spreidde met twee vingers mijn toch al openstaande kutje nog verder.

De man keek nu recht in mijn openstaande, kloppende kutje. Hij kwam nog hoger met zijn hand en terwijl hij zich nog steeds aftrok gingen zijn vingers over mijn klit en lipjes.

Ik keek Peter aan. Benieuwd hoe hij zou reageren. Ik kreunde hevig toen de vreemde zijn vingers diep in mijn kut liet glijden en me wild begon te vingeren. Peter begon nu mijn klit te bewerken. Het duurde nu niet lang meer. Met een wild schokkend onderlichaam, twee vingers in mijn kut en een op mijn klit kwam ik schreeuwend klaar. Na heel even op adem te zijn gekomen, pakte ik Peter zijn harde pik, druipend van het voorvocht, weer in mijn mond.

Ik was nu zo geil. Ik pijpte hem wild. De man was inmiddels aan de andere kant komen zitten en leidde zijn hand naar zijn harde pik. Twijfelend pakte ik zijn pik vast en keek Peter aan.

Jung Salvo