Lekker langzaam neuken lekkere tieten zuigen

lekker langzaam neuken lekkere tieten zuigen

...

Geil en sex stiekem sexlekker langzaam neuken lekkere tieten zuigen

...


Hoe bef je jezelf priveontvangst gelderland


Ook vertel ik er bij dat het waarschijnlijk de drang om gevoed te worden dat de man graag aan de tepels van een vrouw zuigt. Ik sluit af met te vertellen dat het ook komt doordat de borsten van een vrouw de hele tijd bedekt zijn, dat het mannen opwind als ze eens naakt te zien zijn.

Dit vindt ze een goed antwoord, ze kijkt even naar haar eigen tietjes en zegt dat ik dat maar eens moet gaan doen. Ik zet haar terug op mijn schoot en begin haar lekkere tietjes te likken, te kussen en te strelen. Hier word ze een beetje geil van, want ze wrijft met haar benen over die van mij. Ik voel ook dat haar geel slipje een beetje nat word. Er komt al een klein plekje tussen haar benen, maar zelf heeft ze het nog niet door.

Ik ga nog even door met aan haar borsten en tepeltjes te zuigen. Ze merkt opeens dat ze een beetje nat is tussen haar benen en dat haar slipje vochtig aanvoelt. Ze pakt mijn hand en leid die naar haar slipje en beweegt mijn vingers even over het natte plekje tussen haar benen. Voor het eerst voel ik het kutje van mijn nichtje en het is overheerlijk.

Ze vraagt of ik haar slipje wil uitdoen. Ik neem de touwtjes van het slipje en trek er aan. Even later staat mijn nichtje met haar blote kutje voor mij en ze laat 1 van haar vingers tussen de schaamlipjes glijden. Mijn nichtje komt weer dichter bij me staan en ik streel over haar geile tepeltjes. Ik wijs haar even aan dat haar tepeltjes al aardig stijf zijn.

En dat vind ze lekker. Ik laat mijn nichtje op haar rug tegen mij aanglijden en streel eerst nog wat tussen haar benen. Ze vindt het lekker hoe ik haar kutje en schaamlipjes beroer en streel.

Dan ga ik naar boven langs haar naveltje en de onderkant van haar wondermooie borsten. Ze laat dit alles gezellig toe en maakt daarbij zachte geluidjes.

Je komt je nog dichter tegen me aan zetten en je voelt opeens dat er iets in mijn broekje aan het groeien is. Je zegt dat je dat de vorige keer al gevoeld had, maar toen durfde je nog niets zeggen. Maar nu vraag je. Ze opent mijn knoopje en trekt de rits naar beneden. Vol van verbazing bekijkt ze mijn piemel. Hij is al redelijk stijf en word nog een beetje groter.

Die heeft ze niet meer gezien sinds we niet meer als kind samen in bad zaten. Ze bekijkt hem heel aandachtig en vraagt of ze er eens aan mag komen. Ik zeg dat ze er aan mag komen op een kleine voorwaarde.

Ze vraagt welke dat het is. En ik antwoord dat we daarna nog samen geile avontuurtjes mogen beleven. Hiermee instemmend komt ze met haar vingers aan mijn eikelt en geeft mijn piemel een schokje. Dit vindt ze grappig en dus doet ze het nog een keer.

Ik zeg dat als ze dat doet, ik bijna klaar kom. Met een vragend gezicht weet ik dat ze nog nooit een jongen heeft zien klaarkomen. Ze trekt zich een beetje terug en kijkt me een beetje verbaasd aan.

Ze zegt dat ze er nog niet klaar voor is om echt te neuken. Ik vind dat OK. Ze wil gewoon eens zien hoe dat eruitziet als er sperma uit een piemel komt gelopen of gespoten. Ik zeg dat ze dan maar eens bij mij moet komen.

Ik leg haar hand rond mijn piemel en ik doe je langzaam trekbewegingen maken. Ondertussen ga ik weer naar die fantastische borsten van mijn nichtje om mijzelf nog wat op te geilen. Je vind het zo lekker dat je trekbewegingen alsmaar sneller gaan. Ik heb ondertussen al gemerkt dat je je kutje aan het strelen bent, maar je moet het vingeren nog wat leren. Je gaat wel alsmaar sneller en harder aan mijn piemel trekken en ik voel dat ik ga spuiten mijn nichtje.

Ik begeleid je tussen mijn benen dat mijn piemel op je wonderbaarlijke borsten gericht is. Na een paar keer goed rukken spuit ik een grote lading sperma op die leuke borsten van jou.

Mijn nichtje vind het heel geil om die sperma op haar heuveltjes te voelen en ze kijkt verwonderd naar de eikelt op het einde van mijn piemel waar nog wat uit komt gelopen.

Ik zeg haar nu dat ze haar borsten nu helemaal moet insmeren met de sperma en dat ze vooral geen enkel stukje overslaat. Terwijl ik nog de laatste restjes uit mijn piemel trek is mijn nichtje haar borsten volledig aan het bestrijken met mijn sperma.

Ze begint het eerst een beetje gelijk te verdelen en dan gaan haar handen over haar tepels, de onderkant van haar borsten en de bovenkant. Ze vindt het zo geil om met mijn sperma te spelen. Ik zeg dan dat ze eens haar handjes moet aflikken. Ze brengt haar vingers naar haar mond en proeft de sperma. Ze vindt het een zoute smaak hebben, maar ze slikt alles door van wat er nog restte. Ik word heel geil, ik voel mijn tepels bijna ontploffen van verwachting. Wanneer gaat hij verder?

Ik smeek hem om mijn borsten te laten genieten. Nog een druppel, en ik begin bijna te wanhopen, wanneer hij met het ijsblokje over een tepel gaat. Ik kreun van genot. Onmiddellijk verandert hij van tepel, en neemt de met ijs bewerkte tepel in zijn mond. De afwisseling koud-warm is zalig. Bovendien likt hij lekker, en bijt hij zachtjes in mijn stijve tepels.

Ik kom bijna klaar van genot, wanneer hij stopt. Ik lig nu op het bed, en het zachte zomerbriesje dat via het open raam naar binnen komt streelt mijn natte tepels. Dit maakt dat ze rechtop blijven staan, klaar om verder verwend te worden. Ik smeek hem om me te neuken. Ik wil zijn penis voelen.

Ik wil er aan likken. Maar hij geeft niet toe. Mijn kutje staat in brand, ik voel mijn sappen stromen. Ik verlang zo wanhopig naar een orgasme. Hij laat me een tijdje liggen, kijkt enkel naar me. Ik voel mijn opwinding iets wegzakken, tot een constant verlangen. Een orgasme is opnieuw verder af, maar mijn geilheid blijft. Nu likt hij mijn tenen, zuigt er op. Ik vind dit lekker, en mijn opwinding gaat alweer de hoogte in.

Hij blijft me likjes geven, heel voorzichtig. Langzaam komt hij naar boven. Mijn enkels, kuiten, schenen, knieën. Afwisselend links en rechts. Ik word alweer gek van verlangen. Ik trek aan mijn boeien , maar ik geraak niet los. Ik wil zo graag méér!

Hij blijft hoger komen, verwent nu mijn dijen. Nog wat hoger, zijn tong gaat nu rond mijn schaamstreek. Mijn poesje is glad geschoren, dus ik ga elke aanraking van zijn tong voelen. Nog steeds heeft hij mijn spleetje niet beroerd. Ik duw mijn poesje omhoog, wil zijn tong voelen, maar hij trekt zich weg.

Hij begint opnieuw van aan mijn knieën, maar hij gaat nu sneller, doelbewuster. En dan voel ik het puntje van zijn tong over mijn lippen gaan. Heel lichtjes, maar het zorgt voor enorme golven van genot. Die ene, lichte aanraking is al genoeg voor een orgasme.

Hij laat me niet bekomen, maar begint nu met volle aandacht mijn poesje met zijn tong te verwennen. Heel voorzichtig likt hij mijn schaamlippen. Enkel met de punt van zijn tong, zachtjes, van beneden naar boven.

Elke keer net voor mijn klitje stoppend. Mijn geil stroomt uit mijn spleetje, en telkens likt hij alles op. Dit is zo lekker. Ik kronkel alweer van genot. Hij steekt zijn tong in mijn kutje, aarzelend, voorzichtig.

Dan likt hij me weer. Nu steekt hij ze diep, resoluut naar binnen. Dan weer voorzichtige likjes. Dit blijft hij nu afwisselen. Ondertussen staat mijn klitje in vuur en vlam. Ik smeek hem me ook daar te likken, maar hij doet of hij me niet hoort. Hij blijft gewoon verder doen waar hij mee bezig is. Ik voel een orgasme komen. Hij blijft likken, opnieuw zijn tong diep in mijn kutje, opnieuw likken, en plots verkramp ik helemaal in een intens orgasme.

Hij pauseert even, laat me eventjes bekomen, maar begint dan opnieuw. Ik vraag hem nog even te wachten, maar hij luistert niet. Nu trekt hij met zijn vingers mijn poesje helemaal open, en ik voel hoe hij met zijn volle tong mijn opengesperde kut likt. Hij wacht even, en doet het dan opnieuw.

Het is een gekmakend gevoel om zo gebeft te worden. Hij doet dit zolang tot ik lig te kronkelen van genot, maar nog steeds laat hij me niet over de grens naar een nieuw orgasme gaan. En plots voel ik zijn tong over mijn kontje gaan, eventjes naar binnen, dan omhoog, over mijn lippen, ook hier eventjes binnen gaan, en dan omhoog over mijn klit.

Ik kan enkel nog kreunen. Ik voel opnieuw een orgasme komen. Hij blijft verder doen. En net wanneer ik ga klaarkomen, zuigt hij op mijn klit en steekt hij een vinger in mijn kontje. Hij blijft likken, zuigen, bijten op mijn klitje. Keer op keer op keer. Hij vraagt me nu of hij verder moet doen. Of ik al genoeg heb. Ik wil inderdaad meer. Ik wil zijn paal.

Ik wil hem smaken, voelen. Ik wil doorboord worden. Ik smeek hem om me te nemen. Hij doet mijn blinddoek af. Hij maakt één arm los, en hij begint mijn vingers te likken, er op te zuigen. Hij kust mijn onderarm, mijn arm. Hij kust me in mijn nek, langs mijn wang, nu mijn oor, hij bijt in mijn oorlelletje. Ik vind dit heerlijk. Ik ben alweer heel heet. Ik wil meer, en ik vraag dat ook.

Maar hij glimlacht enkel… Hij begint nu heel mijn lichaam te kussen.

lekker langzaam neuken lekkere tieten zuigen

Donna Hummer