Klaarkomen door pijpen neuken in het magazijn

klaarkomen door pijpen neuken in het magazijn

Of boeit dat je niet zo. Of heb je natuurlijk een vent die gewoon door kan gaan De mannen die ik tegen ben gekomen hadden nooit echt een duidelijke voorkeur voor klaarkomen door pijpen of neuken, maar misschien waren ze gewoon beleefd. Wat vinden de mannen hier over dit onderwerp? Hier niet tot het einde, maar dat komt omdat ik niet wil slikken. Of het langs me heen wil laten gaan. En ook ik vind de daad afmaken met mij er bij een stuk leuker!

Ik wel tot het einde. Maar vind het net als jou zonde van de erectie dus ik zorg dat we eerst geneukt hebben of dat het al de 2 of 3 keer is ;. Het is een vrouw nog nooit gelukt mij klaar te pijpen. Of ik doe het laatste stukje zelf of we neuken het laatste stukje. ThunderassMan zaterdag 12 juli De ene keer wil ik graag zo, de andere keer graag zus.

Beetje verschillend, soms is het juist leuk als hij helemaal niets mag doen. Dat is meestal voordat ik ga werken ofzo. Weet ik zeker dat hij het later ruimschoots goedmaakt. Het is maar net wat je lekker vindt, toch? Ze pijpt me vaker dan dat we neuken. Ze weet hoe ik het lekker vindt, en als ze het doet, gaat ze meestal door tot ik klaarkom. En zij heeft er niet altijd behoefte aan dat ik er bovenop kruip.

Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening. Amand schreef op 12 juli Peronne schreef op 12 juli Ik vind dit wel interessant, want ik zou dit echt niet bevredigend vinden. Ziet zij dit wel als 'volwaardige' seks? Of als gewoon even lief zijn voor jou en je een pleziertje doen.

Gepijpt worden tot ik klaar kom is heerlijk. Is niet voor iedere man even makkelijk en niet iedere vrouw beheerst de kunst om het juiste ritme te vinden. Het klaarkomen in de mond is net zo lekker als klaarkomen in de vagina maar de bijbehorende kick geeft net dat beetje extra.

Als de man wat moeilijker klaar komt dan doet het ouderwetse handwerk tijdens het pijpen wonderen. En dan in de mond spuiten van een klein afstandje, heerlijk. Het fijne van klaargepijpt worden is feitelijk, dat je als man een keertje niet al het werk hoeft te doen.

Neuken is hard werken, en ik doe het graag, maar een keertje 'lui' klaarkomen is echt wel fijn. Anoniem zaterdag 12 juli Ik hou wel van afwisseling.

Dus de ene keer fijn als ik na het pijpen als een wilde er op mag duiken. De andere keer fijn dat het pijpen doorgaat tot het zaad in haar mond, op haar gezicht of waar dan ook gespoten wordt. Ongeveer 7 van de 10 keer komt hij klaar in mijn mond. Je kunt niet wachten want dan kom je veel te laat. Pijpen voelt anders dan neuken.

Ik vind het een geiler idee dat ze mijn pik in haar mond heeft en dat ik in haar mond kan klaarkomen. Het voelt alsof dat niet mag of zo, dat maakt het zo spannend. Maar het voelt een beetje afstandelijk en minder intiem. Bij het neuken zijn we veel dichter bij elkaar en gaat het meer om ons samen. Dat is uiteindelijk wel een stuk bevredigender en ik voel me dominanter.

Een half jaar geleden was haar man vreemdgegaan met een collega. Het bleek niet eens een eenmalig slippertje te zijn geweest, maar zelfs een heuse affaire. En alhoewel ze na een paar weken ruzie besloten hadden toch samen door te gaan kon ze hem maar moeilijk vergeven. Ze wilde zelfs geen seks meer met hem, nog steeds niet.

In plaats daarvan had ze na een paar weken Marco precies op deze plek besprongen. Het was lust, troost en wraak tegelijk, maar vooral heel erg lekker. Marco had haar zalig geneukt die middag en dat smaakte naar nog veel meer. Sinsdien hadden ze het al heel vaak met elkaar gedaan en nog steeds kon ze er geen genoeg van krijgen.

Ook nu weer zoende hij haar zo lekker en betastte hij met zijn grote en sterke handen haar kont zo geil… ze voelde zich weer eens als was in zijn handen. Hij was het tegenovergestelde van haar man. Een eenvoudig karakter maar wel lief en vooral heel erg mannelijk. Ze droomde stiekem ervan zelfs met hem verder te gaan in plaats van haar man. Ze durfde het alleen nog niet. Maar eerst nog lekker genieten van zijn lijf.

Bo trok snel haar kleren uit en Marco ondertussen de zijne. Poedelnaakt stonden ze nu tegenover elkaar en ze voelde zijn harde pik al over haar dij schuren terwijl ze weer lekker begonnen te zoenen. Ze wilde hem graag pijpen. Vaak sloeg ze dat over omdat ze al zo geil was en ze niet veel tijd hadden. Maar nu wilde ze hem oraal verwennen. Snel ging ze geknield voor hem zitten.

Hij hing al groot en zwaar half omhoog. Er zat al een druppeltje voorvocht op zijn lul en dat likte ze eraf. Het smaakte zoet zoals ook zijn zaad altijd zo lekker proefde. Toen nam ze zijn lid in haar mond en begon hem in een ferm tempo te pijpen. Zo stilletjes mogelijk natuurlijk, maar juist dat maakte het voor hem zo geil.

Ze zag hem genietend toekijken. Al snel groeide hij tot zijn bekende grote formaat. Hij was veel groter dan die van haar eigen man en daardoor genoot ze nog meer van hem. Ze dacht vaak aan haar eigen man als ze Marco pijpte. Het voelde goed voor haar om zich zijn woede voor te stellen mocht hij hier ooit achter komen….

Ze keek naar Marco. Zijn lippen vormde in stilte een paar woorden. Ze kwam dus weer snel omhoog en leunde voorover op zijn bureautje. Ze pronkte met haar billen omdat ze wist hoezeer hij verzot was op haar kont. Ze waren zeker niet klein, maar wel lekker rond en strak. Precies goed, had hij al zo vaak gezegd. Hij ging achter haar staan en zoende haar rug en nek.

Ze draaide haar hoofd zodat ze konden tongen en toen voelde ze zijn heerlijke lul al bij haar binnen dringen.

...

Lekker jong kutje neuken geile blote borsten

Maar Bo verlangde dan ook intens naar hem. Ze had alweer meer dan een week geen seks gehad want thuis kreeg ze het niet meer. Een half jaar geleden was haar man vreemdgegaan met een collega. Het bleek niet eens een eenmalig slippertje te zijn geweest, maar zelfs een heuse affaire. En alhoewel ze na een paar weken ruzie besloten hadden toch samen door te gaan kon ze hem maar moeilijk vergeven.

Ze wilde zelfs geen seks meer met hem, nog steeds niet. In plaats daarvan had ze na een paar weken Marco precies op deze plek besprongen. Het was lust, troost en wraak tegelijk, maar vooral heel erg lekker.

Marco had haar zalig geneukt die middag en dat smaakte naar nog veel meer. Sinsdien hadden ze het al heel vaak met elkaar gedaan en nog steeds kon ze er geen genoeg van krijgen. Ook nu weer zoende hij haar zo lekker en betastte hij met zijn grote en sterke handen haar kont zo geil… ze voelde zich weer eens als was in zijn handen. Hij was het tegenovergestelde van haar man. Een eenvoudig karakter maar wel lief en vooral heel erg mannelijk. Ze droomde stiekem ervan zelfs met hem verder te gaan in plaats van haar man.

Ze durfde het alleen nog niet. Maar eerst nog lekker genieten van zijn lijf. Bo trok snel haar kleren uit en Marco ondertussen de zijne.

Poedelnaakt stonden ze nu tegenover elkaar en ze voelde zijn harde pik al over haar dij schuren terwijl ze weer lekker begonnen te zoenen. Ze wilde hem graag pijpen. Vaak sloeg ze dat over omdat ze al zo geil was en ze niet veel tijd hadden. Maar nu wilde ze hem oraal verwennen. Snel ging ze geknield voor hem zitten. Hij hing al groot en zwaar half omhoog.

Er zat al een druppeltje voorvocht op zijn lul en dat likte ze eraf. Het smaakte zoet zoals ook zijn zaad altijd zo lekker proefde. Toen nam ze zijn lid in haar mond en begon hem in een ferm tempo te pijpen. Zo stilletjes mogelijk natuurlijk, maar juist dat maakte het voor hem zo geil.

Ze zag hem genietend toekijken. Al snel groeide hij tot zijn bekende grote formaat. Hij was veel groter dan die van haar eigen man en daardoor genoot ze nog meer van hem. Ze dacht vaak aan haar eigen man als ze Marco pijpte. Het voelde goed voor haar om zich zijn woede voor te stellen mocht hij hier ooit achter komen…. Ze keek naar Marco. Zijn lippen vormde in stilte een paar woorden. Ze kwam dus weer snel omhoog en leunde voorover op zijn bureautje. Ze pronkte met haar billen omdat ze wist hoezeer hij verzot was op haar kont.

Ze waren zeker niet klein, maar wel lekker rond en strak. Precies goed, had hij al zo vaak gezegd. Geile milf in een gangbang krijgt haar gezicht vol sperma.

Terwijl het Mexicaans meisje de camera man pijpt word ze Twee grote lullen voor het sexy sletje. Haar man spuit de bek van haar vriendin vol sperma. Geneukt in een gangbang en haar gezicht vol sperma. Gangbang sletje met dikke tieten hard genomen door groep.

Milf met grote tieten door twee jongens geneukt. Het geil druipt uit haar kut in deze geile trio. Geile slet dubbel geneukt door twee mannen na betrapt te Een sperma gangbang op het werk.

Een gangbang met de collega's van haar man. Twee oudere lullen spuiten haar gezicht vol sperma. Een gangbang in de buitenlucht. Een sperma gangbang in haar kut. Zijn vrouw in een gangbang met zijn vrienden.klaarkomen door pijpen neuken in het magazijn

Of boeit dat je niet zo. Of heb je natuurlijk een vent die gewoon door kan gaan De mannen die ik tegen ben gekomen hadden nooit echt een duidelijke voorkeur voor klaarkomen door pijpen of neuken, maar misschien waren ze gewoon beleefd. Wat vinden de mannen hier over dit onderwerp? Hier niet tot het einde, maar dat komt omdat ik niet wil slikken. Of het langs me heen wil laten gaan. En ook ik vind de daad afmaken met mij er bij een stuk leuker!

Ik wel tot het einde. Maar vind het net als jou zonde van de erectie dus ik zorg dat we eerst geneukt hebben of dat het al de 2 of 3 keer is ;. Het is een vrouw nog nooit gelukt mij klaar te pijpen.

Of ik doe het laatste stukje zelf of we neuken het laatste stukje. ThunderassMan zaterdag 12 juli De ene keer wil ik graag zo, de andere keer graag zus. Beetje verschillend, soms is het juist leuk als hij helemaal niets mag doen.

Dat is meestal voordat ik ga werken ofzo. Weet ik zeker dat hij het later ruimschoots goedmaakt. Het is maar net wat je lekker vindt, toch? Ze pijpt me vaker dan dat we neuken. Ze weet hoe ik het lekker vindt, en als ze het doet, gaat ze meestal door tot ik klaarkom. En zij heeft er niet altijd behoefte aan dat ik er bovenop kruip. Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening. Amand schreef op 12 juli Peronne schreef op 12 juli Ik vind dit wel interessant, want ik zou dit echt niet bevredigend vinden.

Ziet zij dit wel als 'volwaardige' seks? Of als gewoon even lief zijn voor jou en je een pleziertje doen. Gepijpt worden tot ik klaar kom is heerlijk. Is niet voor iedere man even makkelijk en niet iedere vrouw beheerst de kunst om het juiste ritme te vinden.

Het klaarkomen in de mond is net zo lekker als klaarkomen in de vagina maar de bijbehorende kick geeft net dat beetje extra. Als de man wat moeilijker klaar komt dan doet het ouderwetse handwerk tijdens het pijpen wonderen.

En dan in de mond spuiten van een klein afstandje, heerlijk. Het fijne van klaargepijpt worden is feitelijk, dat je als man een keertje niet al het werk hoeft te doen. Neuken is hard werken, en ik doe het graag, maar een keertje 'lui' klaarkomen is echt wel fijn. Anoniem zaterdag 12 juli Ik hou wel van afwisseling. Dus de ene keer fijn als ik na het pijpen als een wilde er op mag duiken. De andere keer fijn dat het pijpen doorgaat tot het zaad in haar mond, op haar gezicht of waar dan ook gespoten wordt.

Ongeveer 7 van de 10 keer komt hij klaar in mijn mond. Je kunt niet wachten want dan kom je veel te laat. Pijpen voelt anders dan neuken. Ik vind het een geiler idee dat ze mijn pik in haar mond heeft en dat ik in haar mond kan klaarkomen. Het voelt alsof dat niet mag of zo, dat maakt het zo spannend. Maar het voelt een beetje afstandelijk en minder intiem.

Bij het neuken zijn we veel dichter bij elkaar en gaat het meer om ons samen. Dat is uiteindelijk wel een stuk bevredigender en ik voel me dominanter. Een half jaar geleden was haar man vreemdgegaan met een collega. Het bleek niet eens een eenmalig slippertje te zijn geweest, maar zelfs een heuse affaire. En alhoewel ze na een paar weken ruzie besloten hadden toch samen door te gaan kon ze hem maar moeilijk vergeven. Ze wilde zelfs geen seks meer met hem, nog steeds niet. In plaats daarvan had ze na een paar weken Marco precies op deze plek besprongen.

Het was lust, troost en wraak tegelijk, maar vooral heel erg lekker. Marco had haar zalig geneukt die middag en dat smaakte naar nog veel meer.

Sinsdien hadden ze het al heel vaak met elkaar gedaan en nog steeds kon ze er geen genoeg van krijgen. Ook nu weer zoende hij haar zo lekker en betastte hij met zijn grote en sterke handen haar kont zo geil… ze voelde zich weer eens als was in zijn handen.

Hij was het tegenovergestelde van haar man. Een eenvoudig karakter maar wel lief en vooral heel erg mannelijk. Ze droomde stiekem ervan zelfs met hem verder te gaan in plaats van haar man.

Ze durfde het alleen nog niet. Maar eerst nog lekker genieten van zijn lijf. Bo trok snel haar kleren uit en Marco ondertussen de zijne. Poedelnaakt stonden ze nu tegenover elkaar en ze voelde zijn harde pik al over haar dij schuren terwijl ze weer lekker begonnen te zoenen. Ze wilde hem graag pijpen. Vaak sloeg ze dat over omdat ze al zo geil was en ze niet veel tijd hadden. Maar nu wilde ze hem oraal verwennen. Snel ging ze geknield voor hem zitten. Hij hing al groot en zwaar half omhoog.

Er zat al een druppeltje voorvocht op zijn lul en dat likte ze eraf. Het smaakte zoet zoals ook zijn zaad altijd zo lekker proefde. Toen nam ze zijn lid in haar mond en begon hem in een ferm tempo te pijpen.

Zo stilletjes mogelijk natuurlijk, maar juist dat maakte het voor hem zo geil. Ze zag hem genietend toekijken. Al snel groeide hij tot zijn bekende grote formaat. Hij was veel groter dan die van haar eigen man en daardoor genoot ze nog meer van hem. Ze dacht vaak aan haar eigen man als ze Marco pijpte. Het voelde goed voor haar om zich zijn woede voor te stellen mocht hij hier ooit achter komen…. Ze keek naar Marco.

Zijn lippen vormde in stilte een paar woorden. Ze kwam dus weer snel omhoog en leunde voorover op zijn bureautje. Ze pronkte met haar billen omdat ze wist hoezeer hij verzot was op haar kont. Ze waren zeker niet klein, maar wel lekker rond en strak. Precies goed, had hij al zo vaak gezegd. Hij ging achter haar staan en zoende haar rug en nek. Ze draaide haar hoofd zodat ze konden tongen en toen voelde ze zijn heerlijke lul al bij haar binnen dringen.

...Meisje laat haar kutje zien gratis sex en films

  • Klaarkomen door pijpen neuken in het magazijn
  • Ik vraag het me af omdat ik het zelf eigenlijk nooit afmaak, niet omdat ik het vies vind ofzo, maar omdat ik gewoon zo van de daad zelf houd. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?
  • Klaarkomen door pijpen neuken in het magazijn
  • Een gangbang met collega's in het magazijn.
  • 499Geile loesje zaad sletjes


Hij beheerde het magazijn en had dus ook de sleutel. Hij draaide van binnen de deur op slot. Zolang ze maar stil genoeg waren zou iedereen die iets uit het magazijn nodig had denken dat Marco net even weg was.

Marco begon haar meteen lekker te zoenen. Dat voelde zalig en haar hele lijf tinteldeervan. Maar Bo verlangde dan ook intens naar hem. Ze had alweer meer dan een week geen seks gehad want thuis kreeg ze het niet meer.

Een half jaar geleden was haar man vreemdgegaan met een collega. Het bleek niet eens een eenmalig slippertje te zijn geweest, maar zelfs een heuse affaire. En alhoewel ze na een paar weken ruzie besloten hadden toch samen door te gaan kon ze hem maar moeilijk vergeven.

Ze wilde zelfs geen seks meer met hem, nog steeds niet. In plaats daarvan had ze na een paar weken Marco precies op deze plek besprongen.

Het was lust, troost en wraak tegelijk, maar vooral heel erg lekker. Marco had haar zalig geneukt die middag en dat smaakte naar nog veel meer. Sinsdien hadden ze het al heel vaak met elkaar gedaan en nog steeds kon ze er geen genoeg van krijgen. Ook nu weer zoende hij haar zo lekker en betastte hij met zijn grote en sterke handen haar kont zo geil… ze voelde zich weer eens als was in zijn handen.

Hij was het tegenovergestelde van haar man. Een eenvoudig karakter maar wel lief en vooral heel erg mannelijk. Ze droomde stiekem ervan zelfs met hem verder te gaan in plaats van haar man. Ze durfde het alleen nog niet. Maar eerst nog lekker genieten van zijn lijf. Bo trok snel haar kleren uit en Marco ondertussen de zijne.

Poedelnaakt stonden ze nu tegenover elkaar en ze voelde zijn harde pik al over haar dij schuren terwijl ze weer lekker begonnen te zoenen. Ze wilde hem graag pijpen. Vaak sloeg ze dat over omdat ze al zo geil was en ze niet veel tijd hadden. De glurende man heeft een trio van zijn leven. Betrapt en door twee neger lullen dubbel gepenetreerd. Geile milf in een gangbang krijgt haar gezicht vol sperma. Terwijl het Mexicaans meisje de camera man pijpt word ze Twee grote lullen voor het sexy sletje.

Haar man spuit de bek van haar vriendin vol sperma. Geneukt in een gangbang en haar gezicht vol sperma. Gangbang sletje met dikke tieten hard genomen door groep.

Milf met grote tieten door twee jongens geneukt. Het geil druipt uit haar kut in deze geile trio. Maar het voelt een beetje afstandelijk en minder intiem. Bij het neuken zijn we veel dichter bij elkaar en gaat het meer om ons samen. Dat is uiteindelijk wel een stuk bevredigender en ik voel me dominanter.

Maar net waarvoor je in de stemming bent, beetje afwisselen inderdaad. Rooss4 schreef op 12 juli Ik vind pijpen toch wel een "echt onderdanige" handeling eigenlijk. Die snap ik niet zo goed. Ja, onderdanig voor de vrouw inderdaad. Ook al heb ik zijn orgasme dan in mijn macht, het voelt als onderdanig. Ongemakkelijke houding, vreselijk je best doen.

En dominante mannen weten op een andere manier weer raad met een onderdanige vrouw. Qian zaterdag 12 juli Ja Rooss, herken dat. Rary zaterdag 12 juli Ik vind pijpen zo leuk dat ik 9 Vd 10 keer tot het einde door ga. Al denk ik daarna wel eens, oh ja shit en ik dan. Maar ach, ik doe het zo goed, dat een man vrijwel altijd een half uur later alsnog op me klimt Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better.

Vinden jullie, vrouwen het dan niet vervelend dat het in principe 'over' is als hij klaarkomt? Ik bedoel, als ik geil ben wil ik neuken! Niet toezien hoe iemand anders klaarkomt en weer een boekje gaat lezen of nog wat beleefheidsgefrunnik ondergaan.

Ben ik dan teveel met mezelf bezig in vergelijking met al die klaarpijpende dames? Ik vind het best wel moeilijk om bij het pijpen niet te denken als iemand klaarkomt: Anonymous vrijdag 8 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA.

klaarkomen door pijpen neuken in het magazijn

Lanell Wingfield