Homo sex contact zaadkont

..

Oude buurvrouw neuken vrouw zoekt man strapon


..

Beffen kut gratis neuken in eindhoven

  • Homo sex contact zaadkont
  • Oma sex videos gratis krappe kutjes
  • GARDCORE SEX PRIVE ONTVANGST LEEUWARDEN
  • 613

Neuken in lemmer sexcontact via whatsapp


Er zit een flinke bult in, Ik heb het idee dat de bult groter is dan wat ik tot nu toe heb gezien. Ik let er verder niet al te veel op anders komt er van werken niet veel terecht. Op een gegeven moment zegt pa: Ik haal even een thermoskan zodat we wij even een bakje kunnen doen.

Mijn paal begint te groeien bij het zien van die ene foto, zachtjes wrijf ik over mijn kruis. Mijn paal begint zich met rukjes op te heffen. Ik voel een tik op mijn kont.

Ik stop met werken en draai mij om. Ik zie dat pa zich heeft verkleed, hij draagt nu geen shirt en een andere korte broek waarin je iets minder zijn zaakje ziet.

Wij gaan zitten, pa schenkt de koffie in, wij praten een beetje over de voorgang van het werk. Wij zijn het beide eens dat we al aardig zijn opgeschoten. Ik draai mij naar hem toe, de korte broek is rond zijn been redelijk ruim, ik krijg een heel aardig zicht tegen zijn net zichtbare lul.

Ik denk dat ik kop van zijn lul kan zien, ik schrik een beetje van de grote die ik zie. Ik ben zelf ook niet klein bedeeld, maar die van hem is een stukje groter dan die van mij. Ik word er aardig opgewonden van, ik merk dat er iets in mijn broek begint te bewegen.

Hij gaat weer zitten maar staat gelijk weer op en stopt zijn hand in zijn broek. Zit hij ook niet te strak ingepakt, kun je hem ook laten aanraken door iedereen die dat wil zonder dat er wat in de weg zit.

Hij kijkt mij aan en zegt: Ik ben er toch. Wij staan op, ik ga weer aan het werk, ik heb niet gemerkt dat hij zijn broek heeft uitgetrokken. Ineens staat hij achter mij: Ik draai mij om en zie dat hij een harde paal heeft, die is echt groot. Wat een boomstam, echt fantastisch. In mijn broek vliegt iets omhoog, ik buk mij en geef er een kusje op.

Ik voel gelijk dat hij zijn lul iets tegen mijn lippen aandrukt. Ik laat mijn lippen iets van elkaar gaan, gelijk voel ik hem verder tussen mijn lippen schuiven. Ik geef mij gewonnen, deze paal wil ik pijpen. Ik open mijn mond helemaal en neem hem zover als ik kan in mijn mond.

Ik hoor hem kreunen boven mij. Ik lik langs zijn paal en trek het vel wat terug, lik over de kop. Gelijk laat ik hem weer in mijn mond verdwijnen. Hij gromt en pakt mijn haren beet. Met beide handen pakt hij mijn hoofd beet, met ferme stoten neukt hij mij in mond.

Ik lik langs zijn lul van boven naar onder met mijn tong, zijn ballen bewerk ik met mijn handen. Hij begint te kreunen langzaam drukt hij zijn paal verder in mijn mond. Hij neukt mij hard tussen mijn lippen door, ik moet hem iets afremmen want hij drukt zijn lul steeds verder in mijn keel.

Ik doe mijn best om zoveel mogelijk binnen te krijgen, ineens roept hij. Hij gromt hard en spuit een heel grote lading zaad in mijn mond. Even heb ik het idee dat er geen einde aan komt. Het kost mij de grootste moeite om alles in te slikken, het smaakte heerlijk. Anders dan mijn eigen zaad wat ik ook al vaak uit het poesje van Petra had gelikt.

Ik lik mijn lippen af en kijk naar boven. Ik zie dat hij heel erg heeft genoten, zijn ogen zijn gesloten. Langzaam gaan die open, zijn paal glijdt uit mijn mond maar verslapt niet echt. Ik lik hem schoon. Hij pakt mij beet en zegt. Iemand die zo heerlijk kan pijpen kan ook zeker mijn paal ontvangen in zijn kontje. Nu kan jij nog zeggen wat je wilt, ik neuk je of je laat mij nog een keer komen in je mond. Hij kijkt mij aan, ik moet even denken, ik wil zo graag eens worden geneukt.

Ik neem de beslissing en fluister. Hij geeft mij een zoen en draait mij om, trekt mijn broek van mijn lijf en gooit mij bijna over de tafel heen. Hij komt voor mij staan en stopt zijn harde paal in mijn mond. Hij bukt zich voorover zijn harde vlees schuift gelijk mijn mond in, ik voel dat hij mijn kontgaatje nat maakt met zijn speeksel.

Hij trekt zijn lul uit mijn mond, loop om de tafel heen en gaat achter mij staan, ik voel zijn tong door mijn bilnaad glijden met veel speeksel en zijn vingers maakt hij mijn gaatje soepel en een beetje ruimer. Ik heb al eens met een vibrator van Petra zitten spelen, helemaal maagd ben ik niet meer.

Ik voel dat hij er twee vingers in schuift, langzaam neukt hij mij met zijn vingers. Ik ontspan mij zoveel mogelijk waardoor de pijn niet zo erg is. Hij trekt zijn vingers terug, ik voel dat hij zijn lul tegen mijn gaatje aanzet, langzaam drukt hij zijn eikel naar binnen. Ik knijp mijn billen dicht.

Ik ontspan mij zo goed mogelijk, het doet erg veel pijn. Ik laat hem gaan, gelukkig doet hij het rustig aan. Ik ontspan mij nog meer, ineens drukt hij zijn paal helemaal in mijn kontje, dat doet heel erg pijn de tranen schieten in mijn ogen, ik laat het niet merken.

Heel even laat hij hem stil in mij zitten de pijn trekt een beetje weg. Dan begint hij te neuken, Langzaam trekt hij hem helemaal terug, als hij er bijna uit is drukt hij hem in een keer weer naar binnen. Met langzame halen en rustige stoten begint hij mij te neuken. De pijn wordt steeds minder en langzaam begin ik er ook van te genieten.

Zachtjes kreun ik en draai met mijn kontje, dat is voor hem het teken om het tempo te verhogen, hij begint mij met lange halen te neuken. Hij trekt zijn paal er bijna helemaal uit en ramt hem dan weer met veel kracht terug, met zijn hand pakt hij mijn harde lul beet en trekt mij krachtig af. Ik heb het gevoel dat ik gelijk klaarkom, ik knijp mijn billen strak tegen elkaar net als hij er helemaal in zit, dat geeft hem een zeer aangenaam gevoel.

Ik merk dat het niet lang meer zal duren voor hij klaar gaat komen. ChuckieG 21 jaar Woont in Antwerpen Weegt 80kg, cm lang. Anton22xxx 26 jaar Woont in Oost-Vlaanderen Weegt 64kg, cm lang. GuySex28 32 jaar Woont in Overijssel Weegt 83kg, cm lang. Marvinlely 45 jaar Woont in Flevoland cm lang. Sylvan 57 jaar Woont in Friesland Weegt 90kg, cm lang. Brammert 43 jaar Woont in Oost-Vlaanderen Weegt 74kg, cm lang. ReneG22 26 jaar Woont in Limburg Weegt 86kg, cm lang.

Giorgio27 31 jaar Woont in Flevoland Weegt 69kg, cm lang. Attje55 61 jaar Woont in Noord-Brabant Weegt 73kg, cm lang. Miklas 54 jaar Woont in Groningen Weegt 85kg, cm lang.

Rachelle Gulbranson