Gangbang vanavond kale gleuf

gangbang vanavond kale gleuf

Dat was het teken voor mijn vader om ook zijn kleren uit te trekken om vervolgens helemaal naakt weer naast mij te gaan zitten. Hij pakte mijn hand vast en leidde deze weer naar zijn stijve lul. Wederom begon ik hem af te trekken. Mama was van de bank af gekomen en was achter mij komen staan. Met beide handen maakte ze mijn torselet los en had nu meer toegang tot mijn tieten. De kans liet ze niet onbenut. Haar handen pakte mijn tieten lekker stevig vast en masseerde ze volop. Mijn schoonmoeder Karin keek met een geile blik in haar ogen hoe ik haar man aan aftrekken was.

Zelf had ze ondertussen zoveel mogelijk van haar eigen kleren uit getrokken en met alleen nog haar lingerie aan kwam ook van de bank af gestapt. Ze plaatste een van de grote kussens op de grond tussen mijn benen en op haar knieën nam ze daar plaats op.

Het geweldige gevoel in mijn buik was niet meer te stoppen, ik kwam gillend en kreunend klaar. Mijn orgasme leek wel een eeuwigheid te duren zo lekker intens was het. Rob had mijn vibrator nu maar even uit gezet anders bleef ik maar klaarkomen. Nu had ik even de tijd om te zien wie wat aan het doen was. Tot mijn grote verbazing had ik de twee heerlijke dikke lullen van zowel mijn vader als schoonvader in mijn handjes en zag ik de handen van mijn moeder druk bezig met mijn tieten en met de sluiting van mijn bh.

Tussen mijn benen zag ik mijn schoonmoeder zitten en haar handen voelde ik over mijn benen glijden. Wanneer ik recht vooruit keek, keek ik recht in de ogen van mijn man. Zijn ogen dwaalde iets naar beneden af. Ik wist op dat moment goed waar hij naar zat te kijken. Hij keek namelijk regelrecht tegen de heerlijke vrouwenkont van zijn eigen moeder. Gefascineerd bleef ik naar hem kijken, benieuwd naar wat hij ging doen.

Het duurde een minuutje of zo voordat hij eindelijk aan zijn eigen geilheid toegaf en over de heerlijke ronde billen van moeder begon te wrijven. Karin keek achterom en zag de geile blik in de ogen van haar zoon. Ze knikte goedkeurend en draaide zich weer om waar ze met beide handen mijn string vastpakte en deze over mijn benen trok.

Eenmaal mijn string uit had Karin een geweldig uitzicht op de dildo die nog steeds helemaal in mijn druipende gleuf verborgen zat. Mama had ondertussen mijn bh losgemaakt en de bandjes vielen over mijn blote schouders. Met trillende vingers was mijn schoonmoeder nu bezig om de strap-on vibrator los te maken zodat ook deze verwijderd kon worden. Even later voelde ik, met enige tegen zin, dat deze kleine vibrator uit mijn kutje getrokken werd en ik hoorde hem op de grond vallen.

Maar lang zat mijn geile gleufje niet zonder. Mijn schoonmoeder was dichter tussen mijn benen komen zitten en plaatste mijn rechter been over de benen van haar man zodat mijn spleet nu compleet open en voor het grijpen lag. Haar vingers baande zich een weg langs mijn gladgeschoren schaamlipjes naar binnen toe. Al snel had ze twee vingers in mijn kutje zitten en ook haar tong had mijn gevoelige plekje gevonden. Likkend en zuigend aan mijn klitje was zij hard op weg om mij naar een nieuw orgasme te vingeren.

Niet allen tussen mijn benen klonken geile geluidjes maar ook achter mij klonk het erg lekker. Ik keek achterom en zag dat mijn eigen moeder lekker geil aan het tongen was met mijn schoonvader. Mijn schoonvader had het masseren van mijn tieten voor een gedeelte overgenomen, het andere gedeelte kwam van mijn vader die af en toe ook flink hard aan mijn tepels draaide.

Vanuit die positie draaide ik mijn hoofd weer richting Rob. Hij had zijn stoel inmiddels verder naar achteren geschoven en had achter zijn moeder plaats genomen op een groot kussen. Zijn handen gleden over haar lichaam en ik kon nog net zien hoe hij met beide handen de bh van zijn moeder los maakte waarna hij met beide handen tegelijk haar heerlijke hangende tieten vastpakte en deze lekker begon te masseren.

Karin sloot haar ogen want dat ze ondertussen bloedgeil was geworden stond als een paal boven water. Om haar nog geiler te maken dan dat ze al was kwam ik iets overeind en liet ik de twee pikken even voor wat ze waren. Karin stopte met het likken van mijn kutje en keek mij met een glazige blik in haar ogen aan. Karin kwam ook helemaal omhoog en zat nu op haar knieën met haar rug tegen de borst van Rob. Op deze manier had hij haar tieten helemaal voor het grijpen. Mijn schoonmoeder haar bh verdween op de grond zodat haar zoon nu alle ruimte had die hij maar wilde.

Wild zag ik hoe hij haar nek begon te kussen terwijl hij nog steeds lekker die tieten aan het kneden was. Ik liet mij ook op mijn knieën zakken, recht voor mijn schoonmoeder. Mijn mond plaatste ik op een van haar keiharde tepels en zoog er lekker hard op terwijl mijn hand via haar buik haar string in gleed.

Ik voelde de warmte er van afkomen en merkte dat haar kaal geschoren gleufje haast overliep van geiligheid. Omdat zij mijn string had uitgetrokken vond ik het mijn taak om dat bij haar te doen. Met beide handjes pakte ik het vast en trok over haar benen. Karin werkte maar al te graag mee en zodoende verdween het vochtige stukje stof bij de rest van haar kleren.

Wederom gleed ik met mijn hand over haar kale kutje en ik kon het niet laten om er twee vingers in te stoppen. Jezus was is mijn schoonmoeder geil.

Ik trok mijn vingers uit haar druipende kut en zei tegen Rob dat hij maar eens moest proeven hoe geil zijn eigen moeder was. Rob opende zijn mond en likte mijn beide vingers gretig af. Mijn schoonmoeder Karin bleef mij maar met een supergeile blik aankijken en voor ik iets kon zeggen tegen haar begonnen wij heerlijk met elkaar te vrijen. Rob was vanachter zijn moeder vandaan gekomen om zodoende ook zijn kleren uit te kunnen trekken.

Zijn kleren verdwenen als sneeuw voor de zon en al snel stond hij met een kloppende paal naast ons en keek geil toe hoe zijn moeder en ik nu heftig aan het tongen waren geslagen. Achter ons zag hij hoe zijn vader lekker bezig was met zijn schoonmoeder Peggy. Zijn vader werd natuurlijk bijgestaan door mijn vader. Mama had de pik van mijn schoonvader Bas helemaal in haar mondje genomen terwijl mijn vader haar kutje aan het verwennen was.

Wederom keek Rob weer naar ons en zag tot zijn grote genoegen dat zowel zijn moeder als ik naast het tongen elkaar heerlijk aan het vingeren waren. Rob kwam een stapje dichterbij en hield zijn harde, kwijlende pik tot vlak bij het gezicht van zijn moeder. Ik zag het heerlijke harde gevaarte dichterbij komen. Zachtjes nam ik zijn pik in mijn handen en leidde deze naar de mond van mijn schoonmoeder.

Heel even zag ik haar twijfelen of ze het zou doen ja of nee maar de keuze was eigenlijk al gemaakt. Karin opende haar mond en nam de heerlijke dikke lul van haar zoon zo in haar mondje. Rob kreunde bij het voelen van zijn moeders warme mondje. De mond van mijn moeder had hij al regelmatig rond zijn lekkere staaf mogen voelen maar het geile mondje van zijn eigen moeder voelde echt als een sensatie aan.

Hij genoot er zo erg van dat hij moeite had om te blijven staan. Om ongelukken te voorkomen ging Rob op de bank zitten waar ook mijn moeder zich nog steeds vermaakte met zowel mijn vader als met mijn schoonvader. De rollen waren nu omgedraaid.

Nu had mijn moeder de pik van mijn vader in haar zuigende mondje genomen en likte mijn schoonvader de kale kut van mijn moeder. Rob ging naar mijn moeder zitten en terwijl hij even met haar dikke tieten speelde voelde hij de warme mond van zijn eigen moeder weer om zijn kloppende paal glijden. Karin had de lul van haar zoon nu helemaal tot haar beschikking.

Ook zijn gladgeschoren ballen werden niet overgeslagen. Omdat ik zelf nu ook wel weer eens wat lekker wilde voelen tikte ik mijn schoonvader op zijn schouders en ging ik naast mijn man zitten. Nog voordat ik lekker met hem kon gaan vrijen had Bas in de gaten wat de bedoeling was.

Hij zag mij zitten, benen wijd, zachtjes vingerend en ondertussen vrijend met mijn eigen mannetje. Bas kwam tussen de benen van mijn moeder vandaan en even keek hij op toen hij zag hoe zijn eigen geile vrouwtje de pik van hun zoon aan het verwennen was.

Hij kroop tegen haar aan en zei tegen haar dat ze zich maar eens flink moest laten gaan zodat ze net zo’n geile familie konden worden als je schoonfamilie. Karin liet de pik van Rob even met rust, keek Bas aan en zei: Nee antwoordde mijn schoonvader, verwen die jongen maar goed schat. Karin keek opnieuw haar man aan. Dus dan vind je het ook niet erg dat ik dit doe. Ik zag haar omhoog kruipen en plaats nemen op haar zoon zijn schoot. Met een hand leidde ze zijn dikke kloppende pik regelrecht naar haar smachtende gleuf en liet zich luid kreunend erover heen zakken.

Dit ging zo lekker hard dat zowel mijn vader als mijn moeder even stopte om te kijken wat er ging gebeuren. Ze zagen hoe Karin de pik van haar zoon aan het berijden was. Mijn schoonvader kreeg het nu te zwaar en in plaats van tussen mijn benen te kruipen bracht hij zijn kwijlende pik naar de openstaande mond van zijn vrouw.

Mijn vader en moeder gaven hem alle benodigde ruimte en kwamen van de bank af. Beide kwamen naast mij staan en met zijn drieën genoten wij van het uitzicht. Mijn Rob zat op de bank met op zijn schoot zijn eigen moeder die hij een flinke harde beurt aan het geven was en terwijl mijn schoonmoeder genoot van de dikke kloppende pik in haar kutje had ze de stijve lul van haar man in haar mond geduwd gekregen.

Het was een bijzonder geil gezicht om hun met zijn drieën bezig te zien. Karin, ook wel wat gewend maar dit dus duidelijk niet, kondigde haar orgasme aan en liet de pik van haar man uit haar mond gaan. Karin, knijpend met haar kale opgevulde kutje, begon geile taal uit te slaan tegen haar zoon. Kom op, kreunde ze, laat je vader zien hoe jij je moeder neukt. Mmmmm wat een heerlijke dikke pik heb je Rob, net zo lekker als die van je vader maar wat voelt het lekker om de paal van je eigen zoon diep in je kutje te voelen pompen.

Godverdomme Bas ik wordt zo nog jaloers op Vanessa, kreunde ze harder tegen haar man, ik wil dat onze Rob in mijn kutje klaarkomt en volspuit met zijn hete zaad. Bas zei verder niks terug maar liet zijn vrouw haar gang gaan. Aan Rob zijn ademhaling kon ik zien dat hij zijn hoogtepunt ging naderen en met een paar flinke harde stoten ramde hij zijn pik diep in zijn geile moeder. Drie, vier dikke stralen warm zaad zorgde ervoor dat hij het geile kutje van zijn moeder tot aan de rand toe vulde.

Karin voelde het zaad van haar zoon tegen haar baarmoeder spuiten en kwam voor de tweede achter een volgende keer heftig klaar. Ik zag haar ogen draaien op het moment dat ze het zaad van haar zoon in zich voelde stromen.

Half uitgeteld liet Karin zich voorover vallen en gaf Rob een heerlijke lange natte tongzoen en fluisterde in zijn oor dat hij dit vaker met haar moest doen. Karin liet zich vervolgens naast Rob op de bank zakken en op dat moment druppelde het zaad tussen haar lipjes zo op de grond. Mijn vader zag het gebeuren en nam zijn kans waar.

Hij kroop tussen de benen van mijn schoonmoeder, pakte zijn keiharde lul vast en ramde deze zonder pardon tussen haar dampende schaamlipjes. Karin had haar ogen gesloten maar bij het voelen van een nieuwe harde pik werd het een ander verhaal. Haar ademhaling ging omhoog en meteen begon ze lekker te hijgen. Mmm Hans, kreunde ze, kom jij mij nu een heerlijke beurt geven met die heerlijke neukstaaf van je?

Mijn vader zei er maar niks op maar ramde zijn pik zo hard en zo diep mogelijk bij haar naar binnen. De soppende geluiden die tussen mijn schoonmoeder haar benen vandaan kwamen klonken als muziek in mijn oren. Rob was ondertussen naast mij en mijn moeder komen staan. Het zweet stond nog steeds op zijn voorhoofd. Mama nodigde hem uit om naast zijn moeder plaats te nemen. Rob ging zitten en al snel had mijn moeder zijn lul in haar mondje genomen en likte ze hem helemaal schoon.

Er bleek nog leven genoeg in die paal van hem te zitten want binnen de kortste keren had mijn man opnieuw een flinke stijve. Mijn moeder kreunde van genot en terwijl naast haar op de bank mijn vader mijn schoonmoeder neukte zat mijn eigen moeder op haar knieen mijn eigen man te pijpen. Op dat moment kwam mijn schoonvader voor mij staan, pakte mijn hand vast en begeleidde mij naar de lege stoel. Ik ging half onderuit gezakt zitten in deze stoel terwijl mijn schoonvader mijn benen over de leuning plaatste.

Twee tellen later voelde ik zijn lekkere warme tong bij mij naar binnen dringen. Heel even keek ik nog naar het geile schouwspel dat zich op de bank afspeelde. Mijn vader had mijn schoonmoeder in haar kontje te pakken genomen en mijn moeder had de pik van mijn Rob in haar drijfnatte kutje laten glijden en bereed hem als een geile amazone.

De wederom soppende geluiden van natte kutjes en kletsende ballen bezorgde mij een heerlijke geile roes. Ik sloot mijn ogen en genoot van schoonvader zijn likkende tong. Af en toe zoog hij lekker hard op mijn klitje en af toe kwamen er drie vingers bij aan te pas. Het vocht droop werkelijk waar uit mijn gleuf en mijn schoonvader likte het zoveel mogelijk op.

Bas likte mij de zevende hemel in en bezorgde mij een overheerlijk orgasme. Een warme gloed trok door mijn hele lichaam en nog voordat ik tijd had om überhaupt bij te komen voelde ik hoe Bas zijn kloppende eikel tegen mijn schaamlippen hield. Ik opende mijn ogen half en fluisterde, kom maar op met die pik van je. Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen.

Zijn paal gleed naar binnen en mijn lipjes omhelsde het warme vlees. Tot aan zijn ballen kwam mijn schoonvader in mij waarna hij met langzame op en neer gaande bewegingen mij begon te neukten. Zijn pik vulde mijn geile gleuf flink op en het tikkende gevoel van zijn ballen tegen mijn billen gaven mij kippenvel.

Aan de andere kant, op de bank, hoorde ik hoe zowel mijn vader als mijn man dreigde klaar te komen. Papa was de eerste die de finish lijn bereikte. Karin, ondertussen bloedje geil, kreunde er op flink op los dat ze nu voor de tweede keer vanavond werd volgespoten met heet zaad. Even later hoorde ik mijn man zeggen tegen mijn moeder dat ook hij ging komen.

Tegelijk met mama kwam hij klaar en hij kwam voor de tweede keer klaar in een vreemde gleuf. De geluiden van de bank gaven mijn schoonvader meer en meer inspiratie. Het tempo werd opgevoerd. Zijn ballen kletste nu tegen mijn billen terwijl wij heerlijk lagen te vrijen met elkaar. Opeens stopte hij, trok zijn pik uit mij en vroeg mij of ik mij wilde omdraaien. Bas wilde mijn kont hebben. Op handen en knieën nam ik plaats en aangezien zijn heerlijke pik nog nat genoeg was gleed hij zonder enige moeite mijn darmkanaal binnen.

Wat een heerlijk gevoel is dat toch, een heerlijke snikkel in je kontje voelen. Het rustig beginnen was er nu niet bij.

Ongeneerd lag ik daar me weer eens af te rukken voor de buis en had ik nooit gemerkt dat de buurvrouw van mijn moeder het huis was binnen gekomen om de planten water te komen geven en effen de post na te kijken. Wist ik veel dat zij een sleutel had van mijn moeders huis. Ze stond inmiddels vlak achter me en maakt zich plots hoorbaar door van uit het niets aan me te vragen: Ik schrok me wezenloos en bracht al stotterend uit: Nou zei ze, eigenlijk kwam ik even snel de planten voor je moeder water geven, maar ik denk dat we iets heel anders gaan nat maken.

Ik keek haar toen nog eens goed aan en keek naar een blonde moeder met een wat rijper lichaam van een jaar of 40 met van die dikke memmen en een heerlijk geile kop erop. Zo had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder naar rolinda gekeken.

Uitdagend kwam ze nu voor me staan en langzaam begon ze haar blouse los te knopen. Ik schoof naar het puntje van de bank en begon haar langzaam over haar kruis te wrijven zichtbaar stond ze daar van te genieten.

Vervolgens drukte ze me naar de rugleuning van de bank en ze kwam met haar tieten op enkele centimeters van mijn gezicht af boven op me zitten. Ze trok haar blouse nu open en toonde mij een paar heerlijke borsten, die ik minstens op dubbel d schatte, die door een zwarte bh in toom werden gehouden.

Ik wist me geen raad hoe snel ik mijn hand op haar rug te leggen om vervolgens in een soepele beweging verloste ik haar van haar bh. Rolinda stond toen even op om zich van haar spijkerbroek te ontdoen en trok haar slip opzij, ik keek nu recht tegen haar kut aan, lang kon ik hier niet van genieten, want voordat ik het wist pakte me ze me pik beet en duwde hem haar kutje in terwijl ze bovenop me kwam zitten en me als een beest begon te berijden, iets wat die meiden van mijn leeftijd nog nooit hebben gedaan.

Het was een heerlijke zoals ze me aan het berijden was, terwijl die enorme tieten van haar steeds heftiger op en neer begonnen te stuiteren, tot er plots een mobieltje te horen viel. Niet opnemen hoor zei ik, maar ik was al te laat en ze stapte van me af om haar mobiel op te nemen.

Ik hoorde haar zeggen: En ze hing weer op. Oh antwoordde ik heel verbaasd, terwijl ik bij mezelf dacht: Schiet nou maar op antwoordde Rolinda en kleed je uit voegde ze eraan toe. Heeft dat ouwe buurjongetje van jou een beetje gereedschap hangen? Vroeg ze, laat mij jouw dan is ff heel snel berijden en ze kwam met haar iets wat mollige lichaam voor me staan, een echte rubensvrouw, met blond haar en een volle d cup.

..

Prive erotiek geil en heet

En ze hing weer op. Oh antwoordde ik heel verbaasd, terwijl ik bij mezelf dacht: Schiet nou maar op antwoordde Rolinda en kleed je uit voegde ze eraan toe. Heeft dat ouwe buurjongetje van jou een beetje gereedschap hangen? Vroeg ze, laat mij jouw dan is ff heel snel berijden en ze kwam met haar iets wat mollige lichaam voor me staan, een echte rubensvrouw, met blond haar en een volle d cup.

Even wreef ze over haar kutje heen, maar die werd eigenlijk al gelijk nat genoeg bevonden om geneukt te worden. Ze ging met haar rug naar me toe boven op me zitten en begon me te berijden met die dikke kale kut van der, terwijl ze ondertussen door Rolinda gelikt werd, die op haar knieën weer voor ons zat.

Kreunen dat ze nu deed, niet normaal en terwijl ik over haar schouder mee keek hoe ze door Rolinda gebeft werd zag ik hoe ze spuitend klaarkwam in het gezicht van Rolinda, die elke druppel als een soort van beloning van haar gezicht af likten. Gemma maakte nu weer plaats voor Rolinda om me te komen berijden, iets waar ze gretig gebruik van maakte.

Nu was zij weer aan de beurt om me te berijden met dat ervaren lichaam van haar. Gemma liep inmiddels naar de achterdeur waar ze bij binnenkomst een tas met speeltjes had neergezet. Hieruit graaide ze 2 enorme vibrators waar ze trots mee naar voren kwam lopen.

En terwijl ze de ene in haar eigen kutje begon te stoten duwde ze de ander langzaam bij Rolinda tussen haar vlesige billen naar billen naar binnen. Gemma kwam nu iets over Rolinda zodat ze ook Rolinda nog kon vingeren tijdens dit alles. Rolinda begon nu zo hard te kreunen dat ik kon horen dat ze op het punt stond klaar te komen en dat gebeurde ook, ik voelde dat ze heftig vanuit haar heupen begon te wiegen en met een geweldig gekreun voelde ik haar spuitend klaarkomen en spoot ze mijn hele buik onder met haar geile kutsap.

Ze was zelfs zo heftig klaargekomen dat ze bewusteloos tegen me aan viel, pas na een minuut of 5 kwam ze weer bij haar positieve en is toen samen met Gemma op de knieën voor me gaan zitten en pijpten me toen alsnog klaar, zodat ik bij beide toen hun gezicht volledig onderspoot met mijn hete zaad.

Het was de avond van ons leven en wat naar later zou blijken de eerste van vele geile avondjes, nachten en soms hele weekenden met alleen maar sex sex en nog eens sex. Net Mobiel  -  Opwindend.

Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Even later, met het beeld van de blote poes van Sanne voor ogen, spoot ik mijn lading over mijn borst. Voor het moment even voldaan, nam ik een snelle douche.

Die middag gebeurde er verder niets. Netjes mijn huiswerk gemaakt, wat me een vrij gevoel gaf. Die avond was voor mij! Onder het eten zaten we naar elkaar te kijken en tersluiks aan te kijken, zoekend in elkaars ogen, naar Nu en dan een stiekum knipoogje Zo nu en dan proesten we het uit, waardoor moeder ons vragend aankeek.

Als ze eens wist Mag ze ook blijven slapen? Om half acht belde Lisa aan en ik hoorde de twee meisjes naar boven komen, naar de kamer van mijn zusje. Benieuwd waar die twee het over zouden hebben Ik hoorde het geroezemoes en zo nu en dan een lach en een gilletje van pret. Ik besloot eens onaangekondigd binnen te vallen Langzaam, heeel langzaam deed ik de deur van har slaapkamer open.

Door de kier zag ik Sanne stond voor de spiegel met haar jurkje omhoog. Lisa zat voor haar en zat de blote poes van Sanne te bewonderen. Heb je het zelf gedaan? Lisa ging met haar vingers over het gladgeschoren velletje heen. Tom vond het ook geweldig! Ik ging op zijn bed zitten, met mijn benen wijd, zodat ie alles goed kon zien. Hij is tussen mijn benen gaan zitten om het goed te zien, en weet je Twee hoofden draaiden verschrikt opzij. En daarom heb ik haar daar gekust. In een oogwenk verdween haar string en hield ze haar jurk omhoog.

Net zo'n bloot poesje als van Sanne, een beetje gezwollen ook Ik zag wat stoppeltjes en vroeg , wanneer ze haar kutje voor het laatst geschoren had. Ik voelde even aan de huid. Het is niet net zo glad als van Sanne. Sanne haal mijn scheergel en mijn mes. We gaan Lisa spekglad scheren! Hier is een handdoek voor onder je billen. We deden ook allebei onze kleren uit, zodat Lisa zich niet al te opgelaten voelen zou. Niet erin, alleen eromheen Lisa lag lekker te genieten van de aanraking door haar vriendin.

Ze draaide wat met haar kontje Toen ze naar mijn idee genoeg haddden gespeeld, begon ik voorzichtig te scheren. Sanne hield hier en daar de huid rond het kutje van haar vriendin strak Ingespannen keek ze naar het kutje van haar vriendin, dat helemaal glad en haarloos werd geschoren.

Wijdbeens lag ze daar, met een prachtig glad kutje, trots als een pauw. Ik klom tussen de benen van haar vriendinnetje en spreidde haar kutlipjes. Ik boog voorover en drukte mijn lippen op het kleine-meisjes kutje. Ik maakte er een lange, natte tongzoen van. Even flitste mijn tong bij haar naar binnen, tussen de gladde kutlipjes Ik keek naar haar gezicht en het was vertrokken van geile spanning. Ik stopte en kwam omhoog: Sanne stelde zich tevreden met een lekkere likbeurt van mijn ballen.

Ik werd heerlijk gek van die twee meiden. Ik stelde me voor hoe het zou voelen, als ik mijn stijve pik in Lisa's kutje zou pompen Mijn twee teefjes rolden over me heen als twee speelse puppies. Hun handen waren overal, ook op elkaar. Ik zag Sanne Lisa intens zoenen, terwijl ik Lisa's handen met mijn paal bezig voelde.

Ik zag Sanne Lisa's nu blote poesje zoenen, terwijl Lisa mijn pik wild aftrok. Ik likte Sanne's kutje terwijl ik Lisa helemaal gek vingerde. Ze keken verbaasd naar me. Lisa wist wat komen ging. Lisa viel op bed, op haar rug, benen wijd. Sanne deed wat ik haar opdroeg en spreide voorzichtig de natte kutlipjes van haar vriendinnetje. Ik ging tussen de lange slanke benen van haar vriendin zitten, pakte mijn erectie beet en terwijl ik triomfantelijk naar Sanne keek.

Ik drukte me met een ferme stoot in het sappige, natte kutje, dat daar prachtig voor me klaar gehouden werd door mijn geile zusje. Omdat Lisa behoorlijk nat was, ging dat vrij makkelijk, hoewel ze wel erg nauw was. Ooooo je ballen komen tegen haar kutlipjes aan Lisa, zet em op!

Lik of je leven ervan af hangt! Ik trok vlug terug, toen ik mijn sperma voelde komen Met hun vingers likten de jonge meiden elkaar schoon Voor het moment voldaan, kroop ik van mijn neukmaatjes af en zoende beide meiden nat en vol op de mond. Hoe vonden jullie het? De twee botergeile donderstenen begonnen een lesbisch showtje voor me op te voeren. Terwijl ze zo lekker bezig waren, speelde ik wat met mijn pik. Ze deden een negenenzestigje met elkaar.

Uitermate lekker gezicht was dat. Lisa keek opzij, en vergastte zich op de aanblik van een jongen die wild met zijn pik zat te spelen. Het deed haar wel wat, dacht ik Tom, denk je er wel eens aan hoe het zou zijn als je Sanne naaide? Jij neukt mij, ik pijp jou, Sanne likt mij en ik Sanne De enige overgebleven combinatie Dat is het wel zo'n beetje.


gangbang vanavond kale gleuf

Dat was het teken voor mijn vader om ook zijn kleren uit te trekken om vervolgens helemaal naakt weer naast mij te gaan zitten.

Hij pakte mijn hand vast en leidde deze weer naar zijn stijve lul. Wederom begon ik hem af te trekken. Mama was van de bank af gekomen en was achter mij komen staan. Met beide handen maakte ze mijn torselet los en had nu meer toegang tot mijn tieten. De kans liet ze niet onbenut. Haar handen pakte mijn tieten lekker stevig vast en masseerde ze volop.

Mijn schoonmoeder Karin keek met een geile blik in haar ogen hoe ik haar man aan aftrekken was. Zelf had ze ondertussen zoveel mogelijk van haar eigen kleren uit getrokken en met alleen nog haar lingerie aan kwam ook van de bank af gestapt.

Ze plaatste een van de grote kussens op de grond tussen mijn benen en op haar knieën nam ze daar plaats op. Het geweldige gevoel in mijn buik was niet meer te stoppen, ik kwam gillend en kreunend klaar. Mijn orgasme leek wel een eeuwigheid te duren zo lekker intens was het. Rob had mijn vibrator nu maar even uit gezet anders bleef ik maar klaarkomen.

Nu had ik even de tijd om te zien wie wat aan het doen was. Tot mijn grote verbazing had ik de twee heerlijke dikke lullen van zowel mijn vader als schoonvader in mijn handjes en zag ik de handen van mijn moeder druk bezig met mijn tieten en met de sluiting van mijn bh.

Tussen mijn benen zag ik mijn schoonmoeder zitten en haar handen voelde ik over mijn benen glijden. Wanneer ik recht vooruit keek, keek ik recht in de ogen van mijn man. Zijn ogen dwaalde iets naar beneden af. Ik wist op dat moment goed waar hij naar zat te kijken. Hij keek namelijk regelrecht tegen de heerlijke vrouwenkont van zijn eigen moeder. Gefascineerd bleef ik naar hem kijken, benieuwd naar wat hij ging doen. Het duurde een minuutje of zo voordat hij eindelijk aan zijn eigen geilheid toegaf en over de heerlijke ronde billen van moeder begon te wrijven.

Karin keek achterom en zag de geile blik in de ogen van haar zoon. Ze knikte goedkeurend en draaide zich weer om waar ze met beide handen mijn string vastpakte en deze over mijn benen trok. Eenmaal mijn string uit had Karin een geweldig uitzicht op de dildo die nog steeds helemaal in mijn druipende gleuf verborgen zat. Mama had ondertussen mijn bh losgemaakt en de bandjes vielen over mijn blote schouders.

Met trillende vingers was mijn schoonmoeder nu bezig om de strap-on vibrator los te maken zodat ook deze verwijderd kon worden. Even later voelde ik, met enige tegen zin, dat deze kleine vibrator uit mijn kutje getrokken werd en ik hoorde hem op de grond vallen. Maar lang zat mijn geile gleufje niet zonder. Mijn schoonmoeder was dichter tussen mijn benen komen zitten en plaatste mijn rechter been over de benen van haar man zodat mijn spleet nu compleet open en voor het grijpen lag.

Haar vingers baande zich een weg langs mijn gladgeschoren schaamlipjes naar binnen toe. Al snel had ze twee vingers in mijn kutje zitten en ook haar tong had mijn gevoelige plekje gevonden. Likkend en zuigend aan mijn klitje was zij hard op weg om mij naar een nieuw orgasme te vingeren. Niet allen tussen mijn benen klonken geile geluidjes maar ook achter mij klonk het erg lekker.

Ik keek achterom en zag dat mijn eigen moeder lekker geil aan het tongen was met mijn schoonvader. Mijn schoonvader had het masseren van mijn tieten voor een gedeelte overgenomen, het andere gedeelte kwam van mijn vader die af en toe ook flink hard aan mijn tepels draaide.

Vanuit die positie draaide ik mijn hoofd weer richting Rob. Hij had zijn stoel inmiddels verder naar achteren geschoven en had achter zijn moeder plaats genomen op een groot kussen.

Zijn handen gleden over haar lichaam en ik kon nog net zien hoe hij met beide handen de bh van zijn moeder los maakte waarna hij met beide handen tegelijk haar heerlijke hangende tieten vastpakte en deze lekker begon te masseren.

Karin sloot haar ogen want dat ze ondertussen bloedgeil was geworden stond als een paal boven water. Om haar nog geiler te maken dan dat ze al was kwam ik iets overeind en liet ik de twee pikken even voor wat ze waren.

Karin stopte met het likken van mijn kutje en keek mij met een glazige blik in haar ogen aan. Karin kwam ook helemaal omhoog en zat nu op haar knieën met haar rug tegen de borst van Rob. Op deze manier had hij haar tieten helemaal voor het grijpen. Mijn schoonmoeder haar bh verdween op de grond zodat haar zoon nu alle ruimte had die hij maar wilde. Wild zag ik hoe hij haar nek begon te kussen terwijl hij nog steeds lekker die tieten aan het kneden was.

Ik liet mij ook op mijn knieën zakken, recht voor mijn schoonmoeder. Mijn mond plaatste ik op een van haar keiharde tepels en zoog er lekker hard op terwijl mijn hand via haar buik haar string in gleed. Ik voelde de warmte er van afkomen en merkte dat haar kaal geschoren gleufje haast overliep van geiligheid.

Omdat zij mijn string had uitgetrokken vond ik het mijn taak om dat bij haar te doen. Met beide handjes pakte ik het vast en trok over haar benen. Karin werkte maar al te graag mee en zodoende verdween het vochtige stukje stof bij de rest van haar kleren.

Wederom gleed ik met mijn hand over haar kale kutje en ik kon het niet laten om er twee vingers in te stoppen. Jezus was is mijn schoonmoeder geil. Ik trok mijn vingers uit haar druipende kut en zei tegen Rob dat hij maar eens moest proeven hoe geil zijn eigen moeder was. Rob opende zijn mond en likte mijn beide vingers gretig af.

Mijn schoonmoeder Karin bleef mij maar met een supergeile blik aankijken en voor ik iets kon zeggen tegen haar begonnen wij heerlijk met elkaar te vrijen. Rob was vanachter zijn moeder vandaan gekomen om zodoende ook zijn kleren uit te kunnen trekken. Zijn kleren verdwenen als sneeuw voor de zon en al snel stond hij met een kloppende paal naast ons en keek geil toe hoe zijn moeder en ik nu heftig aan het tongen waren geslagen.

Achter ons zag hij hoe zijn vader lekker bezig was met zijn schoonmoeder Peggy. Zijn vader werd natuurlijk bijgestaan door mijn vader.

Mama had de pik van mijn schoonvader Bas helemaal in haar mondje genomen terwijl mijn vader haar kutje aan het verwennen was. Wederom keek Rob weer naar ons en zag tot zijn grote genoegen dat zowel zijn moeder als ik naast het tongen elkaar heerlijk aan het vingeren waren. Rob kwam een stapje dichterbij en hield zijn harde, kwijlende pik tot vlak bij het gezicht van zijn moeder. Ik zag het heerlijke harde gevaarte dichterbij komen. Zachtjes nam ik zijn pik in mijn handen en leidde deze naar de mond van mijn schoonmoeder.

Heel even zag ik haar twijfelen of ze het zou doen ja of nee maar de keuze was eigenlijk al gemaakt. Karin opende haar mond en nam de heerlijke dikke lul van haar zoon zo in haar mondje. Rob kreunde bij het voelen van zijn moeders warme mondje.

De mond van mijn moeder had hij al regelmatig rond zijn lekkere staaf mogen voelen maar het geile mondje van zijn eigen moeder voelde echt als een sensatie aan. Hij genoot er zo erg van dat hij moeite had om te blijven staan. Om ongelukken te voorkomen ging Rob op de bank zitten waar ook mijn moeder zich nog steeds vermaakte met zowel mijn vader als met mijn schoonvader. De rollen waren nu omgedraaid. Nu had mijn moeder de pik van mijn vader in haar zuigende mondje genomen en likte mijn schoonvader de kale kut van mijn moeder.

Rob ging naar mijn moeder zitten en terwijl hij even met haar dikke tieten speelde voelde hij de warme mond van zijn eigen moeder weer om zijn kloppende paal glijden. Karin had de lul van haar zoon nu helemaal tot haar beschikking.

Ook zijn gladgeschoren ballen werden niet overgeslagen. Omdat ik zelf nu ook wel weer eens wat lekker wilde voelen tikte ik mijn schoonvader op zijn schouders en ging ik naast mijn man zitten.

Nog voordat ik lekker met hem kon gaan vrijen had Bas in de gaten wat de bedoeling was. Hij zag mij zitten, benen wijd, zachtjes vingerend en ondertussen vrijend met mijn eigen mannetje. Bas kwam tussen de benen van mijn moeder vandaan en even keek hij op toen hij zag hoe zijn eigen geile vrouwtje de pik van hun zoon aan het verwennen was. Hij kroop tegen haar aan en zei tegen haar dat ze zich maar eens flink moest laten gaan zodat ze net zo’n geile familie konden worden als je schoonfamilie.

Karin liet de pik van Rob even met rust, keek Bas aan en zei: Nee antwoordde mijn schoonvader, verwen die jongen maar goed schat. Karin keek opnieuw haar man aan. Dus dan vind je het ook niet erg dat ik dit doe. Ik zag haar omhoog kruipen en plaats nemen op haar zoon zijn schoot.

Met een hand leidde ze zijn dikke kloppende pik regelrecht naar haar smachtende gleuf en liet zich luid kreunend erover heen zakken. Dit ging zo lekker hard dat zowel mijn vader als mijn moeder even stopte om te kijken wat er ging gebeuren. Ze zagen hoe Karin de pik van haar zoon aan het berijden was. Mijn schoonvader kreeg het nu te zwaar en in plaats van tussen mijn benen te kruipen bracht hij zijn kwijlende pik naar de openstaande mond van zijn vrouw.

Mijn vader en moeder gaven hem alle benodigde ruimte en kwamen van de bank af. Beide kwamen naast mij staan en met zijn drieën genoten wij van het uitzicht. Mijn Rob zat op de bank met op zijn schoot zijn eigen moeder die hij een flinke harde beurt aan het geven was en terwijl mijn schoonmoeder genoot van de dikke kloppende pik in haar kutje had ze de stijve lul van haar man in haar mond geduwd gekregen.

Het was een bijzonder geil gezicht om hun met zijn drieën bezig te zien. Karin, ook wel wat gewend maar dit dus duidelijk niet, kondigde haar orgasme aan en liet de pik van haar man uit haar mond gaan.

Karin, knijpend met haar kale opgevulde kutje, begon geile taal uit te slaan tegen haar zoon. Kom op, kreunde ze, laat je vader zien hoe jij je moeder neukt. Mmmmm wat een heerlijke dikke pik heb je Rob, net zo lekker als die van je vader maar wat voelt het lekker om de paal van je eigen zoon diep in je kutje te voelen pompen.

Godverdomme Bas ik wordt zo nog jaloers op Vanessa, kreunde ze harder tegen haar man, ik wil dat onze Rob in mijn kutje klaarkomt en volspuit met zijn hete zaad. Bas zei verder niks terug maar liet zijn vrouw haar gang gaan. Aan Rob zijn ademhaling kon ik zien dat hij zijn hoogtepunt ging naderen en met een paar flinke harde stoten ramde hij zijn pik diep in zijn geile moeder.

Drie, vier dikke stralen warm zaad zorgde ervoor dat hij het geile kutje van zijn moeder tot aan de rand toe vulde. Karin voelde het zaad van haar zoon tegen haar baarmoeder spuiten en kwam voor de tweede achter een volgende keer heftig klaar. Ik zag haar ogen draaien op het moment dat ze het zaad van haar zoon in zich voelde stromen. Half uitgeteld liet Karin zich voorover vallen en gaf Rob een heerlijke lange natte tongzoen en fluisterde in zijn oor dat hij dit vaker met haar moest doen.

Karin liet zich vervolgens naast Rob op de bank zakken en op dat moment druppelde het zaad tussen haar lipjes zo op de grond. Mijn vader zag het gebeuren en nam zijn kans waar. Hij kroop tussen de benen van mijn schoonmoeder, pakte zijn keiharde lul vast en ramde deze zonder pardon tussen haar dampende schaamlipjes.

Karin had haar ogen gesloten maar bij het voelen van een nieuwe harde pik werd het een ander verhaal. Haar ademhaling ging omhoog en meteen begon ze lekker te hijgen. Mmm Hans, kreunde ze, kom jij mij nu een heerlijke beurt geven met die heerlijke neukstaaf van je? Mijn vader zei er maar niks op maar ramde zijn pik zo hard en zo diep mogelijk bij haar naar binnen. De soppende geluiden die tussen mijn schoonmoeder haar benen vandaan kwamen klonken als muziek in mijn oren.

Rob was ondertussen naast mij en mijn moeder komen staan. Het zweet stond nog steeds op zijn voorhoofd. Mama nodigde hem uit om naast zijn moeder plaats te nemen. Rob ging zitten en al snel had mijn moeder zijn lul in haar mondje genomen en likte ze hem helemaal schoon. Er bleek nog leven genoeg in die paal van hem te zitten want binnen de kortste keren had mijn man opnieuw een flinke stijve.

Mijn moeder kreunde van genot en terwijl naast haar op de bank mijn vader mijn schoonmoeder neukte zat mijn eigen moeder op haar knieen mijn eigen man te pijpen.

Op dat moment kwam mijn schoonvader voor mij staan, pakte mijn hand vast en begeleidde mij naar de lege stoel. Ik ging half onderuit gezakt zitten in deze stoel terwijl mijn schoonvader mijn benen over de leuning plaatste. Twee tellen later voelde ik zijn lekkere warme tong bij mij naar binnen dringen.

Heel even keek ik nog naar het geile schouwspel dat zich op de bank afspeelde. Mijn vader had mijn schoonmoeder in haar kontje te pakken genomen en mijn moeder had de pik van mijn Rob in haar drijfnatte kutje laten glijden en bereed hem als een geile amazone. De wederom soppende geluiden van natte kutjes en kletsende ballen bezorgde mij een heerlijke geile roes. Ik sloot mijn ogen en genoot van schoonvader zijn likkende tong. Af en toe zoog hij lekker hard op mijn klitje en af toe kwamen er drie vingers bij aan te pas.

Het vocht droop werkelijk waar uit mijn gleuf en mijn schoonvader likte het zoveel mogelijk op. Bas likte mij de zevende hemel in en bezorgde mij een overheerlijk orgasme. Een warme gloed trok door mijn hele lichaam en nog voordat ik tijd had om überhaupt bij te komen voelde ik hoe Bas zijn kloppende eikel tegen mijn schaamlippen hield.

Ik opende mijn ogen half en fluisterde, kom maar op met die pik van je. Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen. Zijn paal gleed naar binnen en mijn lipjes omhelsde het warme vlees. Tot aan zijn ballen kwam mijn schoonvader in mij waarna hij met langzame op en neer gaande bewegingen mij begon te neukten.

Zijn pik vulde mijn geile gleuf flink op en het tikkende gevoel van zijn ballen tegen mijn billen gaven mij kippenvel. Aan de andere kant, op de bank, hoorde ik hoe zowel mijn vader als mijn man dreigde klaar te komen.

Papa was de eerste die de finish lijn bereikte. Karin, ondertussen bloedje geil, kreunde er op flink op los dat ze nu voor de tweede keer vanavond werd volgespoten met heet zaad. Even later hoorde ik mijn man zeggen tegen mijn moeder dat ook hij ging komen. Tegelijk met mama kwam hij klaar en hij kwam voor de tweede keer klaar in een vreemde gleuf. De geluiden van de bank gaven mijn schoonvader meer en meer inspiratie. Het tempo werd opgevoerd.

Zijn ballen kletste nu tegen mijn billen terwijl wij heerlijk lagen te vrijen met elkaar. Opeens stopte hij, trok zijn pik uit mij en vroeg mij of ik mij wilde omdraaien. Bas wilde mijn kont hebben. Op handen en knieën nam ik plaats en aangezien zijn heerlijke pik nog nat genoeg was gleed hij zonder enige moeite mijn darmkanaal binnen. Wat een heerlijk gevoel is dat toch, een heerlijke snikkel in je kontje voelen.

Het rustig beginnen was er nu niet bij. Ongeneerd lag ik daar me weer eens af te rukken voor de buis en had ik nooit gemerkt dat de buurvrouw van mijn moeder het huis was binnen gekomen om de planten water te komen geven en effen de post na te kijken.

Wist ik veel dat zij een sleutel had van mijn moeders huis. Ze stond inmiddels vlak achter me en maakt zich plots hoorbaar door van uit het niets aan me te vragen: Ik schrok me wezenloos en bracht al stotterend uit: Nou zei ze, eigenlijk kwam ik even snel de planten voor je moeder water geven, maar ik denk dat we iets heel anders gaan nat maken.

Ik keek haar toen nog eens goed aan en keek naar een blonde moeder met een wat rijper lichaam van een jaar of 40 met van die dikke memmen en een heerlijk geile kop erop. Zo had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder naar rolinda gekeken. Uitdagend kwam ze nu voor me staan en langzaam begon ze haar blouse los te knopen. Ik schoof naar het puntje van de bank en begon haar langzaam over haar kruis te wrijven zichtbaar stond ze daar van te genieten.

Vervolgens drukte ze me naar de rugleuning van de bank en ze kwam met haar tieten op enkele centimeters van mijn gezicht af boven op me zitten. Ze trok haar blouse nu open en toonde mij een paar heerlijke borsten, die ik minstens op dubbel d schatte, die door een zwarte bh in toom werden gehouden. Ik wist me geen raad hoe snel ik mijn hand op haar rug te leggen om vervolgens in een soepele beweging verloste ik haar van haar bh.

Rolinda stond toen even op om zich van haar spijkerbroek te ontdoen en trok haar slip opzij, ik keek nu recht tegen haar kut aan, lang kon ik hier niet van genieten, want voordat ik het wist pakte me ze me pik beet en duwde hem haar kutje in terwijl ze bovenop me kwam zitten en me als een beest begon te berijden, iets wat die meiden van mijn leeftijd nog nooit hebben gedaan.

Het was een heerlijke zoals ze me aan het berijden was, terwijl die enorme tieten van haar steeds heftiger op en neer begonnen te stuiteren, tot er plots een mobieltje te horen viel. Niet opnemen hoor zei ik, maar ik was al te laat en ze stapte van me af om haar mobiel op te nemen. Ik hoorde haar zeggen: En ze hing weer op. Oh antwoordde ik heel verbaasd, terwijl ik bij mezelf dacht: Schiet nou maar op antwoordde Rolinda en kleed je uit voegde ze eraan toe. Heeft dat ouwe buurjongetje van jou een beetje gereedschap hangen?

Vroeg ze, laat mij jouw dan is ff heel snel berijden en ze kwam met haar iets wat mollige lichaam voor me staan, een echte rubensvrouw, met blond haar en een volle d cup.

..

Naakte sletjes hete kutjes

  • Gangbang vanavond kale gleuf
  • Rokende kut squirt sex
  • Ik stond op en ging weer achter mijn bureau zitten. Een uurtje of twee en een paar flessen wijn later was het volgens Rob dan eindelijk zover. Ik voelde het vocht uit mijn kale kutje druipen.
Naakte paaldanseres gratis sexfimpjes


Zo snel als ik kon drukte ik hem iets in zijn handen en hij wist meteen wat mijn bedoeling was. Rob liep even voor mij uit en kondigde aan dat ik inmiddels beneden was.

Met alle ogen op mij gericht liep ik onze tuin weer in. Het zachte zomerse briesje zorgde ervoor dat mijn torselet alle kanten opging. De schaars verlichte tuin zorgde ook nog voor de nodige erotische spanning dus dat maakte het plaatje voor iedereen compleet.

Als eerste ging ik zo uitdagend mogelijk voor Rob staan en met een zwoele stem vroeg ik hem: Mmmm, kreunde hij terwijl zijn handen over mijn billen gleden, je ziet er uit om op te vreten. Zijn handen maakte mij weer een stukje geiler en gaven mij weer iets meer moed.

Ik draaide mij om en ging voor mijn ouders staan, draaide een paar rond zodat ook zij alles goed konden zien. Een snelle blik op de bobbel in mijn vader zijn broek zei al meer dan genoeg. Mijn moeder knipoogde naar mij en zei, je ziet er heerlijk uit schatje. Toen waren mijn schoonouders Karin en Bas aan de beurt om te zien was hun schoondochter aan had getrokken voor hen. Uitdagender als bij mijn ouders en bij Rob draaide ik mij recht voor beide om en toonde hen mijn kontje.

Mijn schoonvader, zoals verwacht, kon zijn handen niet thuishouden en sloeg mij met vlakke hand zo op mijn billen. Pets… Mijn ouders en schoonouders schoven ieders een stukje op en lieten mij tussen hen in zitten. Rob had de glazen ondertussen weer gevuld en juist op het moment dat ik wilde gaan zitten voelde ik een heerlijk gevoel door mijn hele lichaam trekken.

Rob had middels de afstandsbediening de beaver aangezet. De trillingen tussen mijn benen hielden maar niet op. Mama tikte mijn vader aan en wees naar mij. Zachtjes hoorde ik haar tegen hem fluisteren dat moest zien hoe ik genoot van die strap-on vibrator.

Ook Bas en Karin kregen in de gaten wat er aan de hand was zodat nu zowel mijn ouders als mijn schoonouders mij met een geile blik zaten aan te kijken. Rob zette de vibrator nog maar eens een standje hoger. Ik kon het niet helpen, mijn lichaam kronkelde over de bank en ook mijn handen had ik niet helemaal meer onder controle.

Aan de ene kant mijn vader en aan de andere kant mijn schoonvader. Beide mannen merkte nu het gevolg van hetgeen zich afspeelde tussen mijn dampende benen. Zowel met mijn linker- als met mijn rechterhand masseerde ik hun afgetekende bobbels. De heren lieten het zich wel bevallen maar Rob keek enigszins verrast door deze actie van mij maar al snel genoot hij ook van het uitzicht. Een paar tellen ging de snelheid even terug om vervolgens weer twee standjes omhoog te gaan.

Ik voelde het vocht uit mijn kale kutje druipen. Mama zag mijn handjes op en neer gaan en besloot om de stoute schoenen maar verder aan te trekken. Met een paar flitsende bewegingen had ze papa zijn broek losgemaakt zodat ik er gemakkelijker bij kon. Schoonmoeder Karin zag het gebeuren en volgde haar voorbeeld. Ze knoopte de broek van Bas los en vroeg hem om deze uit te trekken.

Mijn schoonvader was de eerste waarbij ik de warme kloppende paal in mijn handen voelde. Ik opende mijn ogen en zag hoe hij genoot van mijn zachte handje rondom zijn dikke lul waarna ik mijn gezicht richting mijn ouders draaide en met mijn tong mijn lippen nat maakte. Dat was het teken voor mijn vader om ook zijn kleren uit te trekken om vervolgens helemaal naakt weer naast mij te gaan zitten. Hij pakte mijn hand vast en leidde deze weer naar zijn stijve lul.

Wederom begon ik hem af te trekken. Mama was van de bank af gekomen en was achter mij komen staan. Met beide handen maakte ze mijn torselet los en had nu meer toegang tot mijn tieten. De kans liet ze niet onbenut. Haar handen pakte mijn tieten lekker stevig vast en masseerde ze volop.

Mijn schoonmoeder Karin keek met een geile blik in haar ogen hoe ik haar man aan aftrekken was. Zelf had ze ondertussen zoveel mogelijk van haar eigen kleren uit getrokken en met alleen nog haar lingerie aan kwam ook van de bank af gestapt.

Ze plaatste een van de grote kussens op de grond tussen mijn benen en op haar knieën nam ze daar plaats op. Het geweldige gevoel in mijn buik was niet meer te stoppen, ik kwam gillend en kreunend klaar. Mijn orgasme leek wel een eeuwigheid te duren zo lekker intens was het. Rob had mijn vibrator nu maar even uit gezet anders bleef ik maar klaarkomen.

Nu had ik even de tijd om te zien wie wat aan het doen was. Tot mijn grote verbazing had ik de twee heerlijke dikke lullen van zowel mijn vader als schoonvader in mijn handjes en zag ik de handen van mijn moeder druk bezig met mijn tieten en met de sluiting van mijn bh.

Tussen mijn benen zag ik mijn schoonmoeder zitten en haar handen voelde ik over mijn benen glijden. Wanneer ik recht vooruit keek, keek ik recht in de ogen van mijn man. Zijn ogen dwaalde iets naar beneden af. Ik wist op dat moment goed waar hij naar zat te kijken. Hij keek namelijk regelrecht tegen de heerlijke vrouwenkont van zijn eigen moeder. Gefascineerd bleef ik naar hem kijken, benieuwd naar wat hij ging doen. Het duurde een minuutje of zo voordat hij eindelijk aan zijn eigen geilheid toegaf en over de heerlijke ronde billen van moeder begon te wrijven.

Karin keek achterom en zag de geile blik in de ogen van haar zoon. Ze knikte goedkeurend en draaide zich weer om waar ze met beide handen mijn string vastpakte en deze over mijn benen trok. Eenmaal mijn string uit had Karin een geweldig uitzicht op de dildo die nog steeds helemaal in mijn druipende gleuf verborgen zat.

Mama had ondertussen mijn bh losgemaakt en de bandjes vielen over mijn blote schouders. Met trillende vingers was mijn schoonmoeder nu bezig om de strap-on vibrator los te maken zodat ook deze verwijderd kon worden. Even later voelde ik, met enige tegen zin, dat deze kleine vibrator uit mijn kutje getrokken werd en ik hoorde hem op de grond vallen.

Maar lang zat mijn geile gleufje niet zonder. Mijn schoonmoeder was dichter tussen mijn benen komen zitten en plaatste mijn rechter been over de benen van haar man zodat mijn spleet nu compleet open en voor het grijpen lag. Haar vingers baande zich een weg langs mijn gladgeschoren schaamlipjes naar binnen toe.

Al snel had ze twee vingers in mijn kutje zitten en ook haar tong had mijn gevoelige plekje gevonden. Likkend en zuigend aan mijn klitje was zij hard op weg om mij naar een nieuw orgasme te vingeren. Niet allen tussen mijn benen klonken geile geluidjes maar ook achter mij klonk het erg lekker.

Ik keek achterom en zag dat mijn eigen moeder lekker geil aan het tongen was met mijn schoonvader. Mijn schoonvader had het masseren van mijn tieten voor een gedeelte overgenomen, het andere gedeelte kwam van mijn vader die af en toe ook flink hard aan mijn tepels draaide.

Vanuit die positie draaide ik mijn hoofd weer richting Rob. Hij had zijn stoel inmiddels verder naar achteren geschoven en had achter zijn moeder plaats genomen op een groot kussen. Zijn handen gleden over haar lichaam en ik kon nog net zien hoe hij met beide handen de bh van zijn moeder los maakte waarna hij met beide handen tegelijk haar heerlijke hangende tieten vastpakte en deze lekker begon te masseren.

Karin sloot haar ogen want dat ze ondertussen bloedgeil was geworden stond als een paal boven water. Om haar nog geiler te maken dan dat ze al was kwam ik iets overeind en liet ik de twee pikken even voor wat ze waren. Karin stopte met het likken van mijn kutje en keek mij met een glazige blik in haar ogen aan.

Karin kwam ook helemaal omhoog en zat nu op haar knieën met haar rug tegen de borst van Rob. Op deze manier had hij haar tieten helemaal voor het grijpen.

Mijn schoonmoeder haar bh verdween op de grond zodat haar zoon nu alle ruimte had die hij maar wilde. Wild zag ik hoe hij haar nek begon te kussen terwijl hij nog steeds lekker die tieten aan het kneden was. Ik liet mij ook op mijn knieën zakken, recht voor mijn schoonmoeder. Mijn mond plaatste ik op een van haar keiharde tepels en zoog er lekker hard op terwijl mijn hand via haar buik haar string in gleed.

Ik voelde de warmte er van afkomen en merkte dat haar kaal geschoren gleufje haast overliep van geiligheid. Omdat zij mijn string had uitgetrokken vond ik het mijn taak om dat bij haar te doen. Met beide handjes pakte ik het vast en trok over haar benen. Karin werkte maar al te graag mee en zodoende verdween het vochtige stukje stof bij de rest van haar kleren. Wederom gleed ik met mijn hand over haar kale kutje en ik kon het niet laten om er twee vingers in te stoppen.

Jezus was is mijn schoonmoeder geil. Ik trok mijn vingers uit haar druipende kut en zei tegen Rob dat hij maar eens moest proeven hoe geil zijn eigen moeder was. Rob opende zijn mond en likte mijn beide vingers gretig af. Mijn schoonmoeder Karin bleef mij maar met een supergeile blik aankijken en voor ik iets kon zeggen tegen haar begonnen wij heerlijk met elkaar te vrijen.

Rob was vanachter zijn moeder vandaan gekomen om zodoende ook zijn kleren uit te kunnen trekken. Zijn kleren verdwenen als sneeuw voor de zon en al snel stond hij met een kloppende paal naast ons en keek geil toe hoe zijn moeder en ik nu heftig aan het tongen waren geslagen.

Achter ons zag hij hoe zijn vader lekker bezig was met zijn schoonmoeder Peggy. Zijn vader werd natuurlijk bijgestaan door mijn vader. Mama had de pik van mijn schoonvader Bas helemaal in haar mondje genomen terwijl mijn vader haar kutje aan het verwennen was.

Wederom keek Rob weer naar ons en zag tot zijn grote genoegen dat zowel zijn moeder als ik naast het tongen elkaar heerlijk aan het vingeren waren.

Rob kwam een stapje dichterbij en hield zijn harde, kwijlende pik tot vlak bij het gezicht van zijn moeder. Ik zag het heerlijke harde gevaarte dichterbij komen. Zachtjes nam ik zijn pik in mijn handen en leidde deze naar de mond van mijn schoonmoeder.

Heel even zag ik haar twijfelen of ze het zou doen ja of nee maar de keuze was eigenlijk al gemaakt. Karin opende haar mond en nam de heerlijke dikke lul van haar zoon zo in haar mondje. Rob kreunde bij het voelen van zijn moeders warme mondje. De mond van mijn moeder had hij al regelmatig rond zijn lekkere staaf mogen voelen maar het geile mondje van zijn eigen moeder voelde echt als een sensatie aan.

Hij genoot er zo erg van dat hij moeite had om te blijven staan. Om ongelukken te voorkomen ging Rob op de bank zitten waar ook mijn moeder zich nog steeds vermaakte met zowel mijn vader als met mijn schoonvader. De rollen waren nu omgedraaid. Nu had mijn moeder de pik van mijn vader in haar zuigende mondje genomen en likte mijn schoonvader de kale kut van mijn moeder.

Rob ging naar mijn moeder zitten en terwijl hij even met haar dikke tieten speelde voelde hij de warme mond van zijn eigen moeder weer om zijn kloppende paal glijden. Karin had de lul van haar zoon nu helemaal tot haar beschikking. Ook zijn gladgeschoren ballen werden niet overgeslagen. Omdat ik zelf nu ook wel weer eens wat lekker wilde voelen tikte ik mijn schoonvader op zijn schouders en ging ik naast mijn man zitten.

Nog voordat ik lekker met hem kon gaan vrijen had Bas in de gaten wat de bedoeling was. Hij zag mij zitten, benen wijd, zachtjes vingerend en ondertussen vrijend met mijn eigen mannetje. Bas kwam tussen de benen van mijn moeder vandaan en even keek hij op toen hij zag hoe zijn eigen geile vrouwtje de pik van hun zoon aan het verwennen was.

Hij kroop tegen haar aan en zei tegen haar dat ze zich maar eens flink moest laten gaan zodat ze net zo’n geile familie konden worden als je schoonfamilie.

Karin liet de pik van Rob even met rust, keek Bas aan en zei: Nee antwoordde mijn schoonvader, verwen die jongen maar goed schat. Karin keek opnieuw haar man aan.

Dus dan vind je het ook niet erg dat ik dit doe. Ik zag haar omhoog kruipen en plaats nemen op haar zoon zijn schoot. Met een hand leidde ze zijn dikke kloppende pik regelrecht naar haar smachtende gleuf en liet zich luid kreunend erover heen zakken. Dit ging zo lekker hard dat zowel mijn vader als mijn moeder even stopte om te kijken wat er ging gebeuren.

Ze zagen hoe Karin de pik van haar zoon aan het berijden was. Mijn schoonvader kreeg het nu te zwaar en in plaats van tussen mijn benen te kruipen bracht hij zijn kwijlende pik naar de openstaande mond van zijn vrouw. Mijn vader en moeder gaven hem alle benodigde ruimte en kwamen van de bank af. Beide kwamen naast mij staan en met zijn drieën genoten wij van het uitzicht.

Mijn Rob zat op de bank met op zijn schoot zijn eigen moeder die hij een flinke harde beurt aan het geven was en terwijl mijn schoonmoeder genoot van de dikke kloppende pik in haar kutje had ze de stijve lul van haar man in haar mond geduwd gekregen.

Het was een bijzonder geil gezicht om hun met zijn drieën bezig te zien. Karin, ook wel wat gewend maar dit dus duidelijk niet, kondigde haar orgasme aan en liet de pik van haar man uit haar mond gaan.

Karin, knijpend met haar kale opgevulde kutje, begon geile taal uit te slaan tegen haar zoon. Kom op, kreunde ze, laat je vader zien hoe jij je moeder neukt. Mmmmm wat een heerlijke dikke pik heb je Rob, net zo lekker als die van je vader maar wat voelt het lekker om de paal van je eigen zoon diep in je kutje te voelen pompen. Godverdomme Bas ik wordt zo nog jaloers op Vanessa, kreunde ze harder tegen haar man, ik wil dat onze Rob in mijn kutje klaarkomt en volspuit met zijn hete zaad.

Bas zei verder niks terug maar liet zijn vrouw haar gang gaan. Aan Rob zijn ademhaling kon ik zien dat hij zijn hoogtepunt ging naderen en met een paar flinke harde stoten ramde hij zijn pik diep in zijn geile moeder. Drie, vier dikke stralen warm zaad zorgde ervoor dat hij het geile kutje van zijn moeder tot aan de rand toe vulde. Karin voelde het zaad van haar zoon tegen haar baarmoeder spuiten en kwam voor de tweede achter een volgende keer heftig klaar.

Ik zag haar ogen draaien op het moment dat ze het zaad van haar zoon in zich voelde stromen. Half uitgeteld liet Karin zich voorover vallen en gaf Rob een heerlijke lange natte tongzoen en fluisterde in zijn oor dat hij dit vaker met haar moest doen. Karin liet zich vervolgens naast Rob op de bank zakken en op dat moment druppelde het zaad tussen haar lipjes zo op de grond.

Mijn vader zag het gebeuren en nam zijn kans waar. Hij kroop tussen de benen van mijn schoonmoeder, pakte zijn keiharde lul vast en ramde deze zonder pardon tussen haar dampende schaamlipjes. Karin had haar ogen gesloten maar bij het voelen van een nieuwe harde pik werd het een ander verhaal.

Haar ademhaling ging omhoog en meteen begon ze lekker te hijgen. Mmm Hans, kreunde ze, kom jij mij nu een heerlijke beurt geven met die heerlijke neukstaaf van je?

Mijn vader zei er maar niks op maar ramde zijn pik zo hard en zo diep mogelijk bij haar naar binnen. De soppende geluiden die tussen mijn schoonmoeder haar benen vandaan kwamen klonken als muziek in mijn oren. Vervolgens drukte ze me naar de rugleuning van de bank en ze kwam met haar tieten op enkele centimeters van mijn gezicht af boven op me zitten. Ze trok haar blouse nu open en toonde mij een paar heerlijke borsten, die ik minstens op dubbel d schatte, die door een zwarte bh in toom werden gehouden.

Ik wist me geen raad hoe snel ik mijn hand op haar rug te leggen om vervolgens in een soepele beweging verloste ik haar van haar bh. Rolinda stond toen even op om zich van haar spijkerbroek te ontdoen en trok haar slip opzij, ik keek nu recht tegen haar kut aan, lang kon ik hier niet van genieten, want voordat ik het wist pakte me ze me pik beet en duwde hem haar kutje in terwijl ze bovenop me kwam zitten en me als een beest begon te berijden, iets wat die meiden van mijn leeftijd nog nooit hebben gedaan.

Het was een heerlijke zoals ze me aan het berijden was, terwijl die enorme tieten van haar steeds heftiger op en neer begonnen te stuiteren, tot er plots een mobieltje te horen viel. Niet opnemen hoor zei ik, maar ik was al te laat en ze stapte van me af om haar mobiel op te nemen.

Ik hoorde haar zeggen: En ze hing weer op. Oh antwoordde ik heel verbaasd, terwijl ik bij mezelf dacht: Schiet nou maar op antwoordde Rolinda en kleed je uit voegde ze eraan toe. Heeft dat ouwe buurjongetje van jou een beetje gereedschap hangen?

Vroeg ze, laat mij jouw dan is ff heel snel berijden en ze kwam met haar iets wat mollige lichaam voor me staan, een echte rubensvrouw, met blond haar en een volle d cup. Even wreef ze over haar kutje heen, maar die werd eigenlijk al gelijk nat genoeg bevonden om geneukt te worden. Ze ging met haar rug naar me toe boven op me zitten en begon me te berijden met die dikke kale kut van der, terwijl ze ondertussen door Rolinda gelikt werd, die op haar knieën weer voor ons zat.

Kreunen dat ze nu deed, niet normaal en terwijl ik over haar schouder mee keek hoe ze door Rolinda gebeft werd zag ik hoe ze spuitend klaarkwam in het gezicht van Rolinda, die elke druppel als een soort van beloning van haar gezicht af likten.

Gemma maakte nu weer plaats voor Rolinda om me te komen berijden, iets waar ze gretig gebruik van maakte. Nu was zij weer aan de beurt om me te berijden met dat ervaren lichaam van haar. Gemma liep inmiddels naar de achterdeur waar ze bij binnenkomst een tas met speeltjes had neergezet.

Hieruit graaide ze 2 enorme vibrators waar ze trots mee naar voren kwam lopen. En terwijl ze de ene in haar eigen kutje begon te stoten duwde ze de ander langzaam bij Rolinda tussen haar vlesige billen naar billen naar binnen. Gemma kwam nu iets over Rolinda zodat ze ook Rolinda nog kon vingeren tijdens dit alles.

gangbang vanavond kale gleuf

Sperma in je anus lekker sletje neuken


Ballbusting vind Dirk Geil! Anaal, oma, Incest, Rape en Sm en kom snel klaar! Dennis en Harry zijn twee gestoorde, manipulerende broers die hun kleine zusje dwingen tot seksuele handelingen. Orgie met onze ouders en schoonouders Categorie: De hele week was het al van dat natte weer maar deze vrijdag was het eindelijk droog en ook de temperatuur was erg aangenaam, ook al is het de maand juli.

Mijn verjaardag wordt deze keer verdeeld over twee dagen. Op vrijdag komen mijn ouders en mijn schoonouders gezellig langs en de zaterdag is gereserveerd voor een grote groep vrienden van ons beide.

Maar het vieren van mijn verjaardag verliep eigenlijk anders dan ik had verwacht. Rob en ik hebben vandaag allebei lekker vrij genomen om zo alle boodschappen in huis te kunnen halen voor de vrijdag en zaterdag. Niet dat ik bijzonder veel nodig heb want op onze verjaardagen draait het meer om de gezelligheid en het gezellig samen zijn dan overvloedig drank en eten.

Tuurlijk wordt er gedronken maar meer dan twee kratten bier en een paar flessen wijn hoef ik eigenlijk niet te hebben. Mede daarom hebben mijn man en ik alle tijd voor ons zelf. Halverwege de middag ging Rob nog even het centrum van Den Bosch nog in om voor mij een leuk cadeautje te kopen en terwijl hij weg was zette ik onze nieuwe lounge set buiten.

Een paar uur later was Rob weer thuis met in zijn handen meerdere onopvallende tassen. Nieuwsgierig als ik ben sloeg ik mijn armen om zijn nek want ik wilde weten wat hij gekocht had voor mij. Dat zie je vanavond wel schat zei Rob op een plagerige toon. Na het eten hebben wij nog snel even een lekkere douche gepakt en ik had mij nog maar net aangekleed of mijn ouders stonden voor de deur.

Rob had opengedaan en hun binnen gelaten zodat ik wat tijd had om mijn make-up in orde te brengen. Een kleine tien minuten later liep ik de tuin in. Mijn vader en moeder stonden op en beide bekeken hetgeen ik aangetrokken had.

Een lange witte linnen broek, die best doorscheen volgens mij, met daaronder hele hoge witte hakken en een iets of wat doorschijnende witte blouse. Zo te zien had dit wel de goedkeuring van iedereen want drie paar ogen namen mij van top tot teen op.

Mama was de eerste die op mij af kwam lopen en mij uitbundig feliciteerde met mijn verjaardag. Twee kussen op de wang en een derde lange zoen recht op mijn mondje gevolgd door mijn vader die hetzelfde deed.

Het cadeautje van hen lag op de kamer tafel en was een kleine bijdrage voor onze aanstaande vakantie. Mijn ouders zaten nog maar net aan de koffie of mijn schoonouders Bas en Karin waren ook gearriveerd.

Ook zij feliciteerde mij erg uitbundig en ook een vakantie bijdrage was hun cadeautje. Eenmaal iedereen voorzien van nog een bakje koffie en gebak kwamen de gesprekken al snel op volle gang. Alle normale gespreksonderwerpen kwamen aan bod, het weer, werk, kleding, muziek noem het maar op maar opeens was het mijn schoonvader Bas die aan mij vroeg wat ik eigenlijk van Rob had gekregen. Nog niks, antwoordde ik, want eerlijk gezegd hebben wij daar helemaal niet maar aan gedacht.

Mijn schoonvader keek eens richting zijn zoon en zei, hoe kan je dat schatje van jou zomaar vergeten? Onschuldig als het maar zijn kon antwoordde Rob dat hij het niet vergeten was maar dat hij wachtte op het juiste moment om ze te geven. Een uurtje of twee en een paar flessen wijn later was het volgens Rob dan eindelijk zover.

Ik zou zijn cadeaus mogen uitpakken. Rob kwam de tuin in met vijf cadeautjes maar mijn geduld werd nog even op de proef gesteld want mijn schoonmoeder Karin was druk bezig om de tuinfakkels en nog wat kaarsen aan te steken wat er voor zorgde dat de tuin haast erotisch verlicht werd.

Ik ging zitten en kreeg het eerste cadeau in mijn handen. Het papier scheurde ik eraf en tevoorschijn kwam een witte enveloppe met daarop geschreven: Ik kon mijn lag haast niet meer inhouden en maakte de enveloppe open. Het was een tegoed bon van euro die ik daar vrij mocht besteden. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige opmerkingen van zowat iedereen maar vooral mijn schoonvader had het hoogste woord. Het tweede cadeau was een heerlijk ruikend geurtje.

Voordat ik mijn derde cadeau kreeg kondigde Rob aan dat deze eigenlijk een beetje privé waren maar gezien het bezoek van deze avond moest het eigenlijk wel kunnen. Het derde pakketje lag op mijn schoot. Voorzichtig maakte ik het papier los en tevoorschijn kwam een nieuw lingerie setje. Ik hield het voor mij en bekeek het goedkeurend. De bh en string waren gemaakt van zwart kant, afgezet met een vuurrode kanten bies.

Mijn moeder en schoonmoeder zeiden beide dat ze het erg mooi vonden met een knipoog richting hun beide mannen. Het vierde cadeautje lag inmiddels op mijn schoot en ik kon haast niet meer wachten om het open te maken.

Papier lag al snel op de grond en in mijn handen had ik de bijpassende jarretels, een mooie transparante zwarte torselet en ravenzwarte kousen met ook een vuurrode rand. Opnieuw keken mijn moeder en schoonmoeder naar hun beide mannen met de opmerking dat zij dit een super mooi setje vonden en dat het hoog tijd werd dat zij het ook voor hen moesten gaan kopen.

Maar voordat zij ook maar enig antwoordt konden geven kondigde Rob aan dat het tijd was voor zijn laatste cadeau. Rob overhandigde mij het ingepakte doosje en gezien de vorige presentjes was iedereen wat dichterbij komen staan om te zien wat hier in zou zitten. Het cadeau werd van commentaar voorzien van Rob want dit had hij namelijk niet zelf uitgekozen, dit hadden Nathalie en Martine voor voor hem gedaan.

Deze twee meiden heb ik ontmoet tijdens een heet avontuurtje vlak voor kerst een paar jaar geleden. Voorzichtig scheurde ik het papier open en van wat ik te zien kreeg begonnen mijn ogen nog meer te glinsteren. In mijn handen had ik een paarse remote control beaver, een strap-on vibrator met afstandsbediening. Als dank kuste ik Rob vol op zijn mond en ik kon niet wachten om hem alles te laten zien wanneer ik het aan had.

Nadat ik alles weer netjes in een tas had gedaan werden de glazen nog maar eens vol geschonken en waren de volgende flessen wijn aan de beurt. Een klein uurtje later waren de gesprekken helemaal op gang gekomen. Mijn schoonmoeder Karin was naast mij komen zitten en had een paar hele dringende vragen. Haar hand lag rustig op mijn been toen ze vroeg of Rob het eigenlijk al te weten was gekomen van ons avontuurtje van een paar maanden geleden. Ik keek haar vragend aan en kon niet helemaal plaatsen waar ze het nu precies over had.

Nou, ging mijn schoonmoeder verder, die ene keer dat Bas samen met jouw vader zich heerlijk lagen te vermaken met jou op bed terwijl ik samen met Peggy bezig was. Nu wist ik ineens weer waar het over ging en zei, nee dat ik heb ik hem nog nooit verteld maar dat komt nog wel hoor Karin, lieve schat van me.

Ik kuste haar op haar wangen en gaf haar een knipoog. Op dat zelfde moment hoorde ik mijn moeder tegen mijn schoonvader zeggen dat hij voor Karin ook maar eens een mooi lingerie setje moest kopen en dat hij dan gelijk maar haar man mee moest nemen.

Mijn vader hoorde dit ook en had gelijk zijn mening klaar tegenover mijn moeder. Peggy, lieve schat van me, ik wil maar al te graag een zelfde setje kopen als dat onze schoonzoon onze dochter straks gegeven heeft maar ik wil het eigenlijk in levende lijve zien. Hij kreeg al heel snel steun van mijn schoonvader Bas want die wilde dat eigenlijk ook wel zien.

Op dat moment waren drie paar ogen op mij gericht want ook Rob keek mij inmiddels met een vragende blik aan. Ik keek de heren bloedserieus aan en zei: Jullie kunnen dat wel willen maar..

Ik kon mijn zin niet afmaken want Karin was mij al voor door te zeggen dat zij het ook wel graag zou willen zien.

Mijn moeder zei verder niks maar knikte alleen maar. Ondertussen was ik al opgestaan. Dus als ik het goed begrijp moet ik mij nu maar om gaan kleden dan? En moet ik dan alleen het lingerie setje aan doen af moet ik alles aantrekken? Als je het dan toch doet Vanessa, zei mijn moeder, trek dan alles lekker aan zodat wij een goed beeld kunnen vormen. De tas naast mijn stoel pakkend liep ik door de woonkamer naar boven toe.

Een half jaar geleden zou ik dit nooit van mijn leven gedaan hebben maar gezien de rijke seksuele achtergrond die ik ondertussen met mijn familie heb maakt het mij niet veel meer uit. In tegendeel, toen ik eenmaal boven was en al mijn kleren had uitgetrokken kon ik het niet laten om mijn vingers door mijn inmiddels natte kutje te laten gaan. Door het slaapkamer raam keek ik even naar buiten en zag hoe Rob op mijn plaats was gaan zitten terwijl mijn vader en moeder naast elkaar hadden plaats genomen en zo ook mijn schoonouders die zo te zien de grootste lol met elkaar hadden.

Ik trok mijn nieuwe lingerie setje aan gevolgd door de bijpassende jarretels en kousen. Voor onze spiegel staand bekeek ik alles eens goed en mmmmm ik vond mij zelf er uitzien als een supergeil sletje. Eventjes gleden mijn handen over mijn borsten en vanuit mijn ooghoek zag ik de plastic tas weer liggen. Zal ik het doen???? Met mijn transparante torselet ook aangetrokken begaf ik mij meer naar beneden toe waar ik Rob in de woonkamer tegenkwam.

Zo snel als ik kon drukte ik hem iets in zijn handen en hij wist meteen wat mijn bedoeling was. Rob liep even voor mij uit en kondigde aan dat ik inmiddels beneden was.

Met alle ogen op mij gericht liep ik onze tuin weer in. Het zachte zomerse briesje zorgde ervoor dat mijn torselet alle kanten opging. De schaars verlichte tuin zorgde ook nog voor de nodige erotische spanning dus dat maakte het plaatje voor iedereen compleet. Als eerste ging ik zo uitdagend mogelijk voor Rob staan en met een zwoele stem vroeg ik hem: Mmmm, kreunde hij terwijl zijn handen over mijn billen gleden, je ziet er uit om op te vreten.

Zijn handen maakte mij weer een stukje geiler en gaven mij weer iets meer moed. Ik draaide mij om en ging voor mijn ouders staan, draaide een paar rond zodat ook zij alles goed konden zien. Een snelle blik op de bobbel in mijn vader zijn broek zei al meer dan genoeg. Mijn moeder knipoogde naar mij en zei, je ziet er heerlijk uit schatje. Toen waren mijn schoonouders Karin en Bas aan de beurt om te zien was hun schoondochter aan had getrokken voor hen. Uitdagender als bij mijn ouders en bij Rob draaide ik mij recht voor beide om en toonde hen mijn kontje.

Mijn schoonvader, zoals verwacht, kon zijn handen niet thuishouden en sloeg mij met vlakke hand zo op mijn billen. Pets… Mijn ouders en schoonouders schoven ieders een stukje op en lieten mij tussen hen in zitten. Rob had de glazen ondertussen weer gevuld en juist op het moment dat ik wilde gaan zitten voelde ik een heerlijk gevoel door mijn hele lichaam trekken.

Rob had middels de afstandsbediening de beaver aangezet. De trillingen tussen mijn benen hielden maar niet op.

Mama tikte mijn vader aan en wees naar mij. Zachtjes hoorde ik haar tegen hem fluisteren dat moest zien hoe ik genoot van die strap-on vibrator. Ook Bas en Karin kregen in de gaten wat er aan de hand was zodat nu zowel mijn ouders als mijn schoonouders mij met een geile blik zaten aan te kijken.

Rob zette de vibrator nog maar eens een standje hoger. Ik kon het niet helpen, mijn lichaam kronkelde over de bank en ook mijn handen had ik niet helemaal meer onder controle. Aan de ene kant mijn vader en aan de andere kant mijn schoonvader. Beide mannen merkte nu het gevolg van hetgeen zich afspeelde tussen mijn dampende benen. Zowel met mijn linker- als met mijn rechterhand masseerde ik hun afgetekende bobbels. De heren lieten het zich wel bevallen maar Rob keek enigszins verrast door deze actie van mij maar al snel genoot hij ook van het uitzicht.

Een paar tellen ging de snelheid even terug om vervolgens weer twee standjes omhoog te gaan. Ik voelde het vocht uit mijn kale kutje druipen. Mama zag mijn handjes op en neer gaan en besloot om de stoute schoenen maar verder aan te trekken. Met een paar flitsende bewegingen had ze papa zijn broek losgemaakt zodat ik er gemakkelijker bij kon. Schoonmoeder Karin zag het gebeuren en volgde haar voorbeeld. Ze knoopte de broek van Bas los en vroeg hem om deze uit te trekken. Mijn schoonvader was de eerste waarbij ik de warme kloppende paal in mijn handen voelde.

Ik opende mijn ogen en zag hoe hij genoot van mijn zachte handje rondom zijn dikke lul waarna ik mijn gezicht richting mijn ouders draaide en met mijn tong mijn lippen nat maakte. Dat was het teken voor mijn vader om ook zijn kleren uit te trekken om vervolgens helemaal naakt weer naast mij te gaan zitten.

Hij pakte mijn hand vast en leidde deze weer naar zijn stijve lul. Wederom begon ik hem af te trekken. Mama was van de bank af gekomen en was achter mij komen staan. Met beide handen maakte ze mijn torselet los en had nu meer toegang tot mijn tieten. De kans liet ze niet onbenut. Haar handen pakte mijn tieten lekker stevig vast en masseerde ze volop.

Mijn schoonmoeder Karin keek met een geile blik in haar ogen hoe ik haar man aan aftrekken was. Zelf had ze ondertussen zoveel mogelijk van haar eigen kleren uit getrokken en met alleen nog haar lingerie aan kwam ook van de bank af gestapt. Ze plaatste een van de grote kussens op de grond tussen mijn benen en op haar knieën nam ze daar plaats op. Het geweldige gevoel in mijn buik was niet meer te stoppen, ik kwam gillend en kreunend klaar. Mijn orgasme leek wel een eeuwigheid te duren zo lekker intens was het.

Rob had mijn vibrator nu maar even uit gezet anders bleef ik maar klaarkomen. Nu had ik even de tijd om te zien wie wat aan het doen was.

Tot mijn grote verbazing had ik de twee heerlijke dikke lullen van zowel mijn vader als schoonvader in mijn handjes en zag ik de handen van mijn moeder druk bezig met mijn tieten en met de sluiting van mijn bh. Tussen mijn benen zag ik mijn schoonmoeder zitten en haar handen voelde ik over mijn benen glijden.

Wanneer ik recht vooruit keek, keek ik recht in de ogen van mijn man. Zijn ogen dwaalde iets naar beneden af. Ik wist op dat moment goed waar hij naar zat te kijken. Hij keek namelijk regelrecht tegen de heerlijke vrouwenkont van zijn eigen moeder. Gefascineerd bleef ik naar hem kijken, benieuwd naar wat hij ging doen. Het duurde een minuutje of zo voordat hij eindelijk aan zijn eigen geilheid toegaf en over de heerlijke ronde billen van moeder begon te wrijven. Karin keek achterom en zag de geile blik in de ogen van haar zoon.

Ze knikte goedkeurend en draaide zich weer om waar ze met beide handen mijn string vastpakte en deze over mijn benen trok. Eenmaal mijn string uit had Karin een geweldig uitzicht op de dildo die nog steeds helemaal in mijn druipende gleuf verborgen zat.

Mama had ondertussen mijn bh losgemaakt en de bandjes vielen over mijn blote schouders. Met trillende vingers was mijn schoonmoeder nu bezig om de strap-on vibrator los te maken zodat ook deze verwijderd kon worden. Nou zei ze, eigenlijk kwam ik even snel de planten voor je moeder water geven, maar ik denk dat we iets heel anders gaan nat maken.

Ik keek haar toen nog eens goed aan en keek naar een blonde moeder met een wat rijper lichaam van een jaar of 40 met van die dikke memmen en een heerlijk geile kop erop. Zo had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder naar rolinda gekeken. Uitdagend kwam ze nu voor me staan en langzaam begon ze haar blouse los te knopen. Ik schoof naar het puntje van de bank en begon haar langzaam over haar kruis te wrijven zichtbaar stond ze daar van te genieten.

Vervolgens drukte ze me naar de rugleuning van de bank en ze kwam met haar tieten op enkele centimeters van mijn gezicht af boven op me zitten.

Ze trok haar blouse nu open en toonde mij een paar heerlijke borsten, die ik minstens op dubbel d schatte, die door een zwarte bh in toom werden gehouden.

Ik wist me geen raad hoe snel ik mijn hand op haar rug te leggen om vervolgens in een soepele beweging verloste ik haar van haar bh. Rolinda stond toen even op om zich van haar spijkerbroek te ontdoen en trok haar slip opzij, ik keek nu recht tegen haar kut aan, lang kon ik hier niet van genieten, want voordat ik het wist pakte me ze me pik beet en duwde hem haar kutje in terwijl ze bovenop me kwam zitten en me als een beest begon te berijden, iets wat die meiden van mijn leeftijd nog nooit hebben gedaan.

Het was een heerlijke zoals ze me aan het berijden was, terwijl die enorme tieten van haar steeds heftiger op en neer begonnen te stuiteren, tot er plots een mobieltje te horen viel. Niet opnemen hoor zei ik, maar ik was al te laat en ze stapte van me af om haar mobiel op te nemen.

Ik hoorde haar zeggen: En ze hing weer op. Oh antwoordde ik heel verbaasd, terwijl ik bij mezelf dacht: Schiet nou maar op antwoordde Rolinda en kleed je uit voegde ze eraan toe.

Heeft dat ouwe buurjongetje van jou een beetje gereedschap hangen? Vroeg ze, laat mij jouw dan is ff heel snel berijden en ze kwam met haar iets wat mollige lichaam voor me staan, een echte rubensvrouw, met blond haar en een volle d cup.

Even wreef ze over haar kutje heen, maar die werd eigenlijk al gelijk nat genoeg bevonden om geneukt te worden. Ze ging met haar rug naar me toe boven op me zitten en begon me te berijden met die dikke kale kut van der, terwijl ze ondertussen door Rolinda gelikt werd, die op haar knieën weer voor ons zat. Kreunen dat ze nu deed, niet normaal en terwijl ik over haar schouder mee keek hoe ze door Rolinda gebeft werd zag ik hoe ze spuitend klaarkwam in het gezicht van Rolinda, die elke druppel als een soort van beloning van haar gezicht af likten.

Gemma maakte nu weer plaats voor Rolinda om me te komen berijden, iets waar ze gretig gebruik van maakte.

gangbang vanavond kale gleuf

Valene Temple