Blote kut neuken in sexclub

blote kut neuken in sexclub

.

Thaise massage sex plas neuken


blote kut neuken in sexclub

.


Erotische massage heerlen lekkerekut

  • Sexdate enschede sex contact arnhem
  • Ik kon haar kutharen voelen kietelen aan mijn eikel. Ik zei haar op gebiedende toon dat ze zich helemaal moest uitkleden.
  • 380
  • VROUWEN WILLEN GRATIS SEX HETE LESBIENNES

Dikke ronde tieten kutjes die spuiten


Maar het probleem was, dat de rits van de slaapzak niet dicht ging, op deze manier. Het was nog best lastig om de rits dicht te krijgen achter mijn rug en ik moest mij letterlijk tegen haar aan persen om hem dicht te kunnen trekken.

En waar ik al bang voor was, dat gebeurde ook. Mijn piemel lag nu tegen haar blote rug aan geklemd! Gelukkig was hij nog vrij slap, omdat het zo koud was. Zij zei niets toen ik wat dieper in de slaapzak schoof en mijn piemel en ballen langs haar blote rug gleden. Toen mijn piemel haar billen bereikte werd ik verrast.

Ik had gedacht dat zij haar slipje wel aan gehouden zou hebben. Maar dat had ik verkeerd. Mijn kleumende piemel lag tegen haar koude blote billen. Zij giechelde zachtjes, om te proberen de stemming wat te verbeteren, veronderstel ik. Eindelijk lag ik dan goed in de slaapzak maar nu lag mijn piemel tegen de bil van mijn moeder aan. Jij hebt echt niets wat ik nog nooit eerder heb gezien, nietwaar? Ik wreef met mijn hand over haar arm en haar schouder, om haar koude ledematen wat op te warmen.

Zij reikte achterom, greep mijn hand beet en trok hem op haar borsten. Mijn hart sloeg over terwijl zij hem precies tussen haar twee flinke tieten neerlegde. Dat deed ik dus maar al te graag. Ik begon met mijn hand over haar koude borsten te wrijven. Ik probeerde om het niet te opvallend te doen, maar af en toe pakte ik een borst in mijn hand en kneep er even zachtjes in.

Ik streelde haar hele voorkant, vanaf haar hals tot aan haar onderbuik en dan weer omhoog. Ik lag strak tegen de volledige lengte van haar lichaam gedrukt, wij lagen als twee theelepeltjs tegen elkaar aan. Na ongeveer twintig minuten hield zij eindelijk op met rillen, maar ze vroeg me wel om dicht tegen haar aan te blijven liggen. Ik streek nog nog eens met mijn hand van boven naar beneden over haar voorkant en toen mijn hand over haar tieten ging, merkte ik dat haar tepels nog steeds opgezwollen waren.

Dat is niet meer van de kou, dacht ik. Toen schoot mijn hand, echt helemaal toevallig, een beetje te laag op haar buik en kwam in contact met haar schaamhaar, ze zei er niets van en ik genoot met volle teugen. Dat wil zeggen, totdat ik het heel warme kreeg en er van onderen iets bij mij begon te bewegen. Ik hield op met wrijven en verstijfde. Mijn piemel werd iedere seconde harder en even later duwde hij heel stevig tegen haar bil, die ook lekker warm geworden was.

Hoewel het nog heel vroeg in de avond was, hoopte ik dat zij al in slaap was en niet merkte dat ik een flinke stijve had ontwikkeld. Zonder ruimte om mijzelf van haar te verwijderen, lag mijn opgezwollen piemel strak opgesloten tussen ons in. Zij was dus wakker en ze had mijn erectie gevoeld! Toen besefte ik dat dit een lange en onrustige nacht ging worden. Zij schoof wat heen en weer en mijn stijve piemel kwam in haar bilnaad terecht.

Er was niets wat ik eraan kon doen. Ik kon niet verder achteruit en ik kon me al helemaal niet omkeren. Ik zat vastgeplakt terwijl mijn steeds dikker wordende piemel zich tussen de warme, zachte billen van mijn moeder drukte. Na een paar minuten van onmenselijke marteling, merkte ik dat zij ook moeite had om in slaap te vallen. Ik voelde haar achterom reiken en op mijn heupen kloppen.

Dan kun je misschien slapen? Daardoor kwamen haar billen iets hoger tegen mijn buik en boven het puntje van mijn lul uit. En voordat ik wist wat er gebeurde, gleed mijn eikel naar onderen en omdat daar wat iets ruimte was, gleed hij rechtstreeks tussen haar dijen, tegen de haren van haar poesje aan!

Wel, ik heb van mezelf al geen kleine piemel, maar nu was hij zelfs langer en dikker dan ooit! Hij lag stevig ingeklemd tussen de warme dijen van mijn moeder en was in direct contact met haar behaarde poesje. Ik kon haar kutharen voelen kietelen aan mijn eikel. Dit was inderdaad veel comfortabeler, maar het gevoel was nu weer veel te lekker om te kunnen slapen. Vijf minuten gingen voorbij en mijn ademhaling bleef maar snel.

Ik begon haar buik en haar borsten en haar hals maar weer te strelen. Met opzet liet ik mijn vingers over haar tepels glijden en ik schokte af en toe een klein beetje met mijn heupen, waardoor mijn piemel nog wat dieper tussen haar dijen kwam te zitten. Ik kon voelen dat mijn eikel tegen de voorkant van haar kut lag en dat er al wat voorvocht uit begon te lekken. Bij mij of bij haar, dat wist ik niet.

Nog een minuutje ging voorbij en toen zei mijn moeder iets dat ik nooit zal vergeten: Want ik denk dat dat enige manier is waarop wij vannacht nog een klein beetje slaap kunnen krijgen.

Ik vind het niet erg, ik weet best wel hoe zoiets gaat. Ik ken hem, dus ken ik jou. En ik vind het echt niet erg. Bovendien, morgen zullen we al onze energie hard nodig hebben! Ik wist ze gelijk had. Morgen zou het een uitputtende dag worden, vooral als de regen zou bevriezen tot ijzel. En ik zou inderdaad nooit in slaap kunnen vallen met deze reusachtige erectie.

Zij hield haar hand op mijn dij en trok mij stevig tegen haar billen aan. Dat was genoeg aanmoediging en ik begon tegen haar billen te bewegen. Afwisselend gleed mijn piemel naar voren en naar achteren tussen haar dijen, en mijn ballen raakten haar billen, telkens als ik helemaal naar voren bewoog.

Met mijn hand begon ik te knijpen in haar tiet. Tot mijn grote verrassing probeerde zij mij te helpen door haar heupen tegen mij in te bewegen. Onderhand verloren wij beiden flink wat voorvocht, en in tijd een mum van tijd was het kletsnat daar tussen haar benen.

Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepel en ik hoorde haar ook hijgen. Ik werd stoutmoediger en nam haar borst stevig in mijn hand en begon toen met langere slagen mijn onderlichaam te bewegen, steeds sneller en steviger. Toen klopte het noodlot aan de deur Het was misschien onvermijdelijk, maar ik had werkelijk niet verwacht wat er toen gebeurde.

Door het stevige pompen en het steeds natter worden van haar kut, gleed mijn lul iets omhoog en bleef steken tegen ingang van haar natte poesje! Haar adem stokte en haar lichaam huiverde. Ik hield meteen op met bewegen. Mijn hand bevroor op haar tieten. Niemand zei iets voor een paar seconden. Door de gloed die uit haar poesje kwam, kon ik merken zij ook heel opgewonden was. Ze voelde heel warm en vochtig aan. Maak het nu maar af, want dan kunnen we gaan slapen. Het is echt OK wat mij betreft, dat beloof ik je!

Na drie of vier bewegingen, kneep zij weer met haar billen en bewoog zachtjes tegen me in! Haar doorweekte poesje scheidde grote hoeveelheden slijm af! Ik hoorde soppende geluiden en ik rook de bedwelmende geur van sex, het maakte me gek. Ik kneep zachtjes in haar tepel en hoorde haar kreunen. De top van mijn piemel gleed over haar kietelaar en ik kon mijn eikel voelen haken achter haar gezwollen klit, als ik erlangs gleed. Het deed haar huiveren en zij scheidde nog meer vocht af. Haar bewegingen pasten zich aan mij aan, en ze werden krachtiger.

Zij maakte haar rug hol, om haar kietelaar naar onderen te duwen zodat hij beter contact met mijn eikel zou krijgen. Ik kon mijn zaad al voelen borrelen in mijn ballen en ik vocht om niet klaar te komen. Het was echt heerlijk en ik moest de controle over mijzelf houden, anders zou ik klaarkomen en dan was alles voorbij.

Toen zei Ma iets dat me raakte als een baksteen: Ik nam aan dat zij zich had bedacht en ermee wilde stoppen. Maar ik widel je iets vragen. Ik wil graag doen wat u wilt! Ik weet dat het een rare vraag is, maar gezien de omstandigheden heb je er misschien begrip voor?

Zij wilde gewoon dat ik haar echt ging neuken! Ik ging bijna van mijn stokje. Op dat ogenblik was er niets ter wereld wat ik liever zou doen dan om mijn lul in haar kut te stoppen en haar eens flink stevig door te neuken. Hoewel zij het als een redelijk verzoek had voorgespiegeld, nodigde zij me gewoon uit om haar echt te neuken en mijn sperma in haar kut te spuiten! Ik ben geen groot toneelspeler, maar toch probeerde ik het te laten klinken alsof ik twijfelde of we dit wel konden doen.

Na een gespeelde aarzeling zei ik: Zij wiebelde met haar kont om aan te geven dat ik weer mocht beginnen en ik begon. Gelukkig had deze pauze mij wat tijd gegeven om controle over mijzelf te krijgen. Ik voelde nog steeds een dierlijk verlangen en ik kwijlde van de anticipatie. Ik had haar tiet in mijn hand, en haar tepel tussen mijn vingers.

Ik voelde haar weer een holle rug maken en haar billen tegen mij aan duwen, wat haar manier was om te zeggen, 'Kom op, jongen, stop hem er maar in! Ik veranderde mijn positie een beetje zodat mijn eikel recht voor haar opening kwam te liggen. Zij duwde naar achteren, en ik duwde naar voren, en mijn lul floepte nplotseling aar binnen. Ik was werkelijk verrast, ik kon haast niet geloven hoe nauw haar ingang was.

Ik bleef stil liggen voor een halve minuut, zonder me te bewegen. Ik proefde het heerlijke gevoel, terwijl ik probeerde het zolang mogelijk te laten duren. Zelfs toen ik daar zo stil lag, zonder me te bewegen, kon ik haar kutspieren voelen knijpen in mijn lul. Zij probeerde me al het genot te geven dat zij kon en ik wist zij op het punt stond om er een boel voor terug te krijgen, misschien wel meer dan zij dacht.

Ik ging zo klaarkomen, prima, maar ik wilde er wel het allerbeste van maken, omdat dit waarschijnlijk nooit meer zou gebeuren. Na een paar seconden trok ik mij terug en duwde weer naar binnen. Mijn lul had de bodem van haar vagina bereikt! Ik gaf nog een voorwaartse duw en begon haar daarna diep en hard te neuken. Mijn ballen klotsten tegen haar billen terwijl ik mijn lul in haar wurgende kut dreef.

Ik neukte haar als een stier, grommend en kreunend terwijl ik mijn lul in haar bleef pompen. Ik realiseerde mij dat zij mij intussen net zo hard terug neukte. Hoewel zij probeerde om het te verbergen, kon ik haar horen grommen en kreunen van genot.

Ik deed mijn best om niet meteen klaar te komen maar zij neukte zo fantastisch lekker dat het niet lang kon duren voordat ik klaar zou komen. Moeder haalde ook heel zwaar adem en kreunde: Laat het maar lekker lopen.

Neuk me, Neuk me in mijn geile kut! Wat heerlijk dat je aan de pil bent! Zij realiseerde zich ineens dat zij al vijf jaar van de pil af was, sinds mijn Pa een vasectomie had ondergaan. Haar kut kneep nog steeds spastisch samen terwijl zij zelf in paniek uitriep: Ik kom al klaar!

Het zit al in je! Ik bekeek haar van alle kanten en voelde haar borsten en kneep in haar tepels en mijn hand gleed omlaag naar haar kutje. Buk je zo veel mogelijk omlaag en pak met je handen je enkels. Haar billen stonden nu strak gespannen. Ik pakte de riem en begon haar keihard op haar billen te slaan. Ze gilde het uit en wou omhoog komen. Bukken zeg ik je en ze gehoorzaamde.

Je krijgt nog tien slagen en ik wil dat je na elke slag het nummer noemt en vraagt om de volgende slag. Na de tien slagen gaf ik haar toestemming om zich weer aan te kleden.

Vanaf dat moment was het elke keer raak en steeds gewelddadiger. Ik werd de volgende keer niet alleen met een riem maar met een zwiepende stok geslagen. Ook werd ik met een zweep op mijn rug geslagen.

Het kwam tot een einde toen haar vader een andere baan in Duitsland kreeg en ze verhuisden. De laatste keer was gruwelijk en het toppunt van vernedering. Ik moest op mijn rug op een tafeltje gaan liggen en mijn knieën optrekken en spreidden. Met een houten lepel waar je normaal de soep mee roert sloeg ze me tien keer op mijn kutje.

Ik gilde het uit. Toen ze eindelijk ophield maakte ze eerst een foto van mijn kutje als aandenken. Maar nu heb ik een vriendje waarmee ik elke keer als ik bij hem op de kamer kom heerlijke seks heb. Maar ik wilde ook dat hij mij zou vernederen en slaan. Daarom liet ik zogenaamd verongeluk een bord uit mijn handen vallen dat in stukken op de grond viel. Het spijt me en eigenlijk verdien ik een pak slaag op mijn blote billen. Hij trapte er in en zei kom maar hier.

Hij maakte de sluiting van mijn spijkerbroek los en stroopte mijn spijkerbroek en mijn slipje. Hij legde mij op zijn knieën en begon mij flink pak slaag te geven. Daarna legde hij mij op bed en nam mij op zijn hondjes. Ik zei de volgende keer ben jij aan de beurt. Ik ben benieuwd zei hij lachend.

De eerste volgende keer dat ik bij hem kwam is hij het lachen wel verleerd want ik heb hem ongenadig afgeranseld. Toch heeft hij de smaak te pakken. Net als bij Els gingen we steeds verder. We bezochten een sekswinkel en kochten allerlei spullen zoals zwepen, een karwats, latten, handboeien, touwen etc. Wat zou het fijn zijn om met een groepje elkaar af te ranselen opperde ik een keer en zo aan partnerruil te doen. Bij een volgend bezoek aan de sekswinkel hadden wij het met de eigenaar er over.

Hij gaf ons een telefoonnummer van een exclusief seksclubje dat gespecialiseerd is in BDSM. Wij belden op en vroegen nadere inlichtingen. Het klikte zo te horen en we maakten een afspraak dat hij ons zou bezoeken om te kijken of wij tot hun doelgroep behoorden teneinde wederzijdse teleurstelling te voorkomen.

Zijn bezoek was succesvol en we kregen een folder met de gedragsregels zoals kledingvoorschriften, geschoren kutje en lul etc. Hij nodigde ons uit voor een introductie-avond. Op de aangeven dag begaven we ons naar het opgeven adres. Het bleek een vrijstaande boerderij te zijn die was verbouwd als clubhuis. Bij aankomst maakten wij kennis met de leden die op die avond aanwezig waren Het bleken 6 stellen te zijn van ongeveer 18 tot 45 jaar. Een van mannen legde uit hoe er die avond aan toe zou gaan.

De vrouwen zouden naar een van kamers gebracht worden en daar geblinddoekt worden. Daarna gingen de mannen loten met briefjes waarop een kamernummer stond.

Als je toevallig het nummer van de kamer van je eigen partner kon je ruilen maar het hoefde niet. Er waren mannen die er op kikten hun eigen partner anoniem af te rossen want de mannen mochten niet laten blijken wie ze waren. Voordat ik geblinddoekt werd kon ik zien wat er in de kamer stond. Ik stond een beetje zenuwachtig te wachten op de man waaraan ik aan overgeleverd zou worden.

De deur ging open en iemand liep naar mij toe. Hij begon mij langzaam uit te kleden. Toen ik helemaal naakt was werd mijn hele lichaam gevoeld en betast en vooral mijn borsten en speciaal mijn tepels werden onder handen genomen. Ook mijn kutje werd gepakt. Ik kreeg banden om mijn polsen en enkels. Hij duwde mij naar voren en bond een touw om banden van mijn polsen.

Mijn handen werden omhoog getrokken. Mijn benen werden gespreid en de banden om mijn enkels werden ergens aan vastgemaakt. Voordat ik het wist kwam de eerste zweepslag op mijn rug.

Weer een keiharde slag en weer brulde ik het uit. Ik kreeg nu iets in mijn mond gepropt waarschijnlijk mijn slipje.

blote kut neuken in sexclub

Noreen Gartman