Bef mij 2 lullen in 1 kut

bef mij 2 lullen in 1 kut

Toen trok ik mijn onderbroek uit en boog extra voorover om de string te pakken, hij had een goede kijk op mijn kontje. Ik deed de string aan en wreef even over mijn kutje. Ik stapte het pashokje uit en liep naar de spiegel, hij kwam naar mij toe en had een ander setje bij zich.

Hij stond vlak bij mij en liet zijn hand rusten bij mijn billen. Staat je goed misschien kan je deze ook even proberen en liet het andere setje zien. Ik pakte het van hem aan en liep naar het pashokje. Ik liet de gordijnen open en begon mij uit te kleden, ik zag dat de jongen weer naar mij keek ik deed het behaatje aan en mijn string uit. Plots voelde ik een hand op mijn schouder.

Heerlijk stop die geile vinger maar lekker in mijn natte kutje, en dat deed hij. Hij bewoog met zijn vinger heerlijk in en uit mijn lekkere kutje, ik spreidde mijn benen, zodat hij er beter bij kon en dat spoorde hem aan om verder te gaan. Hij maakte mijn beha los, en voelde aan mijn harde tepels, en maakte rondjes. Toen voelde ik hem niet meer en keek achterom hij deed de gordijnen dicht en pakte een sleutel en deed de deur op slot en liep weer naar mij toe met een geile blik.

Hij kleedde zich uit, hij tilde mij op en legde mij op tafel, pakte mijn benen en spreidde ze, en deed zijn hele hand er in. Ik gilde het uit van pijn en genot, er is nog nooit een hele hand naar binnen geweest dat durfde ik niet aan. Hij haalde zijn hand er uit en begon met mijn clitoris te spelen, terwijl zijn andere hand naar mijn borsten ging. Het was een droom die uitkwam, hij haalde zijn handen weg en deed zijn onderbroek uit er sprong een Lul van wel 25 centimeter uit.

Ik schrok me kapot kan dat in mijn kutje? Deed mijn benen wijd uit elkaar en ik deed mijn ogen dicht en wachtte af. Toen voelde ik een warme Lul tegen mijn opening aandrukken, en hij ramde hem in een keer naar binnen. Ik gilde het uit en. Ik voelde mijn eerste orgasme al ik rilde hevig terwijl zijn penis het werk deed. Ik begon nog heviger te rillen ik werd nog geiler, ram die paal er helemaal in! En ik begon hevig klaar te komen, het kut sap droop naar buiten hij haalde zijn piemel er uit en zocht met zijn tong mijn vagina weer op en likte al het geil op en zoog even op mijn klitje.

Dat voelde heerlijk, nu mijn beurt zei die. Ik ging van de tafel af en trok een geil gezicht en pakte zijn pik en deed hem in mijn mond en likte mijn geil er af. Hij kreunde van genot. Ik deed mijn mondje om zijn pik heen en zoog en bewoog hem soepel in en uit, en dat deed ik steeds sneller tot hij klaar kwam.

Ik wil nog wel een keer je strakke grotje om mijn paal heen. Dat deed ik en toen kwam mijn 2de orgasme op. Ik stond op en pakte mijn kleren en kleedde mij aan, ik rekende af, je mag dit setje van mij gratis hebben. Bedankt, en ik liep naar de deur die hij weer open deed. Hij streelde nog even mijn kutje en zei kom je nog een keer langs? Eenmaal thuis ging ik douchen en liep ik naar mijn kamer waar mijn broer wachtte.

Hij had alleen een onderbroek aan en liep geil op mij af. Over de snelweg, waar we al gauw in de file terecht kwamen. Ik moest van hem mijn jas los doen en mijn benen op het dashboard leggen. We reden langzaam langs de vrachtwagens. Ga je kut vingeren commandeerde hij. Ik was blij dat hij dat zei, want mijn kut moest weer eens klaarkomen. De chauffeurs keken hun ogen uit op de vroege morgen, hetgeen mij nog meer stimuleerde om een geile slet te zijn.

Ik vond het jammer dat we bij de afslag kwamen en mijn meester zei dat ik mijn jas weer dicht moest knopen. Hij reed naar een duur hotel en we gingen naar kamer Een goed uitziende man liet ons binnen. Mijn man en hij hadden even een kort onderonsje en daarna moest ik van mijn meester mijn jas aan hem geven.

Mijn man ging op een stoel zitten kijken hoe die vent mij naar z’n bed dirigeerde, z’n broek en shirt uit trok een condoom om zijn lul deed en mij ruw begon te neuken. Hij had geen enkel probleem om mijn glibberige kut binnen te stoten. Hij hield het lekker lang vol en liet mij in die tijd diverse standjes zitten en liggen. Ik kwam weer een paar keer klaar en genoot van zijn mooie gladde lichaam die steeds natter werd van het zweet.

Hij kwam klaar, draaide zich op z’n bed en zei dat ik geweldig was. Ik liep naar mijn man die mij mijn jas aanreikte en weg waren we. We gingen 2 etages lager maar kamer Ik was best wel nerveus, omdat ik niet wist wat mij te wachten stond. Een mooie knappe neger deed open. Hij was nog mooier dan in mijn dromen. Ook hier hadden mijn man en hij een onderonsje en daarna moest ik ook hier mijn jas aan hem afgeven en ging hij net als boven in een stoel zitten kijken. De gespierde neger kwam naar mij toe met uitgestrekte hand en zei dat hij Timo heette.

Ik heet Jeanette zei ik enigszins verlegen. Wij gaan elkaar verwennen zei hij lachend met de witste tanden die ik ooit gezien had. Hij deed zijn T-shirt uit en legde mijn handen op zijn harde gespierde borst. Ik kneep in zijn tepels. Hij deed zijn boxershort uit en stond nu spiernaakt voor mij.

Ik bekeek zijn heerlijke lichaam en schrok van het formaat lul die nu nog half slap tussen zijn benen hing. Mijn man had geen kleine, maar wat hier langzaam omhoog aan het komen was sloeg alles, zelfs mijn aller stoutste zeg maar geilste dromen moet ik nu bij gaan stellen. Ik dacht alleen maar die neukt mij helemaal stuk van binnen, die kan ik niet hebben. Hij drukte mij op mijn knieën en stopte dat lange, bijna stijve ding, in mijn mond en begon toen neuk bewegingen te maken.

Hij legde mij op zijn bed, deed mijn slipje en bh-tje uit en ging mijn kut vingeren en mijn tepels masseren en ja hoor daar kwam ik alweer klaar. Hij zei “zo jij bent heet zeg”, deed behendig een condoom om en kwam op mij liggen en liet zijn neukzwaard in mijn natte kut glijden.

Ik was heel bewust aan het voelen wat zo’n lange lul nou doet en of het pijn deed. In tegendeel ik vond het heerlijk om helemaal met zijn lul opgevuld te worden. Hij begon steeds sneller en dieper te neuken en vergat daarbij niet om op mijn tepels te zuigen. Ik dacht dat ik gek werd. Ik was mij er niet bewust van dat ik mijn nagels in zijn harde billen zette. Uit mijn ooghoeken zag ik dat mijn Hans met zijn lul aan het spelen was.

O, wat ben ik een geile slet dacht ik en gaf nog meer tegendruk, zodat mijn clitje nog meer gestimuleerd werd tegen zijn gespierde buik en ik nog meer zijn geweldige lul tegen mijn baarmoeder voelde stoten en al weer klaarkwam, de 3de keer bij hem. Hij ging nog sneller in en uit mij, spande toen al zijn spieren en kwam klaar waarbij hij mij diep in mijn ogen keek en toen hij zich weer ontspande drukte hij zijn geweldige lippen op de mijne en gaf mij een tongzoen van wel 5 minuten, waarbij ik zijn lul in mij heel langzaam zacht voelde worden.

Hij haalde langzaam zijn lul uit mijn kut en deed het condoom ervan af. Toen zag ik hoeveel sperma hij gespoten had. Alles was veel en groot bij deze man. Hij drukte nog een zoen op mijn natte kut en keek mij daarna met een gelukkige lach aan. Ik deed mijn kleddernatte slipje weer aan en mijn bh-tje en liep naar mijn meester die al weer klaar stond met mijn jas.

Hij zag die gelukkige blik in mij ogen en gaf mij een zoen. We zwaaiden nog even en liepen de kamer uit. Ik geloof dat ik jou ook ergens van af moet helpen, is het niet”, vroeg ik terwijl ik in zijn kruis greep en zijn stijve voelde. Volgens mij ben je nu net een beetje opgewarmd,” zei mijn lieverd. Het zal wel komen omdat ik de hele terugweg nog na zat te genieten in mijn gedachten, want de weg leek aanmerkelijk korter. Toen we de voordeur open deden hoorden we een zwoel muziekje en was alles verduisterd en er branden her den der kaarsen.

Peter en Kim heetten ons welkom met een hartelijke zoen en een glas wijn. We hadden hen een half jaar geleden ontmoet op een camping in Frankrijk. Daarna zijn we een aantal keren bij elkaar op visite geweest en zijn zelfs bij elkaar blijven slapen, maar seks hebben we nog nooit gehad met elkaar.

Toen ik mijn jas uit deed staken ze niet onder stoelen of banken dat ik er lekker sexy uitzag.

.

Dikke vrouwen films kim holland pjes

We moesten nu echt even bij komen en namen daar even de tijd voor met een glas wijn. Zo zaten we alle drie naakt op de rand van het bed ons wijntje te drinken en opeens vroeg Vera aan Eric of hij nog iets speciaal wou doen. Eric zat alweer met een flinke stijve lul en zei haar dat hij haar graag een keer op zijn hondjes zou willen neuken. Zonder antwoord te geven ging Vera op haar knieën zitten en Eric nam gelijk plaats achter haar, hij ramde zijn lange lul in een keer in haar drijfnatte kutje.

Ik ging naast het bed staan en stond me lekker af te trekken en kwam al klaar terwijl hij nog met Vera bezig was, helaas lukte het hem niet meer om nog een keer klaar te komen. Vera kwam in ieder geval zeker nog twee keer tot een hoogtepunt en ik zag het zaad wat Eric al eerder in haar kutje had gespoten er ook uitkomen en op de lakens druppelen.

Omdat Eric het echt niet meer voor elkaar kreeg om nog een keer klaar te komen hebben we besloten dat het voor die avond genoeg was geweest en ging Eric weer terug naar huis. Wij bleven in de kamer achter en zo geil als Vera was heb ik haar nog een keer lekker geneukt, uiteindelijk vielen we om Twee weken later nadat we in het hotel lekker tekeer waren gegaan spraken we af bij ons thuis.

Eric zou rond Van te voren had ik alles geregeld boven op de slaapkamer en ook de kleding van Vera had ik uitgezocht. Ze was gekleed in een zwart slipje en bh, daarover een kort strak zwart jurkje met jarretels en kousen en zwarte laarzen, heerlijk geil zag ze eruit!

Ik zei tegen Vera dat ze op het bed moest gaan liggen en dat Eric naast ons moest gaan staan. Vervolgens kroop ik naast haar op bed en vertelde ik wat ik ging doen: Ik gleed met mijn vinger in haar slipje en hoorde aan haar gekreun dat ze het geil vond dat ik het zo speelde, voorzichtig duwde ik een vinger in haar drijfnatte kutje en zei tegen Eric “nou ze is behoorlijk nat hoor!

Ik keek haar met een glimlach aan en zei tegen Eric “Oké Eric, neuk haar dan maar. Heerlijk begon hij haar te neuken, ik genoot ervan net als mijn kreunende Vera. Harder en harder ging het terwijl ik toe keek hoe Eric mijn vrouw nam.

Ik vroeg haar of ze het lekker vond en of hij haar lekker neukte. Dat gebeurde dan ook al binnen enkele minuten, terwijl ze beide kreunend klaar kwamen spoot ik ook spontaan mijn zaad uit mijn lul. Wat een genot om zo klaar te komen, al kijkend naar mijn vrouw met een ander!

Na ons even gewassen te hebben lag Eric bij terugkomst op zijn rug op ons bed, ik kroop bij hem en begon aan zijn lul te zuigen, wat was dat heerlijk! Ik maakte hem weer goed stijf, want de volgende ronde kwam eraan. Ik zei tegen Vera die ondertussen helemaal naakt uit de badkamer kwam gelopen dat ze boven op hem moest gaan zitten. Vera ging op hem zitten en ik zag hoed de lul van Eric diep in haar kutje verdween, vervolgens kroop ik achter haar en knielde ik zo dat ik met mijn lul ter hoogte van haar kutje zat.

Terwijl Eric haar al lekker aan het neuken was duwde ik mijn lul er ook voorzichtig in haar kutje bij. Vera kreunde, ze had nu twee geweldig grote lullen in haar kutje zitten. Ze genoot echt enorm van onze twee lullen in haar kutje, net als wij want we kwamen tegelijk met zijn drieën klaar.

Haar kutje werd nu dubbel gevuld met een enorme hoeveelheid zaad, ze kreeg zoveel zaad in een keer in haar kutje gespoten dat het er langs onze lullen gewoon weer uit spoot. Toen we van elkaar waren afgerold lagen we nog even na te hijgen op bed, veel tijd hadden we niet meer want Eric moest de volgende dag weer vroeg aan het werk. Met enige tegenzin namen we voor die avond afscheid van Eric. We kijken nu al uit naar de volgende keer, dan wil Vera weer twee lullen in haar kutje, want dat vond ze echt geweldig.

Getrouwd vreemdgaan met ondeugende en ontrouwe vrouwen! Getrouwde vrouwen gaan vreemd! De man neukte hem in zijn reed tot dat hij klaar kwam en dit moest mijn vriend met zijn mond opvangen en doorslikken. Na ongeveer een half uur waren ze klaar. Nu was het mijn beurt. Ik moest met kleren en al op het bed gaan liggen. Na een aantal minuten kwam er een groep van twaalf naakte negers binnen lopen. Bij het aan zien van die grote slappe lullen voelde ik al iets in mijn onder buik.

Ik genoot van het uit zicht van deze mannen. Ik kwam al bijna klaar bij de gedachte dat ik door die heerlijke pikken geneukt zou worden. Ik stapte van het bed af en ging op mijn knieën tussen de mannen op de grond zitten. Ik nam een voor een de slappe pikken in mijn mond en pijpte ze hard. Ondertussen trokken de mannen mijn hemdje uit en masseerde mijn grote borsten. Ook mijn string en rokje werden uit gedaan. Tijdens het pijpen ging er een man op de grond liggen en in werd op zijn pik gezet.

Zijn pik schoof zo mijn kutje in omdat die al erg nat was. De man begon mij te neuken terwijl ik de andere bleef pijpen. Na een paar minuten stond ik op en boog mij voorover om iemand te pijpen. Gelijk voelde ik een andere pik in mij kut verdwijnen. De man beukte heerlijk diep in mijn kut. Hij kwam bij iedere stoot tegen mijn baarmoederhals aan.

De man werd afgewisseld door iemand die een veel dikkere en nog iets langere pik had. Ik genoot van deze pik en kwam voor de eerste keer klaar. De man bleef mijn hard en diep in mijn kut neuken en omdat ik nog steeds een pik in mijn mond had kon ik het niet uitschreeuwen van genot. Ook deze man werd afgelost en na dat ik zo nog even geneukt was moest ik op bed gaan liggen. Nu kwam er een man tussen mijn benen liggen die mij met lange halen diep begon te neuken.

Ondertussen had ik nog steeds een pik in mijn komen. Op een gegeven moment moest ik boven op een man gaan zitten met mijn borsten naar hen toe. Toen hij mij aan het neuken was voelde ik weer dat ze glijmiddel op mijn kont smeerde. Daarna werd er gelijk een pik in mijn kont gestoken.

Ondertussen had ik nog steeds een pik in mijn mond, dus werd ik door drie mannen tegelijk geneukt. De man die in mijn kont zat werd afgelost en de volgende pik kwam in mijn kont. Na enige tijd werd deze ook weer afgelost door iemand met een wat dunnere pik. Tijdens het neuken trok deze man een aantal keren zijn pik helemaal uit mijn kont en stak hem er dan zonder hem te begeleiden weer in mijn kont.

Hierbij zat hij nog wel eens naast mijn kont te prikken. Totdat hij zijn pik niet in mijn kont maar in mijn kut bij de andere lul stak. Nu gilde ik het uit want ik had nog nooit twee lullen in mijn kut gehad. De mannen trokken zich er niks van aan en neukte gewoon door. Mijn kut was zo opgevuld dat ik de aders van de pikken kon voelen. Na een paar minuten trokken ze alle twee hun pik uit mijn kut. Nu voelde dit erg koud en open. Er was in middels een andere man op bed komen liggen.

Ik ging boven op hem zitten met mijn rug naar hem toe. Een tweede man stak nu zijn pik gelijk in mijn kut er bij. De man die boven op lag pakte mijn benen vast en legde die in zijn nek, hierdoor kwam zijn pik nog diepen in mijn kut. Ik kwam hierdoor weer gillend klaar. De mannen beven maar door neuken waardoor ik bleef klaar komen.

Gelukkig stopte ze na enige tijd. Dit gaf mij de gelegenheid om even bij te komen. Jammer genoeg was het voor korte duur wat de volgende man wou me in mijn kont neuken. Ook kreeg ik weer een pik in mijn mond om te pijpen. Ik zat in dogie stijl en voelde de pik diep in mijn kont gaan. De man waarvan ik zijn pik in mijn mond had pakte mijn hooft vast en drukte zijn pik steeds veder mijn keel in.

Even dacht ik dat ik stikte en toen trok hij hem terug. Hij begon toen mijn mond heftig te neuken en af en toe stak hij zijn pik weer in mijn keel. Na een paar minuten werden deze mannen afgelost.

Nu kwam er een erg dikke en lange pik in mijn kont die mijn hard en diep begon te neuken. Na een minuut kwam er een derde man onder mij liggen die zijn dikke, lange pik in mijn kut stak.

De drie mannen neukte mij tot ze diep in mij klaar kwamen. Ik had moeite om het zaad dat in mijn keel gespoten werd door te slikken waardoor het uit mijn mond liep. De volgende drie mannen stonden al klaar om hun plaatsen in te nemen. Ondertussen likte in het gemorste zaad op. De volgende drie mannen staken hun lul weer diep in mijn lichaam en begonnen mij als een gek te neukte. Het leek wel of dat hun leven er van af hing want ze neukte mij erg hardhandig.

Op een gegeven moment schoot de lul die in mijn kont zat er uit en die werd weer in mijn kut gestoken. Ze begonnen tegelijk met grote halen gezamenlijk tegen mijn baarmoederhals aan te buiken. Het leek wel of dat ze er door heen wouden zo hard gingen ze tekeer.

Ze spoten gezamenlijk hun zaad met harde stralen tegen mijn baarmoeder aan. Hierdoor kwam ik nog een keer klaar. De pik in mijn mond trok net voor hij klaar kwam zijn pik uit mijn mond en spoot mijn gezicht vol met zijn zaad.

Er waren nog zes mannen die nog niet waren klaar gekomen. Er werden op nieuw twee dikke lullen in mijn kut gestoken.bef mij 2 lullen in 1 kut

Toen trok ik mijn onderbroek uit en boog extra voorover om de string te pakken, hij had een goede kijk op mijn kontje. Ik deed de string aan en wreef even over mijn kutje.

Ik stapte het pashokje uit en liep naar de spiegel, hij kwam naar mij toe en had een ander setje bij zich. Hij stond vlak bij mij en liet zijn hand rusten bij mijn billen. Staat je goed misschien kan je deze ook even proberen en liet het andere setje zien.

Ik pakte het van hem aan en liep naar het pashokje. Ik liet de gordijnen open en begon mij uit te kleden, ik zag dat de jongen weer naar mij keek ik deed het behaatje aan en mijn string uit. Plots voelde ik een hand op mijn schouder. Heerlijk stop die geile vinger maar lekker in mijn natte kutje, en dat deed hij. Hij bewoog met zijn vinger heerlijk in en uit mijn lekkere kutje, ik spreidde mijn benen, zodat hij er beter bij kon en dat spoorde hem aan om verder te gaan.

Hij maakte mijn beha los, en voelde aan mijn harde tepels, en maakte rondjes. Toen voelde ik hem niet meer en keek achterom hij deed de gordijnen dicht en pakte een sleutel en deed de deur op slot en liep weer naar mij toe met een geile blik.

Hij kleedde zich uit, hij tilde mij op en legde mij op tafel, pakte mijn benen en spreidde ze, en deed zijn hele hand er in. Ik gilde het uit van pijn en genot, er is nog nooit een hele hand naar binnen geweest dat durfde ik niet aan.

Hij haalde zijn hand er uit en begon met mijn clitoris te spelen, terwijl zijn andere hand naar mijn borsten ging. Het was een droom die uitkwam, hij haalde zijn handen weg en deed zijn onderbroek uit er sprong een Lul van wel 25 centimeter uit. Ik schrok me kapot kan dat in mijn kutje? Deed mijn benen wijd uit elkaar en ik deed mijn ogen dicht en wachtte af. Toen voelde ik een warme Lul tegen mijn opening aandrukken, en hij ramde hem in een keer naar binnen.

Ik gilde het uit en. Ik voelde mijn eerste orgasme al ik rilde hevig terwijl zijn penis het werk deed. Ik begon nog heviger te rillen ik werd nog geiler, ram die paal er helemaal in! En ik begon hevig klaar te komen, het kut sap droop naar buiten hij haalde zijn piemel er uit en zocht met zijn tong mijn vagina weer op en likte al het geil op en zoog even op mijn klitje.

Dat voelde heerlijk, nu mijn beurt zei die. Ik ging van de tafel af en trok een geil gezicht en pakte zijn pik en deed hem in mijn mond en likte mijn geil er af. Hij kreunde van genot. Ik deed mijn mondje om zijn pik heen en zoog en bewoog hem soepel in en uit, en dat deed ik steeds sneller tot hij klaar kwam.

Ik wil nog wel een keer je strakke grotje om mijn paal heen. Dat deed ik en toen kwam mijn 2de orgasme op. Ik stond op en pakte mijn kleren en kleedde mij aan, ik rekende af, je mag dit setje van mij gratis hebben. Bedankt, en ik liep naar de deur die hij weer open deed. Hij streelde nog even mijn kutje en zei kom je nog een keer langs? Eenmaal thuis ging ik douchen en liep ik naar mijn kamer waar mijn broer wachtte.

Hij had alleen een onderbroek aan en liep geil op mij af. Over de snelweg, waar we al gauw in de file terecht kwamen. Ik moest van hem mijn jas los doen en mijn benen op het dashboard leggen. We reden langzaam langs de vrachtwagens. Ga je kut vingeren commandeerde hij. Ik was blij dat hij dat zei, want mijn kut moest weer eens klaarkomen.

De chauffeurs keken hun ogen uit op de vroege morgen, hetgeen mij nog meer stimuleerde om een geile slet te zijn. Ik vond het jammer dat we bij de afslag kwamen en mijn meester zei dat ik mijn jas weer dicht moest knopen. Hij reed naar een duur hotel en we gingen naar kamer Een goed uitziende man liet ons binnen. Mijn man en hij hadden even een kort onderonsje en daarna moest ik van mijn meester mijn jas aan hem geven. Mijn man ging op een stoel zitten kijken hoe die vent mij naar z’n bed dirigeerde, z’n broek en shirt uit trok een condoom om zijn lul deed en mij ruw begon te neuken.

Hij had geen enkel probleem om mijn glibberige kut binnen te stoten. Hij hield het lekker lang vol en liet mij in die tijd diverse standjes zitten en liggen. Ik kwam weer een paar keer klaar en genoot van zijn mooie gladde lichaam die steeds natter werd van het zweet.

Hij kwam klaar, draaide zich op z’n bed en zei dat ik geweldig was. Ik liep naar mijn man die mij mijn jas aanreikte en weg waren we. We gingen 2 etages lager maar kamer Ik was best wel nerveus, omdat ik niet wist wat mij te wachten stond.

Een mooie knappe neger deed open. Hij was nog mooier dan in mijn dromen. Ook hier hadden mijn man en hij een onderonsje en daarna moest ik ook hier mijn jas aan hem afgeven en ging hij net als boven in een stoel zitten kijken.

De gespierde neger kwam naar mij toe met uitgestrekte hand en zei dat hij Timo heette. Ik heet Jeanette zei ik enigszins verlegen. Wij gaan elkaar verwennen zei hij lachend met de witste tanden die ik ooit gezien had. Hij deed zijn T-shirt uit en legde mijn handen op zijn harde gespierde borst. Ik kneep in zijn tepels. Hij deed zijn boxershort uit en stond nu spiernaakt voor mij.

Ik bekeek zijn heerlijke lichaam en schrok van het formaat lul die nu nog half slap tussen zijn benen hing. Mijn man had geen kleine, maar wat hier langzaam omhoog aan het komen was sloeg alles, zelfs mijn aller stoutste zeg maar geilste dromen moet ik nu bij gaan stellen. Ik dacht alleen maar die neukt mij helemaal stuk van binnen, die kan ik niet hebben. Hij drukte mij op mijn knieën en stopte dat lange, bijna stijve ding, in mijn mond en begon toen neuk bewegingen te maken.

Hij legde mij op zijn bed, deed mijn slipje en bh-tje uit en ging mijn kut vingeren en mijn tepels masseren en ja hoor daar kwam ik alweer klaar. Hij zei “zo jij bent heet zeg”, deed behendig een condoom om en kwam op mij liggen en liet zijn neukzwaard in mijn natte kut glijden. Ik was heel bewust aan het voelen wat zo’n lange lul nou doet en of het pijn deed. In tegendeel ik vond het heerlijk om helemaal met zijn lul opgevuld te worden. Hij begon steeds sneller en dieper te neuken en vergat daarbij niet om op mijn tepels te zuigen.

Ik dacht dat ik gek werd. Ik was mij er niet bewust van dat ik mijn nagels in zijn harde billen zette. Uit mijn ooghoeken zag ik dat mijn Hans met zijn lul aan het spelen was. O, wat ben ik een geile slet dacht ik en gaf nog meer tegendruk, zodat mijn clitje nog meer gestimuleerd werd tegen zijn gespierde buik en ik nog meer zijn geweldige lul tegen mijn baarmoeder voelde stoten en al weer klaarkwam, de 3de keer bij hem.

Hij ging nog sneller in en uit mij, spande toen al zijn spieren en kwam klaar waarbij hij mij diep in mijn ogen keek en toen hij zich weer ontspande drukte hij zijn geweldige lippen op de mijne en gaf mij een tongzoen van wel 5 minuten, waarbij ik zijn lul in mij heel langzaam zacht voelde worden. Hij haalde langzaam zijn lul uit mijn kut en deed het condoom ervan af.

Toen zag ik hoeveel sperma hij gespoten had. Alles was veel en groot bij deze man. Hij drukte nog een zoen op mijn natte kut en keek mij daarna met een gelukkige lach aan. Ik deed mijn kleddernatte slipje weer aan en mijn bh-tje en liep naar mijn meester die al weer klaar stond met mijn jas. Hij zag die gelukkige blik in mij ogen en gaf mij een zoen. We zwaaiden nog even en liepen de kamer uit. Ik geloof dat ik jou ook ergens van af moet helpen, is het niet”, vroeg ik terwijl ik in zijn kruis greep en zijn stijve voelde.

Volgens mij ben je nu net een beetje opgewarmd,” zei mijn lieverd. Het zal wel komen omdat ik de hele terugweg nog na zat te genieten in mijn gedachten, want de weg leek aanmerkelijk korter.

Toen we de voordeur open deden hoorden we een zwoel muziekje en was alles verduisterd en er branden her den der kaarsen. Peter en Kim heetten ons welkom met een hartelijke zoen en een glas wijn. We hadden hen een half jaar geleden ontmoet op een camping in Frankrijk. Daarna zijn we een aantal keren bij elkaar op visite geweest en zijn zelfs bij elkaar blijven slapen, maar seks hebben we nog nooit gehad met elkaar. Toen ik mijn jas uit deed staken ze niet onder stoelen of banken dat ik er lekker sexy uitzag.

.

Staat je goed misschien kan je deze ook even proberen en liet het andere setje zien. Ik pakte het van hem aan en liep naar het pashokje.

Ik liet de gordijnen open en begon mij uit te kleden, ik zag dat de jongen weer naar mij keek ik deed het behaatje aan en mijn string uit. Plots voelde ik een hand op mijn schouder. Heerlijk stop die geile vinger maar lekker in mijn natte kutje, en dat deed hij. Hij bewoog met zijn vinger heerlijk in en uit mijn lekkere kutje, ik spreidde mijn benen, zodat hij er beter bij kon en dat spoorde hem aan om verder te gaan.

Hij maakte mijn beha los, en voelde aan mijn harde tepels, en maakte rondjes. Toen voelde ik hem niet meer en keek achterom hij deed de gordijnen dicht en pakte een sleutel en deed de deur op slot en liep weer naar mij toe met een geile blik.

Hij kleedde zich uit, hij tilde mij op en legde mij op tafel, pakte mijn benen en spreidde ze, en deed zijn hele hand er in. Ik gilde het uit van pijn en genot, er is nog nooit een hele hand naar binnen geweest dat durfde ik niet aan. Hij haalde zijn hand er uit en begon met mijn clitoris te spelen, terwijl zijn andere hand naar mijn borsten ging. Het was een droom die uitkwam, hij haalde zijn handen weg en deed zijn onderbroek uit er sprong een Lul van wel 25 centimeter uit.

Ik schrok me kapot kan dat in mijn kutje? Deed mijn benen wijd uit elkaar en ik deed mijn ogen dicht en wachtte af. Toen voelde ik een warme Lul tegen mijn opening aandrukken, en hij ramde hem in een keer naar binnen. Ik gilde het uit en. Ik voelde mijn eerste orgasme al ik rilde hevig terwijl zijn penis het werk deed. Ik begon nog heviger te rillen ik werd nog geiler, ram die paal er helemaal in! En ik begon hevig klaar te komen, het kut sap droop naar buiten hij haalde zijn piemel er uit en zocht met zijn tong mijn vagina weer op en likte al het geil op en zoog even op mijn klitje.

Dat voelde heerlijk, nu mijn beurt zei die. Ik ging van de tafel af en trok een geil gezicht en pakte zijn pik en deed hem in mijn mond en likte mijn geil er af. Hij kreunde van genot.

Ik deed mijn mondje om zijn pik heen en zoog en bewoog hem soepel in en uit, en dat deed ik steeds sneller tot hij klaar kwam. Ik wil nog wel een keer je strakke grotje om mijn paal heen.

Dat deed ik en toen kwam mijn 2de orgasme op. Ik stond op en pakte mijn kleren en kleedde mij aan, ik rekende af, je mag dit setje van mij gratis hebben. Bedankt, en ik liep naar de deur die hij weer open deed. Hij streelde nog even mijn kutje en zei kom je nog een keer langs? Eenmaal thuis ging ik douchen en liep ik naar mijn kamer waar mijn broer wachtte.

Hij had alleen een onderbroek aan en liep geil op mij af. Ik had alleen een slipje aan, waarschijnlijk had hij het geil van mij van gisteren ontdekt. Hij tilde mij op en legde mij op bed, wil je mijn pik in je voelen? Ja heel graag en hij deed zijn broek uit en er sprong een piemel uit van 30 cm, zo groot al zij ik. Hij wachtte niet af en ramde hem in mijn geile grotje de 2de Lul van die dag en ik kreeg mijn 3de orgasme van die dag, en ik genoot met volle teugen van mijn 2de neukbeurt……..

Jouw gratis sex films! Grote lul spuit een jong blond kutje vol ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Kinky show met gekooide pijpsletjes. De eerste keer anaal voor Jody Taylor HD. Neuk me aars en spuit op mijn harige kut. Tattooed Pornstars Sucking And Fucking.

Spuit in mijn kutje dan. Geile slet wordt ruig anaal genomen. Twee negers pompen een blonde snol vol. Desmond spuit blanke huisvrouw vol. Cassidy word hard geneukt in alle holletjes. Chickt zuigt alle brandweerslangen van het korps.

Telefoneren met een lul in je reet. Vieze slet squirt een beker vol en zuipt haar eigen vocht.

Pijpende meisjes sex 2 mannen 1 vrouw

  • Sex in ijmuiden gratis pijpen
  • Daarna werd er gelijk een pik in mijn kont gestoken. Ik tongde en zoende de man vol overgave en voelde ondertussen hoe mijn kont steeds verder werd gevuld. Daarna liet Nick mij het glas helemaal leegdrinken, wat ik maar al te graag deed.
  • Bef mij 2 lullen in 1 kut
  • 75


Kontvingeren cardate arnhem


Hij bewoog met zijn vinger heerlijk in en uit mijn lekkere kutje, ik spreidde mijn benen, zodat hij er beter bij kon en dat spoorde hem aan om verder te gaan.

Hij maakte mijn beha los, en voelde aan mijn harde tepels, en maakte rondjes. Toen voelde ik hem niet meer en keek achterom hij deed de gordijnen dicht en pakte een sleutel en deed de deur op slot en liep weer naar mij toe met een geile blik. Hij kleedde zich uit, hij tilde mij op en legde mij op tafel, pakte mijn benen en spreidde ze, en deed zijn hele hand er in.

Ik gilde het uit van pijn en genot, er is nog nooit een hele hand naar binnen geweest dat durfde ik niet aan. Hij haalde zijn hand er uit en begon met mijn clitoris te spelen, terwijl zijn andere hand naar mijn borsten ging. Het was een droom die uitkwam, hij haalde zijn handen weg en deed zijn onderbroek uit er sprong een Lul van wel 25 centimeter uit.

Ik schrok me kapot kan dat in mijn kutje? Deed mijn benen wijd uit elkaar en ik deed mijn ogen dicht en wachtte af. Toen voelde ik een warme Lul tegen mijn opening aandrukken, en hij ramde hem in een keer naar binnen.

Ik gilde het uit en. Ik voelde mijn eerste orgasme al ik rilde hevig terwijl zijn penis het werk deed. Ik begon nog heviger te rillen ik werd nog geiler, ram die paal er helemaal in! En ik begon hevig klaar te komen, het kut sap droop naar buiten hij haalde zijn piemel er uit en zocht met zijn tong mijn vagina weer op en likte al het geil op en zoog even op mijn klitje. Dat voelde heerlijk, nu mijn beurt zei die. Ik ging van de tafel af en trok een geil gezicht en pakte zijn pik en deed hem in mijn mond en likte mijn geil er af.

Hij kreunde van genot. Ik deed mijn mondje om zijn pik heen en zoog en bewoog hem soepel in en uit, en dat deed ik steeds sneller tot hij klaar kwam. Ik wil nog wel een keer je strakke grotje om mijn paal heen. Dat deed ik en toen kwam mijn 2de orgasme op. Ik stond op en pakte mijn kleren en kleedde mij aan, ik rekende af, je mag dit setje van mij gratis hebben.

Bedankt, en ik liep naar de deur die hij weer open deed. Hij streelde nog even mijn kutje en zei kom je nog een keer langs? Eenmaal thuis ging ik douchen en liep ik naar mijn kamer waar mijn broer wachtte. Hij had alleen een onderbroek aan en liep geil op mij af.

Ik had alleen een slipje aan, waarschijnlijk had hij het geil van mij van gisteren ontdekt. Hij tilde mij op en legde mij op bed, wil je mijn pik in je voelen? Ja heel graag en hij deed zijn broek uit en er sprong een piemel uit van 30 cm, zo groot al zij ik. Hij wachtte niet af en ramde hem in mijn geile grotje de 2de Lul van die dag en ik kreeg mijn 3de orgasme van die dag, en ik genoot met volle teugen van mijn 2de neukbeurt……..

Beffen , Pijpen , Superjong , Vaginaal , Vingeren. Nou Lisa wat een lekkere geile verhaal zeg, je heb me hard gemaakt en ik wil je ook wel neuken hoor als je wilt. E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Home Verhaal schrijven Polls Links Contact.

Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen. Ik schrok er best wel van, hij had zoiets nog nooit aan mij gevraagd of het geprobeerd, mijn broers zijn toch een paar jaar ouder en ik sprak nooit over seks met hun. Toen de shampoo uit mijn ogen was keek ik naar zijn lul, die stond recht omhoog tegen mijn buik, hij lachte wat stom en zei dat ik mij niet zo moest aanstellen.

Ik werd niet boos of zo, maar dit was niet normaal, al helemaal niet toen hij ineens op zijn knieën voor mijn ging zitten en zijn gezicht tussen mijn benen drukte. Ik voelde zijn tong snel over mijn kale doos gaan en ik moet zeggen, dat moet je bij mij dus niet doen!

Daar wordt ik altijd supergeil van, gebeft worden vind ik heel lekker. De meeste jongens die dit bij mij hadden gedaan, deden maar wat en hadden daar nog niet zoveel ervaring mee, ik moest meestal zelf zeggen hoe ik het lekker vond. Maar bij Max voelde ik gelijk al dat hij het anders deed, hij drukte mijn schaamlippen wijd open tussen zijn duimen en likte gelijk al over mijn kittelaar, ik kon hem niet meer afweren en liet hem maar gaan omdat ik er heel geil van werd.

Hij likte en zoog op mijn kittelaar, ik pakte zijn haren vast en stond hem gewoon op mijn kutje te drukken. Hij duwde een vinger mijn kutje in en bleef lekker hard op mijn klitje zuigen, ik ging los en kreeg na een paar minuten al een reten lekker orgasme.

Het water uit de douchekop gaf mij nog een beetje verkoeling, want ik stond in brand. Vuile schoft schold ik mijn broer niet gemeend uit, niet lullen hoorde ik hem zeggen, je bent klaar gekomen en vind het gewoon geil Christina.

Ik ontkende het maar niet en trok hem aan zijn eveneens natte haren naar boven, toen ging ik door mijn knieën. Ik pakte zijn stijve lul beet en begon mijn broer te pijpen, dat vinden de meeste jongens altijd geil en zo ook mijn broer, hij liet mij lekker gaan.

Ik likte zijn ballen en lul, hij was behoorlijk groot was mijn eerste ontdekking. Al gauw begon hij te roepen dat ik moest stoppen, hij zou anders klaarkomen en zei dat hij mij wilde neuken.

Ik was zelf heel geil van het beffen geworden en zei dat het goed was, maar dan niet onder de douche, maar in mijn bed. Vijf minuten laten lagen wij in mijn kamer op mijn bed en was ik alweer bezig om op zijn lul te zuigen.

Max was even wat slappe geworden toen wij ons af stonden te drogen in de badkamer, maar zijn lul stond al snel weer lekker stijf. Ik wil je neuken onderbrak hij mij weer, ik ging op mijn rug liggen en trok mijn geile broer snel op mijn lichaam. Ik dacht zelf ook alleen maar aan neuken, ik dacht nergens anders meer aan, ook niet aan een condoom.

Max had zijn lul al in mijn kutje geduwd en lag al te pompen, voor een condoom was het al te laat. Op dat moment voelde ik ook dat hij de grootste had, waar ik mee ging neuken. Allebei waren wij supergeil, hij neukte in een lekker tempo wat ik ook kon bijhouden.

Ik schrok mij helemaal wezenloos toen ineens mijn kamerdeur open ging, wat zijn jullie godver… aan het doen riep onze oudste broer Jeroen. Ook Max schrok zich rot, hij lag gelijk stil bovenop mij, maar zijn lul zat er nog wel helemaal in. Dat doen jullie toch niet als ik er niet bij ben lachte hij, zo te zien is ons kleine zusje volwassen aan het worden, is het lekker sletje lachte hij. Jeroen zag natuurlijk dat Max zijn lul nog helemaal in mijn kutje zat, zelf voelde ik hem wel wat slapper worden.

Ik doe mee zei Jeroen, ik vlieg even de douche in en dan neuken wij ons geile zusje wel even met zijn tweeën Max zei hij. Ik dacht nog toen hij ging douchen, heb ik daar zelf ook nog iets over te zeggen?

Nee dus, want ondanks dat Max uit mij was gegaan, lagen wij allebei in mijn bed af te wachten wat er verder ging gebeuren. Jeroen was heel snel gedoucht, hij kwam naakt mijn kamer in en zei dat wij naar de slaapkamer gingen van onze ouders, daar hebben wij de ruimte en krijg jij deze jongen,.

Wijzend op zijn stijve lul waar geen schaamhaartje was te zien, moest ik hem een kusje op zijn vette eikel geven. Dat mijn grote broers mijn tussen hun in legde op het grote bed van onze ouders, vond ik een hele eer en kan zeggen dat ik nog nooit zo geil was geweest.

Tussen hun twee grote gespierde lichamen in leek in op een klein tenger kaboutertje met mijn lengte van 1. Ik vond ook dat mijn tietjes ineens heel klein waren, ik heb C, maar plat op mij rug tussen twee reuze in, met twee grote rechtop staande palen waarvan de een nog een paar centimeter dikke en langer was dan de ander, voelde ik mij een klein meisje.

Max had mij al even geneukt, hij was ook degene die mijn kutje weer begon te likken zoals hij al onder de douche had gedaan, Jeroen wilde dat ik hem ging pijpen en kwam ter hoogte van mijn hoofd op zijn knieën naast mij zitten op het bed. Zijn lul lijkt meer op een kromme dikke banaan, het was ook de eerste glad geschoren besneden lul die ik ging pijpen.

Maar geil vond ik het om zo totaal onverwachts te worden gepakt door mijn broers, ik lag Jeroen te pijpen en hij kneep daarbij lekker hard in mijn tepels, Max likte mij als een jonge geile hitsige hond. Hij likte daarbij ook over mijn gaatje wat ik helemaal supergeil vond, dit was ook nieuw voor mij. Ik had al snel door dat mijn broers precies wisten hoe het moest, zij hadden veel meer ervaring dat ik en maakte mij steeds gekker. Jeroen ging ineens bovenop mijn gezicht zitten, ik moest onder zijn grote ballen likken en over zijn ster zei hij, zelf begon hij daarbij snel aan zijn lul te trekken.

Ik kreeg maar weinig zuurstof naar binnen toen ik klaar begon te komen van het beffen en baffen wat Max bij mij deed. Nu weet ik een beetje wat er met wurgseks wordt bedoeld, je kom klaar met weinig zuurstof en dat geef je een beklemmend en angstig gevoel, waardoor je orgasme heel heavy is.

Jeroen ging gelukkig daarna gelijk van mijn gezicht af met zijn zware onderlichaam, hij begreep dat ik zuurstof nodig had op dat moment. Wat ik ook heel tof vond was dat Max en Jeroen geen enkele moeite met elkaars fysieke naaktheid hadden, zij gingen aan beide zijde van mijn lichaam zitten en begon zichzelf boven mij af te trekken.

Dat vond ik ook waanzinnig geil om te zien, twee van die grote sterke gasten die mij wel goed lieten zien dat zij ook lekker op mij geilde. Jeroen was de eerste die tussen mijn benen kwam en zijn besneden lul in mijn natte voorgelikte kutje duwde.

Het was maar goed dat ik eerst gebeft was want anders denk ik niet dat ik mijn oudste broer zo maar had kunnen hebben, het is de grootste en dikste lul waar ik tot nu toe door geneukt ben. Een halfuur hiervoor was dat nog mijn jongste broer geweest, maar Jeroen was nog groter. Ik neukte lekker met Jeroen, zijn ervaring voelde ik goed, maar ook zijn lul kwam op plekjes in mijn kutje wat ik zelf nog niet eerder had gevoeld.

Max vroeg of ik het masturberen van hem over wilde nemen, er gebeurde van alles tegelijk, ik trok Max af en bleef lekker neuken met Jeroen. Hij liet mij nog niet klaarkomen, hij voelde dat perfect aan als ik weer op dat punt kwam, dan stopte hij even en ging daarna weer langzaam verder. Ook Max kon het bijna niet meer houden, Jeroen zag dat ook aan hem en zei dat ik moest stoppen met trekken, wij gaan jou in de dubbel nemen sletje lachte hij. O jee dacht ik, hier ging ik al vanuit zoals wij nu bezig waren, maar ik was nog maagd in mijn anus en durfde dat eigenlijk nog niet uit te proberen.

Maar als er een geil moment voor moest komen, dan was het nu! Ik liet Max zijn lul los en Jeroen ging uit mijn kutje, inmiddels kut, want toen ik er even naar keek zag ik wel dat ik op dat moment al flink was geneukt. Zo voelde het ook aan, ik was nog zo geil als boter en besloot het te proberen om een keer in mijn kont te laten neuken. Wij gaan je tussen ons in nemen Christina zei Jeroen, hij had de leiding en Max vond alles goed. Ben je weleens in je kont geneukt vroeg hij, nee zei ik en vroeg of dat geen pijn deed?

Als je goed ontspant dan lukt het wel zei hij en liep naar zijn kamer, met een tube glimmiddel kwam hij terug en moest ik op mijn knieën gaan zitten.

Annalisa Lucien